2014 Şubat Anneleri

kuzum biz bu seneye kadar çocuklarla çok eğleniyorduk. bu sene sınıfın tuhaf bir havası var çok değişik çocuklar bir araya toplanmış durumda. benim de hormonlarım tavanda tabi eskisi gibi olmam mümkün olmuyor. ya sabır çekerek gidiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim. ingilizce dökümanlarım var, önceki senelerde öğretiyordum boş kalan zamanlarda çok seviyolar gerçekten. ama bu senekiler maşallah daha türkçe anlayamıyor bazıları. böyle yüzüme pel pel bakan bir kaç çocuk var. acaba diyorum ben başka bir dil mi konuşuyorum :) her gün yemek saatinde soruyor birisi nereye oturucam diye. boş bir sandalyeye oturabilirsin bana sormana gerek yok diyorum. her gün aynı muhabbeti tekrarlıyoruz, her günn. Hala daha suratıma bakıyor öyle. çişim geldi diyor. -Çiş değil tuvalet demeliyiz diye düzeltiyorum bir de. Gidebilirsin diyorum, o kadar yavaş gidiyorki, lavaboya ulaşana kadar altına kaçırıyor. Her gün alt değiştiriyoruz. 3 yaşında gibiler hiç çözemedim bu seneki çocukları

Herkese iyi akşamlar,

Aramıza yeni katılanlar olmuş, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bebişleriniz hayırlı olsun. Sağ salim kucağımıza alırız inş hepimiz.

Biz bugün 5 haftadan sonra kızımızı görmeye gittik. Oyy nasıl da özlemişiz. 750 gr olmuş, boyu da 31 cm. Bir süredir güçlü tekme hissetmiyorum, bi problem mi var diye korkuyordum. Dr böyle bir şey su azaldığından ya da eşteki kireçlenmeden olabilir, ya da bazen sadece hareket etmek istemezler dedi. Baktı, çok şükür bi problem yokmuş. Arada böyle hareketli olmadıkları dönemler olabilirmiş, normalmiş. Ama kızımız pek utangaç ya. Detaylıda da elleri yüzündeydi, bu seferde kapattı ellerini yüzüne göstermedi gözlerini. Ama ağzı burnu ortada. Ay doğsalar da sevsek artık yaa. Fotosuna bakıp bakıp seviyorum:)

Bi de 50lik şeker yüklemesi yapıldı. Sonuçlar yarın çıkacak. Bakalım, inşallah bir problem çıkmaz.

Canım ıyı gunlerde kullanınn cok guzelmıs nerden aldın... benımde bı halımla perdem kaldı ama ıcıme sınen bırsey denk getıremedımm:18:

Sağol canım bellonadan aldık. Biraz geç oldu ama kusura bakma.

her sene daha şımarık ve özgüvensiz çocukalr oluyo nedense ama sımarıklıga laf yetiştirmeye gelince 16 a7 yaşındakie rgenelr gb laf yetiştiriyolar arkadaş bebek bakıyo evde 6 yaşındada ablası var bebeğin eve gleince yemek yedirmeye çalışıyomuş arkadaşım elinde tas peşinde bak diyomuş o elindekiyle üstüme gleip durma anneme sölerim mamaşından keser diyomuş yani çok tuhaf oldu cocuklar malesef ve her işlerini anne babaları yapıyo ayakkabı baglayaman giyemeyen cocukalr oluyo 6 yaşında sinir oluyorum okuldayken bende cıldırıyodum böle basit olaylara yazık cocukalra değil ailelere benim kızgınlıgım servise binmiyodum bazen ya sırf deli olmamak için cocugun evi sokakta bıraktıgımız köşeden 2 ev ilerisi annesi diyoki illa kapıya bırakın servisci diyo biz eve girene kadar bakıyoruz ve araba oraya girmiyo büyük araba diyo yok gircek diyo yere basmamış cocuklar sanki hiç :)) ben ilk okuldan itibaren kendim gittim okula ilk gün bile ablamla gittim sonra kendim hemde çift yönlü cadde vardı okulla aramızda şimdikileri anneleri götürüyo koca günde bahçede oturuyolar hiç usanmadan töbe yarabbim mana bula bula benimki nasıl olcak bilmem:18:

Ben de 50 lik yüklemede 193 çıktı şekerim.bu hafta 190 lük yapılacak.bir hafta diyet yaptım bakalım 100 lük kaç çıkacak..

