- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım
daha durun kızlar bebeklerimiz 2 kg kadar daha alacak bununla beraber suyuda artacak bir miktar
o göbekler sizden önce dönecek köşeyi
aman maşallah diyelimde nazar değmesin benimkide kocamannnnnnnnnn
bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım
BU aydan sonra kaç kilo alınıyor fazla yemezsek eğer ?
ben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum
bi filmde vardı öyle hatırlıyorum al sana bi göbek ver bana bi bebek9 aylık olunca göbek atacaktım ben hani filmlerde olur ya tık bi hareketle göbek:) ama 9u beklemeye gerek kalmadı:)
maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallahben mi garibim bilmiyorum
yedikçe midem daha çok yanıyor ama yine de yiyorum
BU aydan sonra kaç kilo alınıyor fazla yemezsek eğer ?
standart olan 11 ile 14 kilo arasında bitirmek lazım.
8 kilo aldım desem bu ayın sonuna kadar 4 kilo kalıyor sanırım ben standartı geçeceğim yada şimdiden yediğime dikkat etmem lazım
8 kilo aldım desem bu ayın sonuna kadar 4 kilo kalıyor sanırım ben standartı geçeceğim yada şimdiden yediğime dikkat etmem lazım
evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548
bi filmde vardı öyle hatırlıyorum al sana bi göbek ver bana bi bebek
al sana bi göbek ver bana bi bebek
maşallah canım ama seninde aldığun kilo iyi maşallah
canım sanırım 5 kg civarı almamız normal ben 6 almıtşım 7.aydan sonra çok yemediğim halde
ama herkesin bünyesi fakrlı işte ben normalde de kiloya çok yatkınım mesela az yerim kilo almamak için gebe olduğumdam beri dikkat etmiyorum diyeyim çok yiyorum demeyimde
evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548
Selam kızlar.Sabaha karşı karabasanlarla uyandım daha doğrusu uyanamadımama kabızlık sorununa çözüm buldu ya doktorumdan Allah razı olsun bağırsaklarım olduğunu hatırladım valla
Bugün mobilyacıyı arayıp haşlama zamanı geldi iyice zıvanadan çıktı adam.İşini böyle laçka yapan insanlardan nefret ediyorum...
Masallah tatli göbeklere :) kaportayi hic sorma ben bile popimi taniyamiyorum büyüdü kiz büyütür derler benim erkek ama genede iyi kilo aldimyaw ne kadar büyümüşüm hakketten ben af edersiniz arka kaportamda kocaman olmuş
yada yada beyaz öyle gösteriyordur yaaa aslında ben incecik narin bir bağyanım siyah giysem inceciğim yani
bu arada en son 10 gün önce tartıldığımda 8,5 olmuştu aldığum kilo şuan 9 veya 9,5 dur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?