2014 Şubat Anneleri

canım takma kafana yaaaa burda nerdeyse herkes ası oldu eee o zaman oturup aglayalım hepımız.o arkadasın muhtemelen moralı cok bozuk ve bır sekılde farkında olmadan senıde uzuyor bence cok muhattap olma.kendınıde hep oku.benım okul ortamımda bıraz degısık cok korkuyorum hep okuyorum rabbıme emanet.bu arada ben ıkıncı doza gıdıcem asıya yanı

ben de aşıya gitmeliyim bu aralar, ama aile hekimi annemlerin evinin orda olduğu için biraz uzak, akşam da 5'te çıkıyorlarmış. ne ara giderim bilmiyorum, işten izin almak lazım...

hem gunaydın hem hayırlı cumalar kızlar.rabbım guzel bır gun gecırmemızı nasıp etsın ınsallah.bır dıyorumkı yavrum dogsa bır an once heyecanlanıyorum bırde korkuyorum dogumdan sonrada herkes dıyorkı bugunlerın kıymetını bıl uyu ıyce dıyorlar :) esımde tutturmus besıgın altına ayrı halı alıcakmıs besık parkenın ustundede.ordan soguk gelırmıs:) heyecanlı tıp:)

ben de aşıya gitmeliyim bu aralar, ama aile hekimi annemlerin evinin orda olduğu için biraz uzak, akşam da 5'te çıkıyorlarmış. ne ara giderim bilmiyorum, işten izin almak lazım...

sendemı ıkıncı doza gıdıyorsun sekerım:)

hiç terleyen bir insan olmadım ben hatta terlememekten dolayı şikayet etttim hep,
eşim çok terler benim vede oğlum babasına çekmiş oda çok terler ama hiç üzerine değiştirmem veya havlu koymam ona yanlış anlama akıl vermek değil niyetim ama havlu konan veya üzeri terlediği için sık değişilen çocuklar daha çok hasta oluyor benim gözlemim yarın bir gün evladında böyle olursa diye söylüyorum

valla canım bizimki babasına çekerse terleyen bir çocuk olmaz, ama benim hele de yazın yattığım yer göl gibi oluyor, mecbur yattığım yere bir seyler serip yastığı değiştiriyorum, üzerimi değiştiriyorum, yoksa ıslak ıslak yatınca sırtım boynum tutuluyor. alıştık artık, metabolizma sıcak iklime aykırı aslında benim buralarda değil de kuzey illerimizde yaşamam lazım :)

günaydın arkadaşlarrr dün yoktum burda annemdeydim bugün de gezcez pek olamayabilirim keyifler ne alemde?? geçmişi okumadan direk daldım ama siz yaza durun ben geçmişe bakayım biraz :)

hem gunaydın hem hayırlı cumalar kızlar.rabbım guzel bır gun gecırmemızı nasıp etsın ınsallah.bır dıyorumkı yavrum dogsa bır an once heyecanlanıyorum bırde korkuyorum dogumdan sonrada herkes dıyorkı bugunlerın kıymetını bıl uyu ıyce dıyorlar :) esımde tutturmus besıgın altına ayrı halı alıcakmıs besık parkenın ustundede.ordan soguk gelırmıs:) heyecanlı tıp:)

eşin haklı olabilir canım,
halının üzerinde dursun beşik alattan soğuk almasın ama eğer halı almayacaksan bile yatağın içine battaniye aç minerin üzerine çarşafın altına
malum doğum şubatta ve sizin olduğunuz yer oldukça soğuk
eviniz neyle ısınıyor spse ?

hahahha kıs sen heyecanlı eşin daha heyecanlı :))))))))))) bu arada ben de ikinci doz aşıya gitcem bugünnnn :(((

Hayırlı cumalar kızlae.Rabbim gönlünüzden geçeni zahmetsizce size nasib etsin inşallah :16:

eşin haklı olabilir canım,
halının üzerinde dursun beşik alattan soğuk almasın ama eğer halı almayacaksan bile yatağın içine battaniye aç minerin üzerine çarşafın altına
malum doğum şubatta ve sizin olduğunuz yer oldukça soğuk
eviniz neyle ısınıyor spse ?

