2014 Şubat Anneleri

Günaydın ;

bblim sağlıklı yaşları olsun inşallah nice mutlu yıllara ;

dün bana bot almaya avm ye gittik ama kendime bişey beğenemeden geldim eve onun yerine kızıma duvar boyası tavan boyası aldık
bayramdan sonra boyanacak ancak çıkar kokusu da :1:

sağol tatlım
hayırlı olsun boylarınızda tavanıdamı boyayacaksınız hangi renge peki?

sağol tatlım
hayırlı olsun boylarınızda tavanıdamı boyayacaksınız hangi renge peki?

tavan normal beyaz olacak yine 2,5 yıl oldu olmuşken orası da olsun dedik aslında çok pis değildi o odayı çok kullanmadığımız için temizdi :34:
duvarımız da romantik pembe olacak koyu pembe olmasın dedik üzerine sticker yapacağız

bbilimciğim günaydın,

oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler diliyorum hayatım. kısmeti bol olsun:)

ben de bu sabah eşimle 7 de uyandım ve sabah bir sürü iş yaptım, beyazları yıkayıp astım, lavabo ve tuvaletleri temizledim, mutfağı topladım...derken işe geç kalıodum az kalsın:) sabah sabah derdime nolduysa artık:)
ama inanılır gibi değil hakikaten, geçen sene yataktan sürüne sürüne kalkan ben, şimdi bir enerjik, erkenden kalkıyorum. aldığımız vitaminlerden mi, hormonlardan mı yoksa iyi beslenmekten mi bilmiyorum artık bebiş bizi ilerideki koşturmacayla geçen günlere hazırlıyor galiba...

hahah hakkaten derdin neydi yaa :9:olsun maşallah diyelim biz,vitaminler doping etkisi yapmış sende bende de tembellik yapıyorlar boyuna :) hayır yani zaten karakter olarak tembeldim şimdi daha bir tembel oldum :)))))

Kızlar acaba renkli ultrason , detaylı ultrason , doppler aynı şeyler mi ?
aynı şey güzelim ama benim aptal doktor renkli kısmını ess geçtii ayyyy ne sinirse hala sinirliyim bayramdan sonraki gidişimde şikayet etcem onu cd mi bile vermedii......kendi doktoruma da söylicem nereye şikayet edebilirim diye eğer o da böyle savunur gibi cart curt yaparsa doktorumu değiştircem hiç gelemem öyle ilgisizliğeee

hahah hakkaten derdin neydi yaa :9:olsun maşallah diyelim biz,vitaminler doping etkisi yapmış sende bende de tembellik yapıyorlar boyuna :) hayır yani zaten karakter olarak tembeldim şimdi daha bir tembel oldum :)))))

aynı şey güzelim ama benim aptal doktor renkli kısmını ess geçtii ayyyy ne sinirse hala sinirliyim bayramdan sonraki gidişimde şikayet etcem onu cd mi bile vermedii......kendi doktoruma da söylicem nereye şikayet edebilirim diye eğer o da böyle savunur gibi cart curt yaparsa doktorumu değiştircem hiç gelemem öyle ilgisizliğeee

lauranam matematikçi tembel olur mu hiç ayol,
zehir gibisindir zehir:)

sen bir kahvaltını yap hele, yımırtanı, balını tereyağını, peynirini, zeytini ye, südünü iç öyle gel gülüm:)

bu arada herkeslere günaydınlar

umarım bir yaramazlık yoktur biz iyi sayılırız işte bugün evde temizlikçi kadın var yanında annem ben işe geldim yine

pazar günü oğlumun doğum günü yarın okulda minik bi kutlama yapcaz bi pasta yollucam :16::16::16: dönüp bakınca zaman ne kadarda çabuk geçiyor diyor insan 5.doğum günümüzü yapcaz allahın izniyle

ayyyy ne guzel rabbım hayırlı uzun omurler versın

lauranam matematikçi tembel olur mu hiç ayol,
zehir gibisindir zehir:)

sen bir kahvaltını yap hele, yımırtanı, balını tereyağını, peynirini, zeytini ye, südünü iç öyle gel gülüm:)

yaa normalde çok enerjik biriyimdir hatta hiperaktif derecesinde ama ev işi konusundaa acaippp tembelim :))) bana sabahtan akşama kadar gezelim de eyvallah ama ev işi yapalım de ahhhh vahhhh başlarım hemen :)) he yaa bi yiyeyim iyi olur sündüm iyice :)

gnaydın guzeller nasılsınız bakalım herkes ıyıdır umarım

şimdilik iyiyiz spsem sen nasılsın asıl?? napcan d.gününü??

Merhaba hanımlar,
Sizlere yetişmek ne kadar zor. Aranıza yeni katılıyor. 3-4 gündür geçmişten geleyim dedim ama maşallahınız var ancak yetiştim. O da atlaya atlaya:)

Ben şu an 21+4teyim. Ayrıntılıya 19. Haftada girdik. Bir problem yoktu. Bir kızımız olacak inşallah. 19. Haftada 300 gr dı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ben hızla kilo alıyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım ki bunun 1 kilosunu son5 günde falan aldım:( 24. Haftada da şeker yüklemesine gideceğim. Bakalım inşallah bir problem çıkmaz onda da.

