2014 Şubat Anneleri

acaba bu gittiğimde nasıl doğum yapacağım belli olur mu ? doktora gittiğimde 31. hafta da olacağım.

ay evet ya en azından su an normal gbı gorunuyormuyuz onu goruruz ınsalalh ayyyy cok heyecanlıyım bu sefer cok uzadı bebısı gormemde.su plesantam var bırde benım o yukarı cıkamdıysa hayal bana normal dogum

acaba bu gittiğimde nasıl doğum yapacağım belli olur mu ? doktora gittiğimde 31. hafta da olacağım.

yok canım nerden belli olacak
bebeklerimiz dönmemeiş bile olabilir daha
çoğu 33-34 haftada dönüyor zati
artı çatı maueyenesi falan yapmıcaklar daha bunun içinde çok erken
bebeğin kilosunu öngörmek açısından çok çok erken
ancak 37 den sonra belli olur nasıl doğum yapacağın oda en erken tabi extrem bir durum olmassa

tamam kızlar bir daha çıkmam merdivene

bizim evde de süpürgeyi eşim yapıyor ama her haftasonu geldiğinde hadi diyorum, e daha geçen hafta temizledik ya diyor ona kalsa ayda bir yapacak. bir de mesela bu hafta süpürgeyi başka bir şey için çalıştırmıştı. öylesine bir de eve tutuyor, napıyon dediğimde de geçen hafta güzel süpürdüm ya bu hafta şöyle bir alayım diyor

bizim kış tekmelerden geçti

emin olmamakla birlikte geçen gün bi yerini yakaladım ya eli ya ayağı böyle minicikti keşke şeffaf olsa

ay ne güzel yaa... cidden ben de geçen keşke şeffaf olsa dedim eşime. içimde değişik bir şeyler yapıyor. çok merak ediyorum ne yaptığını

inşallah canım...

canım bu catı muaynesı nedır ve herkesemı yapılıyor:18:

ay valla ne güzel anacım maşallah deyin kocalarınıza

canım bu catı muaynesı nedır ve herkesemı yapılıyor:18:

rahimde açıklık olup olmadığına bakılıyor
doğum masası gibi masa ya yatıyorsun rahmi elle muayene ediyorlar ama bunun için çok erken bizim için yani
37 gibi yapıyorlar genelde ülkemizde
ama avrupada her randevuda yapıyolarmış bunu

kizlar ya isim konusunda ne var ne yok ?? off biz cok kararsisiz:26: var mi bizden bebislerine isim bulanlar ??

valla bebişlerine ismiyle hitap edenler bile var aramızda ama biz henüz eşimle bir karara varamadık. ben masal olsun istiyorum. o da yanına uyacak, içine sinecek bir isim arıyor. bakalım ne zaman belli olacak:44:

ayyyyy cok gergın bır ıslem olsa gerek.benım doktorum ultrsondan bakıp rahım agzı hakkında bılgı verıyor bılımcımo zamanda ole olsa kurtarmazmı acaba

ay evet ya en azından su an normal gbı gorunuyormuyuz onu goruruz ınsalalh ayyyy cok heyecanlıyım bu sefer cok uzadı bebısı gormemde.su plesantam var bırde benım o yukarı cıkamdıysa hayal bana normal dogum

AYNEN bizimde daha 2 hafta var artık 15 te bir gidelim sıkıldım ben doktora normal doğum istiyorum dediğimde 16. haftada falandımşuanda herşey yolunda dedi ama son haftalarında belli olur nasıl olacağı falan dedi.

kızlar gene benım sorm gelıyor hazır olun:) kac kılo aldınız.ben 9.kılomdayım

7 yada 8 sürekli git gel içindeyim 62 ile ay sonu kontrol gitmek istiyorum daha fazla almak istemiyorum

üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum
geçen ay gittiğimde doğum kanalına girmiş çok erken dönmüş dedi
ve sürekli dönmesi için dua ediyorum çok erken kanala girmesi için erken doğum dan doktorun tek korkusu da by zaten

sonra yine başlarım eski haline dönsün diye dua etmeye
çatı muayenesi ni ne zaman yapacak ?

eşinden iyi ev hanımı olur baksana öğrenmiş taktikleri

keşke öyle olsa dpğum yapınca özleyecepm hamileliğimi

bi elini sokmamıştı zaten çatı muayensinden çok çekecekmişim gibi geliyor
hamilelikle birlikte rahimde aşağı iniyr normal muayeneden daha çok acır sanırım

62 mi masallah canım ben malesef o kıloyla hamıle bıle kalmadım ama ınsallah dogumdan sonra o kılolara ınmeyı hedeflıyorum ınsallah tabı

62 mi masallah canım ben malesef o kıloyla hamıle bıle kalmadım ama ınsallah dogumdan sonra o kılolara ınmeyı hedeflıyorum ınsallah tabı

54 ile hamile kaldım 62 ile bu ay sonu doktora gitmek istiyorum daha az bile olabilir

ayda 1,5 kilo alınması gerekliymiş sanırım kim uyar o ayrı

Canlar çatı muayenesi kendinzi ne kadar sıkarsanız o kadar acır
henüz bunları düşünmeyin strese sokmayın kendinizi
ben oğlumda ne yapcanı bile bilmiyordum
37 de rutin kontrole gittim ama geceden hafif sancım vardı önu söyleyince bu bakayım dedi baktı açıklık 2 cm

evet bakarken baya acımıştı ve o muayeneden sonra sancınızda artıyor birazcık ama çekilmeyecek gibi bişi değil
hepsi normal süreçler hepsi doğal öyle düşünün ve rahatlayın
gülü seven dikenlerine katlanırmış

amma muhabbet dönmüş iki saattir geçmişi okuyorum yorgun düştüm
bugün sağlık ocağına gittim tetanoz ikinci doz için kolum ağrıyor hafiften. Bebişimin kalp atışlarını dinlemeye çalıştı hemşire ama çok uzaktan geliyodu sesler sırtı bize dönük olmadığı için. Karnın çok sert dedi bide hep böyle mi diye sordu genelde sert yani ben bi sorun olcağını düşünmemiştim ama magnezyum eksikliği olabilir önemli falan dedi :18: o da erken doğum sebeplerindenmiş korktum biraz 22sinde şeker yüklemesi ve randevum var doktoruma danışmak istiyorum bi an önce panik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…