Hayırlo cumalar der ve kaçarım kızlar.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırom grip oluyorum.Artık dayan c vitaminine.Evden de çıkmıyorum artık nasıl kaptıysam anlamadım gitti
Hepicinizi seviyorum öpüldünüz
nerdeydin sen çok soğuk değilmi orası....dikkat et ...hasta olma sende...kış bebeği olmaları çok pahalıya patlıyor vallahi yaa:44:botlarım da uzun benim eğilip giymem çok zor,bot gerekecek sanırım kısa basit birşey,montların önü kapanmıyor ama almayı düşünmüyorum pek...zayıflamayı başarrsam elimde kalır diye düşünüyorum:26:şalla falan idare edeceğim gittiği yere kadar...sıkıp panço örsem olur bir de...
Hayırlo cumalar der ve kaçarım kızlar.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırom grip oluyorum.Artık dayan c vitaminine.Evden de çıkmıyorum artık nasıl kaptıysam anlamadım gitti
Hepicinizi seviyorum öpüldünüz
karşılıklı oynucaz unutma
üstüne yatmışsındır belki canım
evet canım yaaa
günaydın hanımlar..yine geldi hafta sonu..herkese hayırlı cumalar..Rabbim bebeklerimizi bizleri korusun..sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı..
bugün öğlen ayrıntılı ultrasonum var..inşallah sağlıklıdır bebeğim..cinsiyetini öğrendim öğrendim yoksa birdaha sormaycağım..doğunca süpriz olur napim..hastane çıkışını sarı yada yeşil alırım olur biter :)) ikilimde bırakıyorlar insanı..
hey maşallah 2 kadın mıbelki de k
geçmiş olsun canım
haftaya cumaya temizlikçi ayarladım.....2 kadın gelecek...ohhhh evim tertemizzz olacakkkk
sen bir sürü şey aldın cnm, tek başına kaliteli iyi bir bi hastane çıkışının 40-50 lira olduğunu düşünürsek normal gibi, ama sen yine de frenle bence :)kızlar bu arada şimdi hesapladım kart extresinden geçen ay bebeğe 220 tl harcamışım toplamda çokmuki acaba frenlesemmi :26::26::26:
hey maşallah 2 kadın mı
aslında alıntı yapmadım teşekkür ettim :)
nesse ya olur arada bağır sen biz duyarız ozamanlarda
kızlar
hani demiştim ya takvim 100 ün altına düşerse göbek atıcam diye
az kaldı ha ona
26. haftada atacam göbeleri abeeeeeeee[r/QUOTE]
annene selamlar şekerim
aslında hem var hem yok
şöyleki
0-3 ay alcağım kalmadı
3-6 ay yine alacağım kalmadı
6-9 ay alcağım kalmadı belki 2 tişört alabilirim sadece
9-12 ay alacakalrım var biraz henüz sadece 2 takımımız var bu grupda 1 etek ve birde uzun kollu sweetimiz var
12-18 ay içinde aynı şey geçerli üsteki denden durumundayız
18 ay içinse yani ikinci yazımız içinse 5-6 parça kıyafet aldım yine
18 aydan sonrası içinse bişiler almayı planlamıyorum
ha bunların yanında hiç çorap almadığımı fark ettim vede hiç ayakkabı tarzı bişide almamışım
Merhaba lepicim uzun zamandir girmiyordum izindeydik birde donuste ev temizligi alışveriş filan derken baya vakit gecti son zamanlsrda da giriyorum hergun yazilanlari takip ediyorum fark ettim ki baya baya kaynasmissiniz ne guzel bende tekrardan sicak sohbetlere dahil olmak istiyorum.ama samimi olmak icin birbirini tanımak gerekiyor ne eersiniz yeniden tanismaya... :-D
Bu arada bu kadar cok sey o kadar uzun zamanli almak dogru birseymi ben daha iki takim ancak aldim sense 1, 5 yasina kadar maasallah ben cok kararsizim birde annane babanne bizde alicaz siz almayin deyince oyle uzatamiyorum elimi hiçbirşeye...
