2014 Şubat Anneleri

Meyve saatim geldi. Şekerimi ölçeyim, meyvemi yiyeyim, sonra öğle yemeği için hazırlıklarımı yapayım.. tüm gün yemek telaşı çekmekten sıkıldım gariiiii:36: Şimdilik hoşçakalın canlar..

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. hello baby den mi aldın, ben de dün ordaydımmm :D biz de banyo küveti vs. ufak tefek şeyler aldık. arabayı kaça aldınız ya ben modeli beğendim de bi türlü gidip alamadık. sunny baby sb-700 travel sistem bu da onun aynısı mı çok benziyor.

bennn okulöncesi öğretmeniyimmmm:)))))

ben de okulöncesi öğretmeniyim :)

arkadaşlar hangi kan ilaçını kullanıyonuz

ferrum fort kullanıyorum canım:) yalnız kan hapı benim bağırsaklarda tembellik yaptırıyor çok gıcık.

günaydın kızlar dün çok sinir oldum kendime pazara bitek balık ayva almaya gittim pazar arabamı almadım sonra balık ayva mandalina kapuska için kelem nar aldım diger meyveler vardı evde neyse bide kabak alayım dedim tatlı yapıcam hazır torbada dilimlenmişler oluyo ya onalrdan aldım eve bi geldim kabak yok:14: soyunmuştum bide tekrar giyindim gerizekalılıgım yüzünden aynı yolu yine teptim kabagı tezgahta unutmuşum adama nasıl derim diye düşüne düşüne gittim adam daha karşıdan gülüm kabagı burda unutmusun dedi salaklıgımı yüzüme vurarak :17:sinirimden aglaya ağlaya eve geldim:27: olup olmadık şeylere canım sıkılıyop hiç böle hamile psikolojisi yaşamamıştım bu 5. aydan sonra hem vucut değişiyo hem duygular sanırım:19: iyi bi yürüyüş oldu belim ardı 2.ye nasıl hızlı gittiysem 2.ye dönerkende sokaktaki herkezle karşılaştım ne o canın kabak mı istedi bi kabak içinmi gittin pazara bisürü soru sorgulama:27::52: kayınvaldem 30 sene oturmuş burda eşimin bbannnesi dedesi amcaları altlı üstüymüşler sonra kayınvaldem mudanyaya taşınınca biz evlendik bu eve yani anlıcanız kocam bizim evde dogup büyümüş sokaktaki herkez tanıyo bizi teyzeler özellikle gelin gelin:31: resil oldum :33:

neyse mutlu bi pazara uyanmak istiyorum eşim işlerini halletmek için çıktı bende evi temizliyorum sonra kızımıza mmobilya bakmaya gidicez eğer burlarda begenmezsem o inegölde gördüğüm bu modeli alayım diyorum

$2509432685-37.webp $2376930365-37.webp

:31:

bende evden cıktım gıttım sozde terıp atıcam salak gbı yarım st surdu o kadar yavas hareket ettım bıde.sadece alt tarafa banyoda kullnmaya bır ayna aldım.ah sehırde olsam kımım kımsem olsa gerı geldım ole cok canım sıkkın cok

bende evden cıktım gıttım sozde terıp atıcam salak gbı yarım st surdu o kadar yavas hareket ettım bıde.sadece alt tarafa banyoda kullnmaya bır ayna aldım.ah sehırde olsam kımım kımsem olsa gerı geldım ole cok canım sıkkın cok

daha düzelmediniz mi canım

Back
X