bir de mart ayı bereketlidir derler bizimkiler bizi ocaktan garantilemişler :))) bilmiyorum ki güzelim yarın aramam gerekiyor öyle demişlerdi,çarşamba ara şubeni öğren diye bakalım hayırlısı,inşallah bu cuma ya da en geç pazartesi başlarım işe ay çok heycanlıyım hiç bilmediğim bir iş hani öğretmenlik olsa neysee ama bu işin matematikle ne alakası var işte naparsın :))) becerebilirmiyim bilmiyorum yaa çokk farklı duygular içindeyim galiba korkuyorum.....
çok şükür hoşgeldin aramıza o zaman aşure yiyebilcen mi :)))) bir de doktorun nelerin aşırı olduğunu söyledi hani dengeli beslenmekle alakalı ya da doğru beslenmekle alakalı nutuk çekti mi???
aman aman bizim nikah tarihide 5ocak.mümkünse okadarda erken gelmesin kıscem.her kesin ocakda bi özel günü var
öyle deme hayatım, bazen de geç doğuyorlar o zaman millet arayıp arayıp sorar strese sokar seni,
ben 10 şubat diyordum ama artık soranlara şubat ortası gibi bir sey demeyi düşünüyorum
evet güzel fikir
bende bebek şekerini eve gelen misafir için yapcam sunny bizde mevlüt olmaz zaten eve bebek görmeye gelen misafirlere birer adet vercez her bir aile için bir adet mesela burda öyle yapıyor herkes
ben oralara kadar okumadım açıkcaıs hem çok uzun hemde etkilenmek istemedim
kızlar ya ben bu defa o setlerden almıcam sanırım bi pudra alacam kızıma tekten birde pişik önleyici almayı düşünüyorum
o setlerin içinde başka ne vardı :26: sabun şampuan birde bebe yağıydı demi
bizim şampuanımız var zaten evde
pudrada doktorlar önermiyor ama pişiğin en iyi dostu valla çünkü pişk olunca orayı kuru tutmak gerek buda ancak pudra ile oluyorzaten pek pişik olacaklarını sanmıyorum ben kış bebeklerinde pek olmuyor sanırım
bu aksam yıycem valla asure hakkımda hayırlısı seker testım cumartesı bakalım
bu sker meker olayına gelınce bılmıyorum kızlar ya ben bıraz cınsım elde yapılan seylerı sevmıyorum zaten en pahalısı tanesı ıkı lıra falan oluyor ortalama hazır yaptırıcam.hastanedede bebekler ıcın cıkolatalardan goturucem yanımda.hastandede lohusa serbetı falan var pakette zaten.onun dısında evım ıcın bır kapı susu ısteyebılırdım bole beyaz tullerden tum kapıya gecıyorya ama onu nasıl yaparım bılmıyorum ıste
kızlar bakın ne gördüm ben....çok hoş olmuş...Eki Görüntüle 858601 Eki Görüntüle 858602 Eki Görüntüle 858604 Eki Görüntüle 858606 Eki Görüntüle 858608 Eki Görüntüle 858610 Eki Görüntüle 858612
kızlar mertimin sekerı bu olabılır hatta:) oyyyy
http://www.carsibasi.com.tr/depo/urunler/8439.jpg
duygularını sen bilirsin de pek hevesli değilsin böyle kutlamalara diyelim :) çıkma tarihimizden tut ilk öpüştüğümüz tarihi bilem biliyorum daa kutlamıyorum tabisi,haa ama en önemlisi istemeye geldikleri gün ayy çok heyecanlıydı yaaa :))))) biz de bir tek evlilik yıldönümü ve doğum günleri kutlanır....kutlama dediysek te hediyeleşilir sonra ben bi ara ona farklı bir hediye de veririm öhöm öhöm :)))))))kızlar ben duygusuz muyum anti romantik miyim :) insanlar tanışma yıldönümü filan kutluyor, yok çıkma etme..Şimdi sen nişan diyince..bi afalladım bizim ne zamandı diye :) Ağustos'tu galiba tabi ya 6 ay içinde de evlenmiştik hehe
Ama düğün günümüzü net hatırlıyorum 22 Şubat
Doğum günümde 29 Kasım heee az kaldı diyim
spse zevk senin canım ama bu çok basit duruyor bence
hayır evde sen yapsan bundan iyi olur hani evde yapılmışlar hoşuma gitmiyor deyince bende böyle daha farklı bişiler bekliyordum senden
ama bu çok basit bence birde bunun şekerini yemek için çözdüklerinde kalıcı bişi olmaktan çıkacak
yine karar senin tabikisi
son 2 haftadır fazlasıyla hamile gibi hissediyorum ama evde de olmak istemiyorum..iki ucu değnek benim
aralık annelerinde bile doğuma giden var hesapladım da bizde aralık sonu doğumlar başlayabilir
Canım hamile yastığın varmıı..benim ablam da vardı o verdi süper bişi..ne aırt ağrısı ne boyun ağrısı kaldı..
