canım burda bir çok arkadaş yaptırdıSelam hanımlar
şeker yüklemelerinizi yaptırdınız mı sonuçlar nasıl? Ben bugün yaptırdım 50 grlık sonucu 165 çıktı. Doktora henüz görünmedim ama normal değerlere baktığımda epey yüksek olduğunu gördüm. Sizde durumlar nedir
adaly geçmiş olsun canım kız o karabasanlara basmasınlar seni gelirim yanlarına haaaaaaaaaaaaaaaaSelam kızlar.Sabaha karşı karabasanlarla uyandım daha doğrusu uyanamadımama kabızlık sorununa çözüm buldu ya doktorumdan Allah razı olsun bağırsaklarım olduğunu hatırladım valla
Bugün mobilyacıyı arayıp haşlama zamanı geldi iyice zıvanadan çıktı adam.İşini böyle laçka yapan insanlardan nefret ediyorum...
maşşallah göbişe ve bebeğe.
ben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum
Dün akşam epey meyve yemiştim ama bilmem ki o mu etkiledi. Annemde yok şeker, babamda da yoktu. Tedirgin oldum zaten çok hızlı kilo alıyordum tuzu biberi oldu şimdi. İnşallah dediğiniz gibi ikincisi normal çıkar.canım burda bir çok arkadaş yaptırdı
benimde sonucum 147 çıkmıştı sonucunda doktorum 100 lük istedi alt sınır 140 çünkü
100 lük yüklememde yapıldı sonucum temiz geldi şükür
fakat seninki biraz daha yüksek çıkmış 160 ın üzerinde çıktığında 100 lük yüklemeyi kesin istiyor doktorlar ailende anne-babanda şeker hastalığın falan varsa çıkma ihtimali daha yüksek
fakat 50 likten önceki gün çok tatlı flaan yediysen belkide ondna yüksek çıkmıştır yükleme sonucun
şimdi doktorun sende 1 hafat iiçinde 100 lük isticektir özellikle gitmeden önceki 2-3 gün yediklerine dikkat et
patates-pirinç gibi gıdalar tüketme, tatlıdan uzak dur öyle git derim ben
umarım sonucun temiz çıkar canım
adaly geçmiş olsun canım kız o karabasanlara basmasınlar seni gelirim yanlarına haaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederim canım
sendende foto bekliyoruz
maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallah
Ben hiç almak istemiyorum bana kalırsa.. Enn fazla 2 kilo alarak bitirmek isterim. Mümkün mü? Yani son üç ayda bebek alsa tüm kiloyu. Olabilitesi var mı?
arkadaşım 81 gün kalmış doğuma.artık şehir isimlerini saymaya başlayabilirsin :)))))
evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548
ben ümidimi kesmek üzereyim canım 8 kilo aldım ben dikkat ediyorum üstelik yürüyüş yapıyorum dün 2 saat yürüdüm sonuç yok yok yok yani top gibi yürümüyorum yuvarlanıyorum yani
ya kızlar benim iştahıuım azalmıo
ama midemdeki yer azalıo
ve yedikçe şişiom
şuan öğlen yedim bi iştahla hani olsa daha yerdim ama şuan çatlicak gibiyim karın bölgemde bir baskı var
işştahım azalsın yav içerde yer kalmadı:S
evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548
benimde çok yanıyordu gecenin 12 sinde sağlık ocağının kapısına dayanacak kadar 3 gün dişimi sıktım sonunda gittim ama kapalıydı eczaneden gaviscon aldım reçetesinde hamileler kullanabilir diyor çoğu doktor da yazıyormuş zaten 2 gün içti mgeçti şuan yanmıyor şükür çok berbat bişey yaaaa
Çoğunu annem almış hediye olanlarda var ama ben hepsini yazdım bir kerede almam gereken başka birşey varmı bilgi verirmisiniz.. Bir kaçınıda sepete ekledim online sipariş vereceğim Ayrıca alacak arkadaşlarada fikir olur belki... Eksiklerim varsa lütfen söylermisiniz :)) :2:
Odası için
belis kardelen dolap
belis kardelen büyüyen beşik (şifonyerini almadım yer sıkıntımdan dolayı)
Halımız önceden benim odamda kullandığım bebekli bir halım kçüklükten kalma :)
bebeğim için olanlar
3 adet zıbın
2 adet hastane çıkışı
2 çift yeni doğan çorabı
1 çift kalın tüylü peluş şirin mi çirip bi çorap
Avent manuel ve elektronik göğüs pompası
2 adet avent biberon birinde alıştırma bardağı aparatı var ve azına plastik bir aparatı var hediyesiydi
avent via süt saklama kapları
tulum
1 adet tüylü battaniye
1 adet penye battaniye
mevlüt takımı (annem çok hevesli hemen almış onu)
mama önlüğü
örgü şapka
minik içi pelus dışı penye bir mont
kangru (bebek arabası almayacağım malum kış ayları)
babyhope çamaşır yıkama torbası
6 lı ağız mendili
sebamet sabun, şampuan ve pişik önleyici krem
dalin granüllü sabun
sevi bebe bebek banyo filesi ve küveti
bebedor tırnak bakım seti
bebedor 4 lü bebek banyo süngeri
chicco bebek fırça tarak seti
sevi bebe yatak koruyucu
belis bebek yatağı
bebek yastığı ve bebek yastığı için su geçirmez alez
bebedor bebek burun aspiratörü
yataş bebek seti sheep modeli nevresim yastık kılıfı çarşaf yan koruma alt açma içine dahil
2 adet 2-5 kg huggies yeni bebek, bebek bezi stok yapmadım çabuk büyüyor diye bilmiyorum az mı
