park yatak alan arkadaşlar içine sünger yatak mı yoksa daha kalın olan yataklardan mı tercih ettiniz acaba??
canım biz yün yatak koyacağız içine
kızlar bebeklerimizi nasıl giydirecez bazıları iki kat falan dio kış olduğu için ev içinde gereklimi o kadar 0-3 ay kaç takım aldınız
canım biz yün yatak koyacağız içine
kızlar bebeklerimizi nasıl giydirecez bazıları iki kat falan dio kış olduğu için ev içinde gereklimi o kadar 0-3 ay kaç takım aldınız
yün yatak allerji yapmazmı ama bebeğe???*
yün diğer hazır yataklara göre daha doğal geldi bana. Alerji yapmaz diye düşünüyorum ama bilemem yine de tabi
Kv halledecekti canım, zaten ne kadarcık olacak yatağı az bi yün yeter demişti. Ama kendi mi halledecek yaptıracak mı bilmiyorum bizden ölçü bekliyor.kendiniz mi yaptınız yaptırdınız mı canım nerden bulabiliriz yün yatak yorgancılar falan yapıyodur heralde
Canım bunu söyleme şansın yok mu? Kırmızı beyaz yapacağız biz odayı diye.kızlar yaaaa akşam üzeri eltim aradı kafasınaa göre benim kızımın odasına avize almış bide paspas gibi halılar var 100 e 120 cm onlardan alıcam pembe diyor.gelde cıldrma ben herşeyine okadar özenirken al başına alakasız ürünler odada.ne diyeceğimi şaşırdım he saolsun düşünmüş ama keşke bi fikir alsaydı.biz ki kızımızın odasını kırmızı beyaz yapmak için uğraşıyorduk nasıl cıkıcam işin içinden yardım edin
Hiç bilmiyorum canım ama kemik gelişimleri için daha sağlıklı diye duymuştum.yün yatak allerji yapmazmı ama bebeğe???*
yün diğer hazır yataklara göre daha doğal geldi bana. Alerji yapmaz diye düşünüyorum ama bilemem yine de tabi
uyku bazen öyle bir bastırıyor ki gözlerim açılmıyor :)
çok sağol canım, moralim çok bozuktu sizlerle paylaşmak istedim ve yazdıklarınızla rahatladım. inşallah hiç kimsede gebelik diyabeti çıkmaz. ben de günde 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmez tüketirdim. meyveyi de çok severim ancak gereksiz kilo almamak için diğer tatlılara, hamurişlerine ağzımı sürmüyordum. bal ya da pekmez basit şeker olduğu için kesinlikle yasak. meyve olarak da elma ve armut gibi glisemik endeksi düşük meyve veriliyor.aslında diyet benim normalde hamilelik süresince beslenmemden çok farklı değildi ama yine bazı besinlerin yasak olması insanın canını sıkıyor. bakalım ilerde belki haftada 1-2 kez sütlü tatlı ya da kuru meyve tüketimine izin verilir.
bir de inşallah gebelik sonrasında kalıcı olmaz ve geçer diye dua ediyorum. her şey kuzularımızın ve bizim sağlığımız için.
merhaba inş. bende şubat annesi olacağım.Benim hamileliğim biraz zor gidiyor.1 aydır yatıyorum ve iğne oluyorum ve çok korkuyorum bbeğime birşey olacak diye.Aranızda hamileliği sırasında yatanlar var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?