2014 Şubat Anneleri

günaydin ciciş anneler..ya hanımlar benim kızım üc gündür tekmeleri cok aşada hissediyorr sizce normalmi bide benim erken dogum riski varr cok korkuyorum dogum yapacam diyee allah yardimcımız olur.

kızlar bebeklerimizi nasıl giydirecez bazıları iki kat falan dio kış olduğu için ev içinde gereklimi o kadar 0-3 ay kaç takım aldınız

bizim minik sıpa şuanda öyle çok kalın giyinmiyor

içine askılı çıtçıtlı badı üstüne de alt üst takım giyiyor ayağında da 2 çift çorap oluyor
biraz daha hava soğuduğunda içine askılı değili de uzun kollu badi giyer yeterli

canm biyerde okumuştum sen ne giyiyosan o anda bebşinede 1 kat fazlası yeterliymş ayrıca üşüdüğünü burnuna dokunarak anlayabilirmişiz burnu soğuksa üşümüş oluyo yani

bunu kitapta okumuştum hatta burnuna bakar anlarım diyordum
hastane de bende bebek hemşiresine sordum bazı bebeklerin burnu devamlı da soğuk olabiliyor dedi
onun için kendin ne kadar üşüyorsan oda öyledir
ilk 1 ay sadece çok fazla üşür 40 ı çıkana kadar dedi

gunaydın kızlar nasılsınız
iyisiniz inş.
bizde iyiyiz çok şükür biraz uykumuz var
dün akşam burdan çıkmadan az önce kızım bana içerde bir tekme attı daha doğrusu tekmede değil bence kafasıydı göbeğimin 4 parmak yukarısından bir gerildi sanki çıkacak sertleşti o bölge 3-5 sn line fakat bir acıdı o ağrı akşam boyu devam etti sertlik geçmesine rağmen ağrı taaaa sırtıma böbreğime vurdu ya sağ tarafım komple iptaldi ve o kafasını verdiği kısım ilk etki ettiği kısım halen dokununca etim ezilmiş bi yere vurmuşum gibi ağrıyor
oğlum karnımda bile usluydu bu kızla vay halime

Günaydın güzel anneler ve bebişlerinasılsınız?

ben iyiydim ama su an pek değilim.sabah eşim bırakıyo beni işe.ofise bi girdim tlfnum yok.tabana kuvvet dedim eve gittim.ev de yakın en fazla 400 m falan.git gel 800 m diyelim....resmen yarım saatte gittim geldim eve.sağ kalçamda batma var benim uzun zamandır....ayağıma da vuruyo ağrısı.normalde pek yürümüyodum.şimdi yürüyünce daha çok ağrıdı.basamıyorum su an üstüne.zor geldim ofise bir de sağ kasıgıma girdi agrı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum....

hoşgeldin canım
neden eziyet ettin kendine ya
bende unutuyorum bazen
iş adamımıyız biz arayan ofisten yine bulur boşverseydin telefonu falan
yazık değilmi o kalçaya o bacağa

Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?

geçmiş olsun canım bend yürüyemiyorum ayaklarım dizlerim ağrıyor neden acaba

hoşgeldin canım
neden eziyet ettin kendine ya
bende unutuyorum bazen
iş adamımıyız biz arayan ofisten yine bulur boşverseydin telefonu falan
yazık değilmi o kalçaya o bacağa

kuzum almayacaktım aslında.amannn dedim yürüyüş olur.hiç yürümüyorum....bacaklarım açılsın biraz dedim tam tersi oldubasamıyorum su an

Tülümüzün siparişini de verdik Cumartesi alacağız
tek bir yan tarafına japon perde almak istiyorum. Düz pembe mi alayım yoksa desenli mi sizce ?

Eki Görüntüle 859411

canım bence düz pembe al.ama tülden koyu olsun rengi.daha güzel olur.desenli olursa tül de desenli boğar belki

geçmiş olsun canım bend yürüyemiyorum ayaklarım dizlerim ağrıyor neden acaba

canım aslında normal bu ağrılar.ağırlaşıyoruz ama can işte.acıdı mı illa bi şikayet ediyoruz

bu ağrıyı bende yaşıyorum ve yürüyüş hiç bize göre değil biliyorum
yürüyüş yapan gebelerede hayranım zaten demekki sağlamlar yürüyorlar diyorum

ben 1 yarım saatten fazla yürüyünce ondan sonraki 3 gün boyunca ağrım iki katına çıkıyor geceleri uyumak dahda zorlaşıyor benim için

bence bundan sonra maceraya atılmada önce bi kez daha düşün jack zira yürüyüş bizim için fear factor

canım bence düz pembe al.ama tülden koyu olsun rengi.daha güzel olur.desenli olursa tül de desenli boğar belki

bir ton koyu pembe olabilir halısında da öyle koyu pembe desenler falan var

ayrıca sabah sabah fazla efor sarfetmişsin böyle kendini fazla yorma

Son düzenleme:

valla dediğin gibi bbilimim

bu ebru şallı her gün 5 km nası yürümüş yaw

bir de her gün bir 1 kilo kivi yemiş.ben günde 3 tane falan yiyorum.....zaten yediğim meyvenin haddi hesabı yok

bir ton koyu pembe olabilir halısında da öyle koyu pembe desenler falan var

ayrıca sabah sabah fazla efor sarfetmişsin böyle kendini fazla yorma

aynen canım cok koyu da olmasın.1-2 ton koyusu olabilir..

valla zaten sabahları nefes darlığım oluyodu....şimdi nefes nerden cıkıo bilmiyorum

aynen canım cok koyu da olmasın.1-2 ton koyusu olabilir..

valla zaten sabahları nefes darlığım oluyodu....şimdi nefes nerden cıkıo bilmiyorum

aynen nefes nerden aldığımı bende bilmiyorum.

ben daha güzel kivide bulamadım fazlasıyla mandalina yiyiroum çatlıcam yakında

bblim kulp istiyordun sen butikbebe sitesinde var porselen kulplar

aynen nefes nerden aldığımı bende bilmiyorum.

ben daha güzel kivide bulamadım fazlasıyla mandalina yiyiroum çatlıcam yakında

bblim kulp istiyordun sen butikbebe sitesinde var porselen kulplar

he canım aldım ben onları o sana gösterdiğim gün
benim aldığımın aynıları zaten butik bebedekilerde ay, yıldız ve bulut olanlarından almıştım işte
verdim mobilyacıyada yapılıp gelmesi kaldı inş. sanırım bu hafta sonu gelir diye düşünüyorum
ama gelince kokusu olacak sanırım içerde nasıl yaparım acaba olmadı kapalı bir balkonum var penceresini açar oraya koyarım bir müddet

iyi o zaman güle güle kullan
mobilya kokusu bizim 2 hafta oldu hala çıkmadı eve girince acayip kokuyor üstelik boş oda camı da sürekli açık
eşyaları yıkayana kadar çıkar inşallah

merhaba bende 28 haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 06.02.2014 doğum tarihimiz. bu kasık ve bacak ağrısı bendede oluyodu hemde 5 aylıken doktoruma söylediğimde bana magvital verdi her akşam suyun içinde döküp içiyorum. ve bir kaçgün sonra yok oldu. magnzyum eksikliğinden oluyormuş. ayrıca magnezyum eksikliği erken doğumada neden oluyormuş kasılmalar erken başlıyomuş. inşallah hemipiz bebeklerimize sağsalim kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…