kızlarrr günaydınnnndün akşam yazmıştım ama bebeğimin kilosunu yazmayı unutmuşum....1293gr....gayet iyi olduğunu söyledi doktor...boyu hakkında birşey demedi....ben de fl hadlock ile 7nin çarpıldığını okudum ve 5.50*7den 38.5 gibi birşey oluyor sanırım doğruysa ben gene kilo almışım buarada nasıl beceriyorum anlamıyorummmm....
Günaydın kızlar.....nasılsınız?erkenciyim bugün.eşimin erken gitmesi gerekiyodu işe.sen uyu yürüyerek gidersin dedi.yok yokkkk dedim dünkü yürüyüş maceramdan sonra erken kalkarım ben sen bırak beni dedim
maşallah serpilim
günaydın kızlarr
istanbulda hava pırr diye değişti kapalı soğuk bi hava var artık
yarın bebişimi görcem inşallah güzel büyümüştür aslanım yiğidom
he bi de biraz alışveriş yaparım hazır toktora gitmişken boş dönmek olmaz
kızçeemyürümekten zarar gelmez yürü sen:)
yarın toktora giderken bi 25 dk yüricem mesela
annemde salma kendini yürü dio
eşimde şeyini çıkartıo bazen 1 saat yürütüo gitgel iki saat
allahtan bu durum sadece haftasonu yaşanıo
günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.
günaydın canım.Allah basa vermesin bi daha.benimde geçen gece 3 kez üstüste oldu.tam geciyo diyorum yine oluyo....yarım saat ağladım,cok acıdı
günaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.
kuzumm lepimmm bende istiyorum yürümek ama imkansız....sağ kalçamda bi agrı bacağıma vuruyo.....düşün sol ayağımı pantolona geçirmem için sag ayağımın üstünde durmam gerekiyor ya onu bile yapamıom....oturup da giyiniyorum...o yüzden yürüyemiyorum.annem de yürüdükçe açılır işte hiç yürümediğinden diyo ama sürünerek mi gelim yolun yarısını
ya kızlar odasının halısını nerden aldınız?daha öncede sordum kimse cevap vermedi.
işte bunun gibi çıtçıtsız bir tane aldım bugün....bu mu giydirilmiyor.....göbeği düşene kadar bu dedi bana kız:26:bir de bbilimin koyduklarından almıştım...
kızlar siz yalancı emzik vericek misiniz bebişlerinize? ben vermeyi düşünüyorum alırsa tabinuk ortodontik bpa içermeyen kauçuk emzik alldım bugün bi de silikon vardı ama silikon daha yapaymış , kauçuk daha doğalmış ben de kauçuk aldım artık sevmezse silikon deneriz
günaydın kızlarr
istanbulda hava pırr diye değişti kapalı soğuk bi hava var artık
yarın bebişimi görcem inşallah güzel büyümüştür aslanım yiğidom
he bi de biraz alışveriş yaparım hazır toktora gitmişken boş dönmek olmaz
ayy darısı başımaa ultrasonda nekadarlık çıktı sıpaa baya kilolu çünkü maşallah subanallahhadi gözün aydın lepicim...biz dün görüştük oğluşumlaburası da çok kapalı....moral bozucu
boş dönmek olurmu hiçççççççç....biz de dün hastaneden çıkınca alışveriş yaptık....eşim sağolsun gidip abuk abuk şeylere sarktıneyse ki ihtiyaç dışı tek bir alt üst takım aldık beşiktaşlıyız da görünce dayanamadı tırnak makası,banyo havlusu,banyo süngeri,dalan sabun tozu ve bir de dalinin 6lı setini aldık şimdilik....daha da bitmiyor eksiklerimiz
gece ben de tam bacağımı gererken girdi kramp ne iğrenç bişi magnezyumuda içip yattım halbusigünaydın kızlar nasılsınız bugün. sabah sabah krampla uyandım.hemen sarıldım magnezyuma.ama nasıl bi sancıymış öyle o kramp.
neden ayağında öyle problem var belden baskı mı gelio acaba doktorunla konuş bunu bence cancazımkuzumm lepimmm bende istiyorum yürümek ama imkansız....sağ kalçamda bi agrı bacağıma vuruyo.....düşün sol ayağımı pantolona geçirmem için sag ayağımın üstünde durmam gerekiyor ya onu bile yapamıom....oturup da giyiniyorum...o yüzden yürüyemiyorum.annem de yürüdükçe açılır işte hiç yürümediğinden diyo ama sürünerek mi gelim yolun yarısını
Günaydın herkese ;
kızımla birlikte koca bir böreği hüplettik kendimi tebrik ediyorum :125: tabi nisa duru yu da
güzel bir gün olur inşallah bugün az yemem lazım öğlene salata getirdim kendime :)
akşama kv gidicez aşure yapmış bide onu yicembol yemekli bir gün olacak :2:
Ben civil den aldım markası da confetti.
bunu bizim hastane giydirmedi normal alttan çıtçıtlı badisini giydirdi
emzik vermek istiyorum ama uykuya geçiş sırasında eğer isterse sürekli emzikle yaşayan bir çocuk istemiyorum ama bakalım kızım neler yaşatacak bana
Ortodontik 0*3 ay aldım.
