2014 Şubat Anneleri

Bebegin kiyafetlerini yavastan aldik biz ama yikamak icin sabun tozumu yoksa o yeni cikan sivi deterjanlardanmi kullanayim karar veremedim :s sizce hangisi daha iyi

nesinden korkarsın? güp güp sesinden mi ? korkma canm ama değişk bişey, o sesi o kadar yoğun kanlı canlı duymak biraz değişik gerçekten de..

benim gittiğim hastane de nst bağlarken ayrı bir odada oluyormuşsun yanımda kimse olmayacak falan ya sanırım ondan korkarım
ama nedense çokta merak ediyorum bir an önce bağlasınlar istiyorum :1: insanın başına meraktan gelirmiş inşallah bağlanıp pat diye doğurmam. :45:

bu konuda bende dertliyim annecim sürekli bişeyler almaya çalışıyo bebek arabası,karyolası uyku setini falan beraber aldık hala da alıyo bişeyler. Kayınvalidemde bi kıpırtı yok yani sormasını beklerdm en azından eşim deseniz bin bir sözle ikna etmişti beni bebek için o çok istiyodu başta ama şimdi hiç ilgilenmiyo gibi geliyo bana üzülüyorum ne lazım ne eksiğimiz var diye insan bi sorar en azından :5: sen eşinden yana şanslıymışsın hiç değilse ne güzel

benim annemde çoğu şeyini aldı kadın hala da almaya devam ediyor ilk öğrendiğinden beri hemde
ama kv daha yeni alışveriş yapmaya başladı. geçen halısını banyo küvetini falan aldı öyle takım olarak bir daha bişey alır mı bilmiyorum.
ona daha erken geliyor sanırım alıp almaması da hiç umrumda değil kocamla hallediyoruz :51:

ya kızlar afedersiniz bende gebeliğe bağlı hemoroid oldu canım çok yanıyo :17:napim ne edim ben:37:

geçmiş olsun canım kızlar öneride bulunmuş küvet var ise evde arada sıcak su da iyi gelir :34:

Ferplex sıvı bi ilaç..günde 2 kez suyla karıştırıp içiyorum haptan daha etkili dedi dr..ferrum fort kullanıyodum..

aynı ilacı bende kullanıyordum ama suya karıştırmadan ufak şişelerdeydi. malesef çok çektim. şimdi solgar kullanıyorum rahatım sende söyle değiştirsin

Günaydınlar herkese :16::16::16:

Güne kusarak başladım pek iyi bir başlangıç olmadı ama sonu iyi olur inş :9::9::9:

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz çok şükür
umarım bir yaramazlık yoktur dün biraz yoğundum saat 10 dan sonra giremedim hiç bugün daha sakinim burda daha çok olurum umarım

ben bebikin kıyafetlerini yıkadım kızlar dalan roxy sabun tozu ile evde vardı zaten daha önceden almıştım şimdi marketlerde varmı bilmiyorum
yıkadım kurudu bekliyorlar dolabın geleceği günü :1: zaten şuan için 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafetlerini yıkadım sonrasındakileri gerek olduğunda yıkarım sanırım :34:

ayrıca nst içinse acele etmeyin ben oğlumda ilk kez 37.haftamda bağlandım nst ye ama şimdi doktorlar daha erken istiyormuş bunu benim tahminim yine maddi açıdan erken istiyorlar çünkü artık nst yyede para alıyorlarmış extradan 5 yıl önce biz öyle bir para ödemedik ama bu yıl duydum hastaneler 30 tl alıyormuş nstye burda ve bir akrabam doğum yapacak 33.haftasında doktor her hafta gel seni bağlayalım demiş şaşırdım bir sorunuda yok üstelik

günaydın canlarr
günümüz güzel geçsin inşallah

hayırdır kızlar yaa niye kusuosunuz gene:S
umarım çok uzun sürmez ilk ve sondurlar

biz iyiyiz çok şükür
umarım bir yaramazlık yoktur dün biraz yoğundum saat 10 dan sonra giremedim hiç bugün daha sakinim burda daha çok olurum umarım

