2014 Şubat Anneleri

bende bugün 29 haftama girdim ve 10-15 gündür kilo almamışım kızlar sabah tartıldım 8,5 dayım hala sevindim sabah gelirken simitciye uğradım mayasızından bişiler aldım yedim

sağol canım inşallah doktorum da aynı şeyi düşünür salla boşver falan der

gece bende uyanıyorum ve her uyandığımda ağzıma çikolata atıyorum benim 2,5 kg sebebi buda olabilir

bende bugün 29 haftama girdim ve 10-15 gündür kilo almamışım kızlar sabah tartıldım 8,5 dayım hala sevindim sabah gelirken simitciye uğradım mayasızından bişiler aldım yedim

bende 8,5 almış oldum inşallah kızımda güzel kilo almıştır

ocak topiğinde biri 29 haftalık doğum yapmış kızlar

bebek yoğun bakımdaymış
allah yardımcısı olsun inş.

Son düzenleme:
ocak topiğinde biri 29 haftalık doğum yapmış kızlar

bebek yoğun bakımdaymış
allah yardımcısı olsun inş.

Allahım ya 29 haftalık doğum yapan ne kadar çok var
29. haftamda olduğum için mi bilmiyorum ama bu ara çok okuyorum
Allah yardımcısı olsun inşallah problemsiz çıkar hastaneden:26:

Günaydın kızlar kapı süsü ve bebek şekerleri iiçin bursada yapan bi yer var.tüm arkadaşlarım orda netten sipariş verdiler ve kadın harika çalışıyor ve cok ilgili fiyatlarda oldukça uygun bende oraya yaptırıcam.sizlerde bakabilirsiniz.

günaydın canım,

internet adresini verebilir misin rica etsem? bir de fiyatları nasıl, sen oradan mı sipariş ettin?

günaydın kızlar bebişler için hastane hazırlıklarına başlamışsınız maşallah ben de elimdeki battaniyeyi bitirebilsem sepeti süsleyip kapı süsümüzü falan yapıcam ama henüz bitiremedim battaniyeyi eşim artık dalga geçiyo doğuma kadar biter mi diye çoğunuz keçe yapıyosunuz sanırım ben de şu biberonların içine lokum ve badem şekeri koymayı düşünüyodum ama daha kesin karar vermiş değilim

Allahım ya 29 haftalık doğum yapan ne kadar çok var
29. haftamda olduğum için mi bilmiyorum ama bu ara çok okuyorum
Allah yardımcısı olsun inşallah problemsiz çıkar hastaneden:26:

canım rahim ağzı yetmezliği varmış o bayanda allah bebeğininde onunda yardımcısı olsun inş.
inş. sağlıkla kavuşur bebeğine üzüldüm

günaydın millet ben ara ara ciii yapıyorum size.

bebek şekeri konuşuyorsunuz anlaşılan. ben kutu düşünüyorum. butikbebede çıkan fanfardan. içine bademli çikolatalrı folyoya sarıp koyacam. şimdilik aklımdaki bu

yaw şu ilk bebeği olanlar şanslısınız ayrı oda yapıyorsunuz kapı süsü yapıyorsunuz ben yapamıyorum mesela bunları evdeki minnak oğlumun odası o çünkü birde ozamanda öyle şeyler yokmuydu nedir yapmadık oğluma
şimdi buna yaparsam kendimi kötü hissederim diyorum üstelik herkes bişi söyler öbürüne yapmadın buna yaptın falan bu şanslı diye ozaman oğlum kuzumda üzülür

ikisine birden yap kapıya altlı üstlü 2 tane kapı süsü as
hem onun zamanında yokmuşta yapmamışsın ama şimdi var

wowwwwwwwwwwwwww lipcan
harikasınız canım maşallah
seninde göbikinin maşallahı varmış

sağol bbilimim,
valla gülüm akşam yemekten sonra çekildi bu resim, bir kısmı yemektir kesin, bir kısmı da gazdır:))
benim kuzen şehir dışında da, foto istedi dün, onun için çekilirken dedim "bizim kızlara da bir iki resim çekelim" :)

ikisine birden yap kapıya altlı üstlü 2 tane kapı süsü as
hem onun zamanında yokmuşta yapmamışsın ama şimdi var

kapısında spidermanli bişiler var zaten bilmiyorum şuanda yapmayı planlamıyorum ama bakalım belki yaparım izne çıktığımda

oğlumda izne çıktığımda günler geçmek bilmemişti bunda da öyle olurmu bilmiyorum
öyle olursa yaparım

Bizim kapı süsümüz hazır bunun aynısını hastane çıkışı ikramlarımızda hazır ama henüz resim çekemedim
yarısından sonra belime ağrı girince yatmak zorunda kaldım eşim yaptı kaldırdı
kimse görmesin süpriz olsun diye de tepeye koydu artık indirdiği bir ara çekeceğim

çift taraflı yapıyorlar bir tarafı kız bir tarafı erkek öyle de güzel olur bakarsın artık izne çıkınca vakit bol

32. hafta gelse de gidip ne zaman izne ayrılacağıma kesin karar versem

MAŞALLAH canım platese devam mi ?

inşallah canım güzel haberlerini alırız

sağol tatlım speedyim,

pilates biraz daha tempolu olduğu için 4.ayda yogaya başlamıştım, ama şimdi gebelik şekeri çıkınca günde en az yarım saat yürüyüş yapmak gerekiyor, yoga hocasına da "derslerde tempoyu biraz arttıralım" dedim. egzersiz de çok önemliymiş çünkü şekerin dengelenmesi için. bakalım şu an 7,5 kilo almış görünüyorum. zaman ne gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…