Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 27.haftanin son günü şeker testi için geç değil dimi o zamana randevu alabildim.sadece haftadonu gidebildigim icin bu hafta 3 te veryorlardi randevu şeker için geç olur dedim sonraki hafta geç olmaz dimi
kızlar sabah sabah gördüğüm bi haberle çok umutlandım..öğretmenim ve virgüllerle atamayı kaçırdım bu sene..2-3 gün sonra tekrar bi atama yapacaklarmış dua edin bana nolur. hepimiz melek taşıyoruz, dualarımız kabul olur inş..
eğer bu ara atamalarda atanamazsam bir daha o sınava hazırlanamam ve çalışmak hayal olur benim için.. çok çalışmıştım geçtiğimiz sene ve tam da o yoğun tempodayken hamileliğim süpriz olmuştu bana, sınava girdiğimde haplarla ayakta duruyordum. psikolojim berbattı, e bir de eylülde virgüllerle atamayı kaçırınca çok depresif oldum bi süre, eminim bebeğim çok etkilenmiştir..
şimdi yine umutlandım ve hevesim kursağımda kalsın istemiyorum..duaya ihtiyacım var, hayırlısıyla olur inş. bu sefer...
Evet canım iğne vuruyorum. Az önce geldim hastaneden düşürmemiş dedi dozu yükseltti. hergün ölçücem 80 e düşene kadarda dozu yükseltecem pazartesi tekrar gidicem. 2 ayrı insülinim var biri istenilen düşüklüğe getirmeden diğerine başlamayacakmış. şimdilik her akşam 10da vuruyorum iğneyi ama göbeğin alt kısmı, bacak (baldırmıydı neydi ordan iştecanım bende pazartesi gidicem dün akşam doktoruma mesaj attım oda ayrın gel 100lük yapalım demiş bende bu sabah aradım cuma gelsem olurmu dedim az dikkat edeyim yedikelrime diyeoda cuma cumartesi şehir dışında olcakmış konferansta pazartesi gel madem dedi
inşallah o zmana kadar çokdikkat edeyimde düşük çıksın korkuyorum bende insülin dediğin iğnemi vurunuyosun canım insülin iğneleri göbekten vurulmuyomu :44::18:
24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktıcumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa
bizim baba yine yaptı sürprizini
bu adam herşeyini bjk lı alıyor ya az kaldı transfer yapıcam çocuu
Hastane çıkışı almış gelmiş
Eki Görüntüle 852264 Eki Görüntüle 852265 Eki Görüntüle 852266 Eki Görüntüle 852267 Eki Görüntüle 852268
bunuda ben almıştım daha önce eşime sürpürüz kayınvalidenin gazına gelerek ama eklemeyi unutmuşum
buda uyku setimiz
Eki Görüntüle 852269 Eki Görüntüle 852270 Eki Görüntüle 852271 Eki Görüntüle 852272
deneyimli annişler,kalp atımlarını ne zaman duydunuz meraktan catlayacam cunku
kızlar sabah sabah gördüğüm bi haberle çok umutlandım..öğretmenim ve virgüllerle atamayı kaçırdım bu sene..2-3 gün sonra tekrar bi atama yapacaklarmış dua edin bana nolur. hepimiz melek taşıyoruz, dualarımız kabul olur inş..
eğer bu ara atamalarda atanamazsam bir daha o sınava hazırlanamam ve çalışmak hayal olur benim için.. çok çalışmıştım geçtiğimiz sene ve tam da o yoğun tempodayken hamileliğim süpriz olmuştu bana, sınava girdiğimde haplarla ayakta duruyordum. psikolojim berbattı, e bir de eylülde virgüllerle atamayı kaçırınca çok depresif oldum bi süre, eminim bebeğim çok etkilenmiştir..
şimdi yine umutlandım ve hevesim kursağımda kalsın istemiyorum..duaya ihtiyacım var, hayırlısıyla olur inş. bu sefer...
arkadaşlar tetenoz ikinci doz aşısını vuruldunuz mu ben daha olmadım çok mu geç kaldım onun zamanı var mı biliyor musunuz
ben 4 hafta arayla oldum canım...senin vurulalı ne kadar oldu![]()
canm öncelikle hayırlı olsun bebişin... ben 6. haftamda gittim dr. normalde duyulması gerek ama geç döllenme olmuş dedi( hatta ozaman ne anlama geldiğini bilmediğim için çok korkmuştum ama sonra öğrendim olabiliyormuş) sonra 8 haftamda gittim ve o tatlı sesi duyduk hatta eşimin gözleri dolmuştu benden saklamaya çalışsada ben gördüm![]()
kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)
Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848
1 ekimde vurulmuştum çok mu geç kaldım bir zararı olur mu bilmiyorum
kızlar bunlarda benim kızıma işlediğim patiklerrr :))) daha tam bitmedi aslında yanlarına düğmelerde dikilecek ama ben sabredemedim :)
Eki Görüntüle 852842 Eki Görüntüle 852843 Eki Görüntüle 852848