ben bebikin kıyafetlerini yıkadım kızlar dalan roxy sabun tozu ile evde vardı zaten daha önceden almıştım şimdi marketlerde varmı bilmiyorum
yıkadım kurudu bekliyorlar dolabın geleceği günü :1: zaten şuan için 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafetlerini yıkadım sonrasındakileri gerek olduğunda yıkarım sanırım :34:

ayrıca nst içinse acele etmeyin ben oğlumda ilk kez 37.haftamda bağlandım nst ye ama şimdi doktorlar daha erken istiyormuş bunu benim tahminim yine maddi açıdan erken istiyorlar çünkü artık nst yyede para alıyorlarmış extradan 5 yıl önce biz öyle bir para ödemedik ama bu yıl duydum hastaneler 30 tl alıyormuş nstye burda ve bir akrabam doğum yapacak 33.haftasında doktor her hafta gel seni bağlayalım demiş şaşırdım bir sorunuda yok üstelik

Günaydın bilimcim iyi olmana sevindim.Dün in cin top oynuyordu burda :9::9::9: Dalan roxy sabun tozumu nasıl memnun musun lekeleri filan çıkarıyormu güzel bende bu hafta alcam hazır bulmuşken kullanan birini sorayım :9::9::9:

Nst ücretlimi :26::26::26: Benim hastane de ücretsiz.Son zamanlara doğru her hafta bağlıyorlar ama ne zaman başlıyor bilemiyorum açıkcası :31::31::31:

Güne kusarak başladım pek iyi bir başlangıç olmadı ama sonu iyi olur inş :9::9::9:

anamm hayırdır inşallah....speedy de öle başlamış....inşallah geçicidir kızlar yaaa:31:

biz iyiyiz çok şükür

hey maşallah bbilimimmmm :nazar::16:bende gelecek ay yıkıcam.roxy sabun tozu nasıl kokuyo canım.ben hala bu deterjan konusunda ne yapacağımı bilmiyorum da:26:

günaydın arkadaşım zaten cok cabuk geciyor gibi geliyor ilk 12.haftaya kadar hiç gecmedi 20.haftadan sonra inanılmaz bi hızla geciyor .

aynen canım.bulantılı dönemler zor geçti.inşallah bundan sonrası cabuk geçer :34:

günaydın canlarr
günümüz güzel geçsin inşallah

hayırdır kızlar yaa niye kusuosunuz gene:S
umarım çok uzun sürmez ilk ve sondurlar

Benimki demir hapından oldu :27::27::27: Gece uyanamamışım sabah tekrar uyurum diye içtim ama uyuyamadım annemle kahvaltıda yapınca olan oldu :120::120::120::120:

anamm hayırdır inşallah....speedy de öle başlamış....inşallah geçicidir kızlar yaaa:31:

hey maşallah bbilimimmmm :nazar::16:bende gelecek ay yıkıcam.roxy sabun tozu nasıl kokuyo canım.ben hala bu deterjan konusunda ne yapacağımı bilmiyorum da:26:

aynen canım.bulantılı dönemler zor geçti.inşallah bundan sonrası cabuk geçer :34:
canım üzerinde %100 bitkisel yazıyor ama kokusu çok yoğun bitkisel bir şeyde nasıl o kadar yoğun koku olur bilemiyorum açıkcası, fakat çözünmesi falan iyi çünkü tamamen toz helinde öyle tanecikli falan değil
ben oğlumdada bunu kulanmıştım ilk 6-7 ay memnundum
Günaydın bilimcim iyi olmana sevindim.Dün in cin top oynuyordu burda :9::9::9: Dalan roxy sabun tozumu nasıl memnun musun lekeleri filan çıkarıyormu güzel bende bu hafta alcam hazır bulmuşken kullanan birini sorayım :9::9::9:

