- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sağol tatlım speedyim,
pilates biraz daha tempolu olduğu için 4.ayda yogaya başlamıştım, ama şimdi gebelik şekeri çıkınca günde en az yarım saat yürüyüş yapmak gerekiyor, yoga hocasına da "derslerde tempoyu biraz arttıralım" dedim. egzersiz de çok önemliymiş çünkü şekerin dengelenmesi için. bakalım şu an 7,5 kilo almış görünüyorum. zaman ne gösterecek...
yaw şu ilk bebeği olanlar şanslısınız ayrı oda yapıyorsunuz kapı süsü yapıyorsunuz ben yapamıyorum mesela bunları evdeki minnak oğlumun odası o çünkü birde ozamanda öyle şeyler yokmuydu nedir yapmadık oğluma
şimdi buna yaparsam kendimi kötü hissederim diyorum üstelik herkes bişi söyler öbürüne yapmadın buna yaptın falan bu şanslı diye ozaman oğlum kuzumda üzülür
Bizim kapı süsümüz hazır bunun aynısınıhastane çıkışı ikramlarımızda hazır ama henüz resim çekemedim
yarısından sonra belime ağrı girince yatmak zorunda kaldım eşim yaptı kaldırdı
kimse görmesin süpriz olsun diye de tepeye koydu artık indirdiği bir ara çekeceğim
Eki Görüntüle 861652
çoook tatlıymış canım,
sen mi yaptın hazır mı aldın? çok masum, saf, tertemiz...nisa duru olacaktı adı değil mi? tam adına uygun olmuş:)
Bizim kapı süsümüz hazır bunun aynısınıhastane çıkışı ikramlarımızda hazır ama henüz resim çekemedim
kimse görmesin süpriz olsun diye de tepeye koydu artık indirdiği bir ara çekeceğim
Eki Görüntüle 861652
aynen bende karmaşığım. oğlumda doğum fotoğrafçısı yoktu. şimdi istiyorum mesela. keza bebek şekeri kapı süsü vs. ama oğluma da haksızlık gibi geliyor(
bu arada bebk çantamı aldım bakın bakim beğenecek misiniz? spor çantası
http://www.modagram.com/kadin/victory-gym-club-fitness-cantasi-fusya/detay/32807/155305?mkwid=ZVJKPVfu_d{device}&pcrid=38208125496&gclid=CObw2MKr5roCFc7JtAod_lYAIQ
sağol tatlım speedyim,
pilates biraz daha tempolu olduğu için 4.ayda yogaya başlamıştım, ama şimdi gebelik şekeri çıkınca günde en az yarım saat yürüyüş yapmak gerekiyor, yoga hocasına da "derslerde tempoyu biraz arttıralım" dedim. egzersiz de çok önemliymiş çünkü şekerin dengelenmesi için. bakalım şu an 7,5 kilo almış görünüyorum. zaman ne gösterecek...
çok çok güzelmiş gerçekten çok beğendim bende canım
Herkese merhaba,
26 haftalık hamileyim. Bugun doktora kontrole gittim.tam 1 ay olmuştu dr gitmeyeli tabi merak çok fazlaydı. Birde bende yürüyüşe çıktığımda 5 dk sonra karnımda inanılmaz sertlik hissediyorum ve yürümeme engel oluyor böyle bir sıkıntım var. neyse bugün dr'a tabi bi telaşlı gittim karnımın sertleştiğini söyledim bebeğin ilk kalp atışlarını dinledik fakat önce iyi atan kalp atışında bi ara düşme oluyo sonra tekrar yükseliyo tabi bu durum çok moralimi bozdu dr telaşlanmamı söyledi bebeğimin genel durumu gelişimi çok iyi 916 gr olmuş.. biraz zaman geçti ve tekrar kalp atışlarına baktı ve normale dönmüştü ama çok korktum. bebek çok hareketli buda normalmi bilmiyorum. Şuan bile karnım içinde huzursuz bi sıkıntı var gibi hissediyorum ben mi abartıyorum bilemedim.bende endişe ve korku devam ediyor bebek sürekli tekme atıyo bilmiyorum ne yapmalıyım((
annem almış canım hazır yani.
evet çok basit bişey ama çok hoşuma gitti benim denisa duru ile uyumlu
Eki Görüntüle 861652
ne güzel işte tekmeliyor habire, 2. bebek mi ? benim bu 2. ve sanki daha çok hissediyorum tekmeleri filan..
Yürüyüşşlerde bende de oluyor aynısı..Özellikle günün sonunda, yorgunlaşınca bebek de ağırlaşıyor sanki.
Doktor problem yok dediyse sorun yoktur bence inşallah, anlattıklarının benzerlerini bende yaşıyorum.
günaydın anneler hayırlı cumalar hepinize ve bebişlere :) bebişler büyüdükçe daha da hareketli oluyor değil mi akşam misafirim vardı karşıdan baktı karnıma öf hareketlere bak diyo muhallebi gibi sallanıyo karnım :) arkadaşlar göğüs kremi öneriniz var mı acilen
günaydın canım,
internet adresini verebilir misin rica etsem? bir de fiyatları nasıl, sen oradan mı sipariş ettin?
evet aynen dediğin gibi canım iki tane olunca aklının yarısıda bunda kalıyor
birde bişi dicem canım sana sorayım şimdi doğmadığı için sanırım bilemiyorum ama oğlum kadar sevemezmişim geliyor bana doğunca farklı olacaktır tabiki
yaw şu ilk bebeği olanlar şanslısınız ayrı oda yapıyorsunuz kapı süsü yapıyorsunuz ben yapamıyorum mesela bunları evdeki minnak oğlumun odası o çünkü birde ozamanda öyle şeyler yokmuydu nedir yapmadık oğluma
şimdi buna yaparsam kendimi kötü hissederim diyorum üstelik herkes bişi söyler öbürüne yapmadın buna yaptın falan bu şanslı diye ozaman oğlum kuzumda üzülür
biz de iki isim koymayı düşünüyoruz canım, "nisa beren" ya da "azra beren" var aklımda, nisa'nın söylenişi hem yumuşak hem melodik, azra daha sert gibi geliyor. beren'e eşimle beraber karar verdik, eşimin ailesi de bu ismi istiyormuş. güçlü, kuvvetli, akıllı, kadife kumaş gibi anlamları olan türkçe kökenli bir isim. yanına bir tane içinde "a" harfi geçen ya da "a" ile başlayan isim istiyoruz. bakalım ne olacak:)
çok beğendim cnm. güle güle kullan. netten mi aldın?
duygularımız aynıymış :) eşime diyorum ki sen kız istedin alırsın kızını oturursun. ben oğlum kadar sevemicem sanırım diyorum. umarım hormonlardandır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?