2014 Şubat Anneleri

canım hepsinide çok beğendim çok da uyguna almışsın nereden aldın acaba

odanda çok hoşmuş bebek arabasıda tam benim istedigimden nerde yaşıyosun sen canum bide arabayla odanın fiyatları ayrı ayrı ne kadardı nerden aldın ki bunları oda bebek arabası ve adan zye herşeyi bulabilmişsin:31: araba bende böyle istiyorum zaten yeni bebek olanalrda hep bu travel sisistemden var avmlere gezmeye gittimizde deli gb bebek arabalarının peşine düşüyorum:1: hatta bu gecede marketteydik eşime hep anlatıyorum tabia dam anlamıyo bi gördüm o bebek arabasında eşime barıyorum koş koş çabuk bak bundan diye bebek arabasının yanından on kere geçtik ailede dicek bunlar cocuk hırsızımı nedir diye:9::9:

Prolet alışverişi nereden yaptın canım hangi şehirdesin sen ??

İzmir'deyim canlar ben. Oda 1210 TL yatak dahil. Araba da 650 TL. Kemeraltı nda Mina Çocuk tan aldım. Oda Belis Mobilya. İnternet sitesi var modelim adı dove. Daha güzelleri sizin olsun :54:

ben izmir aliagadayım canım :(

Canım salı günü tombikkus la bulusucaz sanırım. İmkanın varsa sende gelsene..

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanın inşallah. hello baby den mi aldın, ben de dün ordaydımmm :D biz de banyo küveti vs. ufak tefek şeyler aldık. arabayı kaça aldınız ya ben modeli beğendim de bi türlü gidip alamadık. sunny baby sb-700 travel sistem bu da onun aynısı mı çok benziyor..

Yok canım. Yukarıda yazdım bak nereden aldığımı. Arabanın marka ve modeli Wei-B 1012.

İyi akşamlar kızlarrr, ya da günaydın deyim.. bu aralar uykumu almış dahi olsam öğleden sonra ağırlık çöküyor 3te bi yattıysam az önce kalktım.. iyice uyku tulumu oldum noluyor bana yahuuuu:27:

İzmir'deyim canlar ben. Oda 1210 TL yatak dahil. Araba da 650 TL. Kemeraltı nda Mina Çocuk tan aldım. Oda Belis Mobilya. İnternet sitesi var modelim adı dove. Daha güzelleri sizin olsun :54:

Canım salı günü tombikkus la bulusucaz sanırım. İmkanın varsa sende gelsene..

Yok canım. Yukarıda yazdım bak nereden aldığımı. Arabanın marka ve modeli Wei-B 1012.

eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi

eşimin tatil günü canım evde olucak o gün ama başka zaman denk gelirse haberim olursa mutlaka gelmek isterim tabi

kız fadikkk biz senden bir gün sonra evlenmişiz görüyomusun 1 yıl önce bir gün sonra :D senden once senden sonraaaaa senden once senden sonraaaa daha kaç bebek gerek banaaaa :D oy ya bakma kuşum sen bana ben tamamen hunimi takıp gelmiş durumdayım :)))

kız fadikkk biz senden bir gün sonra evlenmişiz görüyomusun 1 yıl önce bir gün sonra :D senden once senden sonraaaaa senden once senden sonraaaa daha kaç bebek gerek banaaaa :D oy ya bakma kuşum sen bana ben tamamen hunimi takıp gelmiş durumdayım :)))

anladım ben nedemek istedini canım boşver sen

Benimki de evde sanırım canım. Günü henüz kesinleştirmedik. Haberleşiriz tekrar.. :54:

tamam canım insallah denk gelir günlerimiz birbirimizin görüşürüz eşimin tatil günleri hafta içine denk geliyo benim ya 1 tatil oluyo ondan birlikte vakit geçiriyoz sen nerde oturuyon :54:

Back
X