2014 Şubat Anneleri

anladım 7,5 kilo çok iyi canım yine de dikkatli beslenmek lazım tabi

aynen bende karmaşığım. oğlumda doğum fotoğrafçısı yoktu. şimdi istiyorum mesela. keza bebek şekeri kapı süsü vs. ama oğluma da haksızlık gibi geliyor (

bu arada bebk çantamı aldım bakın bakim beğenecek misiniz? spor çantası
http://www.modagram.com/kadin/victory-gym-club-fitness-cantasi-fusya/detay/32807/155305?mkwid=ZVJKPVfu_d{device}&pcrid=38208125496&gclid=CObw2MKr5roCFc7JtAod_lYAIQ

çoook tatlıymış canım,

sen mi yaptın hazır mı aldın? çok masum, saf, tertemiz...nisa duru olacaktı adı değil mi? tam adına uygun olmuş:)

çoook tatlıymış canım,

sen mi yaptın hazır mı aldın? çok masum, saf, tertemiz...nisa duru olacaktı adı değil mi? tam adına uygun olmuş:)

annem almış canım hazır yani.

evet çok basit bişey ama çok hoşuma gitti benim de nisa duru ile uyumlu

çok çok güzelmiş gerçekten çok beğendim bende canım

evet aynen dediğin gibi canım iki tane olunca aklının yarısıda bunda kalıyor

birde bişi dicem canım sana sorayım şimdi doğmadığı için sanırım bilemiyorum ama oğlum kadar sevemezmişim geliyor bana doğunca farklı olacaktır tabiki

Arkadaşlar kanal D yine açın hamilelik bilgileri veriyor benim boş günüydü iyi oldu siz de izleyin

çok çok güzelmiş gerçekten çok beğendim bende canım

sağol canım
ortasındaki bebek tek satılıyopr belki ondan alırım içine lavanta ile mevlütte verebilirim fiyatlarını bilmiyoum tabi daha

gidip pazarı gezeyim kızıma bişeyler alırım belki

Son düzenleme:

ne güzel işte tekmeliyor habire, 2. bebek mi ? benim bu 2. ve sanki daha çok hissediyorum tekmeleri filan..
Yürüyüşşlerde bende de oluyor aynısı..Özellikle günün sonunda, yorgunlaşınca bebek de ağırlaşıyor sanki.
Doktor problem yok dediyse sorun yoktur bence inşallah, anlattıklarının benzerlerini bende yaşıyorum.

annem almış canım hazır yani.

evet çok basit bişey ama çok hoşuma gitti benim de nisa duru ile uyumlu

biz de iki isim koymayı düşünüyoruz canım, "nisa beren" ya da "azra beren" var aklımda, nisa'nın söylenişi hem yumuşak hem melodik, azra daha sert gibi geliyor. beren'e eşimle beraber karar verdik, eşimin ailesi de bu ismi istiyormuş. güçlü, kuvvetli, akıllı, kadife kumaş gibi anlamları olan türkçe kökenli bir isim. yanına bir tane içinde "a" harfi geçen ya da "a" ile başlayan isim istiyoruz. bakalım ne olacak:)

çok beğendim cnm. güle güle kullan. netten mi aldın?

2.bebeklerde daha cok hissediliyo evet cok dogru.aksamlari benimde karninda agirlasitor sanki.birde geceleri hep uyandiriyor.bazen telaslaniyorum.uykular da kaciyor yavas yavas.

evet aynen dediğin gibi canım iki tane olunca aklının yarısıda bunda kalıyor

birde bişi dicem canım sana sorayım şimdi doğmadığı için sanırım bilemiyorum ama oğlum kadar sevemezmişim geliyor bana doğunca farklı olacaktır tabiki[/QUOTE]

duygularımız aynıymış :) eşime diyorum ki sen kız istedin alırsın kızını oturursun. ben oğlum kadar sevemicem sanırım diyorum. umarım hormonlardandır :)

günaydın anneler hayırlı cumalar hepinize ve bebişlere :) bebişler büyüdükçe daha da hareketli oluyor değil mi akşam misafirim vardı karşıdan baktı karnıma öf hareketlere bak diyo muhallebi gibi sallanıyo karnım :) arkadaşlar göğüs kremi öneriniz var mı acilen

ne oldu ki göğsüne. ben oğlumda ucu için lansinoh kullanmıştım. çok krem denedim bu fayda etti

günaydın canım,

internet adresini verebilir misin rica etsem? bir de fiyatları nasıl, sen oradan mı sipariş ettin?

minevenisa yazınca face de cıkıyor.arkadaşım yenide yaptırdı lohusa tacı 25+25 farklı model manet bebek şekeri ve 2adet farklı şeker sepeti bebek ve takı yastığını 130tl yaptırdı.

duygularımız aynıymış :) eşime diyorum ki sen kız istedin alırsın kızını oturursun. ben oğlum kadar sevemicem sanırım diyorum. umarım hormonlardandır :)[/QUOTE]

aslında kız isteyenden benim kız çocuklarıda çok seviyorum ama nedense oğlumun yerini tutamaz gibi geliyor dediğin gibi
inş. hormonlardandır

canım bizde de aynı durum var üzülme, bir yandan avantajı da oluyor birşeyler hazır oluyor. Bizim de şimdi kızımın odasında pembe çiçekli perdesi, yerde pembe halısı, kapıda ismi...pembe süsü filan var..Ev 2 odalı oldugundan başka odada hazırlayamıyoruz tabi..Artık yeni gelenin aklı erip isyan edene kadar oda ortak olacak.
Minimum ilk 6 ay bebekte bizimle olacak zaten, çok sonrası ranza gibi görünüyor..Asıl bunlar ergen çağa geçti mi odaları ayırmak şart olacak ama neyse o zamana Allah kerim
Nerelere gittim birden

kendim de beğendiğim için olabilir belki ama Nisa Beren daha çok hoşuma gitti ikisi birlikte güçlü kadın , akıllı kadın gibi oluyor
ismi ile yaşarlar inşallah ve ileride onlarda çok severler isimlerini

çok beğendim cnm. güle güle kullan. netten mi aldın?

sagol canım
eminönü havuzlu handan aldı annem 25 TL ye

duygularımız aynıymış :) eşime diyorum ki sen kız istedin alırsın kızını oturursun. ben oğlum kadar sevemicem sanırım diyorum. umarım hormonlardandır :)

aslında kız isteyenden benim kız çocuklarıda çok seviyorum ama nedense oğlumun yerini tutamaz gibi geliyor dediğin gibi
inş. hormonlardandır[/QUOTE]

ben de istedim aynen. eşimde ben de. hatta çin takvimine göre kızımız ama oğlumun üstüne gül koklamak gibi geliyor. kıskanmasın diye elimden geleni yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…