gunaydın kızlar nasılsınız ?
speedyim takma kiloları canım ya gayet güzel bir hatunsun sen
jack dünde dedim canım çok para her biri için 3 tl sen el emeğinle daha güzel bişiler yaparsın eminim
ismiirna çok fit bir gebesin canım maşallah
benzetme iyiydiama bence haksızlık ediyosun yine de kendine
bende o kadar etkilenmişim ki sabaha kadar 1 saat uyuduysam parça parça onda da kızımın keçesiyle uğraştım durdum
kalçam batıyodu yine,agrı bacağıma vuruyo.....sağdan sola dönemiyorum genelde.sabaha kadar zaten tuvalete gidiyorum....geri kalan vakitte uyusam bari ama nerdee.....sersem gibiyim ya
bende bugün 29 haftama girdim ve 10-15 gündür kilo almamışım kızlar sabah tartıldım 8,5 dayım hala sevindim sabah gelirken simitciye uğradım mayasızından bişiler aldım yedim
ocak topiğinde biri 29 haftalık doğum yapmış kızlar
bebek yoğun bakımdaymış
allah yardımcısı olsun inş.
Günaydın kızlar kapı süsü ve bebek şekerleri iiçin bursada yapan bi yer var.tüm arkadaşlarım orda netten sipariş verdiler ve kadın harika çalışıyor ve cok ilgili fiyatlarda oldukça uygun bende oraya yaptırıcam.sizlerde bakabilirsiniz.
Allahım ya 29 haftalık doğum yapan ne kadar çok var
29. haftamda olduğum için mi bilmiyorum ama bu ara çok okuyorum
Allah yardımcısı olsun inşallah problemsiz çıkar hastaneden:26:
günaydın kızlarbebişler için hastane hazırlıklarına başlamışsınız maşallah ben de elimdeki battaniyeyi bitirebilsem sepeti süsleyip kapı süsümüzü falan yapıcam ama henüz bitiremedim battaniyeyi eşim artık dalga geçiyo doğuma kadar biter mi diye çoğunuz keçe yapıyosunuz sanırım ben de şu biberonların içine lokum ve badem şekeri koymayı düşünüyodum ama daha kesin karar vermiş değilim
canım rahim ağzı yetmezliği varmış o bayanda allah bebeğininde onunda yardımcısı olsun inş.
inş. sağlıkla kavuşur bebeğine üzüldüm
yaw şu ilk bebeği olanlar şanslısınız ayrı oda yapıyorsunuz kapı süsü yapıyorsunuz ben yapamıyorum mesela bunları evdeki minnak oğlumun odası o çünkü birde ozamanda öyle şeyler yokmuydu nedir yapmadık oğluma
şimdi buna yaparsam kendimi kötü hissederim diyorum üstelik herkes bişi söyler öbürüne yapmadın buna yaptın falan bu şanslı diye ozaman oğlum kuzumda üzülür
wowwwwwwwwwwwwww lipcan
harikasınız canım maşallah
seninde göbikinin maşallahı varmış
ikisine birden yap kapıya altlı üstlü 2 tane kapı süsü as
hem onun zamanında yokmuşta yapmamışsın ama şimdi var
kapısında spidermanli bişiler var zaten bilmiyorum şuanda yapmayı planlamıyorum ama bakalım belki yaparım izne çıktığımda
oğlumda izne çıktığımda günler geçmek bilmemişti bunda da öyle olurmu bilmiyorum
öyle olursa yaparım
MAŞALLAH canım platese devam mi ?
inşallah canım güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?