- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
keşkeeeeeeayy keşke yakın olsak yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşkeeeeeeayy keşke yakın olsak yaaa
Aynı ilde olsakta kukumavlar toplansak arada :)) 9 senedir aynı mahalledeyim hiç kimse yok. tek bir arkadaşım var onlada ayda 1 anca görüşebiliyoruz![]()
hangi ildesin canım, ben Kırıkkaledeyim.keşkeya aynı yerlerde otursak gelip gitsek birbirimize ne güzel olurdu herkez farklı yerlerde oturuyo heralde
anlıyorum canımmeeee
hangi ildesin canım, ben Kırıkkaledeyim.
Bayağı uzakmışız hemde.. Sağlık olsun napalım.. Neyseki burdan bari herşeyi paylaşabiliyoruz..ben izmir aliagadayım canım![]()
Canlar,
Diğer topiğe ekledim aldıklarımı buraya da ekleyrum. Fikir ola
Odayla bebek arabasını 1860 TL verdik. 350 TL hediye çeki verdiler. O parayla da diğerlerinin hemen hemen hepsini aldık
Eki Görüntüle 840323 Eki Görüntüle 840324 Eki Görüntüle 840325 Eki Görüntüle 840326 Eki Görüntüle 840327 Eki Görüntüle 840328 Eki Görüntüle 840329 Eki Görüntüle 840330 Eki Görüntüle 840331 Eki Görüntüle 840332 Eki Görüntüle 840333 Eki Görüntüle 840334 Eki Görüntüle 840335 Eki Görüntüle 840336 Eki Görüntüle 840337 Eki Görüntüle 840338 Eki Görüntüle 840339
bennn okulöncesi öğretmeniyimmmm:)))))
arkadaşlar hangi kan ilaçını kullanıyonuz
Bayağı uzakmışız hemde.. Sağlık olsun napalım.. Neyseki burdan bari herşeyi paylaşabiliyoruz..
Meyve saatim geldi. Şekerimi ölçeyim, meyvemi yiyeyim, sonra öğle yemeği için hazırlıklarımı yapayım.. tüm gün yemek telaşı çekmekten sıkıldım gariiiiiŞimdilik hoşçakalın canlar..
anneler nasılsınız bakalım benim moral biraz bozuk ama iyi olacağım :)
anneler nasılsınız bakalım benim moral biraz bozuk ama iyi olacağım :)
bende evden cıktım gıttım sozde terıp atıcam salak gbı yarım st surdu o kadar yavas hareket ettım bıde.sadece alt tarafa banyoda kullnmaya bır ayna aldım.ah sehırde olsam kımım kımsem olsa gerı geldım ole cok canım sıkkın cok
ah kuzum ben duzelememki cok zor bıde sımdı aglayamadımda atamadım sınırımı oda bı ozur dıledı bıraktı cok ıcım sıkılıyordaha düzelmediniz mi canım