• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

İdrarlar yanıltıyor ya benim bi pozitif cikiyor bi zar zor gözüküyor bi silik çıkıyor
Ya inşallah öyledir inşallah önceki transfer de 5.6 gün görmüştüm sadece o yüzden. Korkuyorum.haricindw belirtim falan var oysa

herkese merhaba bir süredir yazılanları okuyordum ama sonunda yazmak istedim 39 yaşındayım eşim de aynı yaşta varikosel teşhisi var ilk transferimi taze 5. gün embriyosu ile 20 kasımda olmuştum t+9 da 29kasımda 42,7 beta hcg ile öğrendim sonra t+11 de düşüşe geçti derken kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı bir kaç gün sonrada kanama oldu.Doktorumla görüştüm tekrar transfer olalım dedik bu sefer çift embriyo ile donmuş olarak 23 aralıkta oldum transferi 2 ocak test tarihim ama dayanamadığım için dün idrar testi yaptım silik çıktı gibi hem kaset tipi hem şerit tipi olanlardan bugün tekrar yaptım ama öğle saatlerine doğru daha belirgin gibi ama tekrar kimyasal olur korkusu var resmen dakikalar geçmiyor

Eklentiler

• IMG_5354.webp
    IMG_5354.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5353.webp
    IMG_5353.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
herkese merhaba bir süredir yazılanları okuyordum ama sonunda yazmak istedim 39 yaşındayım eşim de aynı yaşta varikosel teşhisi var ilk transferimi taze 5. gün embriyosu ile 20 kasımda olmuştum t+9 da 29kasımda 42,7 beta hcg ile öğrendim sonra t+11 de düşüşe geçti derken kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı bir kaç gün sonrada kanama oldu.Doktorumla görüştüm tekrar transfer olalım dedik bu sefer çift embriyo ile donmuş olarak 23 aralıkta oldum transferi 2 ocak test tarihim ama dayanamadığım için dün idrar testi yaptım silik çıktı gibi hem kaset tipi hem şerit tipi olanlardan bugün tekrar yaptım ama öğle saatlerine doğru daha belirgin gibi ama tekrar kimyasal olur korkusu var resmen dakikalar geçmiyor
Pozitif görünüyor tebrikler .

Bnm galiba iyiye gitmiyor 30 aralıkta 34 çıkmıştı bugün 43 çıktı ama doktor bırakma ilaçları dedi 2 gün sonra tekrar ver dedi

Kızlar selam çift embriyo transferi oldum 8. Gün 105 çıktı. Çift için düşük mü sizce? Yoksa halen umut var mıdır

Kızlar selam çift embriyo transferi oldum 8. Gün 105 çıktı. Çift için düşük mü sizce? Yoksa halen umut var mıdır
Hayırlı olsun canım evde test yaptinmi.7.gun 100 cikmisti benim ikizdi 9.gun 232 cikmisti

Kızlar sağ ve sol böğrümde ağrı oluyor arada batma falan ama bu olay kaşıklardan değil aynı durumu yaşayıp pozitifi gören oldu mu 🥲

Canım ben iki embriyo transferi olmuştum ilk 9. Gün betam 401 çıktı 13.gün betam 2459 çıktı yarın tekrar gidecem bakalım kese için yani bakar diye düşünüyorum
Anladım o yüzden farklı olur benim pazartesi 65 çıktı Salı 107 çıktı bugün yani perşembe 309 çıktı daha yüksek mi olmalı yoksa iyi mi bilemedim yükseldi evet bu güzel bişey ama kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum az yükselir düşer diye

Anladım o yüzden farklı olur benim pazartesi 65 çıktı Salı 107 çıktı bugün yani perşembe 309 çıktı daha yüksek mi olmalı yoksa iyi mi bilemedim yükseldi evet bu güzel bişey ama kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum az yükselir düşer diye
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun ama korkma Allah’ın izniyle kötü bir şey olmaz 🎀

Back
X