Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
bugün 26 haftamıza girdik çok şükür buda demek oluyorki 10 hafta sonra bebekim doğabilir bir sakıncası bilem olmazyinede tercihim 38 den sonrasıdır buda 12 hafta eder yani 3 ay
3 ay kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın tatlım....sağlıklı olsunlar,zamanında gelsinler inşallahhh![]()
evet canım haklısın
gece ben yine uyumadım doğru dürüst kızımda benle beraber uyumadı adeta belki 8 kez kalktım zaten uykumda kaliteli değildi aralarda her kalktığımda kızımda vuruyordu gümbür gümbür ilk kez gece bu kadar çok vurdu sabah hala vuruyordu uyandığımda
sonra eşime bak babası kızın hiç uyumadı falan dedim sonra elini karnıma koydu eşim bir kez daha vurdu sonra uykuya daldı sanırım ondan beri tık yok sanırım çok yorulmuş oda artık uyumak istiyor![]()
selam canım lekelenmenmi vardı senin geçmiş olsunkızlar günaydın bende bir haftadır lekelenme var ağrı filan hissetmiyorum fazla ama tedirginim sizler ne durumdasısnız...
maşallah kuzularımızaaa...benimkide gece kuşu teyzesi....gece dediğin gibi 7-8 kez uyanıyorum.hatta eşm diyo ki tuvalete gidip geliyosun su içiyosun üstüne
napim içim yanıyo...birer yudum alıyorum o da her uyandığımda.
ne zaman uyansam kızım pıt pıt atıyosabah sesi cıkmıyo ama birazdan uyanır yine...bu saatlerde de hareketli
dün duştan sonra göbüşe bakıyorum ne güzel bir şey Yarabbim dedim...gözlerim doldu....onu çok sevdiğimi söyledim durdum...zaten duşta da bol bol konuşuyorum...dedikodu yapıyoruz kızımlababasını kesiyorum hehe
![]()
selam canım lekelenmenmi vardı senin geçmiş olsun
maşallah onlara
şimdiden ana kız bir oldunuz haa![]()
gunaydın kızlar
bugün 26 haftamıza girdik çok şükür buda demek oluyorki 10 hafta sonra bebekim doğabilir bir sakıncası bilem olmazyinede tercihim 38 den sonrasıdır buda 12 hafta eder yani 3 ay
3 ay kaldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
allah saglıkla kucagımıza almayı nasib etsinnn :)))
Sakın moralinizi bozmayın yok öle birşey üç hamileliğimin üçündede oldum çevremdeki herkesde oldu.Arkadaşınızın gebeliği sorunlu olduğu için doktorlar öyle söylemiş olabilirler.Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Yok canım öyle bişey olurmu hiç bizde vurulduk bi ay önce çok şükür bebişlerimize bişey olmadı hem öyle olsa her hamileye vururlarmı o riski göze alırlarmı
canlar ben de aynısını söyledim herkes oluyo öyle bişey olsa söylenirdi dedim.. ama o ısrarla riski falan dedi işte ben zaten bilerek yaptığını düşünüyorum artık çok fazla bi muhabbete girmemeye karar verdim onunla.. sağolun kızlar amin inşallah sağlıkla bebiişlerimizi kucağımıza alırızYok canım, bir problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta yeni doğan tetanozu tehlikeli bir şey diye bir önlem bu. Bu da tehlikeli olsa doktorların hiçbiri buna izin vermez. Böyle bir şey ortaya çıkmazdı bir de yani. Benim doktorum zaten hastanede doğum yapacağın için sana bırakıyorum dedi ben de vurulmadım. Ama bir problem olsa kesinlikle vurulma derdi herhalde.
sağol canımGünaydın kızlarrrr...nasılsınız?
dün gece uyurken benim ağzıma acı bi su geldi ne iğrenç bişiydi öle uyandım hemen :120: reflü falan olmasa bari.bi kez oldu neyse ki
bir de benim kız yukarı cıkmıstı ne güzel.göbek deliğimin ordan vuruyodu pat pat....2 gündür aşağıdan vuruyo ve baskı yapıyo sanırım.agrım oluyo kasıklarda
ne densizmiş o arkadasın öyle yaa...sinir oldum.böyle bir şey olsa bile bu sekilde mi söylenir.bak canım benim dr um da kac senelik dr.ve bana dedi ki....tetanoz asısından bi hastam düşük yaptı daha dedi.binlerce hastası olmuş bi hastası düşük yapmış....bu risk hepimiz için var ama gerekli de....belki de yaptırmasak yenidogan tetanozundan kaybedicez Allah korusun..yani Allah bilir...alnımıza yazılmışsa yapılacak bir şey yok...sen içini ferah tut güzelim.....binde bir görülen bi şey yani
Allahım bizleri,bebeklerimizi,sevdiklerimizi korusunnn
su güzel cuma gününde sen duanı et,rahatla![]()
bak sen bebişlerin bi de keyifsiz oldukları zaman mı oluyomuş
viole Allah ol derse olur burda bisürü kişi aşı oldu
ben de dahil
doktoruma sordum öyle bişey yok dedi
denk gelmiştir bazı insanlara tetanoz aşısını neden görüyorlardır.
