2014 Şubat Anneleri

Ay cok komik yaaa. Bende oyle. Nerden vuracagi belli olmuyor. Bi ustten bi alttan bi yandan. Akrobasi yapiyor zilli.
Eklerim bbilim cim

inş. erken doğum yapmassın canım

fakat yinede her gittiğinde bunu kontrol ettir derim ben

selam canım, sağol iyi ki varsınız, annem de memlekette zaten, büyükbabam dün ameliyat olacaktı, ameliyatı 3 gün ertelenmiş. haftaya da dönemez herhalde. o da olmayınca kimseyle paylaşamıyorum bu sıkıntıları sizden başka.

walla şu an sinirden adamın suratını dahi görmek istemiyorum, bir de bacaklarımı açıp nasıl doğum yapacam:))) aynı hastaneye başka bir doktor gelmiş onu bir araştırayım ben en iyisi...
sana dua edelim perşembe-cuma günü, bir de o gün stresli olmamak gerekiyor herhalde, ben de umarım başarabilirim sakin olmayı...

canım bana doktorum 50 lük yüklemeden sonra en az 5 gün geçmeli demişti benim gitmem bir haftayı bulacak ama, bu arada iki gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum güya :26:

evet canım ben de öyle dikkat ediyorum,
geçen cumartesi gitmiştim işte, haftaiçi o kadar saat izin alamam, bu yüzden yine cumartesi gidicez

benim de kontrol esnasında doktor öyle dedi canım, muhtemelen daha kanıtlanmamış bir konudur, varsayım olabilir.

Merhaba cici güzel anne adayları gorusmeyeli nasilsiniz? Nasil gidiyor hamilelik ve buyuk gune hazırlıklar. Benim hazirlik kisminin bir bolumu haloldu diyebilirim.fakat en son ayrintili ve ardindan gittigim doktor rsndevusunda plasantam yani bebegin esi rahim agzima yakinmis boyle sorun yasayan varmi ki aramizda doktorum korkutmadi ama ben biraz araştırdım erken dogum habercisi filan diyor yani örnekler var 26 ve 28. Haftalarda doguranlar veya birden kanamasi olanlar varmis ayni sorundan dolayi... doktorum iliski yasaklamak disinda hicbir onlem almadi acaba cok rahat mi davraniyor emin değilim. Yoksa başka ben mi bosuna telaşlaniyorum

inş. erken doğum yapmassın canım

fakat yinede her gittiğinde bunu kontrol ettir derim ben

her gittiğimde ölçüyo zaten ama forumlarda okudum genişleme 20li haftalarda başlayanlar hep 30 ve 32. hafta arasında doğum yapmışlar 29 dada var :26:

rüyalardan bahsetmişken bende ateşten olsa gerek kötü rüya gördüm yatağın içinde doğum yaptım sonra bebeği yanıma yatırmışım karanlıka göremedim bebeği sonra hava aydınlanınca baktım o kadar küçük ve mosmor bi bebekti

sonra düzeldi bi baktım kocaman sapsarı bi kız çocuğu olmuş havada feci yağmur yağıyordu arabadan bişi alması için gönderdim kırkızı botlar vardı uzun sarı saçları

ama benim bebek oğlan :26:

guzeller ben geldım st 7 den berı okuldaydım cok yoruldummmmm.ordanda asımızı olduk ıkıncı doz bu sefer yandı yandı.dun aksam halen oynamamıstı bebek artık agladım yemedıgım kalmadı.arabaya bınınce kesın gecırır normalde bı tane esım arabayla gezdırdı yok tık demedı.ah hastane olmayınca.artık ıyce kotu oldum eve geldım bır kac st sonra esım karnımı dınlıo delı :) su sesı gelıo dedı.sonra vurdu bı tane ayyyy nasıl rahatladım cok sukur.saglık ocagındada kalbını dınledım rahatladım rabbıme sukurler olsun

çok sevindim tatlım:)

selam herkese dr geldim şeker yüklememi oldum,nts ye bağlandım dr bakmak istedi 4 boyutlu fotoğrafımızı aldık 5 tane hepsi birbirinden güzel maşallah gelişimimizde iyi 720 gram olmuşuz kalçamdaki ağrıyı söyledim krem verdi yapılcak bişey yok doğumda yada önce geçer dedi

günaydın kızlar nerdeyse ikindi olcak yuvarlana yuvarlana kalkmıyorum yataktan ohh kızımlada böle öğlene kadar uyuruz inşallah

babamız aradı 1bucukta nabıyosunuz diye bende daha yatıyoruz demedim oda dedi kızımı ver bakim sesiniduyayım dedi bende bababababababaaaaaaaaaaaaaaaa bebek gb yaptım nasıl kahkaha atıyo ama kızım ne istiyosun babadan dedi mamamamamamamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim adam telefonda bayıldı gülmekten canım benim ya çok az kaldı bebeişlerimizin gelmesine dimi kasımı saymıyorum ben aralık ocak 2 ayı atlattıkmı şubatta heren bekleriz artık:18:

oy oyyyyyyyyyyyyyy sonrada başlasın bebek muhabbetleri tabi pcye oturabilirsek

benımkıde asagıda ama 26 ya kadar yukselebılır demıstı.bakalım sonrakı haftasonu gorucez yukseldımı.burda devlet hastanesınde daha cıddıye aldı ama kendı doktorum yukselır falan dedı.benı telaslnadırmamak ıcın galıba sallamıyor gbı davrandı .bende arastırdım cok tehlıkelı dıye ama ne yazıldıysa o olur yapcak bısı yok.sadece sey bılıyorum normal dogum olamıyor plasenta asagıdayken bırde o cok setıt bazen tamamen kaptıyor bazen bıraz bazen cok az kapatma derecesıne gore tehlıke artıyor

ilkinde acımadı ama bu sefer baya agrıyor kolum kızlar yanıyor acıdı acıdı:)

canm benimde dün çok hareketliydi fakat akşam 10 dan beri sadece 1 kez tekmeledi. önce tekmeye alıştırıyorlar sonra tık yok bizim bebişler şimdiden nazlı olacak anlaşıldı bu arada kv adı Naz sırf nazlı olmasın diye adını koyak istemiyorum eşim çok ısrar etsede.

canım gözün aydın cok sevindimm
Selamlar herkese

Herkes iyidir umarım

canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın..

senin eşinde sen gibi:)
benimki de ucuzdan anlamaz mesela
ben gezer alırım o bi defada ne gerekse onu alır
bi gez bak al yok
net olarak ne ihtiyaçsa o alıncak

Evet eşimde seviyor böyle gezmeyi
hele bide söz konusu kızı ise gidilmedik yere gidebilir hiç sıkıntı değil

bana öğlen olunca bişeyler oluyor ya bel ağrısı mide yanması başlıyor ve nedense boğazım açılıyor

canim benimde akşamları başlıyor mide ekşimesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…