2014 Şubat Anneleri

Sogandan bahsedilmisken.kizim da bazen kuru okauruk oluyor.babasi sogani 4 e bolup odasina koyuyor.cok rahat uyuyor gece.cocuk olduktan sonra herseyi yapiyoruz :)) hatta sogan suyu yapip icirdik :)) sogan yemeyen insanlar taniyorum.sogan dogurganligi artiyorum hem :))

Masallah guzelimm pitircigaa kilosu cok iyii

bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu,kendim için bile düşünebilirim soğanı bölüp odama koymayı :)) benim annem de kardeşim hastalandığı zaman ama balgam sökemediği zaman mamasına soğanın suyunu koyardı biraz da rendesinden eklerdi ve kardeşim mamayı yediği gibi kusardı tabii bi ton balgamı da beraberinde sonra rahatlardı göğsü ve hırıltısı giderdii...yani balgam söktürmeye de birebir diye duymuştum..

amiinn çok teşekkür ederim bilmiyorum hala bişeyler eksik gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ohhh alisveris bitmis sayilir.Benim ilk bebegim yorum yapamicam tecrübeli anneler söyler sana eksik varsa ama sunu söyleyebilirim sonsuz bir alis veris aski var bendede hep biseyler eksik gibi bize :)

maşşallah bebişe ne güzel büyümüş bizim dr kontrolü taaa 29kasımda olucak cok var daha yaa....bende özledim ama kızıımı

çoğu gitti azı kaldı ama ben gittikçe dahada sabırsızlanıyorum allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bunların yan tarafındaki çıtçıtlardan bahsetmiştimspeedynin koyduğu resimdeki gibi 1 tane aldım şimdilik...ama ihtiyaç olmuyorsa almam daha....

Selam kizlar.bugun saglik ocaginda 2. Tetenoz asimi oldum.hemsire delik desik etti beni kan aldi damari bulamadi. Ne tahlili yapacak bilmiyorum artik sonuclarda ogrenirim. Muhtesem suluman var onu izlicem simdi.:) iyi aksamlar

Selam kizlar.bugun saglik ocaginda 2. Tetenoz asimi oldum.hemsire delik desik etti beni kan aldi damari bulamadi. Ne tahlili yapacak bilmiyorum artik sonuclarda ogrenirim. Muhtesem suluman var onu izlicem simdi.:) iyi aksamlar

geçmiş olsun bende 2. dozu oldum ağrıyor yahu :) benden kan almadılar , bu arada en son şeker yüklemesine gittim sonuç için doktorumla konuştuk telefonla , fakat sonraki randevuya ne zaman geleceğim diye hiç sormadım :/

kızlar siz yalancı emzik vericek misiniz bebişlerinize? ben vermeyi düşünüyorum alırsa tabi nuk ortodontik bpa içermeyen kauçuk emzik alldım bugün bi de silikon vardı ama silikon daha yapaymış , kauçuk daha doğalmış ben de kauçuk aldım artık sevmezse silikon deneriz

işte bu emziğimiz bi de kap almak gerekiyo sanırım.. kauçuk emzikler ile ilgili şöyle bir yazı da buldum sizinle de paylaşayım dedim

KAUÇUK EMZıKLER
• Kauçuk emzikler kauçuk ağacı reçinesinden üretilirler ve tamamen doğallardır.
• Elastikiyeti yüksek olduğu için bebeğe anne göğsünden aldığı hisse yakın bir his verir. Anne göğüs ucu emme sırasında bebeğin ağzında normal uzunluğunun iki katına ulaşabildiğini bir kez daha hatırlatalım.
• Doğal olduğu için biberonun içindeki sıvının sıcaklığının bebeğe ulaşmasını sağlar.
• Çekme, dişle kesme, yırtılma ve kopmaya karşı çok dirençlidir. Kauçuk emziklerin dişleri çok keskin olan bebekler tarafından kesilmesi ya da kopartılması çok zordur. Bu yüzden dişleri çıkmış olan bebeğinize güvenle kauçuk emzik verebilirsiniz.
• Düşük üretim maliyetinden dolayı daha ucuzdur.
• Statik elektrik oluşturmadıkları için toz çekmez ve barındırmazlar.
• Kullanım süreleri 4-6 hafta arasıdır.
• Isıya karşı duyarlıdır. Kauçuk emzikler kesinlikle direkt güneş ışığına maruz kalmamalı ve sıcak ortamlarda tutulmamalıdırlar. Güneş ışığına ve sıcağa maruz kalan kauçuk emzikler çürüyecek, parmaklarınızla bastırdığınız zaman yapışkanlaşacak ve çok kolay şekilde parçalanabilecektir.

ben de almayı düşünüyorum canım....son ana bırakmayacağım...kullanmasak da durur elimin altında diye düşünüyorum....en azından uykuya geçiş süresi sorunlu olursa çokkk ağlarsa falan kullanırım...diğer türlü vermeye gerek kalmaz zaten...nuk kauçuk dün baktık ama kararsız kaldım en iyisi ondan almak olacak herhalde....

kızlarrr günaydınnnndün akşam yazmıştım ama bebeğimin kilosunu yazmayı unutmuşum....1293gr....gayet iyi olduğunu söyledi doktor...boyu hakkında birşey demedi....ben de fl hadlock ile 7nin çarpıldığını okudum ve 5.50*7den 38.5 gibi birşey oluyor sanırım doğruysaben gene kilo almışım buaradanasıl beceriyorum anlamıyorummmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…