valla biz beğendik canım aynı videodaki gibi yalnız bizimki pusetsizi puseti istemedik arabanın üstüne oturdu adam çok sağlamdır dedihastane çıkışını falan da almıştık pek bişey kalmadı artık ıvır zıvır şeyler alınıcak
sağol canım daha güzelleri size olsunpusetsiz 200 e bıraktı ama odayı park yatağını falan her şeyi ordan aldık o yüzden indirim yaptı baya canım
Puset dediğin ana kucağımi canım hayırlı olsun
oyyyy güle güle kullanın kuzummmmbugün bebek odamızı + park yatağımızı + bebek arabamızı + banyo setimizi aldık 15 gün sonra gelicek resimlerini eklerim o zaman kızlargeriye ıvır zıvır kaldı artık üstümüzden bi yük kalktı
bebek odasını tam mdf aldık beyaz renk.. yatağı da yavrulayan yatak altını çekince ordan büyükler için yatak çıkıyo yani hastalandığında falan yanında yatmak için.. hem de büyüyen beşik genişliği 80 cm sallanabiliyor internetten bu resmini buldum bizim kulplarımız pembe olucak biraz daha değişik gelince eklerim fikir olsun diye ekliyorum
Eki Görüntüle 843155
bugün canım çok sıkkın ağlama krizimi geçirdim daha sakinim ama içim hala hıçkıra hıçkıra ağlıyo sankiiçim acıyo başım arıyo anlatsam geçmiyo paylaşşsam geçmiyo konuşsamda geçmiyo ................. geçmicek .................... canımı sıkan eşim.... gücüme gidiyo bazı şeyler artık atlatamıyorumda çok kızgınım kırgınım ama aptalın tekiyim unuturum gene unutmasamda içime atarım işte birike birike bakalım nolucam............ üzgün olması pişman olması özür dilemesi artık hiçbişey ifade etmiyo benim için inanmıyorum artık
canım erkeklerin hepsi böyle çok bişey beklememek gerekiyo sanırım.. en hassas olduğumuz dönem ama anlayamıyolar bi de onlar üstümüze geliyo işler içinden çıkılmaz bi hale geliyo ama onları artık böyle kabullenicez sıkma canınıbugün canım çok sıkkın ağlama krizimi geçirdim daha sakinim ama içim hala hıçkıra hıçkıra ağlıyo sankiiçim acıyo başım arıyo anlatsam geçmiyo paylaşşsam geçmiyo konuşsamda geçmiyo ................. geçmicek .................... canımı sıkan eşim.... gücüme gidiyo bazı şeyler artık atlatamıyorumda çok kızgınım kırgınım ama aptalın tekiyim unuturum gene unutmasamda içime atarım işte birike birike bakalım nolucam............ üzgün olması pişman olması özür dilemesi artık hiçbişey ifade etmiyo benim için inanmıyorum artık
oyyyy güle güle kullanın kuzummmm
hayrolsun kuzummm
bugün canım çok sıkkın ağlama krizimi geçirdim daha sakinim ama içim hala hıçkıra hıçkıra ağlıyo sankiiçim acıyo başım arıyo anlatsam geçmiyo paylaşşsam geçmiyo konuşsamda geçmiyo ................. geçmicek .................... canımı sıkan eşim.... gücüme gidiyo bazı şeyler artık atlatamıyorumda çok kızgınım kırgınım ama aptalın tekiyim unuturum gene unutmasamda içime atarım işte birike birike bakalım nolucam............ üzgün olması pişman olması özür dilemesi artık hiçbişey ifade etmiyo benim için inanmıyorum artık
alt değiştirme minderine bakıyorum şuann çok tatlı modeller var yaa seç beğen al :)
ben de pembiş birşeyler almak istiyorum bir tane tavşanlı gördüm bayıldım yaa :)ben uğur böcüklü almak istiyorummm
ben aldım bugün geçtiğimiz sayfalara videosunu da ekledim bi bak istersen canımhanımlar keyifler nasıl? ben kafayı yemiş durumdayım araba beğenemedim bi türlü çok büyük bi bütçem yok 500-600 arası bu civarda alan var mı araba? travel sistem istiyorum ama bilemedim. fikirleriniziyazarsanız sevinirim.
Kızlar benim yavrum hep asagilardan cakiyor hic gobek hizasna ckmadi acaba plesenta asagda oldugundan mı. Karnimda kucuk kucuk kizardi ah merkezde olaydim hemen gidetdm doktora burda doktor yok.edimin izni yok arabayla gitmezsem gidemembende artık kullanmyrum
bugün bebek odamızı + park yatağımızı + bebek arabamızı + banyo setimizi aldık 15 gün sonra gelicek resimlerini eklerim o zaman kızlargeriye ıvır zıvır kaldı artık üstümüzden bi yük kalktı
bebek odasını tam mdf aldık beyaz renk.. yatağı da yavrulayan yatak altını çekince ordan büyükler için yatak çıkıyo yani hastalandığında falan yanında yatmak için.. hem de büyüyen beşik genişliği 80 cm sallanabiliyor internetten bu resmini buldum bizim kulplarımız pembe olucak biraz daha değişik gelince eklerim fikir olsun diye ekliyorum
Eki Görüntüle 843155
iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah
Kıyamam ya
Hoşgeldin canım
bi de doktor bana bebek için omega 3 yazdı 90 kapsül sıvı bişey üstünde balık resmi var ferro sanola devam acaba decavite ara mı versem yaw siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz
Merhaba Kızlar
Bende Aranıza Katılabilir miyim ??
Adım Beray
25 Haftalık Hamileyim.. İlk Gebeliğim
Sizlerle Tanışmak, Benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarla sohbet etmek beni çok mutlu eder
Şubat Ayında Doğumum var kısmetse.
hepsi gözüme güzel görünüyor yaa :) hele bir tanesi vardı kii gözüme güzel görünen bayıldım diyebilirim ama fiyatı 2.450 tl idi sadece bir dolap :))) başka bir tane daha vardı bayıldım bu olsun harikaymış dedim 1350 tl idi sadece dolap yutkundum ve eşim çekiştirip durdu :)
hanımlar keyifler nasıl? ben kafayı yemiş durumdayım araba beğenemedim bi türlü çok büyük bi bütçem yok 500-600 arası bu civarda alan var mı araba? travel sistem istiyorum ama bilemedim. fikirleriniziyazarsanız sevinirim.
iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)
herkese günaydın,
jackim geçmiş olsun ben de cuma günü olmuştum, 2 gün ağrı yaptı yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?