2014 Şubat Anneleri

evet bana da oldu korktum bu ne diye, sordun mu neymis

Maalesef ebe ben burada suyunla ilgili herhangi bi muayene yapamam dedi.
Doktorunun ultrason ile bakmasi gerek dedi. Ama gitmedim doktora. Ayin 1'inde ayrintiliya giricem zaten..

kızlar ya karnım çok acıyor benim sanki batıyor geriliyor gibi bir de söylemesi ayıp wc de ağrı oluyor hep ağrı da değil de karnım acıyor bi de yeme yeme akşam yüklendim bugün çok rahatsızım

Nirmal bunlar canim. Bende de oluyor. Bebek iri sanirsam. O zaman daha cok baski yapiyor rahme.
Benim de wc'de agrilar ve baskilar oluyor. Bir de bazen bebek bi yerini dayiyor karnimin bi kösesine. İste o zamanda sanki bisey batiyomus gibi agri ve aci oluyor. Normal bunlar elbet ama sen icin ferahlamasi icin bidahaki muayenende sor doktoruna istersen..

Kizlar benim gecen ayki yani 22+5'deki muayenemde doktorum bebegimin dogum pozisyonunu aldigini soylemisti.
Sasirmistim dedim daha erken?
Ama benim oglan sabirsiz galiba:108:
Bugun ebe de kalp atisina bakarken kafasi asagida galiba dedi.
Evet dedim coktan döndü benim oglan
Ne yazikki normal dogum yapamicam. Ama oglusum bunu nerden bilsin dimi?..
Saglikla gelsin de ..

son 3-4 gündür böyleyim canım rahatsızım biraz uykuda da sıkıntı yaşıyorum maşallah kız da pek hareketli bazen karnımın bi köşesine sıkışıyor dediğin gibi ve ben bunu görebiliyorum o kısımda ufak bi şişkinlik:) bi de bir kilo aldım bayramda onun da etkisi sanırım

annemi özledim gece gece
Canım Anneme

Bak... Annen ve sen .
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi..
Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..
Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile
çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün,
aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın,
en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini
ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu,
senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Çevrende annesini kaybetmiş,
hatta hiç görememiş insanlar var.
Bu birgün senin de başına gelecek,
olmasa keşke ama yaşanacak..
O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin.
Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir,
bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...

Bugün tatlı yemedim ya tobe tobe bissürü patlamış Mısır yedim bosuna sisko degilim ben:)

canım evet çantayı unutmuşum kendimiz içinde liste yapmak lazım benım gıbı erken doğum rıskı olanlar çantalarımızı hazırlamaya başlasak fena olmaz.

benim gibi ne alacağını bilemeyenler için çok süper olurrrr....:)
evttttt aklına gelenlerı yaz canım ekleyelım.

heyecanla beklıyoruz canım resımlerı bakalım ne ciciler alacaksın:)

Son düzenleme:
Maalesef ebe ben burada suyunla ilgili herhangi bi muayene yapamam dedi.
Doktorunun ultrason ile bakmasi gerek dedi. Ama gitmedim doktora. Ayin 1'inde ayrintiliya giricem zaten..

kızlar benımde akıntım armıştı birazıda su gibiydi lekelenmede vardı aynı zaman da bugün doktora gittim dr değiştirdim bide enfeksiyon varmış antibiyotik ve krem verdi bebeğim iyi fakat bir böbreği biraz büyükmüş sizlerde varmıydı böle bişe 3,5 birim dedi takip edelim 4 üzerine çıkarsa tehlikeli dedi

kızlar ben bugün doktora gidecektim arabamızın tekeri patlamış sabah gördük gidemedik 24+6 yım ne zamana kadar yapılıo bilgisiolan var mı acaba :26:

tabi şeker yükleme testi yazmayı unutmuşum

kuzumm günaydınnn var her işte bir hayır
şeker yüklemesi 24-28.haftalar arası yapılıyor
b,rde kuzum haftanı sat a göre hesaplamalısın.benim sat ım senden 6 gün önce.ben bugün 24+6 dayım.

Son düzenleme:
kuzumm günaydınnn var her işte bir hayır
şeker yüklemesi 24-28.haftalar arası yapılıyor
b,rde kuzum haftanı sat a göre hesaplamalısın.benim sat ım senden 6 gün önce.ben bugün 24+6 dayım.

benim sat 6 mayıs hep ultrasonla uyumlu çıkıyo tam bir ay önce gittiğimizde 20+6daydım neyse geç kalmayayım da şekere bi de hep sabah gitmek gerekiyo demi aç olmamız gerektiği için okuldan izin almam gerekiyo

tatlım o zaman hamilelik takvimindeki hatayı düzelt.sat ın 6 mayıs ise doğum tarihin 10 şubat olur
sana 50 gr lık olan mı yapılacak.eğer 50 gr lık ise aç yada tok olman farketmiyor.doktorum öyle söylemişti.ama 100 gr lık ise kesin aç olmalısın.sabah 8-10 arasında başlanması öneriliyor.bugün gidemiyorsanız haftaya cmt gidin kuzum.ben dün yaptırdım.insan test bitince eve gelip yatmak istiyor.hastanede 3,5 saat oturunca :).birde senin branş neydi benim biyoloji

günaydınlarrr karga bokunu yemeden kalktım bugün ya pufffffffff (((

kıss ben şeker yüklemesi kaç gramlık olursa olsun aç gidilecek diye biliyorum,çünkü önce açlığa sonra tokluğa bakıyorlarrr bence kendi doktoruna sormadan tok gitmesin bir de her ihtimale karşı aç gitse daha iyi olmaz mıı?? senin doktorun şaşırttı beni valla :)

aynen adaş,bende şaşırdım ama dün 100 gr lığı yorumlayan doktor ve int de okuduğum birkaç yazı dada aynı şeye rastladım
en temizi aç gitmek.tok gidince yorumlanan değerler tokluğa göre yorumlanıyormuş

o karganın da allah belasını versin bende 7 de uyandım

benim branş sınıf canım ben gene de aç gideyim ve bir an önce yaptırmak istiyorum bizim aile büyüklerinde şeker hastalığı var ben çok korkuyorum çok fazla tatlı da yiyorum bu aralar yemeyle alakası yok biliyorum ama gene de korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…