kızlar keçeden yapılan rengarenk kapı süslerine bayılıyorum, yalnız fiyatları abartı 80 TL dediler. keçeden yapılma bebek magnetleri de tanesi 3-4 TL.
sizce keçe temin edip yapabilir miyim, ocak annelerinden yapan vardı.malzemelerle filan hemen hemen aynı rakama denk gelirse de satın almak mantıklı gibi.aşağıda bir resim paylaşıyorum, googl da görsellerde "keçe kapı süsü" diye aratınca çok şeker süsler çıkıyor, hepsini yiyesim geliyor valla:)Eki Görüntüle 827044 Eki Görüntüle 827043 Eki Görüntüle 827045
cnm sen çalışıoyrdun değil mi? izne çıkınca ya da o aylara doğru hafta sonları yapabilirsin birşeyler, belki keçe yapmazsın başka şey yaparsın. şu meşhur emiönünden alırsın malzemeleri..
80 tl lik masrafı oldugunu ben de sanmıyorum. kızımda kapı süsü hediye gelmişti, hala duruyor kapısında :) gerçi artık odaları ortak olacak büyüdüğünde..
bir de ben kzıımda özel hediye dağıtmamıştım, güzel bir kutu çikolata yaprımıştım figürlü içi de çok lezzetli, onda işte ben geldim yazıyordu, tabi kutusunu yiyen yeyip atmıştır..
24. Hafta yakınında ve sonrasındaki bayanlar buyrunz;
24-28. haftalar arasında anne adayında bu haftalarda sık sık yorulma, sık sık acıkma, çatı kemiklerinin genişlemesi nedeniyle bel ağrıları, mide yanmaları gibi belirtiler ortaya çıkabilir.
Basur ve varis gibi belirtiler ise özellikle çok ayakta duran anne adaylarında oluşmaktadır.
Karında çatlakların en fazla oluşmaya başladığı dönem bu haftadan itibaren başlar. Bol bol su içmek, uygun kilo almak ve doktorun önerdiği çatlak önleyicileri kullanmakla çatlak oluşumu en aza indirgenebilir.