minevenisa yazınca face de cıkıyor.arkadaşım yenide yaptırdı lohusa tacı 25+25 farklı model manet bebek şekeri ve 2adet farklı şeker sepeti bebek ve takı yastığını 130tl yaptırdı.
slm kızlar nasılsınızzz bakalım ınsallah yarın doktora gıdıcem nerdeyse 50 gun oldu bakalım seker yuklememden neler cıkacak bu arada koctas dolabımız geldı demıstım dolap guzel fena degıl ama malesef ıcını net gostermıyordu resımde baska nır urunde ıcını acık gorduk raflar vardı sımdı geldı sadece yukarda raf var altında askılık var ona canım cok sıkıldı nasıl bebe dolabıysa artık gcık oldum.
aksam komsularla oturma vardı bana dedılerkı hıc korkma burda dogurmaktan ozel hastanelerın ne farkı varkı devlettekılerden hıc takma gıt dogur dedıler devlette:) bu arada dun arkadasımın ablası benım doktorumda dogum yaptı ama memnun degılmıs bu duydugum ıkıncı kotu sey ama arkadasım henuz gerı donmedı buraya neden memnun olmadıgını falan daha ogrenemedım ama arkadasım dedıkı sabahtan aksama kadar kanlı carsafta yatırdılar daha aksam degıstırdıler dedı bu hastanede 2000 lıraya yakın yanı dogum
aynı doktorla ilgili farklı yorumlar olabiliyor. sen memnunsan gerisi önemli değil bence
Bu sabah neee bugün ct değil miii diyerekten çok bet kalktım..
Hala da üzerimde bi musibetlik var arkadaşlar, başım da biraz ağrıyor gibi...mıy mıy mıy bi ruh halindeyim, ama aslında izne çıkmaya az kaldı bu hafta da bitti diye de sevinmiyor değilimm
Vızıldanma sebeplerim..işler...oturmaktan ağrıyan sırtım, belim...ufak ufak ağrıyan başım...uyumak isteyen kafam :) falan filan
Hala da üzerimde bi musibetlik var arkadaşlar, başım da biraz ağrıyor gibi...mıy mıy mıy bi ruh halindeyim, ama aslında izne çıkmaya az kaldı bu hafta da bitti diye de sevinmiyor değilimm
Vızıldanma sebeplerim..işler...oturmaktan ağrıyan sırtım, belim...ufak ufak ağrıyan başım...uyumak isteyen kafam :) falan filan
canım biz de evlenirken kapı süsleme falan pek yoktu şimdi bakıyorum tüllerden gelin evinin dış kapısı bile süsleniyo.. benim de içim gidiyodu bazı şeylere o yüzden hep dedim bebeğim olursa süsün püsün dibine vurucam diye gerçi yine çok şatafatlı şeyler yapmam ama yine de içimde kalmıcak kadar yapmak istiyorum. sen de dış kapıyı süsleyebilirsin beyaz renkli bi tülle üstüne de bebişli bi süs asarsın bence güzel olur el alem ne derse desin boşver bizim mutluluğumuz her şeyden önemli tatlımyaw şu ilk bebeği olanlar şanslısınız ayrı oda yapıyorsunuz kapı süsü yapıyorsunuz ben yapamıyorum mesela bunları evdeki minnak oğlumun odası o çünkü birde ozamanda öyle şeyler yokmuydu nedir yapmadık oğluma
şimdi buna yaparsam kendimi kötü hissederim diyorum üstelik herkes bişi söyler öbürüne yapmadın buna yaptın falan bu şanslı diye ozaman oğlum kuzumda üzülür
slm kızlar nasılsınızzz bakalım ınsallah yarın doktora gıdıcem nerdeyse 50 gun oldu bakalım seker yuklememden neler cıkacak bu arada koctas dolabımız geldı demıstım dolap guzel fena degıl ama malesef ıcını net gostermıyordu resımde baska nır urunde ıcını acık gorduk raflar vardı sımdı geldı sadece yukarda raf var altında askılık var ona canım cok sıkıldı nasıl bebe dolabıysa artık gcık oldum.
aksam komsularla oturma vardı bana dedılerkı hıc korkma burda dogurmaktan ozel hastanelerın ne farkı varkı devlettekılerden hıc takma gıt dogur dedıler devlette:) bu arada dun arkadasımın ablası benım doktorumda dogum yaptı ama memnun degılmıs bu duydugum ıkıncı kotu sey ama arkadasım henuz gerı donmedı buraya neden memnun olmadıgını falan daha ogrenemedım ama arkadasım dedıkı sabahtan aksama kadar kanlı carsafta yatırdılar daha aksam degıstırdıler dedı bu hastanede 2000 lıraya yakın yanı dogum
canım biz de evlenirken kapı süsleme falan pek yoktu şimdi bakıyorum tüllerden gelin evinin dış kapısı bile süsleniyo.. benim de içim gidiyodu bazı şeylere o yüzden hep dedim bebeğim olursa süsün püsün dibine vurucam diye gerçi yine çok şatafatlı şeyler yapmam ama yine de içimde kalmıcak kadar yapmak istiyorum. sen de dış kapıyı süsleyebilirsin beyaz renkli bi tülle üstüne de bebişli bi süs asarsın bence güzel olur el alem ne derse desin boşver bizim mutluluğumuz her şeyden önemli tatlım
güle güle kullanın eşyalarınızı canım dolabın içine asılan kumaş raflar var askılık kısmına asılıyo onlardan alıp alanı genişletebilirsin canım bi bak istersenben de özel hastaneler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum dün devlete gittim çok kalabalık olması dışında doktor baya iyiydi beğendim devlette doğurucam ordaki ebelere ve hemşirelere çok güveniyorum zaten doğum anında doktor son dakika geliyo bi anlamı kalmıyo.. geçen şeker yüklemesinde kolumu öyle morarttılar ki hatta mor değil siyah doğuma kadar anca geçer diyorum..
geçmiş olsun=((günden güne ağırlaşıyoruz ondandır..bende son günlerde hiçç uyuyamıyorum gerginlikten patlicakmışım gibi
kızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz
bende face grubuna katılmak istiyorum.nasıl katılıcaz face daha ii olur.
aynı sıkıntılar ile her güne uyanıyoruz işte
neyseki bugün cuma diye kendimi sevindirmek istiyorum
geçmiş olsun=((günden güne ağırlaşıyoruz ondandır..bende son günlerde hiçç uyuyamıyorum gerginlikten patlicakmışım gibi
AYNEN bugün cuma..günü de yarıladık bile..işler bitti mi tabi ki hayır
bu arada bu sıkıntılarımız, bir mucizenin bedeli, gülün dikeni peyt ne edebiyat yaptım
benimde kız 2 gündür yuvaya gitmiyor, anneciğimi çağırdım sağolsun o ilgileniyor.
Minnoşa yediği bişey dokundu, terliksiz ve de bolca çıplak gezdiği için üşüttü mideyi sanırım..Geçen gece bolca kustu..dün de ishale çevirmiş, şimdi geçti gibi çok şükür. Dün ben buna üzülürken bi haver okudum kahrodlum ya
Allahım dedim sen bizi koru tüm kötülüklerden...dermansız dertlerden..
Arkadaşım da kızdı, sen hamilesin ne diye kötü haverleri okuyosun dedi ama başlık dikkatyimi çekti ve okumuş bulundum.
Şu sabiha paktuna olayı...
özel mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?