ahahah popoyuda dönmedi :) videoyu faceye attım ama özelden attım sana da açayım boş anında bakarsın kuzum
oyyy lepimmm gelmişşş
gözümün nuru çok oldu haa konuşamadık
tünsydın kızçeler:)
selam veriyim dedim hazır topluca burdasınız
ahahah popoyuda dönmedi :) videoyu faceye attım ama özelden attım sana da açayım boş anında bakarsın kuzum
oyyy lepimmm gelmişşş
gözümün nuru çok oldu haa konuşamadık
muck iyi gezmeler resim ekle arada hafız :)
öyle oldu yavruşum yaa
denk gelemioz buara pek gelemiom zaten
şimdide çıkcam ama hazır burdasınız bi selalaşıyim dedim
kociş çağırıo vee ben kaçıyorumm şimdi mesela
bebişlerin isimleri şimdiden belli olan var mı kızlar ben şimdiden buldum biraz hızlımıyım ne
hoş geldin lepicannn
tamam kujummm
öyle oldu yavruşum yaa
denk gelemioz buara pek gelemiom zaten
şimdide çıkcam ama hazır burdasınız bi selalaşıyim dedim
kociş çağırıo vee ben kaçıyorumm şimdi mesela
muck iyi gezmeler resim ekle arada hafız :)
hemen hemen her bebişin adı var kuzumm
biz doğmadan önce erkek olursa babamın ismini koyacağız diye konuşmuştuk.hiç zorlanmadık
tatlım biz anneler ayrıntılıya bebeğin yüzünü görmek için gidiyoruz ama asıl amaç iç organların incelenmesi,kordon damarlarına bakılması.inşallah senin kuzu yüzünü gösterirKızlar aklıma ne geldi ya
bizim %80 kız olan veletimizin hep bize sırtı dönük ya
ayrıntılıya gittiğimizdede arkası dönük diye bakılamaması gibi bir durum olabilir mi acaba
aklıma takıldı bak şimdiii :18::18:
babanın ismi ne kuzum ben nasıp olursa berensu koycam kızıma
tatlım biz anneler ayrıntılıya bebeğin yüzünü görmek için gidiyoruz ama asıl amaç iç organların incelenmesi,kordon damarlarına bakılması.inşallah senin kuzu yüzünü gösterir
mustafa kemal babamın ismi kuzum
guzelmiş canımbu arada eskisi gibi sık giren yok siteye heralde
hafta içi daha yoğun :) hafta sonu evinde net olmayanda var,ev işi yapanda kuzum :)
evet kuzum olabilir dogrudiyonhafta içi daha yoğun :) hafta sonu evinde net olmayanda var,ev işi yapanda kuzum :)
Şekil A:Ben ehueheuMutfak dolabımı sildim baktım iyice mahvolmaya başlamış bismillah diyip sildim ama alt tarafı sildim üst duruyor daha o da başka bahara artık yoruldum
Daha yemek yapacağım...:18::18::18:
evet ya iki temizlikte yoruluyoz bende otur kalk ancayapıyorum yavaş yavaş sagolsun kız kardeşim geldi bu hafta temizlimi yapıp gitti
Şekil A:Ben ehueheuMutfak dolabımı sildim baktım iyice mahvolmaya başlamış bismillah diyip sildim ama alt tarafı sildim üst duruyor daha o da başka bahara artık yoruldum
Daha yemek yapacağım...:18::18::18:
evet kuzum olabilir dogrudiyon
Offf kızlar off..
Geceleri bacak ağrısından uyuyamaz oldum..
Böyle ayak bileklerimden başlıyor ağrı sanki kilometrelerce koşmuş zorlu bir antreman yapmışım falan gibi..
Sonra tüm alt bacağıma yayılıyor.
Ayaklarım desen yanıyor çarşafta soğuk bir yer buldum mu ohh diye rahatlıyorum. Uykularım bölük börçük, bazen sabah 5'e kadar uyuyamıyorum. Bir sonraki muayenemde doktoru bilgilendiricem bu konuda mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?