allah korusun tatlımmmm
bbilim cadaloz senin kız.yerim kafasını ben onun
he ya jacko aynısı bendede var.birde bana akıl veriyorlar yürüyüş yap.yahu bacağımı kesip atasım geliyor
bencede düzz
hoşgeldin canımmibebişkonun ismi bellimi
Benim kız sinirlendimi cam çerçeve indircekmiş gibi duruyor yahuBacağımı kendime doğru çekip laptopu karnıma dayama gafletinde bulundum -tamam hata yaptım biliyorum- tekmeyi bir savurdu laptop bildiğin sallandı. Keçi gibi de inatçı olacak gibi zaten bir de bu eklendi karakterimize. Hayırlısı. Birbirimize gireriz biz valla.
Anarşiiikkk nerelerdesin yahu? Mesajıma cevap bile yazmadın. Herhalde kutun doluydu diye düşünüyorum :)
Biz Bora düşünüyoruz, kızım da sevdi. Daha çevremiz pek alışamadı, annem filan sert bi isim..anlamı çok güzel değil filan diyor. Ama her beğendiğimiz isme karşı bi tezimiz gelişiverince elde bu isim kaldı, kızım da duyar duymaz çok sevdi, bizim de kulağımız alıştı gibi ..İnşallah ismiyle yaşar iyi olur :)
bizim de erkek olursa listemizde bora vardi, bora cok guzel bir isim bence. bir de dunyanin neresine giderse gitsin zorlanmadan kullanabilir bora bora adalari sagolsun :))
Benim ki şubat sonuna doğru görünüyor. Ben de balık olmasın kova olsun diye dua ediyorumValla napıcaz bilmiyorum ama biz şimdiden dövüşüyoruz o tekme atıyo ben vuruyorum Hiç de alttan almıyo sıpa anında tepki veriyor..
Bence onu söyleyen alem ya. Doktor olsam böylelerini kovarım herhalde ..
benimkide öyle elektronik aletlere sinir oluyoor telefonu elime alıyorum durmuyor özellikle bilgisayar başındayken bilgisayarı ite kaka atıcak kucağımdan yakında
herkesin iştah maşallah en çok yiyen benim diye tahmin ederken cıkkk biii iştahsızlıktırki kaç gündür sorma gitsin ya özellikle 2 gündür yediklerim yarı yarıya indi hatta daha bila azaldı diyebilirim 5-6 dilim ekmek yyorken 2 dilim ağzımda büyüyor resmen ne oluyo ya :26:
selam güzel anneler,
sizi devamlı takip ediyorum,bi konuda fikrinizi almak istiyorum. bbilim özellikle senin tecrübelerini ve tavsiyelerini dikkate alıyorum,fikrini söylersen sevinirim :)
iç zıbın takımlarından almayı düşünüyo musunuz yoksa hastane çıkışlarındaki alttan çıtçıtlılar yeterli midir??:26:
selam güzel anneler,
sizi devamlı takip ediyorum,bi konuda fikrinizi almak istiyorum. bbilim özellikle senin tecrübelerini ve tavsiyelerini dikkate alıyorum,fikrini söylersen sevinirim :)
iç zıbın takımlarından almayı düşünüyo musunuz yoksa hastane çıkışlarındaki alttan çıtçıtlılar yeterli midir??:26:
kizlaarr merhabaaa :)) ben hamile olmadan once daha cok sey yiyordum bu kesin. istahim yok pek, abur cubur hic canim istemiyor. kizim saglikli beslenmeyi seviyor sanirim, annesini de duzene soktu :)) o yuzden cok kilo almadim, karnim da pek yok. ben de her gun yurumeye calisiyorum yavas yavas 20 dk
dun ocak muhabbeti gecmisti, bana da dogumum ocak ayinda olacakmis gibi geliyor nedense.
bizim tasinma durumumuz var, daha oda takimlarina bakamadik o yuzden, yeni eve gecince aliriz filan dedik ama benim gozumde buyuyor. bir de bulamadim nerden ne alinir, masko'ya bakicam ama orasi da baya pahali. yine buralara bakim kim nerden ne almis.
su tasinma isi de bi an once hallolsa bana dua edin, bebisim dogmadan halledim
merhaba şubat anneleri bende 16 şubatta doğum yapacağım inşallah... kızım olacak yukarıdaki ankete işaretledim birde şu imzayı deneyeyim bakayım yapabilecek miyim? :) ben pek birşey almadım bi hastane çıkışı bir kaç da zıbın var evde çünkü annem herşeyi almış nerdeyse... internet sitelerinden sepet oluşturdum ay başını bekliyorum gelsin alacağım onlarıda toplu halde hepsi var... yoruluyorum çok gezemiyorum oda takımınıda internetten beğendim. onuda cumaya sipariş vereceğim internetten almak daha kolayıma geliyor.. inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza...