İstanbul kışa hazırlanıyor artık serin oluyor hava sanki
görüş günü demek ne güzelbak bakalım büyümüş mü
sonrada hooop civil e
emzik ben de nuk kauçuk aldım aldıklarımız topikinde de var zatenGünaydın kızlarrr
Emzik konusu geçmiş benim tüm yiğenler kauçuk kullandı silikonu attılar hep ben de uyku aşamasında kullanmayı düşünüyorum..nuk alıcam ben de..
neden mg lazım değil dedikiBenim de 1-2 gündür oluyor kramp dr magnezyuma gerek yok demişti ama kontrolde soracağımm
Günaydın herkese ;
kızımla birlikte koca bir böreği hüplettik kendimi tebrik ediyorum :125: tabi nisa duru yu da
güzel bir gün olur inşallah bugün az yemem lazım öğlene salata getirdim kendime :)
akşama kv gidicez aşure yapmış bide onu yicembol yemekli bir gün olacak :2:
Ben civil den aldım markası da confetti.
bunu bizim hastane giydirmedi normal alttan çıtçıtlı badisini giydirdi
emzik vermek istiyorum ama uykuya geçiş sırasında eğer isterse sürekli emzikle yaşayan bir çocuk istemiyorum ama bakalım kızım neler yaşatacak bana
Ortodontik 0*3 ay aldım.
İstanbul kışa hazırlanıyor artık serin oluyor hava sanki
görüş günü demek ne güzelbak bakalım büyümüş mü
sonrada hooop civil e
ayy darısı başımaa ultrasonda nekadarlık çıktı sıpaa baya kilolu çünkü maşallah subanallah
o dediklerini ben netten aldım yaa gez gez alamıom sonra kalıodu hepiciğini aldım kurtuldum:)
ama arada dediğin gibi liste dışı alımlar oluo onlarda artık hevesten almiyip de napcann
gece ben de tam bacağımı gererken girdi kramp ne iğrenç bişi magnezyumuda içip yattım halbusi
yarın doktora dicem
zaten kalsiyum yazacaktı onunda faydası olur heralde artık
neden ayağında öyle problem var belden baskı mı gelio acaba doktorunla konuş bunu bence cancazım
Günaydın kızlarrr
Emzik konusu geçmiş benim tüm yiğenler kauçuk kullandı silikonu attılar hep ben de uyku aşamasında kullanmayı düşünüyorum..nuk alıcam ben de..
ben de istiyorum ama belimin ağrısından adım atamayacak hale geliyorum....çok sevgili kayınvalidem de anlamıyor sağolsun...hareketsizlikten kilo aldığımı iddia edip canımı sıkıyorhamile olmadan önce ben 8 9 km yol yürürdüm ya çünkü birden kesildi böyle oldu hey allahımmm
ayy darısı başımaa ultrasonda nekadarlık çıktı sıpaa baya kilolu çünkü maşallah subanallah
o dediklerini ben netten aldım yaa gez gez alamıom sonra kalıodu hepiciğini aldım kurtuldum:)
ama arada dediğin gibi liste dışı alımlar oluo onlarda artık hevesten almiyip de napcann
gece ben de tam bacağımı gererken girdi kramp ne iğrenç bişi magnezyumuda içip yattım halbusi
yarın doktora dicem
zaten kalsiyum yazacaktı onunda faydası olur heralde artık
neden ayağında öyle problem var belden baskı mı gelio acaba doktorunla konuş bunu bence cancazım
salla ya...takmıcan kuzum konussunlar
maşallah bebişinee inşallah benimkide tosuncuk olmuştur hoş senden bir hafta geriyim seninki kadar olmaz benimki şimdi:)bizimkinden bahsediyorsun değilmi....1293 gr çıktı teyzesibiz tek bir yere girdik alıp çıktık canım yaa..ben de gezemiyorum...civilden aldık...evet heves tabi ama frenlemesem ne olur halimiz bilmem küveti filesi emziği askısı benim gecelik pijama otip şeyler kaldı....hasta beziyle hasta külodu denen şeyler aynı mı buarada hanginden almalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?