2014 Şubat Anneleri

ahahah popoyuda dönmedi :) videoyu faceye attım ama özelden attım sana da açayım boş anında bakarsın kuzum

oyyy lepimmm gelmişşş
gözümün nuru çok oldu haa konuşamadık

öyle oldu yavruşum yaa
denk gelemioz buara pek gelemiom zaten
şimdide çıkcam ama hazır burdasınız bi selalaşıyim dedim
kociş çağırıo vee ben kaçıyorumm şimdi mesela

öyle oldu yavruşum yaa
muck iyi gezmeler resim ekle arada hafız :)
bebişlerin isimleri şimdiden belli olan var mı kızlar ben şimdiden buldum biraz hızlımıyım ne

hemen hemen her bebişin adı var kuzumm
biz doğmadan önce erkek olursa babamın ismini koyacağız diye konuşmuştuk.hiç zorlanmadık

öyle oldu yavruşum yaa

kuzummm doktor kontrolun ne zaman senin bir dahaki

Kızlar aklıma ne geldi ya
bizim %80 kız olan veletimizin hep bize sırtı dönük ya
ayrıntılıya gittiğimizdede arkası dönük diye bakılamaması gibi bir durum olabilir mi acaba
aklıma takıldı bak şimdiii :18::18:

tatlım biz anneler ayrıntılıya bebeğin yüzünü görmek için gidiyoruz ama asıl amaç iç organların incelenmesi,kordon damarlarına bakılması.inşallah senin kuzu yüzünü gösterir
babanın ismi ne kuzum ben nasıp olursa berensu koycam kızıma

mustafa kemal babamın ismi kuzum

guzelmiş canımbu arada eskisi gibi sık giren yok siteye heralde

hafta içi daha yoğun :) hafta sonu evinde net olmayanda var,ev işi yapanda kuzum :)

Şekil A:Ben ehueheu Mutfak dolabımı sildim baktım iyice mahvolmaya başlamış bismillah diyip sildim ama alt tarafı sildim üst duruyor daha o da başka bahara artık yoruldum
Daha yemek yapacağım...:18::18::18:

Offf kızlar off..
Geceleri bacak ağrısından uyuyamaz oldum..
Böyle ayak bileklerimden başlıyor ağrı sanki kilometrelerce koşmuş zorlu bir antreman yapmışım falan gibi..
Sonra tüm alt bacağıma yayılıyor.
Ayaklarım desen yanıyor çarşafta soğuk bir yer buldum mu ohh diye rahatlıyorum. Uykularım bölük börçük, bazen sabah 5'e kadar uyuyamıyorum. Bir sonraki muayenemde doktoru bilgilendiricem bu konuda mutlaka..

Şekil A:Ben ehueheu Mutfak dolabımı sildim baktım iyice mahvolmaya başlamış bismillah diyip sildim ama alt tarafı sildim üst duruyor daha o da başka bahara artık yoruldum
Daha yemek yapacağım...:18::18::18:

evet ya iki temizlikte yoruluyoz bende otur kalk ancayapıyorum yavaş yavaş sagolsun kız kardeşim geldi bu hafta temizlimi yapıp gitti

evet ya iki temizlikte yoruluyoz bende otur kalk ancayapıyorum yavaş yavaş sagolsun kız kardeşim geldi bu hafta temizlimi yapıp gitti

Ne güzel çok özeniyorum hep böyle ailesi yakın olanlara benimkiler tee nerdeler anca doğuma gelebilirler heralde...Geçen gün evi süpüreyim dedim akşam belimin ağrısından duramadım sadece süpürdüm silmedim bile...

tatlım yaa çok geçmiş olsunnn.birdenmi kilo aldın acaba

selam kızlar perşembe günü aşı oldum o günün akşamından beri kolum tutmuyo sol koluma yaptırdım bide üstünede yatamıyorum 2 gündür doğru düzgün uyku yok bana.. herkeste bir olmuyo tepkisi ama beni mahvetti valla eşimde keşke yaptırmasaydın diyo..napalım bugün yarın geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…