2014 Şubat Anneleri

iyiymiş canım seninki ya ne güzel

aynen dedim 2000-2500 hastaneye vereceğime odasını döşerim bari

bak ben hiç sormadım bizide etkiler mi diye
ağlamayana memem yok tabi
iyi fikir walla sağol

valla bizim de muayene ücreti 37den 60a çıktı....doğum ne olur bilmem...normal 750ymişti zamdan sonra ne olacak bakalım...devlet hastaneleri çok kalabalık ve malum etraftan duyuyoruz nasıl davrandıklarını...hiç istememiştim gitmek..ama tutup 2 katına yakın fiyat çıkarsa ortaya,başka çare kalmayacak sanırım

selam kızlarr
pazara gittim bi portbebe (11 lira) bir de 5 metre kumaş aldım(toplam 25 lira)
sonrada eve geldim ama yetti bana nerde eminönüne gitcem böylee

herkese iyi akşamlar bugün yolda yürürken karnımın sol tarafına bi ağrı girdi hatta ağrıdan çok zor yürürdüm sancı kasılma gibi bişey olabilirmi bilgisi olan varmı

bu sancılardan geçen hafta 3 gün boyunca bende de oldu durup duruken girdiği de oldu yemeklerden sonra başladı bazen bende kokrtum hele birinde kaldım kaskatı her harewketimde acı veriyordu doktora gittim dün ultrasonla baktı ya karnın büyüdüğü için olur ya da erken doğum habercisi olabilirdedi, erken doğum iiçin ultrasondan bakılıomuş rahim ağzında kasılma varmı diye baktı yok kasılma filan dedi rahat ol karnın büyüyor bunlar normal. seninkide öledir büyük ihtimalle bebişlerimiz büyüyo kaslar uyum sağlamıo hemen acı verio

kızlar braxton hicks adlı yalancı kasılmalar, sancılar bu dönemde olabiliyormuş. aşağıda konuyla ilgili bilgi var.

:Yalanc Doum Arlar Kaslmalar Kontraksiyonlar Ars Braxton Hicks Kaslmas Ars Arlar Doum Fotoraflar Fotoraf Videosu Vidyosu Youtube Youtub Youtop Video Vidyo zle Doum creti fiyat doktoru hekimi ssk bakur emekli sand genel zel sigorta anlamal hastane has

ben lansinoh aldım canım

Bana doktorun verdiği ilaçtan tavsiye ediyorum sana doktora gitmeden bir kez kullanman yeterli canım

maşallah

ocak topiğinde biri 29 haftalık doğum yapmış kızlar

bebek yoğun bakımdaymış
allah yardımcısı olsun inş.

Allah tez zamanda şifa versin kıyamam ya

Eki Görüntüle 861635

kızlar ilk defa paylaşıyorum 27+4 lük göbüşüm

Maşallah size

Ben de kaç gündür nasıl olacaklar diye bekliyorum yapılıp kaldırılmış bile

Canım senin şu doktor endişen ne olacak bilemiyorum.Sen memnunsan takılma başkalarının dediğine.Alternatifin çok yok çünkü sürekli stresli stresli geziyosun

çok güzeller canım güle güle kullansın oğluş kumaşı napcan çarşafmı ?

nevresim yastık kılıfı karyola kenarlığı ve karyoladan aşağı sarkan bi kıım yapcam ısmını bilmiom
:)

bak aşagıdaki fotodki gibi benim kumaşla düşün:)

çok güzel olacaktır canım beğendim
böyle kumaş işlerini falan görünce heyecanlanıyorum ben acaba eski hayatımda terzi falanmıydım ya çok seviyorum el emeği şeyleri

çok güzel olacaktır canım beğendim
böyle kumaş işlerini falan görünce heyecanlanıyorum ben acaba eski hayatımda terzi falanmıydım ya çok seviyorum el emeği şeyleri

ben beceriksizim alsında bilimcişm yaa
ana fikir üretiyim böyle buliyim
dşkme işini yapamıom annem yapcak inşallah:)
bi 3 metre kumaş da alırsam onlada beşiğe yaparız artık
normalde nevresşm yorgan takımlar en 100 lira yorgan annemden kumaş benden kenarlara elyafı da alırım 50 liiraya çıkar bu şekilde hem de beğendiğim kumaş olur dedim

elyafmı kullanacaksınız yorganını ?

aqnnem yapcak bilmiyorum ki.
metre elyaftan bahsettim ben kenar koruyuculya koyuluyor ya

haaa evet bizde onlardan aldık annemle alt açma için ve yaptık biti fakat bir türlü resmini çekip koyamadım ya hafta sonu eşime diyeyimde tlfnuyla çeksin atsın pcye

güzel olur canım onlar

bence elyafı o yan korumalıklar dışında kullanmayın canım ya
ben yorgan içinde pamuk seviyorum açıkcası hem sağlıklı hemde yün gibi ağır olmuyor

Son düzenleme:

bu elyafı nerden bulurum bilim yorgancılarda bulubur mu ben pek bilmem bu işleri:S
sen de bi çek koy bakalım görelim seninkileri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…