• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

yazdıklarınızı henüz okuyamadım halim yok desem yeridir.Sizleri merakta bırakmamak için girdim.kahverengi lekelenmeler azaldı inş artıp kırmızı kana dönüşmez.Bebişim benimle olur (Amin) progestan sadece günde 1 kere alıyorum acaba doktorun dediğini yanlış mı anladım diye kafama takıldı .akıntım fazlalaşırsa ararım ama ilaç acayip sersemlik uyku hali yapıyor.

bende progestan kullanıyorum.önlem olsun diye verdi doktorum.ben günde 3 tane içiyorum.doktorum öyle söyledi.prospektüsünde de öyle yazıyor.kimisinde yan etki yaparmış ama bende çok şükür yok.

ama kışın da hamiş olucaz :16: ama yazdan yeni çıkmış olucaz sonuçta heralde olmaz öyle bişey ama her hamilein mutlaka böyle olmayan bişeyi istediği olur genelde :52:
aklıma ne geldi biliyomusun buzluğa atalım meyvelerden hakkatten ya kış aklıma gelmedi bile simdi daha mercimek büyüyünce allah bilir neler isticek:)babaları düşünsün valla:):16:

kıs inşallah öle bişey olmaz gerçi yaz meyveleri daha cok onları yemekten kış meyveleri aklımıza gelmez:)

anladım canım teşekkürler ankarada da var da sükran ismınde doktor o sandım canım:)

aklıma ne geldi biliyomusun buzluğa atalım meyvelerden hakkatten ya kış aklıma gelmedi bile simdi daha mercimek büyüyünce allah bilir neler isticek:)babaları düşünsün valla:):16:

ben istediğim meyvenin dondurulmuşunu buldum kurutulmuşuu şekerlemesini reçelini herşeyini buldum ama yok ya benim canım hep tazesini istedi aldıklarımızı sadece tatmıştım onu yerini tutmamıştı :1:

Kızlar kalp atışlarınızı ne zaman duydunuz ? Ben 5+4 de kontrole gidicem perşembe günü dr o gün gel bebeği görür kalbini dinleriz dedi , acaba belli olur mu. ?
ben 5+6 yken gittim sadece kese göründü canım 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
yazdıklarınızı henüz okuyamadım halim yok desem yeridir.Sizleri merakta bırakmamak için girdim.kahverengi lekelenmeler azaldı inş artıp kırmızı kana dönüşmez.Bebişim benimle olur (Amin) progestan sadece günde 1 kere alıyorum acaba doktorun dediğini yanlış mı anladım diye kafama takıldı .akıntım fazlalaşırsa ararım ama ilaç acayip sersemlik uyku hali yapıyor.

ilk hamileliğimde benimde olmuştu sürekli yatmıştım günde 3 tane içiyordum progestanı kutusunda yazmıyor mu canım reçetedede yazar

canım çok sevindim, kalp atışını duydunuz mu, ben olabildiğince geç gitmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra falan.. ebru hanımda kalp atışını duymaya yarayan aparat yoktu.. birde benimde beta hcg çok yüksek, ebru hanım ne sorcam bi sıkıntı yok deyip bırakıyordu, neden yüksekmiş, sende bize anlatır mısın? :)

canım şükran hanım çok iyi çok tatlı bir doktor beta oranını sordum 5 haftalıkmış benim test yaptığımda gayet normal dedi eline aldı takvimi tane tane açıkladı sonra ultrasonda açıklamalar yaptı kalp atışını dinledik cihazı saygıdakine göre daha nasıl desem teknolojikti yani bak dedi minik kalbi atıyor dedi ve dinletti tatile gideceğimizi söyledim malum 12.haftada bi test var onunla ilgili açıklamalar yaptı ama genel olarak çok motive ediyor insanı rahatlatıyor

kıs inşallah öle bişey olmaz gerçi yaz meyveleri daha cok onları yemekten kış meyveleri aklımıza gelmez:)

valla canım ismini vermeyimde tam bi kış meyvesi cekti benim canım. aradık taradık bulamadık ama canım babam saolsun anamurdan getirtmiş benim suçum deeil bebiş istedi bende onun için afiyetle yedim =)

Kızla bide bende 3 4 gündür olan bişey var sürekli kötü rüyalar görüyorum. bebeğimin özürlü olduğunu görüyorum bugünde tuvalete giriodum kanamam oluodu o kadar korkuodum ki bi uyandım gercek sandım. neden böle oluo yada bunun icin bildiğiniz bi dua falan var mı?