belki de k
geçmiş olsun canım
haftaya cumaya temizlikçi ayarladım.....2 kadın gelecek...ohhhh evim tertemizzz olacakkkk
bendensin canım.... bende aynı şeyi söylüyorum göstermezse gitmicem dahada ultrasona :)
dün gece okadar uğraş, kışlıkları çıkar, ama bugün giyme ve don....
var mı benden akıllısı, burası İzmir ya hemen kış gelmez ya,
al sana donuyorummmmm
annene selamlar şekerim
aslında hem var hem yok
şöyleki
0-3 ay alcağım kalmadı
9-12 ay alacakalrım var biraz henüz sadece 2 takımımız var bu grupda 1 etek ve birde uzun kollu sweetimiz var
korkma bacım niye korkuyoun kimin karnında kalmışki seninkinde kalsın yolunu bulur çıkar o
kızlar
az kaldı ha ona
annene selamlar şekerim
aslında hem var hem yok
şöyleki
0-3 ay alcağım kalmadı
ha bunların yanında hiç çorap almadığımı fark ettim vede hiç ayakkabı tarzı bişide almamışım
Merhaba lepicim uzun zamandir girmiyordum izindeydik birde donuste ev temizligi alışveriş filan derken baya vakit gecti son zamanlsrda da giriyorum hergun yazilanlari takip ediyorum fark ettim ki baya baya kaynasmissiniz ne guzel bende tekrardan sicak sohbetlere dahil olmak istiyorum.ama samimi olmak icin birbirini tanımak gerekiyor ne eersiniz yeniden tanismaya... :-D
Bu arada bu kadar cok sey o kadar uzun zamanli almak dogru birseymi ben daha iki takim ancak aldim sense 1, 5 yasina kadar maasallah ben cok kararsizim birde annane babanne bizde alicaz siz almayin deyince oyle uzatamiyorum elimi hiçbirşeye...
aynen ben de senin gibiyim canım, yavrumun evde bir tanecik bir şeyi yok. alınanları anneannesiyle büyük teyzeleri aldı, onlar da anneannesinin evinde duruyor. bana da daha alışveriş yaptırmıyorlar. zaten bebek arabasını filan eşimin akrabalarına aldırcaz bakalım.yalnız ben sadece organik kumaştan yenidoğan takımı almak istiyorum 2 takım. bir de yine kaliteli 2 tane battaniye alıcam.
kızlar
az kaldı ha ona
annene selamlar şekerim
aslında hem var hem yok
şöyleki
0-3 ay alcağım kalmadı
pek bi kaynak olduk b,irbirimize:))
sen de vaktin oldukça gelirsin canım
valla ben alayım diom ama eşimle annem bırakmıo
ben de bişi demiorum arada alır hevesimi gideririm artık diyorum:)
şimdilik demirbaşlar öncelikte bizde
sonrada 0-3 aylar belki birazda 3-6 ay oakdar:26:
hacı naptın sen bi dur bencede
kocan durdursdun o da mı dur demio haha 1.5 senyi kapamışın ayol
kızlar yine sinirlerim bozuldu
SGKmın kendi ücretimde yatırılması işine yok demiş patron sağolsun çok düşünceli yine
diğer aradaki farkı elden verme işi için de yan çiziyorlar hele ozaman gelsin bakarız gibi kelimeler kullanıyorlar
ben napayım şimdi bunları ha napayım ölürmüsün öldürürmüsün
yok ben bi daha konuşcam ve sonra çirkinleşecem sanırım illa gidip şikeyet ederimmi demem gerek anlamıyorum kihay Allah, çok sinir bozucu ne fark ediyor alacağın? araya birilerini koysan filan bari..ya ne ayıp, kim bilir ne kadar paralar kazanılyıor da bi senin maaşın mı batıyor.
Sen bozma moralini, sıkmamaya çalış kendini çok takınca sinir olunca...iyi olmuyor hamilelikte maalesef acaba da diyorum, hamile acaba uğraşmaz mı diyorlar bak şimdide..
ben de de bi betlik var bugün...hiç bişey yapasım, telefonum çalınca açasım, yemek yiyesim hiç bişi yapasım yok...ama uyku fena olmazdı..bugün yine biraz kustum..ara ara da olsa artık, beni yoruyor bu iş. dün gece ferro'mu içtim ilk kez ondan oldu belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?