Kizlar malum ayrintili ultrason istedi doktorum benden.
Plesantamin incelenmesi icin.
İstanbul avrupa yakasinda buyukcekmece kolan hastanesine gidip yaptiran var mi aranizda ayrintiliyi?
Benim gittigim hastane de özel fakat perinatoloji bölümü bi buyukcekmece kolan hastanesi bir de halkali kanuni sultan suleyman hastanesinde varmis.
Kolana aldim randevu fakat 300 tl istediler..
Zamlardan dolayi mi bilmem ama icim hic rahat degil.
Doktor iyi mi onu bile bilmiyorum.
Perinatoloji uzmani Altan bey varmis o bakacakmis..
Bilen varsa yardim etsin lutfen.
İyi mi bu hastane? Bu doktor?

Nisa hastanesi de çok uzak değil. Kendini geliştirmiş bir bayan var. Benim doktorum böyl demiş ve isersen gidebilirsin demişti. Fiyat 170 civarlarında. Tatlı bir bayan.

300 civarları genelde profesörler oluyor. Aklında bulunsun :)

Nisa hastanesi de çok uzak değil. Kendini geliştirmiş bir bayan var. Benim doktorum böyle demiş ve isersen gidebilirsin demişti. Fiyat 170 civarlarında. Tatlı bir bayan.

300 civarları genelde profesörler oluyor. Aklında bulunsun :)

Benim doktorum hic bahsetmemisti nisa hastanesinden canim.
Nerede bu nisa hastanesi acaba canim? Sen orada mi yaptirdin?
Bi kolan bi de halkalidaki kanuni hastanesini soylemisti benim doktor.
Valla adam prof mu bilmem ama uzman dediler. İnan napicam bilemedim.
Kaziklanmak istemiyorum.
Sonucta malum herkesin maddiyati kendine zor..

Nisa hastanesi Yenibosna'da. Şöyle ki, ben çok detaylı ultrasona girme taraftarı değildim. Plesanta vs. ile ilgili riskli bir durumum da olmamıştı. Fakat doktorum ultrasonu istediğini ve böbreklerinde br sıkıntı varsa ilaç ile bunu tedavi edebiliriz gibi bir örnek verdiği için mantıklı geldi ve yaptırdım. Bir kaç isim verdi aralarında Nisa'da ki doktor da vardı. Özellikle belirteyim ki, bu konuda kendini geliştirmiş dedi. Yani uzman veya perinatolog gibi bir şey söylemedi. Ben riskli bir durumum olmadığını düşündüğüm için tercih ettim. Fiyatta çok daha ucuz. Daha ucuz fakat uzak tercihlerde de bulunabilirsinz.

Ama riskli bir durumum var yahut profesör olması tercih sebebim diyorsanız fiyat 300 civarında olup. Prof.luk bekleyen perinatologlar da varmış bu arada. Profesör olmak için şu anda prof. olanlardan birinin ölmesini bekleyen perinatologlar. Dolayısıyla gayet donanımlı ama fiyat biraz daha az olabilir. İnternetten bir araştır derim.

Şimdi baktım Kolan hastanasine. Altan galiba ve evet uzman yazıyor. Ama bu fiyata profesöre görünmek daha mantıklı gibi görünüyor bana. He tabi doktorundan çok biliyor olamam. Benim doktorum tercihi bana bıraktığı için bu kadar araştırış bulunup başını ağrıttım :)