Artık daha düzenli takip edeceğim sizi umarım.

Herkese iyi günler..

günaydıınnnn....kahvaltı yapmadan bir uğruyayım dedim size hayırdır doğum günü mü var :)
benim oğlanın doğum günü canım pazar günü

ayyyy ne guzel rabbım hayırlı uzun omurler versın
sağol spse sende oğlunun nice yaşlarını gör inş.
günaydınnn kızlar.......nasılsınız..... bebeğim bugün hiç hareket etmiyorrrr endişe etmeye başladım:43:

canım dün akşam bende biraz yoruldum evde sağı solu topladım falan bir müdeet oynamadı bebeğim gece uyku vakti gelene kadar sonra yatağıma uzandım oynamaya başladı

sabahtan beride biraz daha az hareket ediyor gibi sanırım büyüdükçe daha çok uyuyor içeride sıpalar
birde dün yorulduysan falan bizimle beraber onlarda yoruluyorlar

tavan normal beyaz olacak yine 2,5 yıl oldu olmuşken orası da olsun dedik aslında çok pis değildi o odayı çok kullanmadığımız için temizdi :34:
duvarımız da romantik pembe olacak koyu pembe olmasın dedik üzerine sticker yapacağız

speedy günaydın...beşiği bebeğinin kendi odasına mı koyacaksın...onu oraya koyarsanız yatak odasına nasıl birşey koyacaksın...bana fikir verirmiisn....daha önce resmini falan paylaştınmı bilmiyorum ama geçmişe çok bakamadım...

yaa normalde çok enerjik biriyimdir hatta hiperaktif derecesinde ama ev işi konusundaa acaippp tembelim :))) bana sabahtan akşama kadar gezelim de eyvallah ama ev işi yapalım de ahhhh vahhhh başlarım hemen :)) he yaa bi yiyeyim iyi olur sündüm iyice :)

şimdilik iyiyiz spsem sen nasılsın asıl?? napcan d.gününü??

allah ıylık versın canım.bılmıyorum valla aman dun gene daha anlayıslıydım galıba:) dusundum dusundum gcık oldum benım bıseye ıhtıyacım yokkı benı mutlu edecek olan surprız yapmasıydı kendım gdıp ne lacam ne anladım bu ısten.anlıyacagınız cumartesı atısıcaz bız ben bunu soleyınce ben anlamıyorum varya 7 senedır beraberız evlenmeden once herseyle ılgılenırdı sımdı neymıs begenmıyormuusm.e o zamanlar nasıl ugrasıordun gecen senede bole yaptı evlenınce bole oluyor:) benmı cok gergınım bılmıyorum

Merhaba hanımlar,
Sizlere yetişmek ne kadar zor. Aranıza yeni katılıyor. 3-4 gündür geçmişten geleyim dedim ama maşallahınız var ancak yetiştim. O da atlaya atlaya:)

Ben şu an 21+4teyim. Ayrıntılıya 19. Haftada girdik. Bir problem yoktu. Bir kızımız olacak inşallah. 19. Haftada 300 gr dı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ben hızla kilo alıyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım ki bunun 1 kilosunu son5 günde falan aldım:( 24. Haftada da şeker yüklemesine gideceğim. Bakalım inşallah bir problem çıkmaz onda da.

Artık daha düzenli takip edeceğim sizi umarım.

Herkese iyi günler..

hayırlı olsun tatlım bebeğin hoşgeldin

benim oğlanın doğum günü canım pazar günü

sağol spse sende oğlunun nice yaşlarını gör inş.

canım dün akşam bende biraz yoruldum evde sağı solu topladım falan bir müdeet oynamadı bebeğim gece uyku vakti gelene kadar sonra yatağıma uzandım oynamaya başladı

sabahtan beride biraz daha az hareket ediyor gibi sanırım büyüdükçe daha çok uyuyor içeride sıpalar
birde dün yorulduysan falan bizimle beraber onlarda yoruluyorlar

doğum günü kutlu olsun canım buarada oğlunun...hayrlı ömürler versin rabbim...

evet dün yoruldm akşam misafir vardı...inşallah bir sıkıntı yoktur ya:26:

doğum günü kutlu olsun canım buarada oğlunun...hayrlı ömürler versin rabbim...

evet dün yoruldm akşam misafir vardı...inşallah bir sıkıntı yoktur ya:26:

endişe etme tatlım inş. bişiciği yoktur, öğlene kadar oynar sanırım olmazsa birazdan biraz uzan az bişide şekerli bişiler öyle uzan oynadığını göreceksin :34:

Açık renk olması daha iyi.Koyu renkler ilerde dikkat eksikliğine sebep olabiliyormuş :34::34::34:

kızlar benim aldığım total kilo 6 olmuş sabah tartıldım 27. haftaya kadarda 8 i geçmem umarım
öyle hedef koydum kendime ama bayram beni endişelendiriyor

Back
X