2014 Şubat Anneleri

benimkide öyle elektronik aletlere sinir oluyoor telefonu elime alıyorum durmuyor özellikle bilgisayar başındayken bilgisayarı ite kaka atıcak kucağımdan yakında

herkesin iştah maşallah en çok yiyen benim diye tahmin ederken cıkkk biii iştahsızlıktırki kaç gündür sorma gitsin ya özellikle 2 gündür yediklerim yarı yarıya indi hatta daha bila azaldı diyebilirim 5-6 dilim ekmek yyorken 2 dilim ağzımda büyüyor resmen ne oluyo ya :26:

selam güzel anneler,
sizi devamlı takip ediyorum,bi konuda fikrinizi almak istiyorum. bbilim özellikle senin tecrübelerini ve tavsiyelerini dikkate alıyorum,fikrini söylersen sevinirim :)
iç zıbın takımlarından almayı düşünüyo musunuz yoksa hastane çıkışlarındaki alttan çıtçıtlılar yeterli midir??:26:

Kimse tam memnun olmuyor anlaşılan:) aman tekmelesinler yaa, pek bi ayrıymış tadı bunların. Tabii rahatsız etmeye başladığında neler söylerim onu bilmiyorum:))

Ama baksana kendi gibi bi doktor bulmuş ki doktor da yeter buna deyip almış çocuğu. Herkes bi alem.

Valla benim de bi haftadır falan azalmış yediklerim. Dün evdeydim, tamam kahvaltıyı geç yaptım normale göre ama eski halime göre 40 defa acıkmam lazımdı. Unutmuşum öğle yemeği yemeyi. Sonra bi süt içtim artık ki akşam yemeğine daha acıkmamıştım. Azıcık yedim yine. Midelere baskı mı yapmaya başladı ki bizim sıpalar? Yer kalmayınca biz de açlık mı hissetmiyoruz?

Valla bunu ben de merak ediyorum. Kv m çok lazım bunlar deyip almış 2 takım ama ne kadar lazım acaba gerçekten? Ne kadar kullanılıyor ben de merak ediyorum.

16 gün önce teyzem doğum yaptı. Hastane çıkışının içinde hem iç zıbın hemde çıtçıtlı badisi vardı sadece çıtçıtlı badiyi giydirdi
ipli olduğu ve bebek onun içinde küçük kaldığı için açılıyor rahatsız ediyor bu daha kullanışlı biraz büyüsün evde giydirirsiniz dedi.

Ben 2 takım almıştım zaten çok gerekli görmüyorum. sizlerde hastane çantanıza 1 tane koyabilirsiniz bebek doğduğunda hastane hangisini giydirirse giydirir.

kalın askılı yarım kollu yada uzun kollu alttan çıtçıtlı badilerin daha kullanışlı olduğunu gördüm

kizlaarr merhabaaa :)) ben hamile olmadan once daha cok sey yiyordum bu kesin. istahim yok pek, abur cubur hic canim istemiyor. kizim saglikli beslenmeyi seviyor sanirim, annesini de duzene soktu :)) o yuzden cok kilo almadim, karnim da pek yok. ben de her gun yurumeye calisiyorum yavas yavas 20 dk

dun ocak muhabbeti gecmisti, bana da dogumum ocak ayinda olacakmis gibi geliyor nedense.

bizim tasinma durumumuz var, daha oda takimlarina bakamadik o yuzden, yeni eve gecince aliriz filan dedik ama benim gozumde buyuyor. bir de bulamadim nerden ne alinir, masko'ya bakicam ama orasi da baya pahali. yine buralara bakim kim nerden ne almis.

su tasinma isi de bi an once hallolsa bana dua edin, bebisim dogmadan halledim

İstanbulda isen demirkapıya da bakabilirsin

merhaba şubat anneleri bende 16 şubatta doğum yapacağım inşallah... kızım olacak yukarıdaki ankete işaretledim birde şu imzayı deneyeyim bakayım yapabilecek miyim? :) ben pek birşey almadım bi hastane çıkışı bir kaç da zıbın var evde çünkü annem herşeyi almış nerdeyse... internet sitelerinden sepet oluşturdum ay başını bekliyorum gelsin alacağım onlarıda toplu halde hepsi var... yoruluyorum çok gezemiyorum oda takımınıda internetten beğendim. onuda cumaya sipariş vereceğim internetten almak daha kolayıma geliyor.. inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Ben bir soru soracağım ben özel hastanede takibimi yaptırıyorum ama özel hastane fiyatları zıpladı şansıma... Doktorumda gözüme pek ilgili gelmiyor başka prof a falan gittim ama yinede bu doktora başından beri gidiyorum takip yaptırmaya sadece benim hastalıklarım konusunda ilgili gelmedi ne bileyim mesela kaşıntım oluyor alttan muayene etmiyor.. hamilelikte alttan muayene edilmiyor mu? ilaç verip yolluyor...

bu arada bebeğimizin adını Aişe Sare koyacağız

Hoşgeldin ;

seninde hayırlı olsun alacaklarını beğenmişsin işin şimdi çok daha kolay kargo ile gelecek sende yorulmayacaksın üstelik