Ah iste canim benim durumum riskli.
Cok kanama yasadim ilk haftalarda.
Demekki altan bey de profesorluk falan bekliyor dedigin gibi.
Cunku ya altan bey yada kanuni s s hastanesindeki halil beye gidrcektim.
Halil bey de perinatoloji uzmaniymis.
Bi arkadas cok memnun kaldigini yazdi. Durumum riskli olmasa inan bende gitmem cunku sirf kendimi rahatlatmak adina o kadar para sarfedemem.
Hayat zaten yeterince pahali.
Fakat riskliyim ve evet devlet hastanesindense ozel hastaneye gitmek daha mantikli geldi..
Bir de nisa hastanesindr perinatoloji bölümü yokmus baktim
sadece radyoloji bölümü varmis.
4D ultrasonu sadece perinatologlar cekebiliyormus.
Yardimin ve cevaplarin icin tesrkkur ederim :)
Bakalim ne olacak..

arkadaşlar benim doktorum 75 gr şeker testi istedi
açlık 157
2.saat:108
3.saat:85

sizlerin nasıl? açlık yüksek olduğu için moralim bozuldu biraz. Birde sanki bu aralar uykum azalmış gibi hissediyorum. sizlerde de azalma oldu mu?

uyuyabilmek ne mumkun agız bugun boğaz tıkalı geriye nefes almak için tek bir yer kalıor oda son nefesı vermek ıcın bılıosunuz... sinirden delirmek üzereyim ya!!! nefes alamıyorum ellerım ayaklarım yanıyor bu ne boyle ya bu ne!! rüyamdagögsümden benden habersiz süt getiriyordu eltimle kaynım sütü gordum goguslerım nasıl sızladı o sızı ya gordum ne demek acaba bu

günaydın kızlar

dün şeker yüklememei yaptırdım 50lik bi saat sonra 130 çıkmış daha doktora sormadım ama normal sanırım

bebeğimi de gördüm içimde dilzerini çekmiş oturuodu boşuna değil bagırsaklarıma mesaneme yiyom tekmeleri:)

3 boyutlu ayrıntılı haricinde sokmuolarmış gittiğim yerde üzüldüm buna

onun haricinde 780 gr çıktı bebeğim
doktor artık ayda bir desede kontroller için ben sözümü aldım 2 hafta sonra gitcem ilacımı yazdırıp bebeğimi görcem gene:)

dün de annemle civilden bi kaç parça bişi aldık
bi de akşam ebebekte playskool ilk arabam 90dan 50 ye inmişti dayanamadık eşimle onu aldık
eşime oyuncak olsun alalım de alıo adam böyle iştee

sizlerde ne var ne yok bakalım
bizden böyle hanımlar

ben pusetiyle birlikte 799 tlye aldım indirim varmış 900den 800 e yani

ama önce graco nun travel sistemini almıştık mağazadan aldık çıktık arabaya geldik (zaten çok içime sinmemişti çok ağırdı) arabamızın bagajına sığmadı fiyatı 500 tlydi. sonra neyse ki iade ettik. gidip hemen nunayı aldık. zaten aklım onda kalmıştı. nunayı bagaja koyduk çok az yer kapladı. bütün bagaj bize kaldı :) çok mutluyum

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ....

hayırlı cumalar hepinize
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyor benim 3 ocak olacak muhtemelen

ohhh lepicimm atlatmana sevindim şekerii
bebişkonun ne ka çok oyuncağı olcak
GÜNAYDIN ....

hayırlı cumalar hepinize
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyor benim 3 ocak olacak muhtemelen
günaydın tatlımmm

Günaydın kızlarrrr

lepimmmm maşallah oğluşunaaaa

dün akşam oturdum puzzle yapıyorum eşim kendi tarafında bi yeri yapmış ortada bi tane boş....ben ondan daha iyiyim bu konuda.zaten cogunu ben yaptım o tek kalan parçayı bul ne istersen alacam dedi.bende bi dk sonra bi bakar mısınız dedim

adam şokta kartını aldım....kendime bişiler alim dedim.kızımın da eksiklerinden uygun fiyata görürsen al dedi.kızı da kızı hıh

Son düzenleme:
kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş

Ben de 50 lik yüklemede 193 çıktı şekerim.bu hafta 190 lük yapılacak.bir hafta diyet yaptım bakalım 100 lük kaç çıkacak..
umarım düşmüştür tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…