2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaar,
Hemen kaynatmaya başlamışız:)
Ben hala hastayım. Burnum azıcık tıkalı, akıyor bi de boğazım gıdıklanıyor ama direnci fena değil. Sizler iyisiniz inş.

Eyvah eyvah desene artık tekmelerinden hareketlerinden şikayet etmeye başlayacağımız zamanlar geldi:)

Geçmiş olsun canım. Hakkaten neden yordun ki kendini? Gerçi insana bi an gaz geliyor, yürüyüş yapacak olma fikri cazip geliyor ama pek yatamıyor galiba artık bize. Ben de uzun yürüyüşe çıktım mı belime bi ağrı sağlanıyor. O yüzden çok sık çıkamıyorum.

Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?

Eki Görüntüle 859411
Zaten kızlar da söylemiş düz olsun diye ama bence odayı yerleştirdikten sonra karar verin canım. Biz duvarları pembeye boyadık. Mobilyalar beyaz diye oo uyku setini de fon perdeyi de fuşya gibi alsak olur diyorduk ki mobilyalar gelince bi baktık hayalimizdeki kadar açmadı odayı. O yüzden şimdi uyku setini hep açık renk aldık. Fon perdeyi de öyle yapmayı planlıyoruz. En olmadı beyaz tül kalacak.
iyi o zaman güle güle kullan
mobilya kokusu bizim 2 hafta oldu hala çıkmadı eve girince acayip kokuyor üstelik boş oda camı da sürekli açık
eşyaları yıkayana kadar çıkar inşallah

Valla canım çıkmıyor o koku yaa. Bizim de 1 hafta oldu hala evin içi kokuyor. Ama geçen eşim bir şey okumuş, bir kabın içine soğanı kesip koyuyorsun, odanın kapısını da kapatıyorsun, altını falan da tabii hava almasın diye iyice kapatıyorsun. 24 saat öyle durumca kokusu geçiyormuş. Ben bu 2; saat olayını bilmediğim için bi açıp bakmış oldum odaya işin büyüsünü bozmuşum. Ama tekrarlayacağız bu soğan olayını, sanki biraz azaldı çünkü koku. Ama uyarayım ilk bi açtığınızda 1 saat falan çok fena soğan kokuyor ev:))

Odamız hazır şuanda mobilyası duvar boyası halısı uyku seti hepsi var uyku seti ile tül hemen hemen aynı renk bir kaç pembe detay daha istiyorum
kız bebek odası olacağı için pembe dekorasyon eşyaları koyacağım.
Dekor perde odası komple yerleşince bakacağım diktirmek istemiyorum hazır basit bir model düşünüyorum.

Oda kokusu sanırım soğan kokusundan iyidir ya yemek yaparken bile bu aralar zorlanıyorum soğanın kokusu elime sinince.
hiç çıkmazsa evde olmadığım bir gün eşime yaptırırım

Son düzenleme:

günaydın canım,

ebru'nun sporcu geçmişi olunca bizlerin onun gibi olması beklenemez tabi.kadın son aylarında bile çok fit hatundu. mesela kaleci volkan'ın eşi zeynep de bizim gibi 7. ayın içinde ve sadece 7 kilo almış. sadece karnında biraz gaz var gibi duruyor.

ebruyu da bence abartmışlar, her gün 1 kilo kivi mi yenir ayol, benim günde 4 tane meyve yeme hakkım var, o da elma, armut, şeftali, greyfurt,kiraz...aksilik şeftali ve kirazın mevsimi değil. ama inşallah başka meyvelere de geçicem bir süre sonra.

bu arada kızlar ben bugün tartıya çıkınca 3 hafta önceki kiloma indiğimi gördüm, 1 kilo vermişim. doktorun verdiği diyet herhalde 1800 kcal.lik bir diyet. normalde 4 günde 1 kilo verilmez, ödem atmış olabilirim diye düşünüyorum. bundan sonra çok kilo vermem umarım, bebiş zayıf kalacak diye korkuyorum ama doktorlar olsun, gebeliğinde şeker çıkıp diyet yapanlar olsun bunun tam tersini söylüyor. bebek ne olursa olsun kilo alıyormuş, bakalım bir sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra, çok merak ediyorum gelişimi nasıl olacak diye.

günaydin ciciş anneler..ya hanımlar benim kızım üc gündür tekmeleri cok aşada hissediyorr sizce normalmi bide benim erken dogum riski varr cok korkuyorum dogum yapacam diyee allah yardimcımız olur.
allah korusun tatlımmmm
bbilim cadaloz senin kız.yerim kafasını ben onun
he ya jacko aynısı bendede var.birde bana akıl veriyorlar yürüyüş yap.yahu bacağımı kesip atasım geliyor
Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?

