canım bu kadar sıkma canını. inşallah 100lükte bir şey çıkmayacak. şimdi moralin bozuk olduğu için doktorun da her söylediği batıyor muhtemelen. içini ferah tutmaya çalış.
ben de geçen hafta gittiğimde tam kan sayımı yaptırdım. 13.5 çıkmış sonuç. şimdiye kadar kullanmıyordum demir hapı ama doktor bu sefer başlattı. hatta ilk defa bu sabah içeceğim. inşallah çok bir yan etkisi olmaz.
aynen canım. bizim kızın da dışarıdan görülüyor tekmeleri. çok komik. tekmelemeye başladı mı işi gücü bırakıp karnımı izliyorum. geçen babamıza gösterdim. gözler fal taşı gibi açıldı kaldıdaha neler göreceğiz acaba?
HADİ BAKALIM MOBİLYALARIN GELİNCE ÇEKİP EKLEYİVER OLURMU ?
O DÖVMELERİ BENİM KIZIMDA YAPIYOR MAŞALLAH OLDUKÇA GÜÇLÜ TEKMELER ATIYOR BANA ARTIK KARNIM JÖLE KIVAMINDA BİR O YANA BİR BU YANA GİDİYOR O VURDUKÇA
günaydın arkadaşlar
benim oğlumda sürekli aşağılara vuruyor diye sölemiştim doktora oda baktı ayakları aşağıda olduğu için vurabileceğini söylemişti
ama bazen fena acıtıyor kerata
benim 22. haftamda rahim ağzının genişliği normalinden fazlaydı umarım ben doğurmam erkennden
selam lip bende dün eşin naptı diye merak ediyordum tatlım
inş. iyi sonuçlar alırız hepimizde 100 lük yüklemeden sonra benimde değerim 50 likten sonra 147 çıkmıştı bakalım 100 lükte ne çıkacak ben sorun çıkacağını sanmıyorum açıkcası çünkü değerlerimiz çok yüksek değil öyle
doktoru değiştireceksen geç kalma derim asana nerdeyse 30 haftalık olacağız çünkü kararı vermen gerekiyor artık doğum konusunda
ben perşembe yada cuma gidicem 100 lük yükleme için hangi güne izin alabilirsem artık çünkü o gün dönmem sanırım işe zaten en az 3 saat sürer orda işimiz
canım bana doktorum 50 lük yüklemeden sonra en az 5 gün geçmeli demişti benim gitmem bir haftayı bulacak ama, bu arada iki gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum güya :26:
lip birde bişi dicem usg ses dalgalarından bebeklerin etkilendiğini yazmışsın ya canım belki bazı bebekler etkileniyordur ben oğlumdada ne zaman gittiysem yüzü hep açıktı hiç elleriyle kapatmamıştı yüzünü bundada öyle kızımın yüzünün iki güzel fotosunu aldık ama ekleyemedim siteye imkanım olursa ekyeleceğim
ha şu var bende sık usg ye girilmesi taraftarı değilim 1 veya 1,5 ayda bir gittim şuana kadar doktora hep 32 den sonra 3 hafta çağracak büyük ihtimal 35 den sonrada 15 günde bir ama ozamanlar her gittiğimde girerim usg ye çünkü son aşamalara gelmiş olacaz inş.
inş. erken doğum yapmassın canım
fakat yinede her gittiğinde bunu kontrol ettir derim ben
guzeller ben geldım st 7 den berı okuldaydım cok yoruldummmmm.ordanda asımızı olduk ıkıncı doz bu sefer yandı yandı.dun aksam halen oynamamıstı bebek artık agladım yemedıgım kalmadı.arabaya bınınce kesın gecırır normalde bı tane esım arabayla gezdırdı yok tık demedı.ah hastane olmayınca.artık ıyce kotu oldum eve geldım bır kac st sonra esım karnımı dınlıo delı :) su sesı gelıo dedı.sonra vurdu bı tane ayyyy nasıl rahatladım cok sukur.saglık ocagındada kalbını dınledım rahatladım rabbıme sukurler olsun
Merhaba cici güzel anne adayları gorusmeyeli nasilsiniz? Nasil gidiyor hamilelik ve buyuk gune hazırlıklar. Benim hazirlik kisminin bir bolumu haloldu diyebilirim.fakat en son ayrintili ve ardindan gittigim doktor rsndevusunda plasantam yani bebegin esi rahim agzima yakinmis boyle sorun yasayan varmi ki aramizda doktorum korkutmadi ama ben biraz araştırdım erken dogum habercisi filan diyor yani örnekler var 26 ve 28. Haftalarda doguranlar veya birden kanamasi olanlar varmis ayni sorundan dolayi... doktorum iliski yasaklamak disinda hicbir onlem almadi acaba cok rahat mi davraniyor emin değilim. Yoksa başka ben mi bosuna telaşlaniyorum
guzeller ben geldım st 7 den berı okuldaydım cok yoruldummmmm.ordanda asımızı olduk ıkıncı doz bu sefer yandı yandı.dun aksam halen oynamamıstı bebek artık agladım yemedıgım kalmadı.arabaya bınınce kesın gecırır normalde bı tane esım arabayla gezdırdı yok tık demedı.ah hastane olmayınca.artık ıyce kotu oldum eve geldım bır kac st sonra esım karnımı dınlıo delı :) su sesı gelıo dedı.sonra vurdu bı tane ayyyy nasıl rahatladım cok sukur.saglık ocagındada kalbını dınledım rahatladım rabbıme sukurler olsun
canım gözün aydın cok sevindimmguzeller ben geldım st 7 den berı okuldaydım cok yoruldummmmm.ordanda asımızı olduk ıkıncı doz bu sefer yandı yandı.dun aksam halen oynamamıstı bebek artık agladım yemedıgım kalmadı.arabaya bınınce kesın gecırır normalde bı tane esım arabayla gezdırdı yok tık demedı.ah hastane olmayınca.artık ıyce kotu oldum eve geldım bır kac st sonra esım karnımı dınlıo delı :) su sesı gelıo dedı.sonra vurdu bı tane ayyyy nasıl rahatladım cok sukur.saglık ocagındada kalbını dınledım rahatladım rabbıme sukurler olsun
Selamlar herkese
Herkes iyidir umarım
senin eşinde sen gibi:)
benimki de ucuzdan anlamaz mesela
ben gezer alırım o bi defada ne gerekse onu alır
bi gez bak al yok
net olarak ne ihtiyaçsa o alıncak
Evet eşimde seviyor böyle gezmeyi
hele bide söz konusu kızı ise gidilmedik yere gidebilir hiç sıkıntı değil
bana öğlen olunca bişeyler oluyor yabel ağrısı mide yanması başlıyor ve nedense boğazım açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?