hayır tabiki de gelenler olduğu kadar gelmeyen de çok fazla
Alakası yok canım..notmalde gelmiyor zaten ama gelmesi de anormal değil..
ben de senle aynı durumdayım canım, memeler fazla büyümedi zaten, hala genç kızlığımdaki gibi dik dik duruyorlar:))
ALLAH senı napmasın naptılar pekı yaptılar mı aldılar mı:)
evet canım vazgectım bundan zaten ole ılk gozume carpanı yapıstırdım
Benim tahmini 5 şubat zaten e sezeryan olacağı için dr um ben 39 hafta alıyorum dedi..daha erken alanlarda var ben tercih etmiyorum dedi bu durumda daha önce bi süpriz yapmazsa tabi..benim ocakta doğuracağım kesin gözüküyo..
kızlar ya bu arada çoğunuz süt geldi falan diyorsunuz. ben de hiç öyle bir durum yok. hatta göğüslerim hiç o kadar acımıyor da. benim sütüm olmicak mı
ben de senle aynı durumdayım canım, memeler fazla büyümedi zaten, hala genç kızlığımdaki gibi dik dik duruyorlar:))
aldılar tabi almasalar aç kalırlardı :))) hıh vazgeçmekle iyi yapmışsın daha zaman var,şehire inecek gibi değilsen netten de sipariş verebilirsin güzelim:)
seni topicten koveyrum o zaman hadi ocak anneleri topiğinee aaa utanmaz bir de bizle takılıyor
seninle durumumuz aynı güzelim,benim de göğüslerimde tık yok ve seviniyorum bu duruma bir de şimdiden sütüyle uğraşamam,hem iyi değil diyorlar bazıları ise bir rivayete göre süt gelmesi erken doğumun habercisi derler ama tıbben normal kabul edilir bu durumun annenin sütlü olup olmamasıyla alakası yokmuş içini ferah tut....:)
kızlar ben namaza gidiyorum sonra da biraz uzanıp tv izlicem çok oturdum yeter artıkın :) hadi öpüyodrum cümletennn....
Benim tahmini 5 şubat zaten e sezeryan olacağı için dr um ben 39 hafta alıyorum dedi..daha erken alanlarda var ben tercih etmiyorum dedi bu durumda daha önce bi süpriz yapmazsa tabi..benim ocakta doğuracağım kesin gözüküyo..
soyleyın bakalım hatunlar dıyelımkı 37 ye kadar calıstım burda tuttu sancım en hızlı gıtsek 2 stde gıderız hastaneye en hızlı.e burdada enn az yarım st falan oyalanırız gene jet hızında olursak yanı.acaba burdada bı doktora gıtmem gerekırmı onuda bılmıyorum oda ayrı bır mevzu oyyyy
benım kayserıde dogum yapmam mumkunmu
valla kızlar ne güzel ben kendimi öyle bir hamile gibi hissediyorumki
şikayet etmek istemiyorum sonuçta gebeyiz bazılarımızın böyle sorunlar yaşaması gayet doğal ama söyleyeyim yinede
o kaçlamdan başlayan ve bacağıma kadar giden ağrım hep var ama bazen az bazen daha çok olmak üzere, belimde ağrıyor zaten, uyumak çok çok zor benim için sabahlar olsa diyorum çünkü en az 4-5 kez uyanıyorum ve her uyandığımda wcye gidiyorum wcye giderken belim çok ağrıyor
sırt üstü kesinlikle yatamıyorum bel ağrım iki katına çıkıyor öyle yattığımda, ya sağıma ya soluma yatmak zorundayım uzun süre bir tarafımda kaldığımda hem kalçamdaki ağrı artıyor hemde kolum uyuşuyor bir taraftan bir tarafa dönmek ise benim için çok zor sanki kendimi değilde tır çeviriyorum eşim sesime uyanıyor ben dönerken
iş yerinde uzun süre oturmak ise kabus gibi kızım kasıklarıma çöküyor kalktığımda kasıklarım ağrıyor biraz üyürüyorum geçiyor fakat çok yürümekte benim için çok çok zor yine bel ağrısı karşılıyor beni
midem acayip yanıyor zaten
kabızlık yaşıyorum zaman zaman
artı çok çabuk yoruluyorum yinede evimin işini kendim yapıyorum henüz
nefes darlığı çok yaşıyorum
bunlara rağmen kendimi gebe gibi hissetmemem söz konusu bile olmuyor malesef
ama yinede hepsine şükürrrrrrrrrrrrr
şükürki bebeğim benimle ve sağlıklı
bunlar zaten gebeliğin cilveleri diyorum
canım son haftalar zaten doktora daha sık gidicez, sen 37'yi beklemesen iyi olur bana kalırsa,
hatunlar bir de sizde de oldu mu hiç, bebek hareket ederken karnım jöle gibi bir o tarafa bir bu tarafa hareket ediyor, dışardan da çok net görülebiliyor artık, geçenlerde görüntü o kadar komikti ki resmen dışarı çımaya çalışıyor gibiydi:)
canım son haftalar zaten doktora daha sık gidicez, sen 37'yi beklemesen iyi olur bana kalırsa,
hatunlar bir de sizde de oldu mu hiç, bebek hareket ederken karnım jöle gibi bir o tarafa bir bu tarafa hareket ediyor, dışardan da çok net görülebiliyor artık, geçenlerde görüntü o kadar komikti ki resmen dışarı çımaya çalışıyor gibiydi:)
soyleyın bakalım hatunlar dıyelımkı 37 ye kadar calıstım burda tuttu sancım en hızlı gıtsek 2 stde gıderız hastaneye en hızlı.e burdada enn az yarım st falan oyalanırız gene jet hızında olursak yanı.acaba burdada bı doktora gıtmem gerekırmı onuda bılmıyorum oda ayrı bır mevzu oyyyy
benım kayserıde dogum yapmam mumkunmu
ne bileyim bir sürü kişi yazıyor ne zamandır. ben de korktum açıkçası. iyi bari alakası yoksa sevindim. sağolun kızlar.
şükür tabii ki canım. aynen dediğin gibi cilveleri. benim hamile gibi hissetmememin nedeni şu da olabilir. bel ağrısı, kabızlık, mide yanmaları benim normalde de olan şikayetlerimdi. hatta korkumdan o kadar çok su içiyorum ki, ama yine de arada kabızlık oluyor tabii. zaten çabuk yorulurdum. hani öncesinde de yaşıyor olunca galiba alışmışım bu şikayetlere, normal geliyor. hamileliğe bağlamamaya çalışıyorum.
canım allah zamanında versin herşeyin
senin durumunda ben olsam bende sezeryan düşünürdüm belki yani tip bebek olsa geçen yazmışsın bunu ama cevap veremedim sana
alınmadım umarım planlı sezeryanı sevmiyorum falan yazmıştım çünkü
valla bende hiç bağlanmıyorum aman biran önce bitsin diye gün sayıyorum bak 86 günüm kalmış sende 80
çekeriz artık napalım
ama senin eskidende böyle şikayetlerin olması kötü ya
nedeni ne bel ağrısının sende fıtık falanmı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?