Nst ücretlimi :26::26::26: Benim hastane de ücretsiz.Son zamanlara doğru her hafta bağlıyorlar ama ne zaman başlıyor bilemiyorum açıkcası :31::31::31:
bilmiyorum canım ücretliymiş bende şaşırdım açıkcası
30 tl alıyorlarmış benim gittiğim hastaneye ise henüz sormadım bunu
ama muayeneyede 25 veriyordum 30 olmuştu son gittiğimde zam gelmiş

leke çıkarıyormu bilmiyorum kronik çünkü henüz lekeli birşey yoktu çoğu yeni olduğu için ama lekeyi normalde deterjan bile zor çıkarıyor sabun tazo nasıl çıkarsın lekeyi çıkarmak için ya leke çözücü kullancan yada elde çitilicen

umarım seninde son olur güne böyle başlamak kötü :ssz:

biz iyiyiz çok şükür

ne güzel kıyafetleri ütülenip kaldırılmayı bekliyor ben hala sallıyorum yıkamayı falan :1:
aralık ayında başlarım artık teyzemin mevlüt işlerini de halledelim sonra bana geçeriz :34:

sizin orada doğum ücreti uygun ama maşallah sineği sıkıp yağını çıkarıyorlar herşeye para diyorlar
bu zorunlu bişey ise ücreti de düşük olmalıu 30 TL falan çok pahalı :( veremeyenler bile olabilir :(
bizim hastanede de teyzem ssk sız olduğu için 5 TL mi ne ödemişti :34:
erken bağlamasının tek kötü yanı sanırım sancıları görüp stres yapmak olur :17: sona doğru bağlaması daha mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
umarım seninde son olur güne böyle başlamak kötü :ssz:

ne güzel kıyafetleri ütülenip kaldırılmayı bekliyor ben hala sallıyorum yıkamayı falan :1:
aralık ayında başlarım artık teyzemin mevlüt işlerini de halledelim sonra bana geçeriz :34:

sizin orada doğum ücreti uygun ama maşallah sineği sıkıp yağını çıkarıyorlar he herşeye para diyorlar
bizim hastanede de teyzem ssk sız olduğu için 5 TL mi ne ödemişti :34:
erken bağlamasının tek kötü yanı sanırım sancıları görüp stres yapmak olur :17: sona doğru bağlaması daha mantıklı olabilir.

evet birde bebek o sesi duyarda stere girermi acaba çünkü sesi çok açık oluyor nstnin güm güm güm güm diye bir kalp sesi sürekli birde tabi bozuk radyo gibi sesler geliyor :1:

canım üzerinde %100 bitkisel yazıyor ama kokusu çok yoğun bitkisel bir şeyde nasıl o kadar yoğun koku olur bilemiyorum açıkcası, fakat çözünmesi falan iyi çünkü tamamen toz helinde öyle tanecikli falan değil
ben oğlumdada bunu kulanmıştım ilk 6-7 ay memnundum

bilmiyorum canım ücretliymiş bende şaşırdım açıkcası
30 tl alıyorlarmış benim gittiğim hastaneye ise henüz sormadım bunu
ama muayeneyede 25 veriyordum 30 olmuştu son gittiğimde zam gelmiş

leke çıkarıyormu bilmiyorum kronik çünkü henüz lekeli birşey yoktu çoğu yeni olduğu için ama lekeyi normalde deterjan bile zor çıkarıyor sabun tazo nasıl çıkarsın lekeyi çıkarmak için ya leke çözücü kullancan yada elde çitilicen

ben geçen marketin birşnde gördüm ama migrostu sanırım....:26:gidim de alim bari varsa:34:

evet birde bebek o sesi duyarda stere girermi acaba çünkü sesi çok açık oluyor nstnin güm güm güm güm diye bir kalp sesi sürekli birde tabi bozuk radyo gibi sesler geliyor :1:

ben sanırım girerim ya neden böyle ses değer kaç olmalı falan diye kurarım kafa da
acaba kötü bişey mi var diye diye stresten çıkar sancım :25::25:

insan bilmediği şeyden korkarmış ya sancılarım kaçta olmalı falan bunları hep öğrenmem lazım :)

Back
X