2014 Şubat Anneleri

bebek ıcın goturdugumuz bez bızede kullanılırmı yanı:)

canım ablama hemşire önermişti bu soğan olayını hastanede
ama hemşire bilmezse kızabilir tabi ama bu benim umrumda olurmu olmaz tabi ben ona kızarım asıl karışamaz o bana

iç çamaşırı konusunda ise leke olursa çıkmaz diye dedim ben kırmızı veya siyah diye ben regl zamanımdada öyle giyerimde :26:

benim oğlum çikolata tatlı vs yiyince coşardı
az önce farkettim tavuk çorbası yedim çocuk yerinde durmuyo
ayy tavuk dime bana gebeliğimin başındna beri yiyemediğim tek şey
biri ayazı durdursunn

bebek ıcın goturdugumuz bez bızede kullanılırmı yanı:)

evet canım onu kilodun içine açıyorlarmış
benim kaynanam bile öyle yapar çok kanaması olurda kendisinin markete gidince bir paket bebek bezi alır kendisi için en mini boyundan

işte son dakika sezeryan olursa ona göre diğer çantayı git getir derim eşime doğuma kadar ben kafayı yicem sanırım.

ay soğanı napcaksın ben onu anlamadım

işte son dakika sezeryan olursa ona göre diğer çantayı git getir derim eşime doğuma kadar ben kafayı yicem sanırım.

ay soğanı napcaksın ben onu anlamadım

meme başında çatlak olmasın diye kuzum
duymadınmı sen onu hiç
ben oğlumdada sürmüştüm ondanmı bilmiyorum aama hiç çatlağım olmadı benim
geçen konuştuk burda bu konuyu yokmuydun sen acaba

haklısın canım benımkı acık renk olunca camasır gorunur baska renk ıyı olmaz:) kırlenırse atarım artık ne yapayım.soganı nasıl ne zaman kullanıcaz acaba cok soruyorum ama:)

canlar soğan konusu herkesin isteğine kalmış ben illa yapın diyemem ama ben yapcan

şimdi böyle soğanları ince ince kıycan yağda çevircen diye başlarmışım

yok yok soğanı böyle kesiyon başını ordan suyu çıkıyo hemen zaten o suyunu getirip sürüyon memenin başına bebeği emzirmeden hemen önce
sonra bebek o soğan suyunu emiyo ilk garibim sonrada sütü emmeye çalışıyor
ilk başta hiç bir tat bilmediği içn tiksinme falan olmaz korkmayın

evet canım onu kilodun içine açıyorlarmış
benim kaynanam bile öyle yapar çok kanaması olurda kendisinin markete gidince bir paket bebek bezi alır kendisi için en mini boyundan

Benim arkadaşıma da doktoru bebek bezini önermişti. Dikişler olacağından pedler hava aldırmaz ve iyi gelmez, ama bebek bezi havalı olur iyi gelir demiş:)

hatırlamadım demek yoktum.
lashinos mudur nedir o kremden kullan çatlamasını ve yara olmasını engelliyor

hatırlamadım demek yoktum.
lashinos mudur nedir o kremden kullan çatlamasını ve yara olmasını engelliyor
yok canım oda engellemiyor yeni doğum yapan arkamada söyledim bu soğan olayını beni küçümseyerek soğanmı kaldı ayol gibi bir cümle kurdu ben bunu aldım dedi bana bayadır sürüyorum dedi hop yara olmuş memesi

üstelik o kimyasal geliyor bana netiecede sonradan yapma bir olay soğan daha doğal üstelik kilosuda ucuz birde kreme para veremem ben

Benim arkadaşıma da doktoru bebek bezini önermişti. Dikişler olacağından pedler hava aldırmaz ve iyi gelmez, ama bebek bezi havalı olur iyi gelir demiş:)

evet mantıklı aslında

büyük konuşmak istemem ama en son süreceğim şey olur çünkü soğanın kokusundan nefret ederim hatta face gurubunda da odanın kokusunu alması için soğan dediler mümkün değil. adını duyunca bile tiksiniyorum.

ohh ben bayılırım valla yani kokusuna değilde kendisine

şöyle şimdi bir soğan salatası olsa ince kıyılmış bizim burda beyrancılarda olur ay midem yanmasa akşama giderdik eşimle içmeye oyşşşşşşşşşş canım istedi beeeeeeeeeeeeeeee

yemeğe doğrarken bile eldiven takıyorum :44:

sumaklı sumaklı:) sonra agız kokusu hos olmasada yemesı guzel bencede

ben sımdılık cıkıyorum kızlar) gorusmek uzere.yarım ste damlarım:)
laurananın subesı bellı olacaktı bugun ses cıkmadı
opuldunuz

iyi akşamlar kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım giremedim buraya...
şimdi doktordan geliyorum çok şükür bebeğimin ve benim sağlığım yolundaymış çok sevindim bir de güzel foto aldık yerim yavruşumun burnunu ben :) şimdi çekemiyorum fotoyu ama çookk mutlu oldum,35 cm boyu 1100gr da kilosu olmuş teyzeleri :))) eleviti sordum domuz yağı var diyorlar dedim,bebeğe zararı yok kullanabilirsin ama istemiyorsan da sen bilirsin tabi dedi....hastane zammına gelince de benim bilgim yok madem zam yapcaklar söyle de bizim maaşımıza da zam yapsınlar dedi :)))))))))))) benden bu kaa :))

bu arada eminönündeki havuzlu hana gidemedim yaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…