2014 Şubat Anneleri

hayırlı cumalar anneler :) nasılsınız ? bende grip olmaktan çok korkuyorum şuanlıkla bişey yok sıkı giyinmeye başlıyorum yeni yeni dün yazlıkları kaldırdım kışlıkları yıkadaım kurudular bugünde onları dizicem eşimin hepside benim yokmuş pek kazağım onu fark ettim . :)

valla yandık bende haftasonu kışlık rahat bot bakıcam
montlarım olur diye düşünüyorum çıkarıp bi denemem lazım olmadı montta almam lazım mecbur

istanbuldayım ama garip bir soğuk var hava da

işyerinde adamın teki ile kavga ettim yanımda olsa uzardı da kavga maille kavga ettik sinirde bence pazara gittim kızıma pijama takımı çorap aldım ohhhhhhhh rahatladım

ancak geldi hatun.
yat dinlen mandalina portakal vitamin depola atlatırsın inşallah hemen

bendensin canım.... bende aynı şeyi söylüyorum göstermezse gitmicem dahada ultrasona :)

dün gece okadar uğraş, kışlıkları çıkar, ama bugün giyme ve don....
var mı benden akıllısı, burası İzmir ya hemen kış gelmez ya,
al sana donuyorummmmm

Kızlar günaydıııııın. Grip olan arkadaşlara çok geçmiş olsun hamilelikte çok ağır çekiyor test edip onayladım 3 hafta önce yakalanmıştım ben hala öksürüğü gitmedi sesimde hala borazan gibi:)

belki de k

geçmiş olsun canım

haftaya cumaya temizlikçi ayarladım.....2 kadın gelecek...ohhhh evim tertemizzz olacakkkk
hey maşallah 2 kadın mı

kızlar bu arada şimdi hesapladım kart extresinden geçen ay bebeğe 220 tl harcamışım toplamda çokmuki acaba frenlesemmi :26::26::26:
sen bir sürü şey aldın cnm, tek başına kaliteli iyi bir bi hastane çıkışının 40-50 lira olduğunu düşünürsek normal gibi, ama sen yine de frenle bence :)
biz kıza zamanında puset, ana kucağı almadığımız için bu sefer kapmanya bulmuşken aldık, o tabi tek başına iyi bir kalem :) neyseki 12 taksitli..

Ya alışveriş demişken, Unnado'dan birşeyler aldım bende..Disney'li hastane çıkışı (geldi çok beğendim, buradan birisi önermişti) Hala gece kaldırmazsak, gece uykusunda altına yapan kızıma yedek alez. Bir zıbın takımı, bir de alelade markalı bir spor ayakkabı aldım kızıma. İlk alışverişe %10 indirim var, kargo ödemesi yok filan diye diye 100 liralık topladım. Sonra ben kendi ayakkabı hastalığımı kızıma da bulaştırmış şekilde, ona kış geliyor ayakları üşümesin diyerekten başka yerlerden de aa ucuzmuş, iyiymiş de diye diye 2 çift çizme aldım. Yağmur çizmesi aldım ayrıca, bir de zizigo'dan :) yine hanfendiye spor ayakkabı aldım.
Ama öyle gözüm dönmüş ki kıza aldığım 2 spor ayakkabı da neredeyse aynı derecesinde benzer! Ha iki ayakkabı fiyatını toplasan adidas, nike kadar..Benim kız kokoş, çok spor ayakkabı sevmiyor babetimsi şeyler çizmeler seviyor (ve hatta topuklu :) ) bende o dedim aldığım Puma'lar Adidas'lar 2-3 giyişte küçülüyor bu sefer yerli malı malalr alayım dedim. Ama işte biri fazla oldu..İade edeyim dedim, unnado meğer sadece MNG ile geri alıyormuş, bizim şirkete MNG gelmiyor..Bir de kargo yu sen ödüyormuşsun, bu kısmı hiç hoşuma gitmedi, maille sordum kadın ürünü beğenmemnize üzüldüm demiş ama soruma yanıt vermemiş dur ben bir de arayıp sorayım..

Bu arada devasa uykum var, öyle böyle değil, arada masaya koyuyorum kafamı öyle tatlı geliyor ki oooy anam oyy

aslında alıntı yapmadım teşekkür ettim :)
nesse ya olur arada bağır sen biz duyarız ozamanlarda

belki de k

geçmiş olsun canım

haftaya cumaya temizlikçi ayarladım.....2 kadın gelecek...ohhhh evim tertemizzz olacakkkk

oh sefan olsun hatun:)

benim kv. ler de cumadan geleceklermiş, ben de arife günü gelirler zannediodum.gerçi üst katta kendi evlerinde kalırlar ama yine yemek kahvaltı bizde olur. cuma da iş günü, yemek filan nasıl yetişcek bilmiyorum. bu durumda temizliğe de bu haftasonu girişmek lazım. annem gelicek bakalım yardıma.duruma göre bir bakıp olmazsa önümüzdeki haftaiçi ben de bir temizlikçi ayarlayacam.annem gelir başında durur artık.
arife günü yarım gün çalışma da var, hakkımızda hayırlısı artık

valla gülüm dikkat et kendine, biz bugün antalya'da bile donduk. klimayı sıcakta çalıştırıoz o derece yani:)

kızlar yine sinirlerim bozuldu

SGKmın kendi ücretimde yatırılması işine yok demiş patron sağolsun çok düşünceli yine
diğer aradaki farkı elden verme işi için de yan çiziyorlar hele ozaman gelsin bakarız gibi kelimeler kullanıyorlar
ben napayım şimdi bunları ha napayım ölürmüsün öldürürmüsün

ha bunların yanında hiç çorap almadığımı fark ettim vede hiç ayakkabı tarzı bişide almamışım
hacı naptın sen bi dur bencede
kocan durdursdun o da mı dur demio haha 1.5 senyi kapamışın ayol

kız yok işte kapamadım sadece kapamaya çalışıyorum
çünkü işe dönmek istemiyorum böyle hakkını yiyen bir iş yerine kim dönmek isterki yine sinir ettiler beni bak gidip bi daha konuşcam sanki sadaka istiyoruz ya hakkımız olan için bile bize böyle davranıyorlar

hay Allah, çok sinir bozucu ne fark ediyor alacağın? araya birilerini koysan filan bari..ya ne ayıp, kim bilir ne kadar paralar kazanılyıor da bi senin maaşın mı batıyor.
Sen bozma moralini, sıkmamaya çalış kendini çok takınca sinir olunca...iyi olmuyor hamilelikte maalesef acaba da diyorum, hamile acaba uğraşmaz mı diyorlar bak şimdide..

ben de de bi betlik var bugün...hiç bişey yapasım, telefonum çalınca açasım, yemek yiyesim hiç bişi yapasım yok...ama uyku fena olmazdı..bugün yine biraz kustum..ara ara da olsa artık, beni yoruyor bu iş. dün gece ferro'mu içtim ilk kez ondan oldu belkide.

yok ben bi daha konuşcam ve sonra çirkinleşecem sanırım illa gidip şikeyet ederimmi demem gerek anlamıyorum ki
geçenlerde başka bir şehirdeki çalışanımız böyle yaptı ve istediğini aldı bendemi öyle yapayım dicem ya
çok ağrıma gidiyor yaptıkları çok
2000 tlye yakın bir para ediyor tatlım az değil benim için şirket için az bir para ama benim için çok bir para
çok sinirliyim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…