Alttan muayene konusunda da bu aylarda yapmıyorlar diyebiliyorum erken doğuma yol açabilir düşüncesi ile benim kendi fikrim ama yapmaması çok daha iyi

canım çok teşekkür ederim değer görüp sorduğun için,
oğlum ekim de doğmuştu iç zıbın hiç kullanmamıştım uzun kollu çıtçıtı badi yetmişti fakat biraz daha soğuk olduğunda üzerinde bir de kolsuz çıtçıtlı badi giydirmiştim açıkcası yani biri kolsuz biri kollu olursa daha iyi olur gibi geliyor baba

bizim şuan 2 iç zıbınımız var bende giydirmeyi düşünüyorum alttan onu uzun kollu badinin üzerinden fakat baktım evin sıcak oluyor onu atletle veya kolsuz badi ile değiştirebilirim üzerinde, yani bence tamamen iç oratmın evinizin sıcaklığıyla ilgili
zira üzerlerine ben şu şekilde giydirmeyi planlıyorum

üst için;
uzun kollu badi
iç zıbın veya kolsuz atlet-badi (evin sıcaklığına göre belkide hiç giydirmem)
ikili takımın üstü
yine ortam sıcaklığına göre penye veya el örgüsü yelek

alt için
bir patikli pantolon
bir patikli pantolon veya patiksiz ayaklarına çorap şeklinde

daha kalın giydirmeyi planlamıyorum ben yeterli olduğunu düşünüyorum
bu arada bana göre iç evin ortam sıcaklığı 22 derece olmalıdır daha fazla olursa iç zıbın giydirmeyi asla düşünmem ben

günaydın anneler nasılsınız zor bir gün geçiriyorum ben midem ağrıyo ya bu arada benim karnım çok büyüdü 9.ayda kapılardan sığamıycam sanırım :)

günaydın anneler nasılsınız zor bir gün geçiriyorum ben midem ağrıyo ya bu arada benim karnım çok büyüdü 9.ayda kapılardan sığamıycam sanırım :)

mide ağrısına ne iyi gelir ki.

6. aydan sonra büyür diyorlardı gerçekten öyleymiş bizimde şiddetle büyüyor

Aynen rahatsız oluyorlar muhtemelen ya

Bu ara bende de iştah yok. Olursa ben kendimi durdurmaya çalışıyorum zaten yapabildiğim kadar..

Benim ki başını kaburgalarıma dayadımı ağrı nefes almakta güçlük dayanılmaz oluyor. Söylenip duruyoruz ama sağlıkla doğsunlar da :)

İşta bu doktorlar için sezeryan gerçekten kontrol altına alınmalı. Anne son zamanlarında istese tamam ama ben normal doğuma girmem diyen, çocuk kızarmış hadi koparalım mantığında olan bu doktorlar beni deli ediyor.

Eki Görüntüle 859543

speedy bu patiği nerden aldığını hatırlıyor musun?

mide ağrısına ne iyi gelir ki.

6. aydan sonra büyür diyorlardı gerçekten öyleymiş bizimde şiddetle büyüyor

daha durun kızlar bebeklerimiz 2 kg kadar daha alacak bununla beraber suyuda artacak bir miktar
o göbekler sizden önce dönecek köşeyi
aman maşallah diyelimde nazar değmesin benimkide kocamannnnnnnnnn

cevabın için çok teşekkür ederim seedy gonzales :) öyle olacak yorulmayacağım esasında gezip almak daha zevkli ama işteeeee işe zor geliyorum ben....

sorum hakkında: evet muayene yapılmıyorda soyulma war böle kağıt parçaları gibi bi garip anlayamadım ebe arkadaşım var hiç öyle hastalığa rastlamadım diyor 2 hafta sonra randevum var gidince söyleyeceim daha önceden kaşıntı vardı bir fitil verdi kullandım geçti fakat soyulma geçmedi hala başta tuvalet kağıdından sanıyordum ama soloya geçtik hala aynı :))

Eki Görüntüle 859543

speedy bu patiği nerden aldığını hatırlıyor musun?

butikbebeden aldım tam marka istersen hala kutusunda akşam bakar yazarım

daha durun kızlar bebeklerimiz 2 kg kadar daha alacak bununla beraber suyuda artacak bir miktar
o göbekler sizden önce dönecek köşeyi
aman maşallah diyelimde nazar değmesin benimkide kocamannnnnnnnnn

büyüsün büyüsün çok mutluyum koca göbeğimle
zengin iş adamları gibi göbek önde yürüyorum

Rica ederim canım kendini yormaman daha önemli bol bol dinlen minikler gelince bizi yoracaklar zaten.

Gittiğinde tekrar sor belki başka bir ilaç yada muayene edip başka bir çözüm söyler

Sticker baskılarımız da geldi yuppiiii akşama şişelerimizi hazırlayabiliriz ben uyumazsam tabi

bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım

Bloğunda gördüm oraya da yazdım sonra burada online görünce daha hızlı oldu cevap almam :)

Ben aynı renk yıldızlı tulum almıştım da, eğer bu patikleri alırsam takım olcaklar ondan yani :) Eğer ulaşabileceğin bir yerdeyse markasını söylersen çook memnun olurum :)

Sen bitirdin işleri valla. Maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…