Kızla bide bende 3 4 gündür olan bişey var sürekli kötü rüyalar görüyorum. bebeğimin özürlü olduğunu görüyorum bugünde tuvalete giriodum kanamam oluodu o kadar korkuodum ki bi uyandım gercek sandım. neden böle oluo yada bunun icin bildiğiniz bi dua falan var mı?

canım bende yaşadım bikaç gün onu..uykumda nefes alışverişim değişiomuş eşim çok korkmuş hatta nefesin kesilio gbi oluyordu dedi rüyanın etkisiyle...aklına kötü şey getirme canım hiç ben elimi karnımın altına (kasığımda ağrı yapan bölgeye) koyup bebeğişime sıkı tutun ufaklık diorum:) iyi hissettiriyor kendimi... onun dışında uyumadan önce rüyada korkmaya karşı bir dua var nete yazıncada çıkıyor onu okuyup yatıyorum.. çok rahatım...Allah hiç birimizi bebeğimizle sınamasın inş.. tedirgin olmamız normal ama ne kadar rahat olmaya çalışırsak bebek için o kadar iyi bunu unutma. bir de ister istemez şuan tüm hayatımız bebek oldu sohbetler salığımız düşüncemiz.. mümkün olduğunca sosyal aktivite yapın...film izleyin gezin yüzün hatta benm doktorum tatile git dedi yüz bol bol dedi...düşünmedikçe daha kolay alışıyorsun ve daha az aklına kötü şeyler geliyor...

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledim :nazar: hayatımda duyduğum en güzel sesti :16: herşey yolunda bebeğim çok güzel yere yerleşmiş kesede çok iyi :nazar: bidahaki kontrolümüz haftaya..darısı duymayan diğer arkadaşlara..

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledim :nazar: hayatımda duyduğum en güzel sesti :16: herşey yolunda bebeğim çok güzel yere yerleşmiş kesede çok iyi :nazar: bidahaki kontrolümüz haftaya..darısı duymayan diğer arkadaşlara..

Gözün aydın canım ;) kaçıncı haftanda duydun?

Son düzenleme:
ben 5+6 yken gittim sadece kese göründü canım 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi

ilk hamileliğimde benimde olmuştu sürekli yatmıştım günde 3 tane içiyordum progestanı kutusunda yazmıyor mu canım reçetedede yazar

sorun olmadı dimi sende ne güzel.E-recete numarası veriliyor ya artık.eczacı ekranda görmüştür diye düşünüyorum.çünkü 24 saate bir dedi.

Merhaba hanımlar. Yeni anne adayı ve yeni üye olarak aranıza bugün katıldım... Tahminen 1 aylık hamileyim.. Evde test yaptım sonra da kan testi verdim 2 haftalık hamile olduğumu 2 hafta sonra tekrar test yaptırmamı söyledi hastanedeki görevli. Bu hafta kısmetse doktora gidip keseyi görücem.. Hamile olduğumu hala hissetmesem de çok garip bi duygu bu yaşadığım :)

canım bende yaşadım bikaç gün onu..uykumda nefes alışverişim değişiomuş eşim çok korkmuş hatta nefesin kesilio gbi oluyordu dedi rüyanın etkisiyle...aklına kötü şey getirme canım hiç ben elimi karnımın altına (kasığımda ağrı yapan bölgeye) koyup bebeğişime sıkı tutun ufaklık diorum:) iyi hissettiriyor kendimi... onun dışında uyumadan önce rüyada korkmaya karşı bir dua var nete yazıncada çıkıyor onu okuyup yatıyorum.. çok rahatım...Allah hiç birimizi bebeğimizle sınamasın inş.. tedirgin olmamız normal ama ne kadar rahat olmaya çalışırsak bebek için o kadar iyi bunu unutma. bir de ister istemez şuan tüm hayatımız bebek oldu sohbetler salığımız düşüncemiz.. mümkün olduğunca sosyal aktivite yapın...film izleyin gezin yüzün hatta benm doktorum tatile git dedi yüz bol bol dedi...düşünmedikçe daha kolay alışıyorsun ve daha az aklına kötü şeyler geliyor...

cevabın icin tesekkürler canım. haklısın ben su an calısmıorum evdeyim sürekli ve netin basındayım. eşimde kızıo olumsuz şeyler okuosun ondan oluo dio. bide ilk doktora gittiğimde bana kese var ama bebek gözükmüo demisti sonra baska doktora gittik orda gördük bebişi kalp atısınıda duyduk ondan da etkilendim galiba. ama haklısın kendime acilen bi uğraş bulmam lazım =)

ya artık havalar ısındı çorba da gitmiyor .. canım bir şey istemiyor ama neden kilo alıyorum ben peki.. pantolonlar sıkmaya başladı artık..
ben de yemek türü üretemiyorum önceden yemek yapmak bir zevkti.. ama artık eşim akşama ne yiyeceğiz diye sorcak diye korkuyorum.. :1::1:
allahtan sıkıntı yapmıyor :56:

kizlar ben bi salata tarifi buldum hem besleyici hem lezzetli ( yada benim istahim biraz acik:))
Simdi once duz ispanak yapraklarini genis bi servis tabagina koyup elinizle parcaliyosunuz sonra ustune hasladiginiz biraz bulgur veya bugday (1-2) avuc kadar ustune sicak suda yumusatilip dogranmis kuru domates ustune sarimsakli yogurt en ustede ceviz ve nane serpiyosunuz. Ben cok sevdim :)

Bi de yaz gunleri icin meybuz tarzi bi tarif de gormustum max dondurma kaliplari gibi plastik bi kap bulup icine istediginiz meyveyi parcalayip koyuyosunuz ustune doldurcak kadar da sut, bence gayet hafif ve serrinletici bisey bu :)

Son düzenleme:
Back
X