- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
oo radyolog hanım hoşgeldiniz
gebeliğin hayırlı olsun canım
zaman çabuk akıp geçiyor ya dönüp bakınca bizde senin gibi 250 li günlerde yazmaya başladık buralara
çok acele etme 8. haftada git canımdeneyimli annişler,kalp atımlarını ne zaman duydunuz meraktan catlayacam cunku
evet bizde yün yatakla büyüdük
birde ben hazır yatakları bebeklerde sevmiyorum açıkcası nedeni yıkanamaz olması ama yün öylemi aç leğene koy çık üstüne tepin üzerinde yıkansın o durumu açısında hazır yatak sevmiyorum hani bizim yataklarımız bile hazır ama keşke yıkanabilen bişi olsaydı diyorum bazen
haha sen onu hep unuturmuşun doğuma giderken de eşine dermişin olmaz doğuramam emzik tutacağımız yok git al diye
hayırlı olsun mini mini bebişli
seni görünce ilk günler geldi aklıma hey gidi gidi
çok acele etme 8. haftada git canım
sonra duyulmuo stres oluo insanlar
şimdi dikkat et kendine sarsma hoplama zıplama fazla ağır kaldrıma bi yere uzanma
üniye kadar yünde yattım ben de
du bakalım şimdilik beşikte zaten bebiş baktık iyi gidio karyolayada bi yün yatak çekeriz
deneyimli annişler,kalp atımlarını ne zaman duydunuz meraktan catlayacam cunku
6.haftada duymuştum canım
ama bence de dayanabilirsen bekle bi iki hafta daha...
hımm,doktor benı 7. hafta basında cagırdı 12 sınde gidicem bakalım insallah görünür,yoksa vagınal bakacak mutlaka görmemız lazım dıyınce biraz panıkledım bende 9.10. haftada duyan varmış
radyolog canım 7+1 li günlerden sonra yani 8.haftada kalp atışı artık duyarsın
kızlar şu emzik askısı konusunda bişi demek istiyorum
onlar çok kullanışlı değil ya bebek küçükken üzerine iğneyemiyorsun fazla hoş iğneli olmayan klipsli olanlarda var ama
hani kucana verdiğin kişinin üzerine falan sürtünüyor ya emzik o beni rahatsız ediyordu mesela, zaten biraz büyüyp 6 aylık flaan olunca onu kullanmak hiç mümkün değil çünkü çocuğun azından düşüyor mesela ucuda kendinde ya sen fark etmedne şekiyor geri azına sokuyor falan ben memnun kalmamıştım açıkcası aldım ama kullanmadım pek fazla
onun yerine emzik kutuları var onlar çok daha kullanışlı bi yere giderken falan emziği içine koyuyorsun ya onlardan
haftanın sonunda git sende:) şaka bi yana ben başlarda çok sabırlı idim
5. hafta sonunda gitmiştim gebelik kontrolüne
kalp atışı içinde acele etmemiştim
kanaman yoksa zaten herşey normaldir olmasında inşallah
anormal bir uyku eyilimi var anlamadım 10-12 saat uyuyorum neredeyse :) istem dışı
anormal bir uyku eyilimi var anlamadım 10-12 saat uyuyorum neredeyse :) istem dışı
e normal şuan için
fırsatın varken uyu zaten sonraları uyumak gittikçe zorlaşıyor bel ağrısıydı nefes darlığıydı çişe kakmaydı bu topikte hep söylendiğimiz şeyler bunlar
Canım bende hiç bişi almadım öyle fazla bi bunlar var . Bunları nişantaşı oazarı var yıldızda oradan aldım büyük alışveriş içinde ulusta özelcan bebe var indirim felan yapıyolarmış fiyatları uygunmuş oraya bakmayı düşünüyorum . Oda takımı beşik vs herşey varmış 3 katlı bi mağazaymış .
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
canım benim geçen yıl vardı.Hangi doktora gitti isem sinir sıkışması ameliyat dediler... en son eşime kantaron yağından bahsetmişler onunla koluma masaj yaptım bir hafta hiç kullanamadığım kolumda ağrıdan eser kalmadı ...
24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktıcumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa
24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktıcumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa
sevgi hepsi harikagüle güle kullanın...uyku setini biz de öyle aldık...fakat zıbın türü olanları ben göremedim burada mağazalarda...sorması ayıp nerden almış eşin dedi mi acaba....netten falan mı yoksa mağaza mı....bjk store....tanışma yıldönümümüz geldi,ben de öyle birşey mi alsam diye şimşek çaktı senin bebeğinin cicilerini görüncee
24 haftamdayım dün şeker yüklemesi yapıldı 50grlık açlık 80 tokluk 149 çıktıcumartesi günü 100 grlık yükleme yapılcak kan vermekten korkuyorum zaten 4 kere kan nasıl vercem bilmiyorum dün biraz ağladım allah beterinden saklasında inşallah cumartesi günü bir sıkıntı yaşamam...bendeki son gelişmeler bunlarr bebişimide 4 gündür acayip hissetmeye başladım çok garip bir duyguymuş beyaa[/QU
bende 24 haftalığım hemen hemen aynı zamanda bebişlerimize kavuşucaz heraldepazartesi şeker yüklemesi yapılcak banada ama bi fikrim yok bişeymi içiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?