Herkese merhaba,
26 haftalık hamileyim. Bugun doktora kontrole gittim.tam 1 ay olmuştu dr gitmeyeli tabi merak çok fazlaydı. Birde bende yürüyüşe çıktığımda 5 dk sonra karnımda inanılmaz sertlik hissediyorum ve yürümeme engel oluyor böyle bir sıkıntım var. neyse bugün dr'a tabi bi telaşlı gittim karnımın sertleştiğini söyledim bebeğin ilk kalp atışlarını dinledik fakat önce iyi atan kalp atışında bi ara düşme oluyo sonra tekrar yükseliyo tabi bu durum çok moralimi bozdu dr telaşlanmamı söyledi bebeğimin genel durumu gelişimi çok iyi 916 gr olmuş.. biraz zaman geçti ve tekrar kalp atışlarına baktı ve normale dönmüştü ama çok korktum. bebek çok hareketli buda normalmi bilmiyorum. Şuan bile karnım içinde huzursuz bi sıkıntı var gibi hissediyorum ben mi abartıyorum bilemedim.bende endişe ve korku devam ediyor bebek sürekli tekme atıyo bilmiyorum ne yapmalıyım((
Sanirim birtek benim negatif kan grubum cevap alamadimyokmu koruyucu igne vurdurcak olan ??
Canım bizde yok ama ablamda vardı iğne oldu hiçbi problem olmuyor..
jackim çok basit keçe dikişi...ben de yapabilriimiyim yapamazmıyım derken başladım....iğne ardı deniyor sanırım nette var dikişi....çok söylemiş hakikaten arkadaşınkendin uğraşamazmısın....içine elyaf dolduruyorum...iyi gidiyor şimdilik...
Günaydın
Hayırlı cumalar
79 günüm kalmış doğuma :119::119::119::119::119:
ve cetvelimi her gün okudukça daha çok heycanlanıyorum. Kızım ne güzel hazırlanıyor gelmeye:102::102::102:
ay sonu doktora giderken 2 kilo almış olarak gitmek istiyordum ama daha doktora gitmeye 2 hafta var ben 2,5 kilo almışım :2:
yine tuvalete de çıkamıyoruminşallah daha fazla almam dikkat edeyim biraz daha fazla
günaydın güzel annişler ve sevgili bebişleri,
ben şimdi bir toplantıya gireceğim. geçmişi okuyamadım. ama size dün çekip de ekleyemediğim 26+4 göbeğimi ekleyip kaçıyorum:))
Eki Görüntüle 861605
öpüldünüz
Günaydın kızlar.....üzgünüm birazcık ben...kocişim keçe fiyatına çok fazla dedi....millet belki de atacak onu o kadar para vermem kusura bakma dedi.kzııma bi şey alacak olsan git al derdim ama buna vermem dedisanırım kendim yapcam
günaydın canım.tuvalete cıkamıyosan 1 kilosu seydir.at onu sen...ama yine de dikkat etmeye calıs dicem de biz biraz zor dikkat ederiz.gecen günki görüntülerden sonra
günaydın canım senin karnın hiç yok gibi ne güzel kilo almadın mı..
canım eşin haklı alsında belki yine güneş temalı daha güzel ve daha uyguna bişey bulabilirsin
araştır zaman var daha onu yaptırırsın çoğu kişi kaldırıp kenara atacak en yakınlar sadece alıp güzelce evinde saklar
ben hastane çıkışına onun için daha çok özendim en yakınım olacak yanımda ama mevlütte yakından 1 adım fazlasını çağırıyorsun biraz daha basit bişey almak istiyorum.
aynen ama çıkamıyorum doktora böyle desem de anlamaz zatenkilo almışım olarak algılar
bence de haklı canım...ama içim gidiyodu...üzüldüm birazcık işte.....amannn bende kendim yaparım kuzum....alırım malzemelerimi....her gün aksam 3-4 tane yapsam tamam....ay sonu annemle bana pijama gecelik bakmaya gidicez...gideceğimiz yerde bbu tarz malzemelerin satıldığı cok yer var...oralara bakarım....
el becerin var ise yapabilirsin daha güzel olur hem sana uğraş olur hemde kendin yapmış olursun
el becerim de var çok şükür canım...özenirim de her yaptığım işte.....inşallah yapabilirimmm
bende geçen keçeden lavanta kesesi yapıyım dedim öyle komik oldu kidedim bana göre değil
1 tane keseyi 1 saatte mi ne yaptım
yooo bence gayet başarılıydı...ilk denemen sonuçta canım.o kadar sürmesi normal....ikinci üçüncüde elin alışır bi bakmışsın usta olmuşsun
Günaydın kızlar.....üzgünüm birazcık ben...kocişim keçe fiyatına çok fazla dedi....millet belki de atacak onu o kadar para vermem kusura bakma dedi.kzııma bi şey alacak olsan git al derdim ama buna vermem dedisanırım kendim yapcam
bu gidişle kendim ugrasıcam zaten serpilim...hemen bakim ben dikişi nasıl oluyomus.ya kendime dikiş konusunda güvenemiyodum ama sen öyle deyince güven geldi.ben bi malzeme araştırması yapim bugün
günaydın canım.tuvalete cıkamıyosan 1 kilosu seydir.at onu sen...ama yine de dikkat etmeye calıs dicem de biz biraz zor dikkat ederiz.gecen günki görüntülerden sonra
yok ya benim gördüğüm ile annemin gördüğü gibi oldu hala baktıkça kopuyorum
ondan 60 tane falan yapmam lazım en az artık doğuma kadar iki büklüm olurdu belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?