kızlar bebeklerimizi nasıl giydirecez bazıları iki kat falan dio kış olduğu için ev içinde gereklimi o kadar 0-3 ay kaç takım aldınız
canm biyerde okumuştum sen ne giyiyosan o anda bebşinede 1 kat fazlası yeterliymş ayrıca üşüdüğünü burnuna dokunarak anlayabilirmişiz burnu soğuksa üşümüş oluyo yani
Günaydın güzel anneler ve bebişlerinasılsınız?
ben iyiydim ama su an pek değilim.sabah eşim bırakıyo beni işe.ofise bi girdim tlfnum yok.tabana kuvvet dedim eve gittim.ev de yakın en fazla 400 m falan.git gel 800 m diyelim....resmen yarım saatte gittim geldim eve.sağ kalçamda batma var benim uzun zamandır....ayağıma da vuruyo ağrısı.normalde pek yürümüyodum.şimdi yürüyünce daha çok ağrıdı.basamıyorum su an üstüne.zor geldim ofisebir de sağ kasıgıma girdi agrı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum....
ben iyiydim ama su an pek değilim.sabah eşim bırakıyo beni işe.ofise bi girdim tlfnum yok.tabana kuvvet dedim eve gittim.ev de yakın en fazla 400 m falan.git gel 800 m diyelim....resmen yarım saatte gittim geldim eve.sağ kalçamda batma var benim uzun zamandır....ayağıma da vuruyo ağrısı.normalde pek yürümüyodum.şimdi yürüyünce daha çok ağrıdı.basamıyorum su an üstüne.zor geldim ofisebir de sağ kasıgıma girdi agrı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum....
Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?
Eki Görüntüle 859411
canım tül bu olacaksa bende düz pembe al japon perdeni bunun içindeki kalple aynı tonda
güzelmiş bu arada güle güle kullanın
hoşgeldin canım
neden eziyet ettin kendine ya
bende unutuyorum bazen
iş adamımıyız biz arayan ofisten yine bulur boşverseydin telefonu falan
yazık değilmi o kalçaya o bacağa
Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?
Eki Görüntüle 859411
geçmiş olsun canım bend yürüyemiyorum ayaklarım dizlerim ağrıyor neden acaba
kuzum almayacaktım aslında.amannn dedim yürüyüş olur.hiç yürümüyorum....bacaklarım açılsın biraz dedim tam tersi oldubasamıyorum su an
canım bence düz pembe al.ama tülden koyu olsun rengi.daha güzel olur.desenli olursa tül de desenli boğar belki
canım aslında normal bu ağrılar.ağırlaşıyoruz ama can işte.acıdı mı illa bi şikayet ediyoruz
canım bence düz pembe al.ama tülden koyu olsun rengi.daha güzel olur.desenli olursa tül de desenli boğar belki
bu ağrıyı bende yaşıyorum ve yürüyüş hiç bize göre değil biliyorum
yürüyüş yapan gebelerede hayranım zaten demekki sağlamlar yürüyorlar diyorum
ben 1 yarım saatten fazla yürüyünce ondan sonraki 3 gün boyunca ağrım iki katına çıkıyor geceleri uyumak dahda zorlaşıyor benim için
bence bundan sonra maceraya atılmada önce bi kez daha düşün jack zira yürüyüş bizim için fear factor
bir ton koyu pembe olabilir halısında da öyle koyu pembe desenler falan var
ayrıca sabah sabah fazla efor sarfetmişsin böyle kendini fazla yorma
aynen canım cok koyu da olmasın.1-2 ton koyusu olabilir..
valla zaten sabahları nefes darlığım oluyodu....şimdi nefes nerden cıkıo bilmiyorum
aynen nefes nerden aldığımı bende bilmiyorum.
ben daha güzel kivide bulamadım fazlasıyla mandalina yiyiroum çatlıcam yakında
bblim kulp istiyordun sen butikbebe sitesinde var porselen kulplar
he canım aldım ben onları o sana gösterdiğim gün
benim aldığımın aynıları zaten butik bebedekilerde ay, yıldız ve bulut olanlarından almıştım işte
verdim mobilyacıyada yapılıp gelmesi kaldı inş. sanırım bu hafta sonu gelir diye düşünüyorum
ama gelince kokusu olacak sanırım içerde nasıl yaparım acaba olmadı kapalı bir balkonum var penceresini açar oraya koyarım bir müddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?