orası öyle canım aslında ben ayrıntılıyı sağlığı için istiyorum gerçektentatlım biz anneler ayrıntılıya bebeğin yüzünü görmek için gidiyoruz ama asıl amaç iç organların incelenmesi,kordon damarlarına bakılması.inşallah senin kuzu yüzünü gösterir
kızlar herşeyin bir oluru var.kilo almamak iyi değilki.kilolar sadece yağ değil.hamilelikte vücudumuz doğumdan sonra bebeği besleyebilmek için yağ depolar.bunun yanında iki katına çıkan vucüt lenf ve kan sıvıları,büyüyen rahim bebeğimizin ağırlığı suyu,memelerdeki büyüme.bunlar kilo olarak görünüyor
sarı ve yeşil seçenekleride mevcut :)orası öyle canım aslında ben ayrıntılıyı sağlığı için istiyorum gerçekten
hani onun için bile sırtı dönükse yapmaz diye korkuyorum
zaten ben yüzünü kime benziyo vs geçtim
daha cinsiyeti göremiyoruz, göreydik iyiydi
yoksa bu gidişle herşeyi krem yada beyaz olacak :)
Doğru ama 5-6 kiloyla hamileliği tamamlamak sorun olmuyor. Kilolu olanlar için söylüyrum bunu. Yoksa hiç kilo alma kilo vermeli falan kesinlikle demiyorum :)
Şu isim konusuna gelirsek, bence tamamen iki kişinin beraber karar verdiği bir isim olmalı. Çocukluğumdan beri uyuz olurum bebeklere kayınpeder adı konulmasına.
kızlar birşey dikkatimi çekti
neden hepp kayınbabalarınızın ismini koymayı düşündünüz ki?sizin babanızın adını koysanız ne olurdu ki
geçmiş olsun tatlım.bende salı yaptırdım ama bişey olmadı şükür
üzülüyorum kuzum yaa.biz kadınlar asıl sıkıntıyı çekiyoruz ama .neyse.ben babamın adını koydum.babamı 2,5 sene önce kaybettm.babam sağ olsaydı umut babasının adını koymak isteseydi bende yanına kendi babamın adını eklerdim :)eşimde allahtan erkek torun konusu yoktu.olsaydıda çok dikkate almazdım
orası öyle canım aslında ben ayrıntılıyı sağlığı için istiyorum gerçekten
hani onun için bile sırtı dönükse yapmaz diye korkuyorum
zaten ben yüzünü kime benziyo vs geçtim
daha cinsiyeti göremiyoruz, göreydik iyiydi
yoksa bu gidişle herşeyi krem yada beyaz olacak :)
Evet işte bu. Eğer illa eşiniz koymak isterse siz de babanızın adını koyun. Toplumsal açıdan bakıldığın da çok asiyiz
Evet orun değil sorun pardon :)
sarı ve yeşil seçenekleride mevcut :)
çok kilolu anne adayları 5-7 kilo diyor doktorlar
bende isim konusunda onu diyorum.dayatma yanlış söz hakkının çoğunluğu annede olmalı.ama ebeveynlerden birinin kaybı olursa olabilir.
sorun demek istedi tatlım
kesinlikle tatlım.babamı kaybettiğim için biliyorumKayıp başka bir konu. O gerçekten ayrı bir durum.
herkezi bilmiyorum canım ama kendi adıma soylüyeyim bizim burda ilk bebek oldu zaman egerde erkekse direk kayınbaban ismi konur kız çocuna annesi koyar erkek çocugada babası koyar babalarda direk babaların adını koyuyor mesela benimde oglum olsaydı eşim babasının adını koycaktı bende yanına sevdim ismi eklicektim sadece
ohh benim gibi düşünen bir anarşit daha
geçmiş olsun tatlım.bende salı yaptırdım ama bişey olmadı şükür
üzülüyorum kuzum yaa.biz kadınlar asıl sıkıntıyı çekiyoruz ama .neyse.ben babamın adını koydum.babamı 2,5 sene önce kaybettm.babam sağ olsaydı umut babasının adını koymak isteseydi bende yanına kendi babamın adını eklerdim :)eşimde allahtan erkek torun konusu yoktu.olsaydıda çok dikkate almazdım
Çoook anarşikiz çok.
Anlamazlar anlamaaazlar kaderede inanmaaazlar demişler.Derdi de cefayı da çeken bilir hajım ama nedense kadın denince akla gelen şeyler hiçte hoş değil sinirlerim bozuluyor.Biz olmasak nasıl olacaklarmış merak ediyorum.
kesinlikle tatlım.babamı kaybettiğim için biliyorumbenim kayınpederimde vefat etmiş olsaydı (ki bazen bu günü göremeyeceğimden korkuyorum ) sevmememe rağmen ismini koymasına bişey demezdim
tatlım nerelisin ?
kızlar birşey dikkatimi çekti
neden hepp kayınbabalarınızın ismini koymayı düşündünüz ki?sizin babanızın adını koysanız ne olurdu ki
3 dkim yani haftaya perşembe ayrıntılı var canımkuzummm doktor kontrolun ne zaman senin bir dahaki
neden bilio musun? genelde bunu bebek kıymetli olsun diye yapıolarkızlar birşey dikkatimi çekti
kızlar kocam dediğini yaptı beşikle gardolabı aldık eve getirdik:)
Eki Görüntüle 816855 Eki Görüntüle 816857
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
güzelmiş canım ya bende özeniyorum almak istiyorum çok ama beşigimizi annem alcak hediye daha erken diyolar ya
kızlar kocam dediğini yaptı beşikle gardolabı aldık eve getirdik:)
Eki Görüntüle 816855 Eki Görüntüle 816857
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?