evımız kalorıferlı canım benım ama genede ıhtıyac olabılır:)

hahahha kıs sen heyecanlı eşin daha heyecanlı :))))))))))) bu arada ben de ikinci doz aşıya gitcem bugünnnn :(((

hosgeldın aysem kız senın evde oturdugunu goremedık zaten hep gezmelerdesın valla oh.ası ıcınse sımdıden gecmıs olsun ne dıyelım

saclarım bugun bır papazı andırıyor kırlendıde ama benım hıc halım yok hıc:)

evımız kalorıferlı canım benım ama genede ıhtıyac olabılır:)

iyiymi,ş madem
ama evin iç sıcaklığı çok önemli biz şahsen çok sıcağı sevmiyoruz 22 derece bence evin içi için ideal sıcaklık daha fazlası gereksiz terleme bunalma yapıyor ki bunada hiç gerek yok

birde kızlar size benden bir öneri bebeklerinizi çok kat kat giydirmeyin ne kadar kalına alıştırırsanız o kadar çok hasta olurlar benden demesi kulağınıza küpe olsun

ben oğlumu iki kattan fazla giydirmedem kışın bile oda öyle alıştı şimdi sıcağı hiç sevmez ve nazarımda değmesin maşallah kolay kolay hasta olmaz :nazar::nazar::nazar::nazar:
ama nerde çok giydirilen bir bebek ve çocuk gördüm sürekli hastalar ve annelerden aynı şikayet ay o kadarda dikkat ediyorum bu oğlan sürekli hasta oluyor serzenişi

Öyle mi detsin canım ama yüksek çıkanlara diyet veriyorlar ya ne bileyim bu aksam 3 kutu bonibon iki dilim kek yedim:( yemiycem artık kendimi Tutamıyorum çok kötü:(

spsem katkılı gıda yemek yok gülüm napıon sen? bonibon yenir mi hiç, hemi de 3 kutu?
kek de ev yapımıdır inşallah, bak benden demesi sakın eve sokmayın paketli gıdaları...

hosgeldın aysem kız senın evde oturdugunu goremedık zaten hep gezmelerdesın valla oh.ası ıcınse sımdıden gecmıs olsun ne dıyelım
ağırlaşmadan gezeyim diyorum yaa :)))) kızım bırakmıyorlarki beni,annem gelmese komşum gelir o gelmese evine çağırır sonra ben anneme giderim derken burdan çok cici arkadaşlarla buluşurum böyle böyle gün geçer :))) dikkat ettim de ben mağazalara bakarken hala kendime bakıyorum :)))) geçen kızlarla buluştuk onlar uyku seti felan derken ayy ben kaban almam lazım yok patik bakıyorum yok çorap bakıyorum ama hep kendime bakıyorum :))))) kızlar çorapçıda bebek çoraplarına bakarken ben kendim için bakıyordum yaaa :))))))))))))

bu arada terlemeden bahsedilmiş ben terliyorum hem de çok fazla yorgan fazla geliyor galiba :)

iyiymi,ş madem
ama evin iç sıcaklığı çok önemli biz şahsen çok sıcağı sevmiyoruz 22 derece bence evin içi için ideal sıcaklık daha fazlası gereksiz terleme bunalma yapıyor ki bunada hiç gerek yok

birde kızlar size benden bir öneri bebeklerinizi çok kat kat giydirmeyin ne kadar kalına alıştırırsanız o kadar çok hasta olurlar benden demesi kulağınıza küpe olsun

ben oğlumu iki kattan fazla giydirmedem kışın bile oda öyle alıştı şimdi sıcağı hiç sevmez ve nazarımda değmesin maşallah kolay kolay hasta olmaz :nazar::nazar::nazar::nazar:
ama nerde çok giydirilen bir bebek ve çocuk gördüm sürekli hastalar ve annelerden aynı şikayet ay o kadarda dikkat ediyorum bu oğlan sürekli hasta oluyor serzenişi

haklısın canım, evde kat kat lahana gibi giydirilen çocuklar dışarı çıkınca iyice üşüyor ya da terleyip daha sık hasta oluyorlar. bir de arada bir güneşe çıkarmak lazım bence kuzuları, d vitamini alsınlar büyüsünler:)

spsem katkılı gıda yemek yok gülüm napıon sen? bonibon yenir mi hiç, hemi de 3 kutu?
kek de ev yapımıdır inşallah, bak benden demesi sakın eve sokmayın paketli gıdaları...

bende hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca bazen sabah yicek bişi bulamayınca bisküvi alıyorum o kadar yada bazen çikolata
ay kek dedin yine cnaım kek çekti şöyle ev yapımı tarçınlı cevizli :55::55::55:

Back
X