hadi bakalım luurana peki ne yapcan orda sen görevin bellimi ???
evet güzel fikir
bende bebek şekerini eve gelen misafir için yapcam sunny bizde mevlüt olmaz zaten eve bebek görmeye gelen misafirlere birer adet vercez her bir aile için bir adet mesela burda öyle yapıyor herkes
ben oralara kadar okumadım açıkcaıs hem çok uzun hemde etkilenmek istemedim
kızlar ya ben bu defa o setlerden almıcam sanırım bi pudra alacam kızıma tekten birde pişik önleyici almayı düşünüyorum
o setlerin içinde başka ne vardı :26: sabun şampuan birde bebe yağıydı demi
bizim şampuanımız var zaten evde
pudrada doktorlar önermiyor ama pişiğin en iyi dostu valla çünkü pişk olunca orayı kuru tutmak gerek buda ancak pudra ile oluyorzaten pek pişik olacaklarını sanmıyorum ben kış bebeklerinde pek olmuyor sanırım
aynen yaa ocak sonu şubat başı gibi ama ocak sonu olur heralde diyorum ayyy dün bir ana geri sayım olursa naparım diye düşündüm inceden tırstım hani :))) ama felsefem rock ile aynı acı yok lauraaa acı yokkkk :))))))
bence şimdi yat uyu bir saat böylece keraate gelmemiş olursun :) napalım takılıyoruz böyle ve 12 den beri burdayım yoksun ona göree yazdım bunu bir kenara :)))) birileri facede aşure dedi canım çekti off((( senin oğlan napıyor tepükleri nasıl annesi ?
Valla birilerinin mesajlarının ortasına girmişim, çıkmışım kimin eli kimin cevinde olmuşum..
Yavrum, işin evine yakın mı? Rhat gidip gelior musun? O zaman git gel tabi, hazırlıklarında tamamsa..Ben pek bişi yapmadım 2 numeroya, bizim ev 2 odalı ona yer açmaya çalışıoyrum şu an sadece :) Arabası ana kucağı tamam bir de onlar büyük parça aldım rahatladım. Bir de bir iki zıbını, hastane çıkışı olayları var, onlar hazır. Başka kıyafeti yok daha. Bir de kuzenim kucağımsı bişey göndermiş.
Ay neyse konuya dönecek olursam kendimi hazır hissetmiyorum onun için erken çıkayım evimde daha çok zaman geçireyim istyiorum. Sonuçta üniversiteden beri çalışıyorum aralıksız, kızımda da izne ayrılmıştım 32'de kendimize, bebeğimize biraz daha zaman ayıralım diye düşünüyorum. Benim civciv kızımda var, gerçi ben izne çıkınca o kreşi asıp beni de yoracak gibime geliyor ama olsun onun da bana ihtiyacı var
Sonra ev iş arası mesafem var baya...1 saati geçiyor yolum gidiş geliş, 40 dk. sonrasında da oram buram ağrımaya başlıyor yolda.
Benim şimdilik son kararım 32 de eject tuşuna basmak hehehe gerçi patronum daha haberi yok..Napayım sormadı
ptt de gişe memuru olarak çalışacam canım yani masa başı,tc kimlik nosu isim soyisim yazcam boyuna,bir de faturalarla uğraşcam heralde artıkın insanlar ptt de naptırıyorsa yapcam :)
evet bu da 5li sanırım...pişik kremi,bebek yağı,saç ve vücut şampuanı,sabun ,mendil,alt açma minderi ve çantası var baktım birdaha...eğer 53 küsur işte fiyatı indirimli hali değilse %25 daha inecek besbelli...seninkiyle yakın olur ozaman değil mi....çantası nasıl...bayağı eşya alacak gibimi....hani bebek mağazalarında satılanlar var ya onlar gibi mi ufak mı....aman ne çok soru sordum be
pişik kremi,saç vücut şampuanı,sabun,yağ,mendil,alt değiştirme örtüsü ve çanta var....evet güzel fikir
bende bebek şekerini eve gelen misafir için yapcam sunny bizde mevlüt olmaz zaten eve bebek görmeye gelen misafirlere birer adet vercez her bir aile için bir adet mesela burda öyle yapıyor herkes
ben oralara kadar okumadım açıkcaıs hem çok uzun hemde etkilenmek istemedim
kızlar ya ben bu defa o setlerden almıcam sanırım bi pudra alacam kızıma tekten birde pişik önleyici almayı düşünüyorum
