2014 Şubat Anneleri

bubclenin setinde sabun,şampuan, bebek sütü,pişik kremi,alt açma ve yıkama süngeri var.ama niveada ne var bilmiyorum.

orası ıstanbul bacım burda keraat geldı kız okuldan geldım ama acaıp yorgundum yattım uyuyamadımda.oglan bılmıyorum bugun pek tepkı vermıyor.teyzesı oglusumun adı var artıkın mert:)aksam bende kısmetse yıycem asure.kız dun aksam mıdem bulandı mısafırlık burnumdan geldı dahada hava atmıycam sana

İşe eşim bırakıyor dönüşü de genelde otobüsle yapıyorum yada teyzeme kaçıyorum geç saate eve giderken yine alıyor
ama doktor çalışmamı istemiyordu 32 de rapor verebilirim dedi şimdi gittiğim de erken doğum sancım olursa verecek sanırım

senin bide evde kızçe var ona da zaman ayırmak lazım yavaş yavaş kalan işlerini yaparsın
Daha eksiğim var yapılacak edilecek işler ama eşimle anneme yaptırmayı düşünüyorum :)
bide evde olmak beni sıkıyor tek başıma bunalıma giriyorum eşime sarıyorum bu kez 36 da çıkayım diyorum ama bakalım

ptt de gişe memuru olarak çalışacam canım yani masa başı,tc kimlik nosu isim soyisim yazcam boyuna,bir de faturalarla uğraşcam heralde artıkın insanlar ptt de naptırıyorsa yapcam :)

hmm iyimiş tatlım

mesaisi bellidir onun
ptt bank sanırım dediğin deilmi
orayadamı kpss ile girdin tatlım ?

valla çantası için almadım ben kuzum.çok dikkatli incelemedim o yüzden.ayrıca bi çanta alacağım için önemsemedim belki de.yani gezmeye falan giderken kullanmaktan bahsediyosan,her şeyini koycaksan küçük tabiki....

pişik kremi,saç vücut şampuanı,sabun,yağ,mendil,alt değiştirme örtüsü ve çanta var....
ben de kararsızım...

allah nasip ederse 37ye kadar çalışmak istiyorum ben tabi bi aksilik çıkmazsa.daha ben kendimi hamile bile hissetmiyoruum yahu ne cabuk doğum izninden bahsetmeye başladık.

kızlarrrr gene keraate denk geldım ve uyuyamadım cok yorgunum bugun okulda canım cıktı.napıosunuz bakalım

Canım hamile yastığın varmıı..benim ablam da vardı o verdi süper bişi..ne aırt ağrısı ne boyun ağrısı kaldı..

Gözün aydın canım,Allah şifa versin ama çok küçük değil çok daha küçükler sağlıkla evlerine çıkıyolar,hastane ve dr iyiyse toparlar hemen..anneye zor tabi ama sağlıklı olsunlar önemli olan o..

ptt de gişe memuru olarak çalışacam canım yani masa başı,tc kimlik nosu isim soyisim yazcam boyuna,bir de faturalarla uğraşcam heralde artıkın insanlar ptt de naptırıyorsa yapcam :)

Hayırlı olsun laurana cım:) zamanında banka gişesinde de çalışmış biri olarak söyliim sen çok rahat yaparsın hem ptt acelwye gerek yok yavaş yavaş yaparsın işlemleri zati fatura işlemi falan oluyo ençok..

hımmm gezmeye olmaz diyorsun....ben de iki iki alıp durmayım diye düşünmüştümdü:26:

allah nasip ederse 37ye kadar çalışmak istiyorum ben tabi bi aksilik çıkmazsa.daha ben kendimi hamile bile hissetmiyoruum yahu ne cabuk doğum izninden bahsetmeye başladık.

son 2 haftadır fazlasıyla hamile gibi hissediyorum ama evde de olmak istemiyorum..iki ucu değnek benim

bizim nişanımız da 2 sene önce 21 ocak'ta olmuştu ama 21 ocak erken benim için, ben en azından şubat ayı içinde doğsun isterim kızlar

kızlar ben duygusuz muyum anti romantik miyim :) insanlar tanışma yıldönümü filan kutluyor, yok çıkma etme..Şimdi sen nişan diyince..bi afalladım bizim ne zamandı diye :) Ağustos'tu galiba tabi ya 6 ay içinde de evlenmiştik hehe
Ama düğün günümüzü net hatırlıyorum 22 Şubat
Doğum günümde 29 Kasım heee az kaldı diyim

bana da söyle bulursan olur mu ya.....mukavva falan sert aslında ama nasıl olur ki...canım sıkılyor sıkıp yapayım bir tarafımı...

mert güzel isimmiş beğendim :)) olur öyle benimki bugün hareketli kesin 3 gün yatar çok çektiriyor bu kız bana çokkk :)) yaa sen öyle hava at bana komşum çağırdı die hıh gördün olanları:))) bana da dün komşular geldiler,buyurun çay koyarım ama pasta ve pohacalar sizden artık alırmısınız yaparmısınız bilemem dedim :))) napim hiç yoramam kendimii :)))))))))

hmm iyimiş tatlım

mesaisi bellidir onun
ptt bank sanırım dediğin deilmi
orayadamı kpss ile girdin tatlım ?

evet belli güzelim,sabah 8:30 akşam 17:00....ptt bank mı değilmi bilemem işte şubelerinden birinde çalışcam temennim evime 2 dk yürüme mesafesi olana denk gelmek nasip tabii....evet kpss ile girdim güzelim şükür mülakat yoktu da torpil dönemedi

ben üye oldum ama malesef canım ya ne numune ne bişi

hayır tekrar üye olayım dedim bu defada bu bilgiler daha önce girilmiştir diyo
oysa ne yapayım bişi yollamadınız diye cevap verecem ama olmuyo

bana yine yollamışlar 2 kez üye olmuşum sanırım

yeni mail adresi ile üye ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…