2014 Şubat Anneleri

aman aman bizim nikah tarihide 5ocak.mümkünse okadarda erken gelmesin kıscem.her kesin ocakda bi özel günü var

bizim de 29 ocak isteme söz tarihimiz ne bereketli aymış

öyle deme hayatım, bazen de geç doğuyorlar o zaman millet arayıp arayıp sorar strese sokar seni,
ben 10 şubat diyordum ama artık soranlara şubat ortası gibi bir sey demeyi düşünüyorum

ben de şubat ortası diyorum. erken mi doğar geç mi onu kestiremiyorum. eşim 10 gün kadar erken doğmuş, ben de 10 gün kadar geç doğmuşum bizim kız ortalama alırsa tam zamanında gelebilir sağlıklı olsunlar bizden ayrı kalmasınlar da, hiç önemli değil.

canım bübchen ın pişik kremi pudralı. ben de bir kutu var. ben azıcık kilolu olduğumdan yazları pişik problemim oluyor arada. şıp diye geçiriyor. o yüzden ben bübchen ın ürünlerini almayı düşünüyorum. dediğin gibi doktorlar artık pudrayı pek önermiyor.

canım senin en pahalısı 2 lira dediğin iyiymiş. benim duyduğum ankarada hazrıları 2.75-3 ten başlıyor. onlar da en basitleri. malzemelerini onlardan alıp yaparsan daha uyguna geliyor. ben o yüzden internetten bakmaya başladım malzeme. ama hiç içime sinen bir biblo bulamadım

çok güzel olmuş gerçekten. çok yaratıcı.

kızlar mertimin sekerı bu olabılır hatta:) oyyyy
http://www.carsibasi.com.tr/depo/urunler/8439.jpg

spse zevk senin canım ama bu çok basit duruyor bence
hayır evde sen yapsan bundan iyi olur hani evde yapılmışlar hoşuma gitmiyor deyince bende böyle daha farklı bişiler bekliyordum senden
ama bu çok basit bence birde bunun şekerini yemek için çözdüklerinde kalıcı bişi olmaktan çıkacak

yine karar senin tabikisi

duygularını sen bilirsin de pek hevesli değilsin böyle kutlamalara diyelim :) çıkma tarihimizden tut ilk öpüştüğümüz tarihi bilem biliyorum daa kutlamıyorum tabisi,haa ama en önemlisi istemeye geldikleri gün ayy çok heyecanlıydı yaaa :))))) biz de bir tek evlilik yıldönümü ve doğum günleri kutlanır....kutlama dediysek te hediyeleşilir sonra ben bi ara ona farklı bir hediye de veririm öhöm öhöm :)))))))

:) bende tekrar bakınca begenmedım zaten canım haklısın.zaten netten olmaz ordakı ayak bıbloyu begendım ama gerısı evet cok basıt.bakayım magazada bulabılırım daha guzelını.zaten dogum tarıhı bellı olsa hemen alıcam onunda kaygısı cıksın dıye ama dogum tarıhı bellı olmayınca bırdaha yazısıyla ugrasmamak ıcın almıyorum sımdılık hayırlısı bakalım.

son 2 haftadır fazlasıyla hamile gibi hissediyorum ama evde de olmak istemiyorum..iki ucu değnek benim

aslnda bende öyleyim...Hatta kızımda ilk izne çıktığımda afallamıştım, oooo dedim ne güzelmiş kahvaltım, yemeğim hazır geliormuş kıymetini bilemedim demiştim sonra üst üste minik ev kazaları geçirmiştim.
Eşim sen eve uyum sağlayamadın demiştin, ama sonraki hafta içinde oo ben ev hanımı oluvermiştim..Hiç yapmadığım kadar güzel ve özenli yemekleri o zaman yapmıştım :)
Yine de hatırlıyorum o son haftalarda ocak başında durmak çok zor geliordu..hava yağmur, çamur, kara kış..gezmek istesem de pek gezemiordum e koca karınla da pek gezmeye korkuyordum açıkcası..kısa sahil turları yapırodum.

yine de güzel günlerdi
deli gibi evde normal doğum videoları izlemşitim :) bi işie yaramadı ama olsun tv izlemek ayakları uzatup dinlenmek de bi keyifti

yok valla canım bır bakayım onada

benim diyette de 2 dilim ekmek var her öğünde. meyve olarak elma-armut. et ve sebze de ölçülü. süt bile yarım bardak içilecek, 1 bardak değil. 2-3 litre su. yarım saat yürüyüş var. ben yürüyüşü yapamıyorum ama, akşam eve gidince hava kararmış oluyor ve hava kirliliği oluyor. ben de öğlenleri boş bulduğum bir yerde hareket yapıyorum. ofiste günde belki 10 kez, 2 kat aşağıya inmem gerekiyor, hiç asansör kullanmayıp merdiveni kullanıyorum.

allah nasip ederse 37ye kadar çalışmak istiyorum ben tabi bi aksilik çıkmazsa.daha ben kendimi hamile bile hissetmiyoruum yahu ne cabuk doğum izninden bahsetmeye başladık.

ben de daha hamile gibi hissetmiyorum yaa... ben de 37 ye kadar çalışırım diye düşünüyorum. hem işim çok ağır değil, hem de hastanem işyerimin hemen arka sokağında çantam yanımda olduğu sürece korkmam herhalde

Benim tahmini 5 şubat zaten e sezeryan olacağı için dr um ben 39 hafta alıyorum dedi..daha erken alanlarda var ben tercih etmiyorum dedi bu durumda daha önce bi süpriz yapmazsa tabi..benim ocakta doğuracağım kesin gözüküyo..

ALLAH senı napmasın naptılar pekı yaptılar mı aldılar mı:)

evet canım vazgectım bundan zaten ole ılk gozume carpanı yapıstırdım

kızlar ya bu arada çoğunuz süt geldi falan diyorsunuz. ben de hiç öyle bir durum yok. hatta göğüslerim hiç o kadar acımıyor da. benim sütüm olmicak mı

Maşsllah deyin kızlar:) işe göre değişyo tabi ama son ay zorluyo diyolar..benim çok yakın bi arkadaşım doğum iznine çıkacağı gün doğurmuştu:) ne kadar geç çıkarsanız sonraya daha çok zaman kalıyo tabi..

soyleyın bakalım hatunlar dıyelımkı 37 ye kadar calıstım burda tuttu sancım en hızlı gıtsek 2 stde gıderız hastaneye en hızlı.e burdada enn az yarım st falan oyalanırız gene jet hızında olursak yanı.acaba burdada bı doktora gıtmem gerekırmı onuda bılmıyorum oda ayrı bır mevzu oyyyy
benım kayserıde dogum yapmam mumkunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…