2014 Şubat Anneleri

OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.

keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.

sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım:17:

son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim :35:
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum :34::34:

benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum :32:

Ne zaman evler kendi kendini temzlemeye başlar işte biz o gün tükeneceğin be spaydim :1:

kuzummm, erol mobılyaya gecen dedıgınde baktımm ama ben ızmırdeyımmm ya puffff,

Canım beğenebildin mi birşeyler bilmiyorum ama şehir dışına da getiriyor onlar sanırım.Neyse artık düşünün taşının bir kez olacak çünkü

Tükeneceğiz bile yazamadığıma göre ben az uzanayım :52:
Müslüm Gürsesin itirazım var filmi de başladı zaten beş dakikaya kalmaz uyur kalırım ben :53:

:34::34: YAT DİNLEN benim içinde yat anasını satıyım yaaaaaaaaaa :2::2:

Nereye yaptırıyorsunuz acep tatlım :44:
Fiyatı baya uygunmuşta.

demirkapı canım

2100 tl

büyüyen beşik
duvar rafı
3 kapılı gardolap ( iç dizaynını biz değiştirdik )
şifonyer

superrrr, nereye yaptırıyrsunuz yaptırcagınız yere nasıl karar verdınız sonucun nasıl olcagına nasıl guvendınız, ne kadar surede yapcaklar .. hepsıne cevappp ıstıyorummmmm:1::1: kafamda delııı sorularrrr:27:

selam hepinizee nasılsınız bakem?? okuyamadım geçmişi,galiba çocuk odası takımı alan var hayırlı uğurlu olsunnn:)

:34::34: YAT DİNLEN benim içinde yat anasını satıyım yaaaaaaaaaa :2::2:

demirkapı canım

Siz çalışıp yorulurken yatamıyorum işte vicdanım elvermiyor :27:
Bak eminönünden sonra bir yer daha soktun aklıma iyi mi ben ne güzel karar vermiştim :44:
Bu arada çaktırma face grubundan telefon numaranı aldım her an whatsapptan yazabilirim :23:

superrrr, nereye yaptırıyrsunuz yaptırcagınız yere nasıl karar verdınız sonucun nasıl olcagına nasıl guvendınız, ne kadar surede yapcaklar .. hepsıne cevappp ıstıyorummmmm:1::1: kafamda delııı sorularrrr:27:

Demirkapıda yaptırıyorum. İstanbul
teyzeme oradan beşik aldık onunla birlikte alınca bize güzel indirim yaptılar. ama adam imalatçı olduğu için normale göre yine uygun fiyatı
yaptığı ürünleri gördüm ayrıca dediğim gibi teyzeme yaptı
bayramdan sonra gidip bakıcaz beğenmediğim yeri var ise yine değişiecek
işi bilen bir adam olduğu için mesela üst dizayna çıta yapmam dedi. yapıyım da gitsinler gibi düşüncesi olan biryer değil. :34:
olmayacak bir şey ise açık açık söylüyori

yeri bildiğin imalathane öyle beğeneceğin ürün yok istediğin modeli götürüp yaptırıyorsun
bizim zamanımız var diye kasım başına istedik geçen ay sipariş verdik maxımum 1ay içinde yapıyorlar ellerinde işe göre değişir mi bilemem

Son düzenleme:
selam hepinizee nasılsınız bakem?? okuyamadım geçmişi,galiba çocuk odası takımı alan var hayırlı uğurlu olsunnn:)

Selam şekerim hoşgeldin :16:
Valla sipariş verenler var alanlar var ben ise henüz karar verip almayanlar arasındayım :1:
Sen nasılsın;?

:1::1: ben almıştım zayen biliyorsundur canım

Siz çalışıp yorulurken yatamıyorum işte vicdanım elvermiyor :27:
Bak eminönünden sonra bir yer daha soktun aklıma iyi mi ben ne güzel karar vermiştim :44:
Bu arada çaktırma face grubundan telefon numaranı aldım her an whatsapptan yazabilirim :23:

yatma kalk hemen dikil oturmada biz didinelim çalışalım hatun bide film var yatcam desin :23:
modelini beğen gayet ucuza yaptırırsın benim mobilya gelince paylaşırım zaten :37:

oooowww watsup he yaz bakalım canım istediğin zaman :52::52: sapıklık yapmayalım ama lüften :)

Demirkapıda yaptırıyorum. İstanbul
teyzeme oradan beşik aldık onunla birlikte alınca bize güzel indirim yaptılar. ama adam imalatçı olduğu için normale göre yine uygun fiyatı
yaptığı ürünleri gördüm ayrıca dediğim gibi teyzeme yaptı
bayramdan sonra gidip bakıcaz beğenmediğim yeri var ise yine değişiecek
işi bilen bir adam olduğu için mesela üst dizayna çıta yapmam dedi. yapıyım da gitsinler gibi düşüncesi olan biryer değil. :34:
olmayacak bir şey ise açık açık söylüyori

yeri bildiğin imalathane öyle beğeneceğin ürün yok istediğin modeli götürüp yaptırıyorsun
bizim zamanımız var diye kasım başına istedik geçen ay sipariş verdik maxımum 1ay içinde yapıyorlar ellerinde işe göre değişir mi bilemem
anladım canımm, ıyı gunlerde kullanın ınsallahhhh:16:

anladım canımm, ıyı gunlerde kullanın ınsallahhhh:16:

AMİN CANIM sen neredesin yakınsan gidip konuşabilirsin

hatta fiyat almak isteyen olursa biz sanırım bayramdan sonra kendi mobilyamız için gideceğiz bizimle gelebilir yada resmini yollayabilir bedne fiyat alabilirim

Selam şekerim hoşgeldin :16:
Valla sipariş verenler var alanlar var ben ise henüz karar verip almayanlar arasındayım :1:
Sen nasılsın;?
ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yok:( akşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)

yatma kalk hemen dikil oturmada biz didinelim çalışalım hatun bide film var yatcam desin :23:
modelini beğen gayet ucuza yaptırırsın benim mobilya gelince paylaşırım zaten :37:

oooowww watsup he yaz bakalım canım istediğin zaman :52::52: sapıklık yapmayalım ama lüften :)

speedyyy sen yandın tel nonu yazmaklaa şimdi sapıklıktan sapıklık beğen:)))))))))) whatsup nedir anlamıyom ama beleş mesaj galibaaa aboowwwwwww :52:

Artık nasıl gözümü korkuttuysan koltukta bile dik oturmaya başladım :26:
Ama bak olmadı şimdi amaç zaten sapıklık ama iş saatine kadar sonra elleşmem söz :27:

ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yok:( akşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)

bazen bu sıpalar bizi korkutuyor canım
ama merak etme benimde bir keresinde 2 gün oynamadı keyfie göre takılıyor geceleri coşuyor genelde

speedyyy sen yandın tel nonu yazmaklaa şimdi sapıklıktan sapıklık beğen:)))))))))) whatsup nedir anlamıyom ama beleş mesaj galibaaa aboowwwwwww :52:

dimi hemen gidip numaramı falan değiştireyim işin kötüsü ev adresimi bile anlattım her türlübulur beni :37:

Artık nasıl gözümü korkuttuysan koltukta bile dik oturmaya başladım :26:
Ama bak olmadı şimdi amaç zaten sapıklık ama iş saatine kadar sonra elleşmem söz :27:

istediğin zaman yaz canım sürekli online olduğum için :1:

kk daşlar ile grubumuz var bizim eski kk arkadaşlarımla

Back
X