ayyy oda zormus sıkılma acısından ben ogretmnım bazen ıyı bazende cok gck calısmakta
evet canım sıkılıyorum çok kendi memleketimde olsam bu kadar zorlanmam butun çevrem orda burda kimse yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy oda zormus sıkılma acısından ben ogretmnım bazen ıyı bazende cok gck calısmakta
aılen nerde canım pekıevet canım sıkılıyorum çok kendi memleketimde olsam bu kadar zorlanmam butun çevrem orda burda kimse yok
manisada canım yakın oldu için arada gidiyorum doktorumda orda kontrollerede oraya gidiyorum
azda olsa skkınlın geçmiştir inşallah kuzummm
canım hepsinide çok beğendim çok da uyguna almışsın nereden aldın acaba
odanda çok hoşmuş bebek arabasıda tam benim istedigimden nerde yaşıyosun sen canum bide arabayla odanın fiyatları ayrı ayrı ne kadardı nerden aldın ki bunları oda bebek arabası ve adan zye herşeyi bulabilmişsinaraba bende böyle istiyorum zaten yeni bebek olanalrda hep bu travel sisistemden var avmlere gezmeye gittimizde deli gb bebek arabalarının peşine düşüyorum
hatta bu gecede marketteydik eşime hep anlatıyorum tabia dam anlamıyo bi gördüm o bebek arabasında eşime barıyorum koş koş çabuk bak bundan diye bebek arabasının yanından on kere geçtik ailede dicek bunlar cocuk hırsızımı nedir diye
![]()
Prolet alışverişi nereden yaptın canım hangi şehirdesin sen ??
ben izmir aliagadayım canım![]()
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. hello baby den mi aldın, ben de dün ordaydımmmbiz de banyo küveti vs. ufak tefek şeyler aldık. arabayı kaça aldınız ya ben modeli beğendim de bi türlü gidip alamadık. sunny baby sb-700 travel sistem bu da onun aynısı mı çok benziyor..
İzmir'deyim canlar ben. Oda 1210 TL yatak dahil. Araba da 650 TL. Kemeraltı nda Mina Çocuk tan aldım. Oda Belis Mobilya. İnternet sitesi var modelim adı dove. Daha güzelleri sizin olsun
Canım salı günü tombikkus la bulusucaz sanırım. İmkanın varsa sende gelsene..
Yok canım. Yukarıda yazdım bak nereden aldığımı. Arabanın marka ve modeli Wei-B 1012.
ay ben geldim. Selam kızlar
eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi
hoşgeldin nasılsın
eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi
kız fadikkk biz senden bir gün sonra evlenmişiz görüyomusun 1 yıl önce bir gün sonrasenden once senden sonraaaaa senden once senden sonraaaa daha kaç bebek gerek banaaaa
oy ya bakma kuşum sen bana ben tamamen hunimi takıp gelmiş durumdayım :)))
Benimki de evde sanırım canım. Günü henüz kesinleştirmedik. Haberleşiriz tekrar..![]()
hoşbulduk bebişim :) nöörüyon