şimdi o arkadaşının içi zaten acılı pek düşünmüyordur karşısındaki korkarmı üzülür mü
boşver ve takma
bebklerde bi öyle bi böyle oluo
bazen çok hareketli bazen durgun o da normalmiş
bi yerde yazıodu o da artık bi insan hep hareket beklemeyin keyfinin olmadığı gün olabilir diyodu:)
allahın izniyle bebklerimiz nur topu gibi sağlıklı dopacaklar ve büyüyecekler
Kizlar ayip olmazsa sizlere bisey sormak istiyorum.
Normal akintiniz disinda, cok az su gibi bi akinti geliyor mu sizden de?
Kötüyü düsünmek istemiyorum ama psikolojim fena halde..
Ya amniyos sivisiysa diye..
Yarin saglik ocagina gidicem.. Dua edin bana lutfen..
evet canım haklısın
gece ben yine uyumadım doğru dürüst kızımda benle beraber uyumadı adeta belki 8 kez kalktım zaten uykumda kaliteli değildi aralarda her kalktığımda kızımda vuruyordu gümbür gümbür ilk kez gece bu kadar çok vurdu sabah hala vuruyordu uyandığımda
sonra eşime bak babası kızın hiç uyumadı falan dedim sonra elini karnıma koydu eşim bir kez daha vurdu sonra uykuya daldı sanırım ondan beri tık yok sanırım çok yorulmuş oda artık uyumak istiyor![]()
he valla.napalım bi duştayken yalnız kalabiliyoruz![]()
canım sana cevap yazacaktım dalmışım o ara :) kabızlıkla ilgili önerilerim sık yaşadığım için :) canım kuru kayısıları 2ye 3 e bölüp kaynatıyorum kuru incir ya da erik varsa onlardan da içine atıyorum genelde akşam kaynatıyorum 3 saat falan bekletiyorum hatta biraz çok yapıp ertesi sabaha da bırakıyorum suyunu içiyorum içindekileri de yiyorum ayrıca ayva yemekten sonra yenirse şifa vesilesi oluyormuş bu konuda bol su ve tabi ki çorba çok şükür şifa vesilesi oluyor tavsiye edilir
günaydın kuzum.iyiyim ben cok şükür sen nasılsın?![]()
canım takma kafana yaaaa burda nerdeyse herkes ası oldu eee o zaman oturup aglayalım hepımız.o arkadasın muhtemelen moralı cok bozuk ve bır sekılde farkında olmadan senıde uzuyor bence cok muhattap olma.kendınıde hep oku.benım okul ortamımda bıraz degısık cok korkuyorum hep okuyorum rabbıme emanet.bu arada ben ıkıncı doza gıdıcem asıya yanıcanlar ben de aynısını söyledim herkes oluyo öyle bişey olsa söylenirdi dedim.. ama o ısrarla riski falan dedi işte ben zaten bilerek yaptığını düşünüyorum artık çok fazla bi muhabbete girmemeye karar verdim onunla.. sağolun kızlar amin inşallah sağlıkla bebiişlerimizi kucağımıza alırız
sağol canımAllah bebeklerimizi korusun defalarca kendime bişey olmaz diyorum ama işte biraz da pimpirikliyimdir zaten oturdu içime dün geceden beri
bak sen bebişlerin bi de keyifsiz oldukları zaman mı oluyomuşbelki de keyifsizleşti ben öyle moralimi bozunca halbuki dün ne güzel neşeliydim elbise giydim süslendim hatta eşim bile dedi bugün ne kadar neşelisin okuldaki diğer arkaşlar ne güzel olmuşsun falan dediler daha çok neşelendim sonra o arkadaşla bi konuştuk moralim bozuldu.. neyse takmıcam artık kafama sizinle konuşmak iyi geldi teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
![]()
kızlar günaydın bende bir haftadır lekelenme var ağrı filan hissetmiyorum fazla ama tedirginim sizler ne durumdasısnız...
kızlar günaydın bende bir haftadır lekelenme var ağrı filan hissetmiyorum fazla ama tedirginim sizler ne durumdasısnız...
kızlar bebişler için alacak listesi oluşturalımmı beraber daha önce yaptınızmı bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım ama eğer yapılmadıysa hep beraber listeleyelim.Ne dersiniz?
günaydınlar,
biz de gece tam yatağa yattık bizim minnak içerde parti vermeye başladı, yapmadığı hareket kalmadı resmen:) yarın kuzumu göreceğim inşallah, şeker yüklemesi de var...hiç birimizde şeker çıkmasın da diyet miyetle uğraşmayalım, ben zaten biliyorsunuz dikkat ediyordum yediklerime,
bir de ben artık uykuyu biraz düzene soktum gibi, sıcaklarda hiç uyuyamıyordum, havalar serinleyince rahat etmeye başladım.
gece sadece bir kez tuvalete uyanıyorum, sırtım terlemiş oluyor o sırada bir de üzerimi değiştiriyorum.