2014 Şubat Anneleri

Günaydın minnoşlarrrr:3::3:

ya ben sabahları nefes nefese kalıyorum.bi şey yaptığımda yok halbuki....:31:

totom yer arıyo hemen.oturmazsam düscem sanki:31:

bu arada aşı yerim yine ağrımaya başladı ve ben nedenini buldum...dus alınca agrıyo:31::31:

bugün öğleden sonra doppler için hastaneye gidicem...3 te randevummm:16::16:
günaydın çıtır:)
dopller neden yapılcak cancağızım
benim de aşı yerim dün falan ağrıdı hatta sanki o kısımda solucan geziomuş gibi kas liferim fingirdedi resmen
gecede hep sağa yattım mecbur sol acıyınca:S
Herkeslere günaydın :)

günaydın hatun:Ç)

Bende öyleyim maalesef :14::14::14: Sabah tramvaya yetişeyim diye koştum biraz hangi akla hizmetse 10 dk kendime gelemedim nefessiz kaldım :27::27::27:

Duştan sonra neden ağrıyor acaba :26::26::26: Bir doktoruna sor bakalım bugün ne diyecek :31::31::31:

dr uma görünmicem ki kuzum bugün.aynı hastanede başka bi bölüm bakacak dopplere.sonuc dr uma gönderilecek.ama yine de ordaki kişiye sorarım kim yapıcaksa artık.:31:

kronikim ben koşturmuyorum da işte.uyuz uyuz bi kaç lokma bişi yiyip hazırlanıyorum yine uyuz uyuz :1:

eşim arabayla bırakıyo.yürüme mesafem 20 m yok arabadan inince....evde de oluyo bu bazen....uyanıyorum kahvaltı hazırlıcam ayakta duramıyorum,nefes alamıyrm...hemen oturuyorum...:31:ayy hayırlısı olsun.bi atlatsaydık su dönemi:31::16:

günaydın çıtır:)
dopller neden yapılcak cancağızım
benim de aşı yerim dün falan ağrıdı hatta sanki o kısımda solucan geziomuş gibi kas liferim fingirdedi resmen
gecede hep sağa yattım mecbur sol acıyınca:S

günaydın hatun:Ç)

valla dr um bana kalsa hiçbirine gerek yok,herşeyi görüyorum zaten diyo ama basına gelen bi kaç olaydan dolayı her şeyi yaptırmaya karar vermiş anlaşılan....daha doğrusu ister yaptırın ister yaptırmayın diyo :1:

bu doppler sey olmuyo mu...bebeğin damarlarının falan incelendiği :26:

valla dr um bana kalsa hiçbirine gerek yok,herşeyi görüyorum zaten diyo ama basına gelen bi kaç olaydan dolayı her şeyi yaptırmaya karar vermiş anlaşılan....daha doğrusu ister yaptırın ister yaptırmayın diyo :1:

damarları aslında ayrıntılıda da görüo böyle kırmızı mavi renkler falan şeklinde bilemedim ki
sen bi git gel aydınlatırsın bizi:)

bu arada sabah ikinci kramp vakamı yaşamış bulunuyorum.....aklım gidiyo aklımmm...nasıl bi ağrıııı:14::14::14:

dr uma görünmicem ki kuzum bugün.aynı hastanede başka bi bölüm bakacak dopplere.sonuc dr uma gönderilecek.ama yine de ordaki kişiye sorarım kim yapıcaksa artık.:31:

kronikim ben koşturmuyorum da işte.uyuz uyuz bi kaç lokma bişi yiyip hazırlanıyorum yine uyuz uyuz :1:

eşim arabayla bırakıyo.yürüme mesafem 20 m yok arabadan inince....evde de oluyo bu bazen....uyanıyorum kahvaltı hazırlıcam ayakta duramıyorum,nefes alamıyrm...hemen oturuyorum...:31:ayy hayırlısı olsun.bi atlatsaydık su dönemi:31::16:

Nefesin yetmiyordur yafrum :34::34::34:

anaam sevgi yumakları nolcek:1:

:17::17::17::17::17:

Doppler bildiğim kadarıyla damardan geçen kana filan bakılması oluyor.Bir kaç damara bakıyorlar.Kalp beyin vs.

