Merhaba bahsedilen kapı süsü değilmi .. havuzlu handan hangi magazadan ve nekadar almış :))
haaa evet bizde onlardan aldık annemle alt açma için ve yaptık biti fakat bir türlü resmini çekip koyamadım ya hafta sonu eşime diyeyimde tlfnuyla çeksin atsın pcye
güzel olur canım onlar
bence elyafı o yan korumalıklar dışında kullanmayın canım ya
ben yorgan içinde pamuk seviyorum açıkcası hem sağlıklı hemde yün gibi ağır olmuyor
bebişim 1040 gr olmuş, iş yaptım kızlar hafif sancım oldu, inşallah birşey yoktur yaa
Bana doktorun verdiği ilaçtan tavsiye ediyorum sana doktora gitmeden bir kez kullanman yeterli canım
Ben de kaç gündür nasıl olacaklar diye bekliyorum yapılıp kaldırılmış bile[/COLOR][/SIZE]
Merhaba bahsedilen kapı süsü değilmi .. havuzlu handan hangi magazadan ve nekadar almış :))
en kısa sürede tepeden indirtip resimlerini çekeceğim
Havuzlu han içinde süs satan çok yer var annem aldığı için mağaza adını bende bilmiyorum ama oraya gidince mutlaka bulacaksınıdr
gitmeden almak istersen mompery sitesinde de var aynı model
günaydın canım senin karnın hiç yok gibi ne güzel kilo almadın mı..
canım eşin haklı alsında belki yine güneş temalı daha güzel ve daha uyguna bişey bulabilirsin
araştır zaman var daha onu yaptırırsın çoğu kişi kaldırıp kenara atacak en yakınlar sadece alıp güzelce evinde saklar
ben hastane çıkışına onun için daha çok özendim en yakınım olacak yanımda ama mevlütte yakından 1 adım fazlasını çağırıyorsun biraz daha basit bişey almak istiyorum.
aynen ama çıkamıyorum doktora böyle desem de anlamaz zatenkilo almışım olarak algılar
gunaydın kızlar nasılsınız ?
speedyim takma kiloları canım ya gayet güzel bir hatunsun sen
jack dünde dedim canım çok para her biri için 3 tl sen el emeğinle daha güzel bişiler yaparsın eminim
ismiirna çok fit bir gebesin canım maşallah
en kısa sürede tepeden indirtip resimlerini çekeceğim
Havuzlu han içinde süs satan çok yer var annem aldığı için mağaza adını bende bilmiyorum ama oraya gidince mutlaka bulacaksınıdr
gitmeden almak istersen mompery sitesinde de var aynı model
mompery den çok alışveriş yapıyorum ben. kampanyanın adı ney
Merhaba , mompery de kampanya adı : Letizia
kimin maçı var acep
kaçakkkk :) nerelerdesin diye baktım,iyi her şey yolundaymış, sıkıntı yok o zaman
kızlar bugün itibariyle kızımın odasının konsepti değişti hersey farklı oldu biz tamamen kırmızılı düşünürken şimdi ise pembe ağırlıklıya döndü eltim pembel, avize almış.halıyıda o alıcak o yüzden değişti herşey nasıl foto yükleniyordu fotolarını yükleyeyim
kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum
Eki Görüntüle 862383
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?