benim branş sınıf canım ben gene de aç gideyim ve bir an önce yaptırmak istiyorum bizim aile büyüklerinde şeker hastalığı var ben çok korkuyorum çok fazla tatlı da yiyorum bu aralar yemeyle alakası yok biliyorum ama gene de korkuyorum :18:
o karganın da allah belasını versinbende 7 de uyandım
allah korusun tatlım
sana bugnün hangisi yapılacak 50 mi 100 mü
birde hamilelik takvimini düzeltmen güzel oldu :) peşpeşe olduk
oleyyy öğretmenler bastı topiğii biri de okul öncesi öğretmeni çıksın yaaa hattabiri de pedegog çıksın yok mu doktor aranızda ya da ebe felan haha :)
Bende varim kargaci:) Günaydın:)
ses yapmıştır o yüzden uyanmışızdır bizkıs kargada ne suç var o pokunu yemeden biz rahatsız ettik diye o bize bela okuyordur hani köydede değilimki erken öten horoz bulup başını kesim hahah var bende bi canilik iç güdüsü ama çözemedim çocukluğuma inmek lazım hahaha :)
okul açalımoleyyy öğretmenler bastı topiğii biri de okul öncesi öğretmeni çıksın yaaa hattabiri de pedegog çıksın yok mu doktor aranızda ya da ebe felan haha :)
hangisinin yapılacağını bilmiyorum canım ben ilçede yaşıyorum ile gidecektim doktorun randevuları doluydu hemşireside sabah 8.30 9.00 gibi gel ben testi isterim demişti 50 ister önce heralde ya da 75 mi ne varmış aman bilmiyom belki de burda ilçe devlet hastnesinde yaptırırım gerçi burda bi kere kan verdimkaybettiler şeker nolur bilmiomevet arka arkaya olduk bakalım kim önce doğuracak
ben 100 lüğü dün devlet hastanesinde yaptırdım.ilk önce 50 istiyorlar genelde bakalım seninki ne dicek
sen nerde yaşıyorsun tatlım
Naparsiniz be ya
valla okul öncesi okumadığıma çok pişmanım ilk senemde ücretli anasınıfı öğretmenliği yapmıştım çok zevkliydi hem de yarım gün sona bebeğine bak ohhh hem de bıcırıklar tatlı oluyo
ses yapmıştır o yüzden uyanmışızdır biz
okul açalımher branş var hemen hemen
ben 100 lüğü dün devlet hastanesinde yaptırdım.ilk önce 50 istiyorlar genelde bakalım seninki ne dicek
sen nerde yaşıyorsun tatlım
Naparsiniz be ya
ben,m eşim 3 yıl köprüköyün ilçesinin köyünde görev yapmıştııerzurum karayazı ilçesi
Ayyyy biri vardı Torbalı dan Karşıyaka'ya Medikal parka giden karıştırdım o zaman
Benim eşim de evde ama ekerdik bikaç saat
Neyse 29 ekim için haberleşelim olur mu? O gün kuzenime bebek görmeye gidebiliriz annemlerle. Olmazsa görüşürüz. Neresi uygun sana?
ben,m eşim 3 yıl köprüköyün ilçesinin köyünde görev yapmıştııerzurum karayazı ilçesi
Ojbuldum be ya damadim napiyor :)
eşim köydeydi .lojmanda su bile yoktu .kurtardım onu oralardanaaa köprüköy bize yakınnn
Günaydın herkese :)
kıslar ben masayı donatmaya gidiyorum normalde yüklerdim buraya foto ammmaaa canınız çekmesin sonra küfür etmeyin sülaleme :)
eşim köydeydi .lojmanda su bile yoktu .kurtardım onu oralardan
günaydın kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?