2014 Şubat Anneleri

canım burda bir çok arkadaş yaptırdı
benimde sonucum 147 çıkmıştı sonucunda doktorum 100 lük istedi alt sınır 140 çünkü
100 lük yüklememde yapıldı sonucum temiz geldi şükür

fakat seninki biraz daha yüksek çıkmış 160 ın üzerinde çıktığında 100 lük yüklemeyi kesin istiyor doktorlar ailende anne-babanda şeker hastalığın falan varsa çıkma ihtimali daha yüksek
fakat 50 likten önceki gün çok tatlı flaan yediysen belkide ondna yüksek çıkmıştır yükleme sonucun
şimdi doktorun sende 1 hafat iiçinde 100 lük isticektir özellikle gitmeden önceki 2-3 gün yediklerine dikkat et
patates-pirinç gibi gıdalar tüketme, tatlıdan uzak dur öyle git derim ben
umarım sonucun temiz çıkar canım

adaly geçmiş olsun canım kız o karabasanlara basmasınlar seni gelirim yanlarına haaaaaaaaaaaaaaaa
maşşallah göbişe ve bebeğe.

teşekkür ederim canım
sendende foto bekliyoruz

ben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum

benimde çok yanıyordu gecenin 12 sinde sağlık ocağının kapısına dayanacak kadar 3 gün dişimi sıktım sonunda gittim ama kapalıydı eczaneden gaviscon aldım reçetesinde hamileler kullanabilir diyor çoğu doktor da yazıyormuş zaten 2 gün içti mgeçti şuan yanmıyor şükür çok berbat bişey yaaaa

Dün akşam epey meyve yemiştim ama bilmem ki o mu etkiledi. Annemde yok şeker, babamda da yoktu. Tedirgin oldum zaten çok hızlı kilo alıyordum tuzu biberi oldu şimdi. İnşallah dediğiniz gibi ikincisi normal çıkar.

bugun dınlenıp geldım kızlar:) nasılsınız
bıraz takılayım bugun artık bıraz ıs yapmak zorundayım.ıkı haftasonudur evde yokuz esım ıs yapamadı dogal olarak bu haftasonuda olmıycaz artık evı goturmesın bısıler en azından banyo ve tuvaletı yıkayayım bıraz toplayyaım.supurgeye cesaret edemem ama .ısler dvmlı gozume batıyor ama yapamıyorum buda cok zor neyse artık hallederız bı sekılde cok sukur totomun agrısı gectı.masllah kızlarınız ogullarınız ıyce kendını hıssettırıyor benımkı halen belllı belırsız oglum cokmu uslu olcak acaba:)

maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallah

tamam şuan iyiyim ama 8. ayda 4/5 kilo birden alacak gibiyim sürekli yiyorum

Ben hiç almak istemiyorum bana kalırsa.. Enn fazla 2 kilo alarak bitirmek isterim. Mümkün mü? Yani son üç ayda bebek alsa tüm kiloyu. Olabilitesi var mı?

bilmem dene bakalım olur mu bana kalırsa pek mümkün değil.

arkadaşım 81 gün kalmış doğuma.artık şehir isimlerini saymaya başlayabilirsin :)))))

oooowwww heycan bastı fena he

evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548

maşallah bende en son böyle resim çekilince inan kendimden korktum kucağımda sanki top var gibiydi

ben ümidimi kesmek üzereyim canım 8 kilo aldım ben dikkat ediyorum üstelik yürüyüş yapıyorum dün 2 saat yürüdüm sonuç yok yok yok yani top gibi yürümüyorum yuvarlanıyorum yani

8 kilo gayet iyi canım ya yine de hepimiz idareli devam etmeliyiz

ye anam ye afiyet olsun

yemek dedik gidiyim bide muz yiyim bari :125: :125:

neyin yaktığını biliyorum ama yine de onu yiyorum yemesem sıkıntım yok

dur 1 muz yiyip üstüne soda içeyim bari

listeme bakacak yokmu (

yanlız değilsin cnm rahat ol.bende bu gün kendimi abur cubura verdim ..bukadar sabrettim yemedim bu gün pes ettim..az önce 9lu browni intense,şimdi mısırlı crax allah selamet versin ..boğazımı tutamıyorum

Herhangi bir eksik göremedim maşallah fazlan bile var

canım aldıkların güzel fakat bebek için bir iki takım daha eklemelisin bence hastane çıkışı mesela 10lu set falan değil ama 2li veya 5 li setlerden almalısın
zıbın dediğini anlayamadım ben çıtçıtlı badimi o ? çıtçıtlı badi göremedim ben lisetde ona çok ihtiyacın olacak ve en az 6 tane olmalı benim fikrimce
bez stoğun gayet iyi çünkü dediğin gibi hızlı büyüyor keratalar 2 paketten fazla kullanabileceğini sanmıyorum o boydan
birde bir tane daha battaniye almanı öneririm peluş veya kadife battineye olabilir yada kundak battaniye
artı alt açma görmedim
ve bir kaç tanede pazen düz bez yapın bence yada onun yerine pazen battaniye alın ucuzların çünkü af edersin kaka falan yaptığında kıçını yıkayıp sarcak havludan başka yumuşak bişiye ihtiyacınız olacaktır
Masallah tatli göbeklere :) kaportayi hic sorma ben bile popimi taniyamiyorum büyüdü kiz büyütür derler benim erkek ama genede iyi kilo aldim
koca popolu bayanalr olduk
selam canım nerelerdesin sen
öyle öyle bir müddet sonra fazla yiyemiyon zati
teşekkür ederim tatlım

yanlız değilsin cnm rahat ol.bende bu gün kendimi abur cubura verdim ..bukadar sabrettim yemedim bu gün pes ettim..az önce 9lu browni intense,şimdi mısırlı crax allah selamet versin ..boğazımı tutamıyorum

ohhh afiyet olsun....ben de dün göçerttim hazır kekyemedim yemedim nasılsa öyle de böyle de alıyorum....

patikli zıbınmı bbillim o ise hastane çıkışlarında vardı almadım nası bişey tam anlamadım
patikli atıyorum buraya vede çıtçıtlı bady resmi
bunalrdan 6 şar tane almanı öneriirm ben

hastane çıkışının altına giydireceksin çünkü bunlardan aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…