2014 Şubat Anneleri

hehe kart senindir:) abartnadan alırsın herşeyini.
erkekler sartık kız delisi yaa bizimkide kız isTİODU NASİPTE ERKEK BABASI OLAMSI VARMIŞ:)

buarada bizimde masada puzzle var çok kazık almışız biş türlü bitmio namıssız:)

özellikle 3 boyutluda çok rahasız oluyolarmış
daha yoğun verdiklerinden dolayı ses dalgasını
görüntüyü ilk an aldın aldın sonra yüz kapanıo zaten:)

kaç saat açlıkla gittin tatlım.uzun süreli açlıklarlada şeker çıkabiliyor

haha sorma hepsi büyük ama:)
bi çıngırağı diş kaşıyıcısı yok ama arabası var:))

heheh yerim onuuu
bende millete özeniyorum valla.3d resimler havalarda uçuşuyo

günaydın gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış ben de haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırım arabanızı gördüm facede çok güzel güle güle kullansın bebişin
GÜNAYDIN ....

hayırlı cumalar hepinize
doğum izni konusuna cevap buldum 37+0 iken ayrılınabiliyor benim 3 ocak olacak muhtemelen

benim 37+0 yarı dönemin içine denk geliyo tatile denk geliyo aacaba tatilin içindeyken ayrılabilir miyim ki :26: yoksa 1 haftam yanıcak mı?

ahahhah enişte şoka girdi ha
çakalll seniii

benim de 20 ocak oluyor

gunaydın kızlar nehabersiniz
bugün benim için çok çok yyoğun bir gün olacak malesef

pek uğrayamam buralara sanırım
görüşürürz tekrar hepinizi öpüyorum kızlar

benimki de 1500 parça.kaplumbağa terbiyecisi....ahanda bu....şimdi sol tarafı da bitti.bunu önce çekmiştimhatta sağ alt tarafta bi tane eksik farkındaysan işte dün bulduğum oydu...ayy nasıl da denk geldi ahahaha bu fotoyu kocacığıma da gönderem dellensin azcık

ahahhah enişte şoka girdi ha
çakalll seniii

puzzle dedin mi durcan iyiyimdir gayet o istedi bunu

Son düzenleme:

günaydın kızlar.ben kızıma oda takımı aldım.dün akşam ilk çalıştığım yerdeki ev arkadaşımla konuşurken bebeğe hediye olarak park beşik alayım ozman rahat kullanırsın odasıda bozulmamış olur hemde oturma odasına yatak odasın rahat taşırsın dedi.kızımın 2tane yatağı olucak.ben aslında küçük beşiklerden istiyordum ama park beşik daha uzan süre kullanışlı olur dedi.sizce hangisinden alsın biz karasız kaldık

gunaydnlar kzlarrrrr hayrl cumalar olsun guzel br un olsun gene yaramazlk yaptm pattaes kzartmas yedm:)

bence park yatak:)

fotoyu da ekleyip cevapla diyeymişim iyiyimiş...

neyse buraya eklimm

Eki Görüntüle 845412

bunu biliiooom ne güzel yapmışınız
bizimki şu yeni aldık anca kenarları yaptık henüz 1500 lük bu da bebeğin odasına ascaz
bitirebilirsek tabi:)

herkese günaydııın

kuzum bazı bebişkolar ki benim oğlumda dahil ultrasondan yyaılan ses dalgalarından rahatsız oluyırlarmış.yüzlerini kapama kendilerini koruma iç güdüsüymüş

umarım düşmüştür tatlım

oyyy kıyamam ama ben onlara yaaa biz o kadar özleyip gidiyoruz bir de rahatsız mı ediyoruz kuzularımızı ki o kadar korunma ihtiyacı hissediyorlar(

siyah beyazla başlıyor bizim dr. sonra 3 boyutluya geçiyor ama daha siyah beyazda kapattı hemen yüzünü çok hassas olacak galiba. ama korusun kendini, bu yönden bakınca da iyi bir şey gibi geldi:)

canım beşikler benim de çok hoşuma gidiyor ama park yatakların kullanımı daha uzun süreli arkadaşının dediği gibi. hem onu lazım oldukça tatillere falan giderken de taşıyabilirsin. sonra kullanmayacağın zaman toplayıp kaldırması da daha kolay.

dediğinizde co haklısınız küçük beşikler cokşık duruyor ama park beşikler daha kullanışlı sanırım.cok yolculuk yapıyoruz memlekete giderkende götürürüz herhalde.odasına kızımın durumuna göre 8-10aylık iken geçirmeyi düşünüyorum.ama nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…