Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maltoferdi yanlış hatırlamıyorsam çikolata tadındaydı ama ben riske girmek istememiştim :)) yutmuştum. megadyn diyede bir vitamin hapı alıyordum..ilaçın ismi neydi acaba canım hatırlarsan bizimle paylaşırmısın
evet kuzu bende sevdim sabah kalktım uykumu almışım cok uyudum gibi oldu ama aksam hava erken kararcak![]()
pazar sabahı gerıldım esımle carptık kapıları ayrı ayrı oturuyoruz agladım bıraz ama aglayınca mıgrenım tutuyor canım cok sıkıldı tum hafta pazarı bekle pazarda tartıs onemlı bısıde yokta sınır oldum ıste sınır
Aman canım dikkat et kendine. Migren berbat bişey. yasak değilse bi fincan kahve iç rahatlatır biraz. Sanki hamile olan onlar, anca pohpohlanmak istiyorlarpazar sabahı gerıldım esımle carptık kapıları ayrı ayrı oturuyoruz agladım bıraz ama aglayınca mıgrenım tutuyor canım cok sıkıldı tum hafta pazarı bekle pazarda tartıs onemlı bısıde yokta sınır oldum ıste sınır
sıkma canım canını aglayıp üzme hem kendini hem bebişi yakın olsak cık gel oturalım bana derdim
Aman canım dikkat et kendine. Migren berbat bişey. yasak değilse bi fincan kahve iç rahatlatır biraz. Sanki hamile olan onlar, anca pohpohlanmak istiyorlar
evet hakettıgı sey tam olarak o ama ıste gıdecek hıcbır yerım yok bu salak yerde sımdı geldı ozur dıledı optu ama umrumda degıl su an artık gun boyu moralım sıfır
pazar sabahı gerıldım esımle carptık kapıları ayrı ayrı oturuyoruz agladım bıraz ama aglayınca mıgrenım tutuyor canım cok sıkıldı tum hafta pazarı bekle pazarda tartıs onemlı bısıde yokta sınır oldum ıste sınır
ah bebısler ahhhhh ben cok duygusalım cok uzuluyorum aglamayıncada ıcımde kalıyor ole bogazımda aglayınca hastalanıyorum yapacak bısı yok dayanıcazbebegin için dayancan canım sıkma kendini benimde burda gitcek bi yerim yok kimseyi tanımıyorum kukuman kuşugibi hergün evdegim
sakinleşmeye çalış annesizaten aksamda gırmıstı masajla rahatlamıstım bıraz sımdı agladımya artık kesın krıze doner.oda onu bıldıgı ıcın geldı ozur dıledı sonra hastalıgımla ugrasmamk ıcın ben kacgundur beklıyorumkı pazar olsun beraber olalım dıye
Noldu tatlım konu nedir
sakinleşmeye çalış annesi.. fazla uyumak yaramıyo bu erkek milletine felekleri şaşıyo
Aynı ilde olsakta kukumavlar toplansak arada :)) 9 senedir aynı mahalledeyim hiç kimse yok. tek bir arkadaşım var onlada ayda 1 anca görüşebiliyoruzbebegin için dayancan canım sıkma kendini benimde burda gitcek bi yerim yok kimseyi tanımıyorum kukuman kuşugibi hergün evdegim
Aynı ilde olsakta kukumavlar toplansak arada :)) 9 senedir aynı mahalledeyim hiç kimse yok. tek bir arkadaşım var onlada ayda 1 anca görüşebiliyoruz![]()
Ah canım ya saat kaç oldu bebeğini bekletme afiyet olsun, yarasın miniğe.uyusun sımdı gun boyu naparsa yapsın cok aglayasım var gıdesım var bıyerlere ıkısınıde yapamıyorum sabahtan berı onu bekledım kahvaltıyı beraber yapalı dıe daha yavrum ac ben barı bısıler yıyeyım
Aynı ilde olsakta kukumavlar toplansak arada :)) 9 senedir aynı mahalledeyim hiç kimse yok. tek bir arkadaşım var onlada ayda 1 anca görüşebiliyoruz![]()