Ben bir soru soracağım ben özel hastanede takibimi yaptırıyorum ama özel hastane fiyatları zıpladı şansıma... Doktorumda gözüme pek ilgili gelmiyor başka prof a falan gittim ama yinede bu doktora başından beri gidiyorum takip yaptırmaya sadece benim hastalıklarım konusunda ilgili gelmedi ne bileyim mesela kaşıntım oluyor alttan muayene etmiyor.. hamilelikte alttan muayene edilmiyor mu? ilaç verip yolluyor...
bu arada bebeğimizin adını Aişe Sare koyacağız
selam güzel anneler,
günaydın anneler nasılsınız zor bir gün geçiriyorum ben midem ağrıyo ya bu arada benim karnım çok büyüdü 9.ayda kapılardan sığamıycam sanırım :)
benimkide öyle elektronik aletlere sinir oluyoor telefonu elime alıyorum durmuyor özellikle bilgisayar başındayken bilgisayarı ite kaka atıcak kucağımdan yakında
herkesin iştah maşallah en çok yiyen benim diye tahmin ederken cıkkk biii iştahsızlıktırki kaç gündür sorma gitsin ya özellikle 2 gündür yediklerim yarı yarıya indi hatta daha bila azaldı diyebilirim 5-6 dilim ekmek yyorken 2 dilim ağzımda büyüyor resmen ne oluyo ya :26:
Kimse tam memnun olmuyor anlaşılan:) aman tekmelesinler yaa, pek bi ayrıymış tadı bunların. Tabii rahatsız etmeye başladığında neler söylerim onu bilmiyorum:))
Ama baksana kendi gibi bi doktor bulmuş ki doktor da yeter buna deyip almış çocuğu. Herkes bi alem.
mide ağrısına ne iyi gelir ki.
6. aydan sonra büyür diyorlardı gerçekten öyleymiş bizimde şiddetle büyüyor
Hoşgeldin ;
seninde hayırlı olsun alacaklarını beğenmişsin işin şimdi çok daha kolay kargo ile gelecek sende yorulmayacaksın üstelik
Alttan muayene konusunda da bu aylarda yapmıyorlar diyebiliyorum erken doğuma yol açabilir düşüncesi ile benim kendi fikrim ama yapmaması çok daha iyi
daha durun kızlar bebeklerimiz 2 kg kadar daha alacak bununla beraber suyuda artacak bir miktar
o göbekler sizden önce dönecek köşeyi
aman maşallah diyelimde nazar değmesin benimkide kocamannnnnnnnnn
cevabın için çok teşekkür ederim seedy gonzales :) öyle olacak yorulmayacağım esasında gezip almak daha zevkli ama işteeeee işe zor geliyorum ben....
sorum hakkında: evet muayene yapılmıyorda soyulma war böle kağıt parçaları gibi bi garip anlayamadım ebe arkadaşım var hiç öyle hastalığa rastlamadım diyor 2 hafta sonra randevum var gidince söyleyeceim daha önceden kaşıntı vardı bir fitil verdi kullandım geçti fakat soyulma geçmedi hala başta tuvalet kağıdından sanıyordum ama soloya geçtik hala aynı :))
butikbebeden aldım tam marka istersen hala kutusunda akşam bakar yazarım
büyüsün büyüsün çok mutluyum koca göbeğimle
zengin iş adamları gibi göbek önde yürüyorum
Rica ederim canım kendini yormaman daha önemli bol bol dinlen minikler gelince bizi yoracaklar zaten.
Gittiğinde tekrar sor belki başka bir ilaç yada muayene edip başka bir çözüm söyler
Sticker baskılarımız da geldi yuppiiii akşama şişelerimizi hazırlayabiliriz ben uyumazsam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?