anammmmmmmm bu nefessizlik yani nefesi zor alma bendede oluyor daha sabah tramvayda otururken oldu ne koştum ne yoruldum ona rağmen yani
biraz fazla yersem oluyor genelde ama sabah yemedimde yinede oldu
oğlumdada olmuştu 5.ayımdan sonra normal demişti doktorum kalbimiz zaten daha hızlı atıyordur artık bakarsanız onun neticesi ben doktora sormuştum bana öyle demişti taşikardi gebelikte normaldir ve nefesi zor almada bundan dolayı die

bu arada herkeslere günaydınlar

umarım bir yaramazlık yoktur biz iyi sayılırız işte bugün evde temizlikçi kadın var yanında annem ben işe geldim yine

pazar günü oğlumun doğum günü yarın okulda minik bi kutlama yapcaz bi pasta yollucam :16::16::16: dönüp bakınca zaman ne kadarda çabuk geçiyor diyor insan 5.doğum günümüzü yapcaz allahın izniyle

anammmmmmmm bu nefessizlik yani nefesi zor alma bendede oluyor daha sabah tramvayda otururken oldu ne koştum ne yoruldum ona rağmen yani
biraz fazla yersem oluyor genelde ama sabah yemedimde yinede oldu
oğlumdada olmuştu 5.ayımdan sonra normal demişti doktorum kalbimiz zaten daha hızlı atıyordur artık bakarsanız onun neticesi ben doktora sormuştum bana öyle demişti taşikardi gebelikte normaldir ve nefesi zor almada bundan dolayı die

hıh aynen bbilimim kalp atışım hızlanıyor yerinden çıkacak gibi oluyo kalbimmm:31:

Nefesin yetmiyordur yafrum :34::34::34:

:17::17::17::17::17:

Doppler bildiğim kadarıyla damardan geçen kana filan bakılması oluyor.Bir kaç damara bakıyorlar.Kalp beyin vs.

bende netten baktım da öyle diyo kronikimm:34:

umarım bir yaramazlık yoktur biz iyi sayılırız işte bugün evde temizlikçi kadın var yanında annem ben işe geldim yine

pazar günü oğlumun doğum günü yarın okulda minik bi kutlama yapcaz bi pasta yollucam :16::16::16: dönüp bakınca zaman ne kadarda çabuk geçiyor diyor insan 5.doğum günümüzü yapcaz allahın izniyle

ilime nice güzel yaşlar diliyorum....Allahım hayırlı bi insan,hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin...öp benim içinn:54::16:

hıh aynen bbilimim kalp atışım hızlanıyor yerinden çıkacak gibi oluyo kalbimmm:31:

bende netten baktım da öyle diyo kronikimm:34:

ilime nice güzel yaşlar diliyorum....Allahım hayırlı bi insan,hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin...öp benim içinn:54::16:

çok teşekkürler teyzesi öperim tabi
inş. karnımızdakilerinde nice yaşlarını görürüz sağlıkla :16::16::16:

bbilimciğim günaydın,

oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler diliyorum hayatım. kısmeti bol olsun:)

ben de bu sabah eşimle 7 de uyandım ve sabah bir sürü iş yaptım, beyazları yıkayıp astım, lavabo ve tuvaletleri temizledim, mutfağı topladım...derken işe geç kalıodum az kalsın:) sabah sabah derdime nolduysa artık:)
ama inanılır gibi değil hakikaten, geçen sene yataktan sürüne sürüne kalkan ben, şimdi bir enerjik, erkenden kalkıyorum. aldığımız vitaminlerden mi, hormonlardan mı yoksa iyi beslenmekten mi bilmiyorum artık bebiş bizi ilerideki koşturmacayla geçen günlere hazırlıyor galiba...

Nice senelere erişsin inşallah :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Nice seneler erişsin inşallah :16::16::16::16:
çok sağol tatlım :16:
bbilimciğim günaydın,

oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler diliyorum hayatım. kısmeti bol olsun:)

ben de bu sabah eşimle 7 de uyandım ve sabah bir sürü iş yaptım, beyazları yıkayıp astım, lavabo ve tuvaletleri temizledim, mutfağı topladım...derken işe geç kalıodum az kalsın:) sabah sabah derdime nolduysa artık:)
ama inanılır gibi değil hakikaten, geçen sene yataktan sürüne sürüne kalkan ben, şimdi bir enerjik, erkenden kalkıyorum. aldığımız vitaminlerden mi, hormonlardan mı yoksa iyi beslenmekten mi bilmiyorum artık bebiş bizi ilerideki koşturmacayla geçen günlere hazırlıyor galiba...

lip maşallah diyorum sana bende o enerjinin İ si yok malesef tatlım ben oğlumdada böyleydi öyle enerjik bir gebe olmadım hiç hep oldukça ağırıdm şimdide az bir iş yapsam yoruluyorum zaten
sende dilini ısır hatta kıçını kaşı :1: kendine nazarın değmesin

dileklerin için ayrıca teşekkürler

Günaydın ;

bblim sağlıklı yaşları olsun inşallah nice mutlu yıllara ;

dün bana bot almaya avm ye gittik ama kendime bişey beğenemeden geldim eve onun yerine kızıma duvar boyası tavan boyası aldık
bayramdan sonra boyanacak ancak çıkar kokusu da :1:

Back
X