canım anlıyorum özel cocuk varsa sınıfında diğer cocuklarda etkileniyo allah sabır versin ama ben son 2 sneemde cocuklarla daha fazla sitrese girmemeyi öğrendim süper dadıyı izledinmi hiç bilmem ebn eskiden dil dökerdim sopa yerdim üstlerine düştükçe dahada şımarıyolar asabi tepkiler veriyolar çünküe vde alışıyolar aglayarak öfke nöbetleriyle bişeyler halletmeye okuldada aynısını yapıyolar ama 20-30 cocukal olmuyo öyle işte ben son sneelerimde aşırı uyumsuz çocukalrı özellikle oyun saatinde dışarıya sandalye koyuyodum biz gülüp eğlenirken onalr orda mahrum kalıyolardı mölül mölül bakıyolardı burda anaoklu öğretmeni olmayanlar vicdansızlık demesin ama en fazla 2-3 kere böyle cezadan sonra ccocuklar oyun zmanı oyun ders zmanı ders yapılamsı gerektiğini öğreniyolar... bazı cocuklar oyun oynamadsını bile bilemiyo o kadar şıamrtılıyolarki hele erkek cocukalrı güreş öğretiliyo sadece evde okuldada hep yumruk kavga üst üste alt alta geliyolar ayrı ayıra bilirsen oyun oynarken kendini bielrek yere atıp şımaranı atıyodum dışarı oturtuyodum sandalyeye ağlasada orda duruyodu mecbur ağlayan cocuguda dışarı atıyorum hiç dilimi kendimi yormuyodum kendileri sakinleşince geri alıyodum 5 -10 dakkka sonra süper dadıdan gördüm bu taktiği tatlı dilden anlamıyo bazıları döve döve manyak etmişler çocuklarısen bagırsan sorun oluyo son 2 yılımda melek gbydim valla hiç yorulmuyodum derslerde harika geçiyodu eglenceli ingilizce olmamasına ragmen cok ileri şekilde ingilizce öğretmiştim onalrın seviyesine göre müdür hiç bekelmezken parmka oyunalrı şarkılar oyunalr oynuyoduk ingilizce çocukalr ingilizceyi çok seviyolar değisik geliyo sende deneyebilirsin pc varsa bende vidyolar var onalrdan ögrettim sana yardımci olabilirim istersen üzme kendini enerjini düşürme mecbur çalıscaksan zevk almaya bak sen eglenmezsen onlar daha canavara dönüsür eglen bak daha az yorulcaksın emin ol
adana lılar çoğalıyor mu ne :)
caaanım adanam
Canım ıyı gunlerde kullanınn cok guzelmıs nerden aldın... benımde bı halımla perdem kaldı ama ıcıme sınen bırsey denk getıremedımm:18:
kuzum biz bu seneye kadar çocuklarla çok eğleniyorduk. bu sene sınıfın tuhaf bir havası var çok değişik çocuklar bir araya toplanmış durumda. benim de hormonlarım tavanda tabi eskisi gibi olmam mümkün olmuyor. ya sabır çekerek gidiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim. ingilizce dökümanlarım var, önceki senelerde öğretiyordum boş kalan zamanlarda çok seviyolar gerçekten. ama bu senekiler maşallah daha türkçe anlayamıyor bazıları. böyle yüzüme pel pel bakan bir kaç çocuk var. acaba diyorum ben başka bir dil mi konuşuyorum :) her gün yemek saatinde soruyor birisi nereye oturucam diye. boş bir sandalyeye oturabilirsin bana sormana gerek yok diyorum. her gün aynı muhabbeti tekrarlıyoruz, her günn. Hala daha suratıma bakıyor öyle. çişim geldi diyor. -Çiş değil tuvalet demeliyiz diye düzeltiyorum bir de. Gidebilirsin diyorum, o kadar yavaş gidiyorki, lavaboya ulaşana kadar altına kaçırıyor. Her gün alt değiştiriyoruz. 3 yaşında gibiler hiç çözemedim bu seneki çocukları
Ben de 50 lik yüklemede 193 çıktı şekerim.bu hafta 190 lük yapılacak.bir hafta diyet yaptım bakalım 100 lük kaç çıkacak..[/QUO
sonuçları paylaşalım canım ben de 10 gün sonra yaptıracam
Kizlar malum ayrintili ultrason istedi doktorum benden.
Plesantamin incelenmesi icin.
İstanbul avrupa yakasinda buyukcekmece kolan hastanesine gidip yaptiran var mi aranizda ayrintiliyi?
