2014 Şubat Anneleri

Gunaydinlar herkese ben de bugun hergun oldugu gibi erkenden kalktim kadin geldi ben ciktim evden bogazim kotuydu kbb doktoruna gittim antibiyotik ve gargara verdi 5 gun kullanicam gecer ins kenfi doktoruma da sordum kullanabilirsin yazilan ilaclari dedi

güzel haftasonları güzel anneler

sabah sabah beşiki eşim ekek almaya gitmişken
kendim kurmaya çalışıyim derken parmaüğımı uff yaptım:)
kocam da kahvaltı sonrası kurdu
bence cici oldu iş götürür bi beşik oldu hafif de oldu kimse yokken kolay taşırım odadan odaya:)
içine de annem yatak yapınca ohh keyifle yatsın bebeğim inşallah:))

günaydın canlar
2 gün önce aşı olmuştum hala kolum ağrıyo ama çok şükür ki ateeş falan yapmadı.. sol koluma yaptırmıştım ama ssola yattığımı hesaba kkatmamışım artık dün kolum acısa da soluma yattım valla dün bimden bebek battaniyesi aldım örme battaniye bi bakın isterseniz hem de 16 tl ydi. ben krem rengi aldım ama pembe ve mavi de vardı :26:

viole ondan bende aldım sonra anneme dedim
annem de akşama kaldıysa iyi bişimidir ki dedi(bim de iyiler hep sabah biter:))
acaba dedim geri mi versem
ucuz, gülzede görünüo ama bilemedim.
sence nasıl kaliteli mi sonradan sünmez dimi

hayırlı olsun beşiğin yevrımmmm
bende alacağım o beşiklerden
çoktandır görüşemedik kuzummm
bakayım bende çiçemmm battaniyelere
bende dün şeker testinden sonra aşımı oldum.aynı senin gibi sol kola oldum.üstüne zor yattım

aynen balım ben buralardayım sen cok gelmiyosun bu ara sanki:26: ya da saatlerimiz tutmuyo....

lepimmmm güle güle yatsın beşigindeee minnoşunnn

valla hafif yaa nezamana kadar götürürse artık zaten 6 ay diyorum ben yanımda
sonra yatağına şutlicam kikiki

aynen balım ben buralardayım sen cok gelmiyosun bu ara sanki:26: ya da saatlerimiz tutmuyo....

lepimmmm güle güle yatsın beşigindeee minnoşunnn
jacki,mm saolasın datlumm

ben gelemedim kuzum bu aralar
şekerdi aşıydı hafta bitti :)

haftayı da ben doktorlşa kapatcam
şaka maka tam bi ay sonra görcem bebeğimi
ama artık hareketlerini hissediyorum ya daha az tedirginim
biliyorum ki iyi eli kolu oynuo güçlenio ama kilosunu çok merak ediyorum
anası akdar hızlı aldımı acaba kiloları
bi diğer haftada tetanoz ikinci doz var
dünde tam kan sayımı yaptırdım kanım eskiye göre düşmüş ama kansız değilim çok şükür

oleyyy öğretmenler bastı topiğii biri de okul öncesi öğretmeni çıksın yaaa hattabiri de pedegog çıksın yok mu doktor aranızda ya da ebe felan haha :)

bendeniz anaokulu öğretmeniyim doğurun en az 3 çocuk

Son düzenleme:
ben de akşam alddım kalmıştı aynı senin gibi düşündüm ama bence güzel değştirmelik kullanırız perşembe a101de vardı o çok kötüydü mesela.. bimdekini ben eltime de gösterdim o da çok beğendi hem çok kalın da değil terletmez dedi bence değiştirme zaten fiyatı da uygun baya.. kullanamazsak beğenmezsek atarız canım

bak canım kalmıştı baya bulursun kesin

günaydınnnn
patlak mısırcı seni :)
nasılsın bakam

kuzum kudurmusum ben valla gorecem gunumu balon gbı olunca sen nasılsın kuuzcum evı dagıttım kocamın kalabalıklarını adam herseyı ortalarda ıstıyor bende ortada hıcbısey gormek ıstemme hersey yerınde olacak ole bısıler yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…