2014 Şubat Anneleri

Puset dediğin ana kucağımi canım hayırlı olsun

Puset dediğin ana kucağımi canım hayırlı olsun

canım içine sonradan oturttuğu şey hem anakucağı yerine de kullanılıyo ama 1 yaşına kadar kullanıyomuş biz de istemedik zaten belki de durmucak onun içinde dandirikten bi ana kucağı var evde hani şu çantası ana kucağı taşımak için bişey adını unuttum öyle setler var ya onlardaki ana kucağından onda yatırırım olmazsa

oyyyy güle güle kullanın kuzummmm

hayrolsun kuzummm

canım erkeklerin hepsi böyle çok bişey beklememek gerekiyo sanırım.. en hassas olduğumuz dönem ama anlayamıyolar bi de onlar üstümüze geliyo işler içinden çıkılmaz bi hale geliyo ama onları artık böyle kabullenicez sıkma canını
oyyyy güle güle kullanın kuzummmm

hayrolsun kuzummm

teşekkürler canım

Son düzenleme:

noldu canım yaa anlatsaydın belki biraz içini döker rahatlardın ahh güzelim yaa

hanımlar keyifler nasıl? ben kafayı yemiş durumdayım araba beğenemedim bi türlü çok büyük bi bütçem yok 500-600 arası bu civarda alan var mı araba? travel sistem istiyorum ama bilemedim. fikirleriniziyazarsanız sevinirim.

Kızlar benim yavrum hep asagilardan cakiyor hic gobek hizasna ckmadi acaba plesenta asagda oldugundan mı. Karnimda kucuk kucuk kizardi ah merkezde olaydim hemen gidetdm doktora burda doktor yok.edimin izni yok arabayla gitmezsem gidemem bende artık kullanmyrum

ben aldım bugün geçtiğimiz sayfalara videosunu da ekledim bi bak istersen canım

benimki de aşağılardan vuruyo hatta 2 gündür su gibi bi de akıntım geliyo ama geçen hafta doktora gittiğimde suyun yeterli rahim ağzı kapalı dedi bi sıkıntı olsa söylerdi sanırım

Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah

Kıyamam ya

iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)

Hoşgeldin canım

bi de doktor bana bebek için omega 3 yazdı 90 kapsül sıvı bişey üstünde balık resmi var ferro sanola devam acaba decavite ara mı versem yaw siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz

Ben demis ilaci ve omega 3 iciyorum canim. Doktorum elevite decavite gerek yok dedi.

Hosgeldin canim :))

Canim ben Belis mobilyadan aldim hafta sonu. Modelin adı dove. Bi bak istersen modellere fiyatlari uygun. Yatak ve dolabi 1210 TL ye aldik.

Wei-b modellerine bak canim. O civarda fiyatlari. Ben wei b 1012 aldim.

iyi akşamlar bayanlar. :) naip olursa bende 2014 şubat annesi olacağım :)

Selam canim. Hosgeldin. Bende izmir liyim. Sen neresinden?

Gunaydin bayanlar.
Bu sabah biraz gerginim. Siz nasilsiniz?
Yine telefondan baglaniyorum size. Duzelmedi su baglanti.

herkese günaydın,

jackim geçmiş olsun ben de cuma günü olmuştum, 2 gün ağrı yaptı yine...

sağol tatlım...inş uzun süre ağrımaz.yalnız bu kez basım dönüyo ve midem bi garipilkinde de ağrım cok olmuştu ama böyle seyler yaşamamıştım...bayılacak gibiyim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…