Benim gittigim hastane de özel fakat perinatoloji bölümü bi buyukcekmece kolan hastanesi bir de halkali kanuni sultan suleyman hastanesinde varmis.
Kolana aldim randevu fakat 300 tl istediler..
Zamlardan dolayi mi bilmem ama icim hic rahat degil.
Doktor iyi mi onu bile bilmiyorum.
Perinatoloji uzmani Altan bey varmis o bakacakmis..
Bilen varsa yardim etsin lutfen.
İyi mi bu hastane? Bu doktor?
Kizlar malum ayrintili ultrason istedi doktorum benden.
Plesantamin incelenmesi icin.
İstanbul avrupa yakasinda buyukcekmece kolan hastanesine gidip yaptiran var mi aranizda ayrintiliyi?
Benim gittigim hastane de özel fakat perinatoloji bölümü bi buyukcekmece kolan hastanesi bir de halkali kanuni sultan suleyman hastanesinde varmis.
Kolana aldim randevu fakat 300 tl istediler..
Zamlardan dolayi mi bilmem ama icim hic rahat degil.
Doktor iyi mi onu bile bilmiyorum.
Perinatoloji uzmani Altan bey varmis o bakacakmis..
Bilen varsa yardim etsin lutfen.
İyi mi bu hastane? Bu doktor?
Nisa hastanesi de çok uzak değil. Kendini geliştirmiş bir bayan var. Benim doktorum böyl demiş ve isersen gidebilirsin demişti. Fiyat 170 civarlarında. Tatlı bir bayan.
300 civarları genelde profesörler oluyor. Aklında bulunsun :)
Benim doktorum hic bahsetmemisti nisa hastanesinden canim.
Nerede bu nisa hastanesi acaba canim? Sen orada mi yaptirdin?
Bi kolan bi de halkalidaki kanuni hastanesini soylemisti benim doktor.
Valla adam prof mu bilmem ama uzman dediler. İnan napicam bilemedim.
Kaziklanmak istemiyorum.
Sonucta malum herkesin maddiyati kendine zor..
Nisa hastanesi Yenibosna'da. Şöyle ki, ben çok detaylı ultrasona girme taraftarı değildim. Plesanta vs. ile ilgili riskli bir durumum da olmamıştı. Fakat doktorum ultrasonu istediğini ve böbreklerinde br sıkıntı varsa ilaç ile bunu tedavi edebiliriz gibi bir örnek verdiği için mantıklı geldi ve yaptırdım. Bir kaç isim verdi aralarında Nisa'da ki doktor da vardı. Özellikle belirteyim ki, bu konuda kendini geliştirmiş dedi. Yani uzman veya perinatolog gibi bir şey söylemedi. Ben riskli bir durumum olmadığını düşündüğüm için tercih ettim. Fiyatta çok daha ucuz. Daha ucuz fakat uzak tercihlerde de bulunabilirsinz.
Ama riskli bir durumum var yahut profesör olması tercih sebebim diyorsanız fiyat 300 civarında olup. Prof.luk bekleyen perinatologlar da varmış bu arada. Profesör olmak için şu anda prof. olanlardan birinin ölmesini bekleyen perinatologlar. Dolayısıyla gayet donanımlı ama fiyat biraz daha az olabilir. İnternetten bir araştır derim.
