2014 Şubat Anneleri

kocacım bi işe daha bakmaya gitti püff:ssz: akşama kadar gelemez uzak bi yere gitti çünkü kalebodur fayans ustası eşimde fiyat vercek yani akşama gezebiliriz sanırım adamın hali kalmadı zaten:19:

bu arada bide tırımız var şöför kullanıyodu borçla krediyle aldık tırı kendi borcunu zor ödüyo her ay katkı yaptıgımızda oluyo zor ödüyoruz yani bide şöför işten çıkmış 2 haftaya kayındır araba yatıyo işe gitmiyo moralim bozuldu zor bi kış olucak biizm için:50: bu arada özellere faiş zmanlar gelmiş bide benim gittim özel hastane digerlerindende pahalı sinirim bozuldu onada dogum 1250ydi kimbilir kaç olucak :19: yapamam belki orda nabayım hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeğimde nabayım:50:

bide böyle dertler varken istediğim gb rahat alış veriş nasıl yapıcam sinirim bozuldu benimde:ssz:

kocacım bi işe daha bakmaya gitti püff:ssz: akşama kadar gelemez uzak bi yere gitti çünkü kalebodur fayans ustası eşimde fiyat vercek yani akşama gezebiliriz sanırım adamın hali kalmadı zaten:19:

bu arada bide tırımız var şöför kullanıyodu borçla krediyle aldık tırı kendi borcunu zor ödüyo her ay katkı yaptıgımızda oluyo zor ödüyoruz yani bide şöför işten çıkmış 2 haftaya kayındır araba yatıyo işe gitmiyo moralim bozuldu zor bi kış olucak biizm için:50: bu arada özellere faiş zmanlar gelmiş bide benim gittim özel hastane digerlerindende pahalı sinirim bozuldu onada dogum 1250ydi kimbilir kaç olucak :19: yapamam belki orda nabayım hayırlısı olsun saglıkla gelsin bebeğimde nabayım:50:

bide böyle dertler varken istediğim gb rahat alış veriş nasıl yapıcam sinirim bozuldu benimde:ssz:

dertsız insan yok canım herkezin var bi sıkıntısı herkezin allah yardımcısı olsun

maddiyattan nefret ediyorum parayla saadet olmaz eminim ama parasızda saadet çok sürmez bunada eminim biz o eski kadınalrdan değiliz malesef azla yetinmeyi bilen rabbim bunaltmasın kimseyi herkezin evine bolluk bereket versin inşallah bebekelrimiz için herşeyi özeniyoruz istiyoruz ondan adamalrda yoruldu artık bizden herelde ben daha bişey aldırmadan yordum kocamı alcakalrını düşünüp dertleniyo gharibim:1:

$bb63d247cb474414a0cd6a5f00d25193.webp $3615033b07a449d538e7803f247194d9.webp $4d26ab2e01daa7b553742a92cb8d914d.webp $37ab2966ec3e33b7e3d551f506fe58ce.webp

vidyodan ögrenerek yaptıgım patiklerimi bitirdim grli siyahlı olan görümcemin küçük oğluna 1 bucuk yasında düz gri olanda ablamın küçük kızına 2 yaşında oda:31: kızıma özendim ama yegenelrden daha ona sıra gelmedi kuzucuma ona pembe simli beyaz ip aldım onlarla örücem inşallah:12:

giden bi pazr olsun canım ya gönülleriniz bir olsun daha çok pazarlaar var onunuzde evet canım yanlızlık zor çok insan 2 muhapet etcek birini aarıyo
zaten bı sen bı ben bole tatıl gunlerı yalnız kalan:) bak baska kımse yok.sen calısıyormusun

Back
X