AYNEN bugün cuma..günü de yarıladık bile..işler bitti mi tabi ki hayır
bu arada bu sıkıntılarımız, bir mucizenin bedeli, gülün dikeni peyt ne edebiyat yaptım
benimde kız 2 gündür yuvaya gitmiyor, anneciğimi çağırdım sağolsun o ilgileniyor.
Minnoşa yediği bişey dokundu, terliksiz ve de bolca çıplak gezdiği için üşüttü mideyi sanırım..Geçen gece bolca kustu..dün de ishale çevirmiş, şimdi geçti gibi çok şükür. Dün ben buna üzülürken bi haver okudum kahrodlum ya
Allahım dedim sen bizi koru tüm kötülüklerden...dermansız dertlerden..
Arkadaşım da kızdı, sen hamilesin ne diye kötü haverleri okuyosun dedi ama başlık dikkatyimi çekti ve okumuş bulundum.
Şu sabiha paktuna olayı...
kızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz[/QUOTE
Ben de face grubuna katilmak istiyorum
ne oldu ki göğsüne. ben oğlumda ucu için lansinoh kullanmıştım. çok krem denedim bu fayda etti
Bu sabah neee bugün ct değil miii diyerekten çok bet kalktım..
Hala da üzerimde bi musibetlik var arkadaşlar, başım da biraz ağrıyor gibi...mıy mıy mıy bi ruh halindeyim, ama aslında izne çıkmaya az kaldı bu hafta da bitti diye de sevinmiyor değilimm
Vızıldanma sebeplerim..işler...oturmaktan ağrıyan sırtım, belim...ufak ufak ağrıyan başım...uyumak isteyen kafam :) falan filan
canım ben de istiyorum facebook grubuna nasıl üye olacağızbana da atar mısın cnm
speedy banada atarmısın face adresini
msj kutularınız dolu
Özel mesaj kutularınız dolu arkadaşlar
bende faceye katılmak istiyorum arkadaşlar
bende faceye katılmak istiyorum arkadaşlar
yanlışlıkla alıntı yapmışım canım ya :)
ne güzel işte tekmeliyor habire, 2. bebek mi ? benim bu 2. ve sanki daha çok hissediyorum tekmeleri filan..
Yürüyüşşlerde bende de oluyor aynısı..Özellikle günün sonunda, yorgunlaşınca bebek de ağırlaşıyor sanki.
Doktor problem yok dediyse sorun yoktur bence inşallah, anlattıklarının benzerlerini bende yaşıyorum.
iyiymiş canım seninki ya ne güzelerken düşmüş canım neyseki bizimki rekora gidiyordu oğlumda
bu göbek düşme olayında her kafadan bir ses çıkar olurda sizin bebeklerinizinkide geç düşerse hiç hesaba almayın emi
benim oğlum çok hızlı kilo aldığı halde doymuyorda ondan göbeği düşmüyor dedi bazıları oysa alakası yokmuş bağırsak kalın olursa geç düşermiş göbek aklınızda olsun 20 güne kadar düşmemesi normal miş
hoş geldin EBUS
canım öyle olmuş hastane fiyatları uçmuş
bizim burda çok zam gelmedi çok şükür
muayene ücretimiz 25 tl idi 30 tl olmuş sadece
allah yardımcınız olsun
doğum içinde hastaneye yeni sordum 275 tl dedi oda dahil
aynen dedim 2000-2500 hastaneye vereceğime odasını döşerim barihastane olayından bende müzdrabım yüzde 200 geldi yüzde yüz olsa yine iyitamda bizi buldu yahu... ben devlette yapacağım göze alamıyordum bende ama okadar hastaneye para verceğime bebeğime bişiler alırım artı orda çektiğim sancıyı devlettede çekeceğim.
bak ben hiç sormadım bizide etkiler mi diyebenim gittiğim hastanede 600 tl olan doğum 1500 oldu canım,ben biz de mi bu fiyatı vericez dedim sekretere,kız önce ık mık yaptı sonra haftamı sordu bi kagıt verdi gizlice,doğumda bunu yanınızda getirin dedi,kagıtta bize söylenen doğum ücretleri ayrıntılı şekilde yazıyo,altına da hastanın adı soyadı imza yeri felan.gittiğinde konuş sende,neticede yeni hamile değiliz böyle bi şey olabilir senin hastanendede,
ama muayene ücretinden yırtamıyoruz,55tl olan muayene 95 olduallahtan 20 gün içinde gelirsen ücret ödemiyosun,ondan faydalanmaya gayret ediyorum hep,az zaman kaldığı için mecbur dayanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?