Şimdi baktım Kolan hastanasine. Altan galiba ve evet uzman yazıyor. Ama bu fiyata profesöre görünmek daha mantıklı gibi görünüyor bana. He tabi doktorundan çok biliyor olamam. Benim doktorum tercihi bana bıraktığı için bu kadar araştırış bulunup başını ağrıttım :)
amin inşallah hoşgeldin aramıza geç bile kalmışsın bulamadın mı şubat annelerini biz ilk 3 haftalıktan beri burdayızdabulantıların felan mı vardı sen bizi bulana kadar biz eskidir
as ne zmandır hg dicem bi diyemedim hg canım aramızaben özge 24 yaşındayım 6 senelike vliyim anaokulu öğretmeniyim ama hamileligimi öğrenince bıraktım zor bulduk kızımızı keyfini cıkara cıkara yata yata hamileliğimin tadını çıkarıyorum sende tanıt biraz kendini
hg canıma ramıza bende bursadayım
hg aramıza küçük bebeğin daha onunda ilgiye ihtiyacı var kuzum en hareketli zmanı allah sanada kolaylık versin inşallah çok kıskanmaz ama çocuklar hissediyo arakadaşımın 3 bucuk yaşındaydı kızı o bile kucandan inmedi hamileyken ama korkma allah kolaylıgını veriyo biz 1 kilo taşımıyoruz bişi olcak diye o 12 kilo çocunu gayet kucanda tasıyodu tuvaletini yaptırıyodu klozet yok diye normal tuvalete bide ben kendim normale gidemiyorum artık o bide çocuk tutuyodu eğilipallah kolaylıgını verşyo yani evde kızlar çogalcak yazık babaya
çok begendim canım bende kanzın yada chconun böyle puseti ayrı takılan modelini düşünüyorum am bu daha hafif ve yer kaplamaz duruyo ebebek magzası bizim burdada varmış bi gidip bakayım bali hışuma gitti bu modelde güle güle kullan puseti bebek arabası birliktemi satılıyo ne kadara aldın acaba ben 669 650 civarı soruyorum hep bu sisstemleri bakalım kaça alcaz
ohhh lepicimm atlatmana sevindim şekeriigünaydın kızlar
dün şeker yüklememei yaptırdım 50lik bi saat sonra 130 çıkmış daha doktora sormadım ama normal sanırım
bebeğimi de gördüm içimde dilzerini çekmiş oturuodu boşuna değil bagırsaklarıma mesaneme yiyom tekmeleri:)
3 boyutlu ayrıntılı haricinde sokmuolarmış gittiğim yerde üzüldüm buna
onun haricinde 780 gr çıktı bebeğim
doktor artık ayda bir desede kontroller için ben sözümü aldım 2 hafta sonra gitcem ilacımı yazdırıp bebeğimi görcem gene:)
dün de annemle civilden bi kaç parça bişi aldık
bi de akşam ebebekte playskool ilk arabam 90dan 50 ye inmişti dayanamadık eşimle onu aldık
eşime oyuncak olsun alalım de alıo adamböyle iştee
sizlerde ne var ne yok bakalım
bizden böyle hanımlar
günaydın tatlımmmGÜNAYDIN ....
hayırlı cumalar hepinize
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyorbenim 3 ocak olacak muhtemelen
günaydın kızlar
dün şeker yüklememei yaptırdım 50lik bi saat sonra 130 çıkmış daha doktora sormadım ama normal sanırım
bebeğimi de gördüm içimde dilzerini çekmiş oturuodu boşuna değil bagırsaklarıma mesaneme yiyom tekmeleri:)
3 boyutlu ayrıntılı haricinde sokmuolarmış gittiğim yerde üzüldüm buna
onun haricinde 780 gr çıktı bebeğim
doktor artık ayda bir desede kontroller için ben sözümü aldım 2 hafta sonra gitcem ilacımı yazdırıp bebeğimi görcem gene:)
dün de annemle civilden bi kaç parça bişi aldık
bi de akşam ebebekte playskool ilk arabam 90dan 50 ye inmişti dayanamadık eşimle onu aldık
eşime oyuncak olsun alalım de alıo adamböyle iştee
sizlerde ne var ne yok bakalım
bizden böyle hanımlar
kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüşHerkese iyi akşamlar,
Aramıza yeni katılanlar olmuş, hoşgeldiniz arkadaşlar. Bebişleriniz hayırlı olsun. Sağ salim kucağımıza alırız inş hepimiz.
Biz bugün 5 haftadan sonra kızımızı görmeye gittik. Oyy nasıl da özlemişiz. 750 gr olmuş, boyu da 31 cm. Bir süredir güçlü tekme hissetmiyorum, bi problem mi var diye korkuyordum. Dr böyle bir şey su azaldığından ya da eşteki kireçlenmeden olabilir, ya da bazen sadece hareket etmek istemezler dedi. Baktı, çok şükür bi problem yokmuş. Arada böyle hareketli olmadıkları dönemler olabilirmiş, normalmiş. Ama kızımız pek utangaç ya. Detaylıda da elleri yüzündeydi, bu seferde kapattı ellerini yüzüne göstermedi gözlerini. Ama ağzı burnu ortada. Ay doğsalar da sevsek artık yaa. Fotosuna bakıp bakıp seviyorum:)
Bi de 50lik şeker yüklemesi yapıldı. Sonuçlar yarın çıkacak. Bakalım, inşallah bir problem çıkmaz.
umarım düşmüştür tatlımBen de 50 lik yüklemede 193 çıktı şekerim.bu hafta 190 lük yapılacak.bir hafta diyet yaptım bakalım 100 lük kaç çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?