evet bana da oldu korktum bu ne diye, sordun mu neymis
kızlar ya karnım çok acıyor benim sanki batıyor geriliyor gibi bir de söylemesi ayıp wc de ağrı oluyor hep ağrı da değil de karnım acıyor bi de yeme yeme akşam yüklendim bugün çok rahatsızım
Öyle birşey olabilir mi hiç. Sıkma canını . Dediğin o kadar saçma ki
Nirmal bunlar canim. Bende de oluyor. Bebek iri sanirsam. O zaman daha cok baski yapiyor rahme.
Benim de wc'de agrilar ve baskilar oluyor. Bir de bazen bebek bi yerini dayiyor karnimin bi kösesine. İste o zamanda sanki bisey batiyomus gibi agri ve aci oluyor. Normal bunlar elbet ama sen icin ferahlamasi icin bidahaki muayenende sor doktoruna istersen..
son 3-4 gündür böyleyim canım rahatsızım biraz uykuda da sıkıntı yaşıyorum maşallah kız da pek hareketli bazen karnımın bi köşesine sıkışıyor dediğin gibi ve ben bunu görebiliyorum o kısımda ufak bi şişkinlik:) bi de bir kilo aldım bayramda onun da etkisi sanırım[/QUOT
Geçen haftalarda bende de bu tip sancılar sık sık oluyordu doktorum erken doğum tehlikesi olabilir onu da şimdi anlayamayız demişti ancak geçti şimdi. Yalnızca uzun süre tuvalete gitmediğim zamanlarda çok şiddetli sancı oluyor bu da genellikle sabah uyanmama denk geliyor. İçinizi rahat tutmalısınız bence ufaklık kendine yer açıyordur :)
canım evet çantayı unutmuşum kendimiz içinde liste yapmak lazım benım gıbı erken doğum rıskı olanlar çantalarımızı hazırlamaya başlasak fena olmaz.Günaydın kızlar
Ellerinize sağlık, güzel bir liste olmuş. Benim de çanta geldi aklıma listede göremedim ekleyeyim dedim.
Bir de kendinizi de unutmayın kızlar, pijama-gecelik takımı, emzirme atleti-sütyeni, istiyorsanız emzirme önlüğü, göğüs pedleri. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
evttttt aklına gelenlerı yaz canım ekleyelım.benim gibi ne alacağını bilemeyenler için çok süper olurrrr....:)
heyecanla beklıyoruz canım resımlerı bakalım ne ciciler alacaksın:)Bende birkac kucuk elbise aldim sadece canim. Yarin annem kayinvalidem beraberce tamamlicaz insallah.. sonra bende bi liste ve resimlerini paylasirim.
Benim birkac haftadir var canim ona benzer akintim. Hamilelikten once hic akinti sikayetim olmamisti ustelik. Beyaz bi leke kaliyor camasirimda. Normal diye dusundum.. sormadim doktoruma bisey.
Valla canim onları duyup bende cok arastirdim. Hatta kendi doktoruma saglik ocagindaki ebeye vs sorsum. Herkes olmamak olmaktan cok daha riskli dedi. O mikrobu kaparsan geri donusu yok tedavisi yok dedi. Bende oldum. 2 hafta oldu bi sikayetim yok.
Hemen bakiyorum canim. Cok sagol. Zahmet ettirdim.
Maalesef ebe ben burada suyunla ilgili herhangi bi muayene yapamam dedi.
Doktorunun ultrason ile bakmasi gerek dedi. Ama gitmedim doktora. Ayin 1'inde ayrintiliya giricem zaten..
tabi şeker yükleme testi yazmayı unutmuşum
kuzumm günaydınnn var her işte bir hayır
şeker yüklemesi 24-28.haftalar arası yapılıyor
b,rde kuzum haftanı sat a göre hesaplamalısın.benim sat ım senden 6 gün önce.ben bugün 24+6 dayım.
benim sat 6 mayıs hep ultrasonla uyumlu çıkıyo tam bir ay önce gittiğimizde 20+6daydım neyse geç kalmayayım da şekere bi de hep sabah gitmek gerekiyo demi aç olmamız gerektiği için okuldan izin almam gerekiyo
tatlım o zaman hamilelik takvimindeki hatayı düzelt.sat ın 6 mayıs ise doğum tarihin 10 şubat olur
sana 50 gr lık olan mı yapılacak.eğer 50 gr lık ise aç yada tok olman farketmiyor.doktorum öyle söylemişti.ama 100 gr lık ise kesin aç olmalısın.sabah 8-10 arasında başlanması öneriliyor.bugün gidemiyorsanız haftaya cmt gidin kuzum.ben dün yaptırdım.insan test bitince eve gelip yatmak istiyor.hastanede 3,5 saat oturunca :).birde senin branş neydi benim biyoloji
günaydınlarrr karga bokunu yemeden kalktım bugün ya pufffffffff(((
kıss ben şeker yüklemesi kaç gramlık olursa olsun aç gidilecek diye biliyorum,çünkü önce açlığa sonra tokluğa bakıyorlarrr bence kendi doktoruna sormadan tok gitmesin bir de her ihtimale karşı aç gitse daha iyi olmaz mıı?? senin doktorun şaşırttı beni valla :)
günaydınlarrr karga bokunu yemeden kalktım bugün ya pufffffffff(((
kıss ben şeker yüklemesi kaç gramlık olursa olsun aç gidilecek diye biliyorum,çünkü önce açlığa sonra tokluğa bakıyorlarrr bence kendi doktoruna sormadan tok gitmesin bir de her ihtimale karşı aç gitse daha iyi olmaz mıı?? senin doktorun şaşırttı beni valla :)
tatlım o zaman hamilelik takvimindeki hatayı düzelt.sat ın 6 mayıs ise doğum tarihin 10 şubat olur
sana 50 gr lık olan mı yapılacak.eğer 50 gr lık ise aç yada tok olman farketmiyor.doktorum öyle söylemişti.ama 100 gr lık ise kesin aç olmalısın.sabah 8-10 arasında başlanması öneriliyor.bugün gidemiyorsanız haftaya cmt gidin kuzum.ben dün yaptırdım.insan test bitince eve gelip yatmak istiyor.hastanede 3,5 saat oturunca :).birde senin branş neydi benim biyoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?