2014 Şubat Anneleri

allah korusun tatlım
sana bugnün hangisi yapılacak 50 mi 100 mü
birde hamilelik takvimini düzeltmen güzel oldu :) peşpeşe olduk

o karganın da allah belasını versin bende 7 de uyandım

kıs kargada ne suç var o pokunu yemeden biz rahatsız ettik diye o bize bela okuyordur hani köydede değilimki erken öten horoz bulup başını kesim hahah var bende bi canilik iç güdüsü ama çözemedim çocukluğuma inmek lazım hahaha :)

oleyyy öğretmenler bastı topiğii biri de okul öncesi öğretmeni çıksın yaaa hattabiri de pedegog çıksın yok mu doktor aranızda ya da ebe felan haha :)

allah korusun tatlım
sana bugnün hangisi yapılacak 50 mi 100 mü
birde hamilelik takvimini düzeltmen güzel oldu :) peşpeşe olduk

hangisinin yapılacağını bilmiyorum canım ben ilçede yaşıyorum ile gidecektim doktorun randevuları doluydu hemşireside sabah 8.30 9.00 gibi gel ben testi isterim demişti 50 ister önce heralde ya da 75 mi ne varmış aman bilmiyom belki de burda ilçe devlet hastnesinde yaptırırım gerçi burda bi kere kan verdimkaybettiler şeker nolur bilmiom evet arka arkaya olduk bakalım kim önce doğuracak

oleyyy öğretmenler bastı topiğii biri de okul öncesi öğretmeni çıksın yaaa hattabiri de pedegog çıksın yok mu doktor aranızda ya da ebe felan haha :)

valla okul öncesi okumadığıma çok pişmanım ilk senemde ücretli anasınıfı öğretmenliği yapmıştım çok zevkliydi hem de yarım gün sona bebeğine bak ohhh hem de bıcırıklar tatlı oluyo

ses yapmıştır o yüzden uyanmışızdır biz
okul açalım her branş var hemen hemen

ben 100 lüğü dün devlet hastanesinde yaptırdım.ilk önce 50 istiyorlar genelde bakalım seninki ne dicek
sen nerde yaşıyorsun tatlım

ben 100 lüğü dün devlet hastanesinde yaptırdım.ilk önce 50 istiyorlar genelde bakalım seninki ne dicek
sen nerde yaşıyorsun tatlım[/QUOTE]

erzurum karayazı ilçesi

hadi yaa ben lise öğretmeniyim devlet kabul etmese de :))) ücretli fakirim anlayacağın :)))) okul öncesi hayatta yapamazdım yaa maşallah dayananlara...

he yaaa okul açalım iyi fikir matematik ve ingilizce benden :))))

Naparsiniz be ya

anammm sen naparsın asıl be yaaa???

spseeee sen de mi kalktın anammmm yerim senii,kahvaltı hazırlıyorum ben de bir yandan kocacımı kaldırcam çay demlenince :)

ayy biz haftasonu pek ayrışamıyoruz eşimlen :) 29 ekimde ben de sabahtan törendeyim saat 12 den sonra boşum optimum uygun ama çok kalabalık olma ihtimali var. sen bilirsin canım ben gelirim her yer uygun sorun yok :) özelden mesaj göndereyim numaramı falan yazayım :)

kıslar ben masayı donatmaya gidiyorum normalde yüklerdim buraya foto ammmaaa canınız çekmesin sonra küfür etmeyin sülaleme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…