2014 Şubat Anneleri

kasılmaların olması normal hemen panik yapmayın gerçek kasılma doğumdan 1 hafta önce başlar
1 hatfta önce :kısa süre 1kere kasılma
6.gün 1 kere kasılma
5.gün 1kere kasılma
4.gün 1kere kasılma
3.gün 1veya 2 kere kasılma arasındaki zaman farı çok olur 6 saat gibi
2ün 1.2.3.kasılma akşam huzursuzluk hali ağırlaşma iştahta artış
1 gün 6-10 arası olur saat tutmaya başlanır genellikle düzenlidir
son 6 saat 1 saatte bir
son 3 saat yarım saatt bir
son 2 saat artık dakika önemli birde yerinizde duramazsınız
doğuma yakın 5 dak bir

kaslma nedenleri
magnezyum yada vitamin eksikliği
cinsel ilişki
ağır kaldırma
birde bebek ağırlaştıkça alta baskı yapıyor
buna bağlı belin ağrısıda buraya vurabilir
benimde ağrıyor ama daha önce doğum yaptığım için ayırt edebiliyorum

birde bayanlar karından ağrı gelince doğum kasılması olmuyor hem bel hem karın ağrıyacak birde cinsel or ağrı olacak aynı anda cinsel org ağrı ciddi enfeksion ağrıması zonklama gibi

konu çok hızlı ilerliyor bazen yetişemiyorum
rabbim hepimizin bıcırlarını bize bağışlasın kucağımıza alalım doğru zamanda güven içinde

Benim de oluyor canım bebekler artık büyüyor ve rahim kanalına girmeye başlıyorlar dedi dr..bazen çok hareketli oluyor ben de son bir haftada çok fazla hissetmeye başladım..ama kesinlikle kendimi yorduğumda hem karın sertleşmem fazla oluyor hem de sanki bebek daha hareketli oluyor..sertleşme dediğimiz şey bebeğin karındaki pozisyonundan da kaynaklanıyor malum dönüş yapıyorlar bu haftalar..rahat ol Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavulüşalım bebişlerimize..

oyy uyku gözlerimden akıyor.. geçmişi yeni bitirdim bugün kontrolümüz vardı doktor beni tebrik etti güzel bakmışsın kendine dedi hiç bi sorun yok dedi bebişim de iyiymiş maşallah.. eleviti bırak dedi zaten ben içmiyodum dedim iyi yapmışsın dedi.. bu arada 10 kilo aldım şimdiye kadar bakalım kaçla kapanışı yapıcaz kocaları çekiştirmişsiniz benimki de benden kaçıyo ilk aylar her şey normaldi ne zamanki karnım çıkmaya başladı ve hareketlerini hissetmeye başladı o günden beri kaçışta ben onu kıstırıcam bi ara

Günaydın

Hayırlı cumalar

79 günüm kalmış doğuma :119::119::119::119::119:
ve cetvelimi her gün okudukça daha çok heycanlanıyorum. Kızım ne güzel hazırlanıyor gelmeye:102::102::102:
ay sonu doktora giderken 2 kilo almış olarak gitmek istiyordum ama daha doktora gitmeye 2 hafta var ben 2,5 kilo almışım :2:
yine tuvalete de çıkamıyorum inşallah daha fazla almam dikkat edeyim biraz daha fazla

günaydın güzel annişler ve sevgili bebişleri,

ben şimdi bir toplantıya gireceğim. geçmişi okuyamadım. ama size dün çekip de ekleyemediğim 26+4 göbeğimi ekleyip kaçıyorum:))

öpüldünüz

Günaydın kızlar.....üzgünüm birazcık ben...kocişim keçe fiyatına çok fazla dedi....millet belki de atacak onu o kadar para vermem kusura bakma dedi.kzııma bi şey alacak olsan git al derdim ama buna vermem dedi sanırım kendim yapcam

bu gidişle kendim ugrasıcam zaten serpilim...hemen bakim ben dikişi nasıl oluyomus.ya kendime dikiş konusunda güvenemiyodum ama sen öyle deyince güven geldi.ben bi malzeme araştırması yapim bugün

günaydın canım.tuvalete cıkamıyosan 1 kilosu seydir.at onu sen... ama yine de dikkat etmeye calıs dicem de biz biraz zor dikkat ederiz.gecen günki görüntülerden sonra

günaydın canım senin karnın hiç yok gibi ne güzel kilo almadın mı..

canım eşin haklı alsında belki yine güneş temalı daha güzel ve daha uyguna bişey bulabilirsin
araştır zaman var daha onu yaptırırsın çoğu kişi kaldırıp kenara atacak en yakınlar sadece alıp güzelce evinde saklar
ben hastane çıkışına onun için daha çok özendim en yakınım olacak yanımda ama mevlütte yakından 1 adım fazlasını çağırıyorsun biraz daha basit bişey almak istiyorum.

aynen ama çıkamıyorum doktora böyle desem de anlamaz zaten kilo almışım olarak algılar

bence de haklı canım...ama içim gidiyodu...üzüldüm birazcık işte.....amannn bende kendim yaparım kuzum....alırım malzemelerimi....her gün aksam 3-4 tane yapsam tamam....ay sonu annemle bana pijama gecelik bakmaya gidicez...gideceğimiz yerde bbu tarz malzemelerin satıldığı cok yer var...oralara bakarım....

el becerin var ise yapabilirsin daha güzel olur hem sana uğraş olur hemde kendin yapmış olursun

yooo bence gayet başarılıydı...ilk denemen sonuçta canım.o kadar sürmesi normal....ikinci üçüncüde elin alışır bi bakmışsın usta olmuşsun

yok ya benim gördüğüm ile annemin gördüğü gibi oldu hala baktıkça kopuyorum
ondan 60 tane falan yapmam lazım en az artık doğuma kadar iki büklüm olurdu belim

evet canım gerçekten pahalı..bir sitede kapı süsleri 130 lira civarında fakat ben 8 renkle bu işi halledeceğim...1er lira her bir renk...5 boncuk,biraz kurdele,göz için boncuk falan lazımdı bir de...telefonun hafıza kartına birşeyler oldu yükleyemiyorum....4 figür yaptım korsan adam,deniz kızı,deniz yıldızı ve deniz atı....incele de sen de yap istersen....eşim de bana kızıyordu hazır alırız ne uğraşıyrosun diye...fiyatını görünce kendi demeye başladı senin keçeler ne oldutüllü süslü keseler de yapabilirsin bence...yada onu hazır alın...maksimum 1-1.5 liraya kadar olan bebekli süslerden yaptırmak istiyorum ben de ya bakalım...

gunaydın kızlar nasılsınız ?

speedyim takma kiloları canım ya gayet güzel bir hatunsun sen

jack dünde dedim canım çok para her biri için 3 tl sen el emeğinle daha güzel bişiler yaparsın eminim

ismiirna çok fit bir gebesin canım maşallah

yok ya benim gördüğüm ile annemin gördüğü gibi oldu hala baktıkça kopuyorum
ondan 60 tane falan yapmam lazım en az artık doğuma kadar iki büklüm olurdu belim

benzetme iyiydi ama bence haksızlık ediyosun yine de kendine

bende o kadar etkilenmişim ki sabaha kadar 1 saat uyuduysam parça parça onda da kızımın keçesiyle uğraştım durdum

kalçam batıyodu yine,agrı bacağıma vuruyo.....sağdan sola dönemiyorum genelde.sabaha kadar zaten tuvalete gidiyorum....geri kalan vakitte uyusam bari ama nerdee.....sersem gibiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…