çok beğendim cnm. güle güle kullan. netten mi aldın?
çoook tatlıymış canım,
sen mi yaptın hazır mı aldın? çok masum, saf, tertemiz...nisa duru olacaktı adı değil mi? tam adına uygun olmuş:)
Bende çok beğendim nereden temin edebiliriz bilgi verebilirmisin
iyiymiş canım seninki ya ne güzel
aynen dedim 2000-2500 hastaneye vereceğime odasını döşerim bari
bak ben hiç sormadım bizide etkiler mi diye
ağlamayana memem yok tabi
iyi fikir walla sağol
herkese iyi akşamlar bugün yolda yürürken karnımın sol tarafına bi ağrı girdi hatta ağrıdan çok zor yürürdüm sancı kasılma gibi bişey olabilirmi bilgisi olan varmı
Özel mesaj kutularınız dolu arkadaşlar
selam kızlarr
pazara gittim bi portbebe (11 lira) bir de 5 metre kumaş aldım(toplam 25 lira)
sonrada eve geldim ama yetti bana nerde eminönüne gitcem böylee:d
Eki Görüntüle 861978 Eki Görüntüle 861979
bu sancılardan geçen hafta 3 gün boyunca bende de oldu durup duruken girdiği de oldu yemeklerden sonra başladı bazen bende kokrtum hele birinde kaldım kaskatı her harewketimde acı veriyordu doktora gittim dün ultrasonla baktı ya karnın büyüdüğü için olur ya da erken doğum habercisi olabilirdedi, erken doğum iiçin ultrasondan bakılıomuş rahim ağzında kasılma varmı diye baktı yok kasılma filan dedi rahat ol karnın büyüyor bunlar normal. seninkide öledir büyük ihtimalle bebişlerimiz büyüyo kaslar uyum sağlamıo hemen acı verio
günaydın anneler hayırlı cumalar hepinize ve bebişlere :) bebişler büyüdükçe daha da hareketli oluyor değil mi akşam misafirim vardı karşıdan baktı karnıma öf hareketlere bak diyo muhallebi gibi sallanıyo karnım :) arkadaşlar göğüs kremi öneriniz var mı acilen
Günaydın
Hayırlı cumalar
79 günüm kalmış doğuma :119::119::119::119::119:
ve cetvelimi her gün okudukça daha çok heycanlanıyorum. Kızım ne güzel hazırlanıyor gelmeye:102::102::102:
ay sonu doktora giderken 2 kilo almış olarak gitmek istiyordum ama daha doktora gitmeye 2 hafta var ben 2,5 kilo almışım :2:
yine tuvalete de çıkamıyoruminşallah daha fazla almam dikkat edeyim biraz daha fazla
günaydın güzel annişler ve sevgili bebişleri,
ben şimdi bir toplantıya gireceğim. geçmişi okuyamadım. ama size dün çekip de ekleyemediğim 26+4 göbeğimi ekleyip kaçıyorum:))
Eki Görüntüle 861605
öpüldünüz
ocak topiğinde biri 29 haftalık doğum yapmış kızlar
bebek yoğun bakımdaymış
allah yardımcısı olsun inş.
Bizim kapı süsümüz hazır bunun aynısınıhastane çıkışı ikramlarımızda hazır ama henüz resim çekemedim
yarısından sonra belime ağrı girince yatmak zorunda kaldım eşim yaptı kaldırdı
kimse görmesin süpriz olsun diye de tepeye koydu artık indirdiği bir ara çekeceğim
Eki Görüntüle 861652
slm kızlar nasılsınızzz bakalım ınsallah yarın doktora gıdıcem nerdeyse 50 gun oldu bakalım seker yuklememden neler cıkacak bu arada koctas dolabımız geldı demıstım dolap guzel fena degıl ama malesef ıcını net gostermıyordu resımde baska nır urunde ıcını acık gorduk raflar vardı sımdı geldı sadece yukarda raf var altında askılık var ona canım cok sıkıldı nasıl bebe dolabıysa artık gcık oldum.
aksam komsularla oturma vardı bana dedılerkı hıc korkma burda dogurmaktan ozel hastanelerın ne farkı varkı devlettekılerden hıc takma gıt dogur dedıler devlette:) bu arada dun arkadasımın ablası benım doktorumda dogum yaptı ama memnun degılmıs bu duydugum ıkıncı kotu sey ama arkadasım henuz gerı donmedı buraya neden memnun olmadıgını falan daha ogrenemedım ama arkadasım dedıkı sabahtan aksama kadar kanlı carsafta yatırdılar daha aksam degıstırdıler dedı bu hastanede 2000 lıraya yakın yanı dogum
şu an online deil speedy,
ben söyleyim canım istanbul'da havuzlu han'dan almış
nevresim yastık kılıfı karyola kenarlığı ve karyoladan aşağı sarkan bi kıım yapcam ısmını bilmiom
:)
bak aşagıdaki fotodki gibi benim kumaşla düşün:)
Eki Görüntüle 862034
çok güzel olacaktır canım beğendim
böyle kumaş işlerini falan görünce heyecanlanıyorum ben acaba eski hayatımda terzi falanmıydım yaçok seviyorum el emeği şeyleri
ben beceriksizim alsında bilimcişm yaa
ana fikir üretiyim böyle buliyim
dşkme işini yapamıom annem yapcak inşallah:)
bi 3 metre kumaş da alırsam onlada beşiğe yaparız artık
normalde nevresşm yorgan takımlar en 100 lira yorgan annemden kumaş benden kenarlara elyafı da alırım 50 liiraya çıkar bu şekilde hem de beğendiğim kumaş olur dedim
elyafmı kullanacaksınız yorganını ?
aqnnem yapcak bilmiyorum ki.
metre elyaftan bahsettim ben kenar koruyuculya koyuluyor ya
haaa evet bizde onlardan aldık annemle alt açma için ve yaptık biti fakat bir türlü resmini çekip koyamadım ya hafta sonu eşime diyeyimde tlfnuyla çeksin atsın pcye
güzel olur canım onlar
bence elyafı o yan korumalıklar dışında kullanmayın canım ya
ben yorgan içinde pamuk seviyorum açıkcası hem sağlıklı hemde yün gibi ağır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?