Eki Görüntüle 859411
bencede düzz
hoşgeldin canımmibebişkonun ismi bellimi

canım bende 29. haftamdayım 7 kilo aldım şuanda
ama maşallah göbeğim önden koşuyor

E tamam o zaman her halini de gördüysen düz olan istediğin tonda bir pembeyi seçersiniz. İnş istediğin gibi bulursun canım. Evet eşin yapabilir hakkaten. Sen teyzene falan gidersin bebiş sevme bahanesiyle gece de orda kalırsın:) eşin de evi soğan kokutur:)) ama cidden kapı kapalıyken bile dışarı geliyor koku yaa, ben de dışarısı böyleyse içerisi kim bilir nasıldır diye meraktan uzatmıştım kafayı ki yapmamam gerekiyormuş

bence bir kilo kivi abartı yaw
neyse ne yerse yesin
biz kendimize bakalım
demek hemen 1 kilo vermişsin wawwwwwwww diyetin faydaları
evet bebeğin gerekli kiloyu alacaktır canım inş. zaten eğer diyet yapamssan bebeğin olması gereknden daha kilolu doğacak belkide diyabetlerde genelde öyle oluyor 4kg dan fazla doğuyor bebikler çünkü
sen şimdi bu diyeti yaparsan 3 ila 3700 arası olur belki ve buda ideal bebek kilosudur zaten daha fazla olması istenmez bence

Kizlarrrr gunaydin.
Nasilsiniz bakalim?? Aksamlari eve gidince okuyordum yazismalarinizi. Laptop um tamire gitti artik o da yok cumaya kadar :s çıldırmazsam iyidir. (

günaydınnn lipoooo
bende gıcığım ebru ya heheh

gece teyzemde gram uyutmaz beni bebiş ama olsun öper koklarım kuzuyu iyi fikir

evin diğer odalarına yayılmaz inşallah

Canım ödem atıyorsundur endişenme. Hem kilo versen bile geçen kim yazmıştı hatırlamıyorum, bi yakını kilo verdiği halde şeker yüzünden tosuncuk bebek doğurmuş ya maşallah. Sen şimdi zaten onun için gerekli olan her şeyi yiyorsun, sana gereksiz yük yapanlardan arındın, öyle düşün. Ki bak ben de tuzlu yiyecekleri arada fazla kaçırdım mı kilom hoopp bi anda artıyor. Biraz dikkat edince normale düşüyor. Şimdi şişliğini atıyorsundur sen de.

Kizlarrrr gunaydin.
Nasilsiniz bakalim?? Aksamlari eve gidince okuyordum yazismalarinizi. Laptop um tamire gitti artik o da yok cumaya kadar :s çıldırmazsam iyidir. (
hoşgeldin canım senin yokluğunda seni arıyorum vallahi canım ya iş yerine ne zararı varmış bu sitenin
günaydınnn lipoooo
bende gıcığım ebru ya heheh
gunaydın okudunmu geçmişi
kasım ,aralık , ocak annelerine bakıyorum arada aldıklarına falan eksiğimiz var mı diye

canım bence sen uyma onlara yinede bazısı abartıyor gibi geliyor bana
mesela ben önceden temmuz annelerine falan bakardım temmuz annesi kaç tane hastane çıkışı almış oysa hepsi kışlık fakat yazlık hastane çıkışları var o sıcakta zaten çocuk tulum falanda giyemez yani bazısı bilinçsiz alıyor

haklısın zaten daha hiç bakıpta şu eksik dediğim bişey çıkmadı
ama bebek eşyalarına bakmak keyifli geliyor

merhaba canım.inşşal erken doğum gibi bi sıkıntımız olmaz da zamanında sağlıklı bi sekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...
ben dr a gittiğimde sorcaktıma ma yine unuttum.kızımı görünce her şeyi unutuyorum.agzım kulaklarımda dr u dinliyorum

valla bende gaz değil top yutmuşum gibi duruyor lipim...bu ara gaz da arttı bende.aksamları portakal mandalina falan yememeye çalışıyorum.yani meyve canım isterse bi cesit yiyorum.yoksa gece boyunca rahatsız ediyo

ödem atmışsındır bence de kuzum.iyi de olmuştur.rahatlarsın böylelikle.....Allahın izniyle bomba gibisin bakma sen dr a...bebeğinde gayet iyi doğacak inşallahayrıca bebek alıyo senden merak etme onu

düvelim öyle diyenleri hüzom

Kizlarrrr gunaydin.

günaydın proletim....telefondan idare et azcıkın kuzum....hemencik gelir inşallah laptop un

okudummm birazını
senin dolabı merak ediyorum

evet kızlar söylediklerinizde haklısınız,

zaten doktora gidiyoruz her ay, doktor aksi bir durum görürse duruma el atar diye düşünüyorum.

dün akşam var ya söylemesi ayıp 3 köfte koydum tabağıma, o bana bakıyor ben ona. eşime dedim ki "birisi bana 3 köfteyle doyacaksın dese hayatta inanmazdım." artık 3-4 parçaya bölüp bölüp yedim...:)) tabii salata serbest olunca salataya hücum ediyorum.

speedyim, senin göbüşünü sevsinler, kilon da çok iyi canım

bbilimim dediğin gibi iri bebek normal doğum şansını da etkiliyor hem, bakalım bendeki depolar zaten sıpaya 3 ay boyunca yeter de artar gibi geliyor. önemli olan proteini, kalsiyumu, vitaminleri günlük alabilmek. onlar her gün yerine konması gerekiyor çünkü.

hüzünbazım ebru zaten 5 km. yürüye yürüye erken doğurdu, bir rivayete göre de fazla kilo almamak için erken sezeryan olmuş diyorlar, ama hiç bir annenin bunu yapacağını düşünmek istemiyorum, doğru değildir ya
neyse benim bugün işler yoğun,
görüşürüz öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…