bebek bakım çantası (yerine yandan su şişesi koyma yeri olan bir sırt çantası aldım malum kucağımda bebek elimde çanta istemiyorum sırtıma takmak daha rahat)
bebek yeleği örgü
bebek hırka pantolon örgü
benim için olanlar
lansinoh 60 lı göğüs pedi
lohusa tacı
lohusa külodu
hasta bezi
lohusa pijaması deil normal büyük beden bir pijama annem öyle almış ben birde emzirme için açılabilen gecelik almayı düşünüyorum
humana still tee süt arttırıcı çay
göğüs için krem çatlak önleyici garmaston dr verdi
almayı düşündüklerim
yedek bir nevresim takımı almayı düşünüyorum
avent ortodontik emzik
avent emzik zinciri
bebek beşiği için dönence
bebek odası için duvar stickerı (badanadan sonra :)
ya kızlar benim iştahıuım azalmıo
ama midemdeki yer azalıo
ve yedikçe şişiom
şuan öğlen yedim bi iştahla hani olsa daha yerdim ama şuan çatlicak gibiyim karın bölgemde bir baskı var
listeme bakacak yokmu(
Çoğunu annem almış hediye olanlarda var ama ben hepsini yazdım bir kerede almam gereken başka birşey varmı bilgi verirmisiniz.. Bir kaçınıda sepete ekledim online sipariş vereceğim Ayrıca alacak arkadaşlarada fikir olur belki... Eksiklerim varsa lütfen söylermisiniz :)) :2:
Odası için
belis kardelen dolap
bebeğim için olanlar
3 adet zıbın
2 adet hastane çıkışı
2 çift yeni doğan çorabı
2 adet avent biberon birinde alıştırma bardağı aparatı var ve azına plastik bir aparatı var hediyesiydi
tulum
1 adet tüylü battaniye
1 adet penye battaniye
mama önlüğü
örgü şapka
6 lı ağız mendili
dalin granüllü sabun
sevi bebe yatak koruyucu
belis bebek yatağı
yataş bebek seti sheep modeli nevresim yastık kılıfı çarşaf yan koruma alt açma içine dahil
2 adet 2-5 kg huggies yeni bebek, bebek bezi stok yapmadım çabuk büyüyor diye bilmiyorum az mı
bebek bakım çantası (yerine yandan su şişesi koyma yeri olan bir sırt çantası aldım malum kucağımda bebek elimde çanta istemiyorum sırtıma takmak daha rahat)
bebek yeleği örgü
benim için olanlar
lohusa tacı
lohusa külodu
hasta bezi
lohusa pijaması deil normal büyük beden bir pijama annem öyle almış ben birde emzirme için açılabilen gecelik almayı düşünüyorum
almayı düşündüklerim
avent ortodontik emzik
avent emzik zinciri
listeme bakacak yokmu(
canım aldıkların güzel fakat bebek için bir iki takım daha eklemelisin bence hastane çıkışı mesela 10lu set falan değil ama 2li veya 5 li setlerden almalısınÇoğunu annem almış hediye olanlarda var ama ben hepsini yazdım bir kerede almam gereken başka birşey varmı bilgi verirmisiniz.. Bir kaçınıda sepete ekledim online sipariş vereceğim Ayrıca alacak arkadaşlarada fikir olur belki... Eksiklerim varsa lütfen söylermisiniz :)) :2:
Odası için
belis kardelen dolap
bebeğim için olanlar
3 adet zıbın
2 adet hastane çıkışı
2 çift yeni doğan çorabı
tulum
1 adet tüylü battaniye
1 adet penye battaniye
mama önlüğü
örgü şapka
6 lı ağız mendili
dalin granüllü sabun
sevi bebe yatak koruyucu
belis bebek yatağı
bebek yeleği örgü
benim için olanlar
lohusa tacı
lohusa külodu
hasta bezi
almayı düşündüklerim
avent ortodontik emzik
avent emzik zinciri
koca popolu bayanalr oldukMasallah tatli göbeklere :) kaportayi hic sorma ben bile popimi taniyamiyorum büyüdü kiz büyütür derler benim erkek ama genede iyi kilo aldim
selam canım nerelerdesin senya kızlar benim iştahıuım azalmıo
ama midemdeki yer azalıo
ve yedikçe şişiom
teşekkür ederim tatlımHadi yaBen de çok yatkınım kiloya. Babam sağolsun Valla eğer üç ay içinde o kadar kilo alırsam ço pis moralim bozulur :2:
Şimdiye kadar 6,5 kilo aldım. Bir o kadar daha almayım nolur ya :2:
Gerçi bugün birinin bloğunda ikizlere hamile olup toplam 30 kilo olan ve dört ay içerisinde 36 bedene inen bir yazı okudum ama ben de mümkün değil böyle birşey. Hiç o kadar kilo veremedim ben...
Çok tatlısnız yahu. Artık göbekler foraa
Ahh süper. Çok sevindim valla. Bağırsakların için yani.
Nasıl bir karabasandı?
Ben de uyuz olurum. Cumartesi günü baktığım yerde adam ocak başına kadar doluyuz dedi mesela. Dürüst bir şekilde. Amma bebek var bu ara anlaşılan
yanlız değilsin cnm rahat ol.bende bu gün kendimi abur cubura verdim ..bukadar sabrettim yemedim bu gün pes ettim..az önce 9lu browni intense,şimdi mısırlı crax allah selamet versin ..boğazımı tutamıyorum
Yav ben daha hiç bişey almamışım yaa... Deneyimli olmadığım için pek birşey söyleyemeyeceğim açıkcası.:)
ha bide alttan giymek için patikli göremedim acaba yazmayımı unuttun ?????????
güle güle kullanmayı nasip etsin Allahherşey tamam herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?