2014 Şubat Anneleri

bbilimciğim benim memleketteki teyzemler kalın kalın iplikten hart hurt yemek melek örüp gönderiyorlar, üzülmesinler diye bir sey demiyorum teşekkür ediyorum ama, sonuçta insan borçlanıyor bir şekilde. bugün sen bana, yarın ben sana misali...yani görsen çelik yelek gibi resmen :)) çocuk mahvolur ayol onun içinde:)) yorganını da herkesten evvel yaptırıp getirdiler daha 3 aylıktı bebiş:) onu da bizim memleket usululüne göre yün yaptırmışlar tabi:) ben yün yorganı antalya'da öyle fazla kullanamam gibime geliyor. bir de en sağlıklısı pamuk deniliyor, diğer malzemelerin bazı bünyelere alerji yapma ya da mikrop barındırma ihtimali daha yüksekmiş.

annem de biraz bozulmuş aslında, "anneanne olarak yorganı,yastığı benim yaptırmam gerekirdi, bunlar insana bir hevesi bile yaşatmıyorlar herkesten evvel alelacele yorgan yaptırmaya girişmişler" diye...neyse sağolsunlar yine de tabii

Bana doktorun verdiği ilaçtan tavsiye ediyorum sana doktora gitmeden bir kez kullanman yeterli canım

Ben de kaç gündür nasıl olacaklar diye bekliyorum yapılıp kaldırılmış bile [/COLOR][/SIZE]

en kısa sürede tepeden indirtip resimlerini çekeceğim

Merhaba bahsedilen kapı süsü değilmi .. havuzlu handan hangi magazadan ve nekadar almış :))

Havuzlu han içinde süs satan çok yer var annem aldığı için mağaza adını bende bilmiyorum ama oraya gidince mutlaka bulacaksınıdr

gitmeden almak istersen mompery sitesinde de var aynı model

Son düzenleme:

Merhaba ,
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.. :) Mompery sit. hemen bakıcam ..

Selam kızlar, geçmişi okuyordum ama eşim geldi. Şöyle bir kızımız gelmeden sinema keyfi yapalım dedik. O yüzden hemen kaçacağım. Aslında 8.5 kilo aldım. Zayıf da başlamadım. 1.57 bıyum 63 ke hamile kaldım ama ben de nereme gidiyor kilolar bilmiyorum. Karnım da büyümeyince bir şüpheye düşmüyor değilim hani:/

Bu arada sağol bbilimcim:)

mompery den çok alışveriş yapıyorum ben. kampanyanın adı ney

kızlar bugün itibariyle kızımın odasının konsepti değişti hersey farklı oldu biz tamamen kırmızılı düşünürken şimdi ise pembe ağırlıklıya döndü eltim pembel, avize almış.halıyıda o alıcak o yüzden değişti herşey nasıl foto yükleniyordu fotolarını yükleyeyim

kızlar bebeğin eksiklikleri bitti foto koyacağım bir ögreniyim sonra koyacağım inş

yalnız battım her ay al yani maddi kriz iş yapamıyorum mecbur kadın parası yok bebek eşyaları yok eksikler dahada almak istiyorum
ben savurgan değildim ama hamile kalınca savurgan biri oldum fark ettim fazla almışım bazı şeyleri
annelik içgüdüsü her halde bebişim eksik olmasın diye

pembe kırmızıdan daha güzel huzur veriyor

kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum

Huzommm maşallah Mustafa Kemal'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…