- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Canlar çatı muayenesi kendinzi ne kadar sıkarsanız o kadar acır
henüz bunları düşünmeyin strese sokmayın kendinizi
ben oğlumda ne yapcanı bile bilmiyordum
37 de rutin kontrole gittim ama geceden hafif sancım vardı önu söyleyince bu bakayım dedi baktı açıklık 2 cm
evet bakarken baya acımıştı ve o muayeneden sonra sancınızda artıyor birazcık ama çekilmeyecek gibi bişi değil
hepsi normal süreçler hepsi doğal öyle düşünün ve rahatlayın
gülü seven dikenlerine katlanırmış
Keşke normal doğum da sezeryan gibi olsa zaman açısından tabi böyle pat diye doğuma alıyoruz yerine
2-3 gün içinde doğurabilirsin falan dese doktorlar kendimi hazırlardım
aynen agdamı falan artık gozumu karartır yaptırıdım ve esım yanımda olurdu.37 den once ızne ayrılırsam kayserıde beklersem esım yetısemezse hastaneye gıderken dıye cok ama cok korkuyorum o olmazsa kendımı cok kotu hıssederım ınsallah rabbım gonlume gore verır
selam annişler dün sorduğum soruya cevap yazılmadı ama ben gene sorayım bi soru daha idrarda mikrop çıkan var mı doktor bugün toz verdi bi günlük yatmadan suya karıştırıp içilecekmiş uygulayan oldu mu benim akıntım çok bugünlerde mikroptanmış demekki geçer inşallah
54 ile hamile kaldım 62 ile bu ay sonu doktora gitmek istiyorum daha az bile olabilir
ayda 1,5 kilo alınması gerekliymiş sanırım kim uyar o ayrı
selam. Ben de de aynı şekilde oldu. Içtim. çok şükür şu an iyiyim
psikolojik rahatlama olurdu benim için
ağda falan 36 da yaptırırım genelde herkes 36 dan sonra doğumu bekle diyor olmadı 2 dk yengem alır bayan kuaförü kendisi
benim doktorum haftalık 400-500 gr diyor. o da ayda 2 kiloya denk geliyor ve dediğinden beri de nerdeyse alıyorum ayda 2 kilo. hiç alt limitte kalamadım
ne guzelmıs oda bır rahatlık
merhaba anneler nasılsınız kapıdan şimdi girdim size bir merhaba diyeyim dedim yemekten sonra bol bol burdayım :)
off yat yat sıkıldım yaa ve yine ezan okundu...yahu bu kışın sanki hep ezan okunuyormuş gibi geliyor bana :))))
esnemekten de ağzım ayırldı...şöyle beşik felan gelse de odayı dekore etmeye başlasam bir heyecan kaplasa içimii......
acıktım galiba yine yeter yaaa :)))))
6. aydan sonra 1,5 kilo okudum bende internette bünyeye göre farklılık gösteriyor tabi
evet
hoşgeldin çalışıyoruz işte son 45 dk sıkıldım
bir de bana bunu 4. ayın sonunda dedi yaa... işte böyle duyan da zayıf bir insanım sanıyor. gayet de kiloluyum yani. bir de son gittiğimde kilo mu aldın sen diyor. e normal olarak ama verdiğiniz sınırlar içindeyim dedim. ama keşke 1.5 diyeymiş bana. o 2 deyince bi rahatlık geldi tabii.
Doktoruna göre bile değişiyor
aman kızım sağlıklı olsunda 1*3 pek farketmez alayım napıyım onun için girdik bu yola
sonra veririz hep beraber
30 ocağa herkes bişey sığdırmış valla
evet doğumlardan sonra da vermek için gaza getireceğiz artık birbirimizi. aynen ben de çok kafaya takmıyorum zaten ya. bir de insanlar gördükçe aa hiç 6.5 aylık görünmüyorsun dediler mi moralim düzeliyor. eşim de geçen gün sen çok kilo almadın ki diyor. ne bekliyorduysa artık benden
bizimde 29ocak nişan tarihimiz ayyy ne güzeldi o günler
aman bende öyle diyordum odası geldi ama kılımı kıpırdatmadım dekore etmek için tül siparişi vericem akşama
neye elimi atsam erken diyorlar bana da erken geliyor sankibekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?