canım bende hasta değilde bebek bezi düşünüyorum eğer kanamam çok olursa diye ama hasta bezi kocaman ya ben istemiyorum yani onu
birde dediğim gibi benim normalde reglim bile azdır öyle pedleri batırmaz fazla biraz pis bir konu oldu ama öyleyim yani
belki ondandır doğumdan sonra çok fazla kanamam olmamasıda
bırde bu soganı ne zaman surucez hemsıreler kızmaz dımı.
ıc camasır pekı neden sıyah yada kırmızı ben su an ıcıne sıgdıgım bedende normal camasır pıcamamın rengınde aldım ama olurmukı
benim oğlum çikolata tatlı vs yiyince coşardı
az önce farkettim tavuk çorbası yedim çocuk yerinde durmuyo
ayy tavuk dime bana gebeliğimin başındna beri yiyemediğim tek şey
biri ayazı durdursunn
bebek ıcın goturdugumuz bez bızede kullanılırmı yanı:)
kız nerden bilecen sezeryan olacanı hani planlı olursa neysede normal başlayıp sonradan sezeryanada dönenler var
bak benim hastane çantama koyacaklarım
biraz enteresan olacak ama bazı şeyler
kendim için ;
1 takım pijama
1 lizözüm
2 adet siyah veya kırmızı külot penye(büyük beden) (oğlumda annem sen tut saten koy hemşire doğum masasında kalkınca kıçıma giydirene akdar akla karayı seçtik malum kıç büyümüş birde ped girinceannem bunları hesap etmemiş tabi )
bir paket ped
bir baş kuru soğan
terlik
lohusa tacım
kabanım falan zaten üzerimde olur
bebek için;
2 takım hastane çıkışı (içinde iki çıtçıtlı bady de var tabi)
6-7 tane bez
2 battaniye
2 çift çorap
2 tane alt patikli
örgü yelek
zeytin yağı koyabilirim bir şişeye yağlamak gerekirse diye
emzik (belki koyarım onu)
bu kadar sanırım yeterli olur
ayrıca fotograf makinası, kamera
yeterli gördüm ben bizimkini
işte son dakika sezeryan olursa ona göre diğer çantayı git getir derim eşimedoğuma kadar ben kafayı yicem sanırım.
ay soğanı napcaksın ben onu anlamadım
canım ablama hemşire önermişti bu soğan olayını hastanede
ama hemşire bilmezse kızabilir tabi ama bu benim umrumda olurmu olmaz tabi ben ona kızarım asıl karışamaz o bana
iç çamaşırı konusunda ise leke olursa çıkmaz diye dedim ben kırmızı veya siyah diye ben regl zamanımdada öyle giyerimde :26:
evet canım onu kilodun içine açıyorlarmış
benim kaynanam bile öyle yapar çok kanaması olurda kendisinin markete gidince bir paket bebek bezi alır kendisi için en mini boyundan
meme başında çatlak olmasın diye kuzum
duymadınmı sen onu hiç
ben oğlumdada sürmüştüm ondanmı bilmiyorum aama hiç çatlağım olmadı benim
geçen konuştuk burda bu konuyu yokmuydun sen acaba
yok canım oda engellemiyor yeni doğum yapan arkamada söyledim bu soğan olayını beni küçümseyerek soğanmı kaldı ayol gibi bir cümle kurdu ben bunu aldım dedi bana bayadır sürüyorum dedi hop yara olmuş memesihatırlamadım demek yoktum.
lashinos mudur nedir o kremden kullan çatlamasını ve yara olmasını engelliyor
Benim arkadaşıma da doktoru bebek bezini önermişti. Dikişler olacağından pedler hava aldırmaz ve iyi gelmez, ama bebek bezi havalı olur iyi gelir demiş:)
yok canım oda engellemiyor yeni doğum yapan arkamada söyledim bu soğan olayını beni küçümseyerek soğanmı kaldı ayol gibi bir cümle kurdu ben bunu aldım dedi bana bayadır sürüyorum dedi hop yara olmuş memesi
üstelik o kimyasal geliyor bana netiecede sonradan yapma bir olay soğan daha doğal üstelik kilosuda ucuz birde kreme para veremem ben
büyük konuşmak istemem ama en son süreceğim şey olur çünkü soğanın kokusundan nefret ederim hatta face gurubunda da odanın kokusunu alması için soğan dediler mümkün değil. adını duyunca bile tiksiniyorum.
ohh ben bayılırım valla yani kokusuna değilde kendisine
şöyle şimdi bir soğan salatası olsa ince kıyılmış bizim burda beyrancılarda olur ay midem yanmasa akşama giderdik eşimle içmeye oyşşşşşşşşşş canım istedi beeeeeeeeeeeeeeee
ohh ben bayılırım valla yani kokusuna değilde kendisine
şöyle şimdi bir soğan salatası olsa ince kıyılmış bizim burda beyrancılarda olur ay midem yanmasa akşama giderdik eşimle içmeye oyşşşşşşşşşş canım istedi beeeeeeeeeeeeeeee
sumaklı sumaklı:) sonra agız kokusu hos olmasada yemesı guzel bencede
yemeğe doğrarken bile eldiven takıyorum :44:
ay deme gülüm onunda çözümü var azına karanfil atıyorsun iki tanecik koku flaan kalmıyor
ay bizim burda soğanın kebabı bilem yapılır ki kendilerini çok severim
narin kadınsın vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?