2014 Şubat Anneleri

Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi

kızlar sabah sabah gördüğüm bi haberle çok umutlandım..öğretmenim ve virgüllerle atamayı kaçırdım bu sene..2-3 gün sonra tekrar bi atama yapacaklarmış dua edin bana nolur. hepimiz melek taşıyoruz, dualarımız kabul olur inş..

eğer bu ara atamalarda atanamazsam bir daha o sınava hazırlanamam ve çalışmak hayal olur benim için.. çok çalışmıştım geçtiğimiz sene ve tam da o yoğun tempodayken hamileliğim süpriz olmuştu bana, sınava girdiğimde haplarla ayakta duruyordum. psikolojim berbattı, e bir de eylülde virgüllerle atamayı kaçırınca çok depresif oldum bi süre, eminim bebeğim çok etkilenmiştir..

şimdi yine umutlandım ve hevesim kursağımda kalsın istemiyorum..duaya ihtiyacım var, hayırlısıyla olur inş. bu sefer...

Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi

24-28 arası yapılıyor diye biliyorum canım. son günle yakalıyorsun herhalde. ama 28+0 mı yoksa +6 mı onu bilmiyorum.

hayırlısıyla atanırsın inşallah canım. bebeğin uğurlu gelir inşallah.

Evet canım iğne vuruyorum. Az önce geldim hastaneden düşürmemiş dedi dozu yükseltti. hergün ölçücem 80 e düşene kadarda dozu yükseltecem pazartesi tekrar gidicem. 2 ayrı insülinim var biri istenilen düşüklüğe getirmeden diğerine başlamayacakmış. şimdilik her akşam 10da vuruyorum iğneyi ama göbeğin alt kısmı, bacak (baldırmıydı neydi ordan işte ) koldan vurabiliyorsun ben bacaktan yapıyorum daha kolay geliyo ama 1er hafta vurucam her bölgeye hep aynı yer olmayacak. acı olmuyor şükür olsada bebişim için katlancam çare yok.. İnşallah diyet le düşer de hiçbişeye gerek kalmaz. 3 aycık dişimizi sıkacaz sonra ne bulursam yiyecem

Canım o kadar korkma iğneden. Hem sürekli kan alma zamanlarında intraket takıyorlar koluna. Ondan alıyorlar kanı meraklanma. Sen söylersin gittiğinde damar yolu açacaksınız dimi diye. 4 kere delmezler meraklanma.. Ayrıca benim şeker yüklemesi için intraket taktılar sözde ordan aldılar ama sonra kan değerim o kadar düşük çıktı ki, 9 gün boyunca damar yolu açıp demir takviyesi yaptılar bana. Tüm damarlarım patladı her gün morardı yer değiştirdiler. Bazen iki gün iki gün aynı damarda taşıdım iğneyi kolum felan şişti. Ama bunlara hiç aldırmıyorsun yeterki bebişler iyi olsun diye. Annelik duygusu artık alışacaksın bu tür durumlara. Daha doğumu var bu işin..:))

Canım minik beşiktaşlı iyi günlerinde giysin inşallah. Ama bizde aradık hastane çıkışı bulamadık seninki çok güzelmiş, nerden almış babası, internetten mi yoksa mağazadan mı,,? fiyatı ne kadarmış.. bizde anne baba beşiktaşlı olunca bebeği kartallı yaptık şimdiden de.:)

deneyimli annişler,kalp atımlarını ne zaman duydunuz meraktan catlayacam cunku

canm öncelikle hayırlı olsun bebişin... ben 6. haftamda gittim dr. normalde duyulması gerek ama geç döllenme olmuş dedi( hatta ozaman ne anlama geldiğini bilmediğim için çok korkmuştum ama sonra öğrendim olabiliyormuş) sonra 8 haftamda gittim ve o tatlı sesi duyduk hatta eşimin gözleri dolmuştu benden saklamaya çalışsada ben gördüm

canım inşallah atanırsın bebişin sana uğur getirir.

ayyy yerım o tatlı sesini beeeen,benım de sanırım gec döllenme betahcg degerım 5 haftayla orantılı gidiyo bugun 5+4 ama sanırım 6. hafta sayılıyor 6+2 doktor yenıden bakacak ınsallah o zama görür olmadı vajınal yapacak

kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)

ayy çok şekerler, iyi günlerde kullanın canım . bunları örmek kolay mı ya? tığ ile yapıyorsun sanırım di mi ?
ben pek örgü bilmiyorum, annem şişle öğretti bir iki örnek onlardan yapabildim ama bu şekilde ayakkabı gibi duranlar daha çok hoşuma gidiyor..
ben de kumaşlardan çiçek, böcek gül falan filan tarzı şeyler yaptım kızıma toka- bandana yapmak için, onları dikeceğim dantel, kurdele falan alacağım bu hafta sonu.. bir de keçeye merak sardım, davşan-bebek falan yapcam kızımaaa, hele bir hafta sonu gelsinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…