Gözün aydın canım,Allah şifa versin ama çok küçük değil çok daha küçükler sağlıkla evlerine çıkıyolar,hastane ve dr iyiyse toparlar hemen..anneye zor tabi ama sağlıklı olsunlar önemli olan o..
Hayırlı olsun laurana cım:) zamanında banka gişesinde de çalışmış biri olarak söyliim sen çok rahat yaparsın hem ptt acelwye gerek yok yavaş yavaş yaparsın işlemleri zati fatura işlemi falan oluyo ençok..
Hoşbuldum yavrum ama malesef bir kaşık hariç yiyemiyorum.Sağolsun doktorum da açık ve net konuştu.Kızartma hamurişi yok.Ekmek bir dilimo da sabah.Meyve ise sadece elma ve develi olmayan armut.Çölde kalmışçasına su ve 2 saat yürüyüş bu kadar
Lipim inşallah tez zamanda düşer şekerin amin hepimizin bebeklerine ve bünyelerine sağlık versin gani gani
kızlar mertimin sekerı bu olabılır hatta:) oyyyy
http://www.carsibasi.com.tr/depo/urunler/8439.jpg
allah nasip ederse 37ye kadar çalışmak istiyorum ben tabi bi aksilik çıkmazsa.daha ben kendimi hamile bile hissetmiyoruum yahu ne cabuk doğum izninden bahsetmeye başladık.
mert güzel isimmiş beğendim :)) olur öyle benimki bugün hareketli kesin 3 gün yatar çok çektiriyor bu kız bana çokkk :)) yaa sen öyle hava at bana komşum çağırdı die hıh gördün olanları:))) bana da dün komşular geldiler,buyurun çay koyarım ama pasta ve pohacalar sizden artık alırmısınız yaparmısınız bilemem dedim :))) napim hiç yoramam kendimii :)))))))))
evet belli güzelim,sabah 8:30 akşam 17:00....ptt bank mı değilmi bilemem işte şubelerinden birinde çalışcam temennim evime 2 dk yürüme mesafesi olana denk gelmek nasip tabii....evet kpss ile girdim güzelim şükür mülakat yoktu da torpil dönemedi
güzelim bence biraz daha araştırmanda fayda var....şekerden ziyade buzdolabı mıknatısı düşünüyoruz biz çünkü millet atar şekeri kalıcı olsun istiyoruz haa duruma göre şeker de dağıtabiliriz ama mıknatıs mutlaka olcek :)
ben de daha hamile gibi hissetmiyorum yaa... ben de 37 ye kadar çalışırım diye düşünüyorum. hem işim çok ağır değil, hem de hastanem işyerimin hemen arka sokağındaçantam yanımda olduğu sürece korkmam herhalde
kızlar ya bu arada çoğunuz süt geldi falan diyorsunuz. ben de hiç öyle bir durum yok. hatta göğüslerim hiç o kadar acımıyor da. benim sütüm olmicak mı
kızlar ya bu arada çoğunuz süt geldi falan diyorsunuz. ben de hiç öyle bir durum yok. hatta göğüslerim hiç o kadar acımıyor da. benim sütüm olmicak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?