selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok şükür meleğim çok iyiymiş

görünce kanım cnaım yerine geldi

yavrum yavrum 2 hafta önce 249 grmdı dün akşam 672 gr çıktı doktorum tekrar ayrıntılı utrasyon yaptı tüm kemiklerini organlarını yeniden inceledi çok şükür sağlıklı bebeğim geçen geceki sıtma beni bi hayli korkutmuştu ama bebeğimin hareketlerini görünce güp güp kalbini duyunca bütün endişelerim uçup gitti

doktor haftasından hala büyük ilerliyo maşallah çokta sağlıklı görünüyo dedi
sıtma hakkındada sordum nabmamız lazım korkulcak bişeymi felan diye oda hamilelerde ani vucut ısılarınındeğişmesi ani sıcak basması terleme soguk soguk terleme deriz onun gb dedi gözleirn karar ması bi tarafı görememe ve baya bişeyler saydı bu gb durumlarda mutlaka doktora gitmek lazım dedi korkulcak bişi yok bebek gayet saglıklı ama tekrarlarsa bu ani titremeler ateş basması terleme dahişleden bazı testler isteriz bakarız araştırırız dedi tımama dedim

inşallah bidaha olmaz
sonra doktordan çıkıp ablama gittik onun küçük tahta beşiği vardı onu aldık oda yapıcam ama bu beşiğide yatak odama koyucam

sonra bisürü yorgan uyku tulumu felan verdi eşyalardan verdi ana kucagımı deniyo ona bilmiyorum bebeği taşımak için çanta gb bişi verdi sonra bebbek çantası verdi eşyalarını koymak için sen gene alırsın ama bunuda piknikte felan kullanırsın dedi

evde bisürü bebek eşyası oldu
gel kızım gellllllllllllllllllllllll zmanında vaktinde gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll ama zaman çabuk geçsin sensiz günler artık bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu sabah gözümü açtım aklıma kızım geldi dedim şimdi dogmuş olsan kokunu içime çekerdim yatakta agucuk mugucuk oynardık öpüşüp koklaşırdık sonrada emzirirdim dedim

ay ay çok özledim kuzumu