2014 Şubat Anneleri

kuzum siz balık yiyemediğiniz için mi omega 3 tableti kullanıyorsunuz?
kuzum bu aralar omega 3 ihtiyacı arttı.destek amaçlı içmeyi düşünüyorum ben

geçen günde anlattım ;bir tuluma baktım mothercarede 57 tl.umonun gözleri faltaşı gibi açıldı.ahahha sanki alcam yaaaa

Gunaydin bayanlar.
Bu sabah biraz gerginim. Siz nasilsiniz?
Yine telefondan baglaniyorum size. Duzelmedi su baglanti.

ayy noldu ki diye soracaktım kii okudum diğer sayfada,ayy sinek pis değildir ama mide bulandırır hesabı olmuş ne uyuz yaa....

günaydın kızlar.bugün nasılsınız bakalım benim göbiş gittikçe büyüyor.herkez cok şaşırıyotr.

iyi olmaya çalışıyorum yaa benim kız iki gündür pek bi hareketsiz korkuyorum ama sabrediyorum bazen böyle yaptıktan sonra 1 hafta hareketli oluyor yine de özledim kızımı

günaydın tatlımmmm
sanki hep göbeğim varmış gibi geliyor bana ne garip yahu

al benden de okadar yaa sanki ben hiç göbeksiz değilmişim gibi geliyor ve annemin göbeği vardır sivrii,ayyy annee umarım doğumdan sonra böyle kalmaz bu ne böyle dedim aynı seninki gibi olmasın dedim kabul etmedi :))) kendi küp göbeğinle benimkini bir mi tutuyorsun benimki güzel dedi yaaa :))))))))

bence çok haklısın bende beşiği eşimin dayısının kızının varmış ondan alacam hatta yatağı bile duruyor dediler ama ben teşekkür ederim yenge ben onu yeni almayı tercih ederim dedim,aksi durumu kabul edemezdim ama senin eşine sinir oldum yolla bana boğup yollayayım...

teyzelerii, galiba biz kızımızın odasını bitirmek üzereyiz. dün gidip halısını ve beşiğe yatağını da aldık. bakın halımız da bu
odayı pembeye boğmayacağız derken her şeyimiz pembe oluyor.

şimdi bir fon perde bir de uyku seti kaldı. uyku seti de bir türlü beğeneceğimiz bir şey bulamadık tam.

ama şeker gibi bi halı buuu.çok güzel annesiii

güzelmiş halısı bizde bakıyoruz nereden aldınız ?

benim kızım da bir iki gündür pek bir hareketsiz yaa. neden böyle ki? yarın doktora gideceğim nasıl olsa diye pek kafama takmamaya çalışıyorum ama yine de olmuyor. uzun zamandır çok güçlü tekme de atmıyor

Merhaba arkadaslar canim inanilmaz sikkin icim icimi yiyor Allah a siginip dizginliyorum kendimi.
Pazartesi gunu ayrintili ultrasonum vardi bebegin sol bobregi bir turlu gorulemedi.doktor pozisyonun uygun olmadigini 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi.bu surede sakina kendini harap etme internetin basinda arastirma yapma dedi.bi doku goruyorum ama net degil dedi.ya sag bobrekten kucuk ya daha asagida olabilir ama goremiyorum pozisyon uygun degil dedi.tek bobrekle de saglikli yasiyor insan dedi.yikildim o an tam kesin bir sey yok ama bilmiyorum dusunup duruyorum surekli.kendi doktoruma sordum bazen pozisyondan gorulemeyebilir 10 gun sonra tekrar gidip baktir ama korkulacak bebegin sagligiyla ilgili hicbir sey yok dedi tek bobrekli cok insan var dedi .Allah a isyan etmiyorum hu da benim sinavim dua edin bol bol.ayrintili da boyle sorun yasayan var mi arkadaslar???

canım zaten karyolanın sadece rengini çok beğenmemiştim, artık bir defa kuruldu mecbur kullanıcaz. kaliteli bir sey sonuçta yenisini almaya kalksak 1000 tl'dir. ama bebek yatağı sonuçta 150-200 liralık bir sey yani yıkatmaya bile değmez. ayrıca sorun aslında almak ya da yıkatmak değil de eşim bu konularda bilgisi olmadığı için diyor ki "tertemiz yatak, içinde yatan çocuk hasta değil bir sey değil ne olacak?" işte olay öyle değil, sen dışardan görünüşüne bakarak bir seyin temiz olup olmadığını anlayamazsın, mesela şu an satılan yataklar anti bakteriyel, mite barındırmayan vs. olarak satılıyor ve dışında da bir kılıfı oluyor. bizim kendi yattığımız yatak öyle mesela, 2 sene önce almıştım en iyisi olsun diye. o kılıfı ara sıra yıkıyorum ben. ama bu mevcut bebek yatağı bildiğin yaylı, kılıfsız, orta düzey bir markanın yatağı. yani firmaya verip yıkatmaya bile değmez.

olabilirmiş kuzum.okumuştum bir yerlerde
kuzum dur bakalım belkide göremedi doktor.duruş önüyle alakalı.hem olmasaydı böbreği kesin emin olsaydı sana bunu söylerdi
lipo yine beni es geçtin yahuu

öncelikle halın çok tatlıymış kolay temizlikler,bebek konusunda da sadece bu sabah namazından sonra iyi bir tekme yedim ama sonrasında ufak tefek devam ederdi bir kere attı durdu ( gel kardeş birlikte ağlayalım benim kontrolüm ayın 20si civarında...sor bakalım doktoruna ne diyecek bu duruma normalmiymiş ayy hayırlı haberle gel...:44:

sağol canım. soracağım. öğrenince de hemen yazarım. çünkü daha küçücükken ne sağlan tekmeler atıyordu. uykumdan uyandığım oluyordu. şimdi daha fazlasını atıyor olması lazım gibi geliyor ama tık yok

biz de internetten seçip gidip aldık zaten canım. benim eşim pek sevmez de dükkan dükkan gezsin. bizim bütün alışverişlerimiz böyle ne yazık ki. ben işin zevkine varamıyorum yani

olsun güzel seçim olmuş yine de confetti diye bir site var orada da güzel ürünler var

bu cuma kısmetse odası gelecek ona göre artık gider bakarız bizde kaln yere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…