o setlerin içinde başka ne vardı :26: sabun şampuan birde bebe yağıydı demi
bizim şampuanımız var zaten evde
pudrada doktorlar önermiyor ama pişiğin en iyi dostu valla çünkü pişk olunca orayı kuru tutmak gerek buda ancak pudra ile oluyorzaten pek pişik olacaklarını sanmıyorum ben kış bebeklerinde pek olmuyor sanırım
kızlar bakın ne gördüm ben....çok hoş olmuş...Eki Görüntüle 858601 Eki Görüntüle 858602 Eki Görüntüle 858604 Eki Görüntüle 858606 Eki Görüntüle 858608 Eki Görüntüle 858610 Eki Görüntüle 858612
İşe eşim bırakıyor dönüşü de genelde otobüsle yapıyorum yada teyzeme kaçıyorum geç saate eve giderken yine alıyor
ama doktor çalışmamı istemiyordu 32 de rapor verebilirim dedi şimdi gittiğim de erken doğum sancım olursa verecek sanırım
senin bide evde kızçe var ona da zaman ayırmak lazım yavaş yavaş kalan işlerini yaparsın
Daha eksiğim var yapılacak edilecek işler ama eşimle anneme yaptırmayı düşünüyorum :)
bide evde olmak beni sıkıyor tek başıma bunalıma giriyorum eşime sarıyorum bu kez 36 da çıkayım diyorum ama bakalım
kızlarrrr gene keraate denk geldım ve uyuyamadım cok yorgunum bugun okulda canım cıktı.napıosunuz bakalım
Selam kızlar.Kısaca anlatayım.Bir haftalık diyetten sonra, ağırlaştırılmış şeker diyetinden hafifletilmiş şeker diyetine terfi ettiğimi söyleyeyim.Şekerimi normal değerlere düşürmeyi başardım.Kan değerlerim de gayet iyi kilo da verdim.Artık çok aşırıya kaçmamak şartı ile normal yemeğe devam
Ben geçenlerde bir arkadaş için dua istemiştim sizden hani kızı olacak ama uçak yolculuğundan sonra suyu gelmiş ve hastane de yatıyor falan demiştim neyse o arkadaşımın kızı oldu şu anda kuvözde 1,100 kg doğmuş ikisi de iyiymiş şimdilik.Ama o anadolu yakasında oturmuyor avrupa yakasın da ve bu sitede kaydı var mı bilmiyorum :26:
Her kim ise Allah şifa versin ikisine de inşallah...
ptt de gişe memuru olarak çalışacam canım yani masa başı,tc kimlik nosu isim soyisim yazcam boyuna,bir de faturalarla uğraşcam heralde artıkın insanlar ptt de naptırıyorsa yapcam :)
valla çantası için almadım ben kuzum.çok dikkatli incelemedim o yüzden.ayrıca bi çanta alacağım için önemsemedim belki de.yani gezmeye falan giderken kullanmaktan bahsediyosan,her şeyini koycaksan küçük tabiki....
allah nasip ederse 37ye kadar çalışmak istiyorum ben tabi bi aksilik çıkmazsa.daha ben kendimi hamile bile hissetmiyoruum yahu ne cabuk doğum izninden bahsetmeye başladık.
bizim nişanımız da 2 sene önce 21 ocak'ta olmuştu ama 21 ocak erken benim için, ben en azından şubat ayı içinde doğsun isterim kızlar
ana ayakkabı kutusundanmı yapmış onu çok hoş olmuş yaaaaaaaaaa
beğendim ama çabuk yıpranır daha kalın bişilerden düşünülse daha iyi olabilir belki hmmmmmmm bunu biraz düşüneyim bişiler bulurum ben :44::44:
orası ıstanbul bacım burda keraat geldı kız okuldan geldım ama acaıp yorgundum yattım uyuyamadımda.oglan bılmıyorum bugun pek tepkı vermıyor.teyzesı oglusumun adı var artıkın mert:)aksam bende kısmetse yıycem asure.kız dun aksam mıdem bulandı mısafırlık burnumdan geldı dahada hava atmıycam sana
hmm iyimiş tatlım
mesaisi bellidir onun
ptt bank sanırım dediğin deilmi
orayadamı kpss ile girdin tatlım ?
aptamil e üye olun numune yolluyor bide çantasını yolluyor
ben üye oldum ama malesef canım ya ne numune ne bişi
hayır tekrar üye olayım dedim bu defada bu bilgiler daha önce girilmiştir diyo
oysa ne yapayım bişi yollamadınız diye cevap verecem ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?