ohhh lepicimm atlatmana sevindim şekerii
bebişkonun ne ka çok oyuncağı olcak
günaydın tatlımmm
hehe kart senindir:) abartnadan alırsın herşeyini.Günaydın kızlarrrr
lepimmmm maşallah oğluşunaaaa
dün akşam oturdum puzzle yapıyorum eşim kendi tarafında bi yeri yapmış ortada bi tane boş....ben ondan daha iyiyim bu konuda.zaten cogunu ben yaptımo tek kalan parçayı bul ne istersen alacam dedi.bende bi dk sonra bi bakar mısınız dedim
adam şoktakartını aldım....kendime bişiler alim dedim.kızımın da eksiklerinden uygun fiyata görürsen al dedi.kızı da kızı hıh
kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş
umarım düşmüştür tatlım
kaç saat açlıkla gittin tatlım.uzun süreli açlıklarlada şeker çıkabiliyorarkadaşlar benim doktorum 75 gr şeker testi istedi
açlık 157
2.saat:108
3.saat:85
sizlerin nasıl? açlık yüksek olduğu için moralim bozuldu biraz. Birde sanki bu aralar uykum azalmış gibi hissediyorum. sizlerde de azalma oldu mu?
haha sorma hepsi büyük ama:)
bi çıngırağı diş kaşıyıcısı yok ama arabası var:))
günaydıngünaydın kızlar
dün şeker yüklememei yaptırdım 50lik bi saat sonra 130 çıkmış daha doktora sormadım ama normal sanırım
bebeğimi de gördüm içimde dilzerini çekmiş oturuodu boşuna değil bagırsaklarıma mesaneme yiyom tekmeleri:)
3 boyutlu ayrıntılı haricinde sokmuolarmış gittiğim yerde üzüldüm buna
onun haricinde 780 gr çıktı bebeğim
doktor artık ayda bir desede kontroller için ben sözümü aldım 2 hafta sonra gitcem ilacımı yazdırıp bebeğimi görcem gene:)
dün de annemle civilden bi kaç parça bişi aldık
bi de akşam ebebekte playskool ilk arabam 90dan 50 ye inmişti dayanamadık eşimle onu aldık
eşime oyuncak olsun alalım de alıo adamböyle iştee
sizlerde ne var ne yok bakalım
bizden böyle hanımlar
GÜNAYDIN ....
hayırlı cumalar hepinize
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyorbenim 3 ocak olacak muhtemelen
Günaydın kızlarrrr
lepimmmm maşallah oğluşunaaaa
dün akşam oturdum puzzle yapıyorum eşim kendi tarafında bi yeri yapmış ortada bi tane boş....ben ondan daha iyiyim bu konuda.zaten cogunu ben yaptımo tek kalan parçayı bul ne istersen alacam dedi.bende bi dk sonra bi bakar mısınız dedim
adam şoktakartını aldım....kendime bişiler alim dedim.kızımın da eksiklerinden uygun fiyata görürsen al dedi.kızı da kızı hıh
benim 37+0 yarı dönemin içine denk geliyo tatile denk geliyo aacaba tatilin içindeyken ayrılabilir miyim ki :26: yoksa 1 haftam yanıcak mı?
günaydıngözün aydın sonuçlar iyi çıkmış ben de haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırım arabanızı gördüm facede çok güzel güle güle kullansın bebişin
benim 37+0 yarı dönemin içine denk geliyo tatile denk geliyo aacaba tatilin içindeyken ayrılabilir miyim ki :26: yoksa 1 haftam yanıcak mı?
hehe kart senindir:) abartnadan alırsın herşeyini.
erkekler sartık kız delisi yaa bizimkide kız isTİODU NASİPTE ERKEK BABASI OLAMSI VARMIŞ:)
buarada bizimde masada puzzle var çok kazık almışız biş türlü bitmio namıssız:)
özellikle 3 boyutluda çok rahasız oluyolarmış
daha yoğun verdiklerinden dolayı ses dalgasını
görüntüyü ilk an aldın aldın sonra yüz kapanıo zaten:)
ahahhah enişte şoka girdi ha
çakalll seniii
ayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya
böyle uygun fiyata lohusa pijaması alanlara hayran kalıyorum ben hiç biyerde bulamıyorum çünkü.açıkcası cok fazla fiyatta vermek istemiyorum.
günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık
dün ben de kadıköyde sordum 100 tl altı adam gibi yokayy ben istanbulda annemin ordayken çok güzel buldum, toz pembe siyah puanlı okadar tatlı ki
3lü lohusa takımı 60tl penyesi çok kaliteliydi, annem onu aldı
birde 20tl ye altüst takım aldık bu aydan sonra onu giyerim artık,
evdede kullanılmamış var bir tane yeter heralde artık, annemde kaldı yoksa resmini yüklerdim canım ya
böyle uygun fiyata lohusa pijaması alanlara hayran kalıyorum ben hiç biyerde bulamıyorum çünkü.açıkcası cok fazla fiyatta vermek istemiyorum.
60 tl ye alt üst gördüm güzeldi ama bakacam daha azimliyim
20 tl bulamam gibi gelio
odasına nezaman geçirmek istediğine bağlı esasındagünaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık
bi de sık seyahat ediomusunuz
odasına geç geçecekse sık seyahat ediosanız park yatak
yoksa küçük beşik
yapma bunu spseeeee:>)gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)
kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş
umarım düşmüştür tatlım
hehe kart senindir:) abartnadan alırsın herşeyini.
erkekler sartık kız delisi yaa bizimkide kız isTİODU NASİPTE ERKEK BABASI OLAMSI VARMIŞ:)
buarada bizimde masada puzzle var çok kazık almışız biş türlü bitmio namıssız:)
özellikle 3 boyutluda çok rahasız oluyolarmış
daha yoğun verdiklerinden dolayı ses dalgasını
görüntüyü ilk an aldın aldın sonra yüz kapanıo zaten:)
günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık
bunu biliiooom ne güzel yapmışınız
bizimki şu yeni aldık anca kenarları yaptık henüz 1500 lük bu da bebeğin odasına ascaz
bitirebilirsek tabi:)
Eki Görüntüle 845462
şeker testinden sonra gelip zrlycam gorcem gunumu:)dün ben de kadıköyde sordum 100 tl altı adam gibi yok
60 tl ye alt üst gördüm güzeldi ama bakacam daha azimliyim
20 tl bulamam gibi gelio
odasına nezaman geçirmek istediğine bağlı esasında
bi de sık seyahat ediomusunuz
odasına geç geçecekse sık seyahat ediosanız park yatak
yoksa küçük beşik
yapma bunu spseeeee:>)
gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?