2014 Şubat Anneleri

aynen ya. ben de interntten kitabını getiritmiştim. okuyodum bu aralar. tüylerim ürperiyor

her sabah delirtici bi mide ağrısını da unutmayalım canım bebiş büyüdükçe tabi ağırlaşıyoruz kilo da alıyoruz ben yatarken yastık kullanamayorum gece sağa sola dönünce bebiş uyandırıyor tekmelerle kızım sıkışıyor herhalde 6 da başlıyorum güne okula git falan derken hep yorgun hep bitkin

Pist bacilarim ne zormus telefondan alinti yapip yazmaj yahuu. Telefon kafayi yedi beceremedim. Formatladim komple. Bombos kaldi akilli cihaz pek aptal gorunuyo suan :)) neyse ki aksama geliyor laptop um gelicem geri :)) muahhh hepinize

nabıyosunuz hamişler ben delirmeye az kala durumdayım sabır ediyorum yarın gitcek görümcemelr kayınvaldemler babannesi aşimin çarşamba günü var kayınvaldmein allahtan ondan gidicekelr haftaya sadece kayınpederim kalcak bizde bunada şükür bundan sonra kayınpedrim koymaz bana yani bugün biyere gittiler ben gitmedim az kafamı dinlicem çocuktan bıktım valla 6 gündekafam bi milyon oldu kızıma diyorum aman annecim sen uslu dur diye

herkez gitsin temizlik yapar gelirim artık haftaya pcde oturmaya özledim veletlerden bi an boş yokki oturttmuyolar
biz iyiyiz kızımızla inşallah hasta olmayız babanne cocukalr hastada dikkat ediyorum inşallah kapmam onalrdan

şekerimizde çıkmadıya bebeğimde tam 26 haftada 950gr çıktı maşallah kuzuma 1 kilo olmuş ele avuca gelcek artık annesinin bitanesi

Merhaba,

Üç sene önce 5-6 haftalık hamileydim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım. Ama ilk bebeğim olucak .. kontrolde kalp atışlarında değişme olunca inanılmaz korktum ..

kızlar ben hint astrolojisiyle azıcık ilgilenirim, bir kaç sene evvel kendi doğum haritamı yorumlattırmıştım mesela, bugün de mail kutumda jüpiter 4 ay botunca yani mart ayına kadar geri harekette diye bir mail görünce endişelendim. bizim bebişler mart ayına kalmadan doğacak çünkü diye. ve konusunun uzmanı bir kişiden bilgi istedim sağolsun aşağıdakileri yazmış bana.şubat ayının ilk yarısında doğacak olanlar için, ilgisi olanlar varsa buyrun okuyun:) jüpiter gibi şans,bolluk,bereket gezegeninin geri harekette olması kötü bir durum değilmiş...

Mailime gelen cevap:

Bebeğinizin Jüpiter geri giderken doğması hiç endişe edilecek bir şey değildir, merak etmeyin :)

Benim de natal haritamda Jüpiter geri hareket durumunda.

Öncelikle Jüpiterin hangi evde olduğu önemli. Jüpiter Şubat ayında halen İkizler burcunda olacak.

Bunun anlamı, çocuğunuz bilgiye dönük, iletişimde rahat biri olabilir. Diğer yandan, biraz fazla paylaşımcı, merhamet duygusu çok gelişmiş biri olabilir. zihin fazla çalışabilir :) Yaşı ilerledikçe veya ergenlikte kilo alımına dikkat etmelidir.

Jüpiter Şubat ayı boyunca Hint astrolojisinde Aridha dediğimiz bir takımyıldızda ilerlerken büyük ihtimalle çocuğunuz doğacak, bu yıldız çok genel olarak şu etkileri verir :

Hassastırlar, başkalarının acılarını, sıkıntılarını hisseder, etkilenebilirler. Empati kurma yetenekleri gelişmiştir. Kendilerini dengede tutmakta zorlanabilirler. Hayatlarında denge de olmayı, uç noktalara fazla kaymadan, kararınca yaşamayı veya hissetmeyi öğrenmelidirler. Güçlü bir hafızaları vardır, zekidirler. Bilgiye çok önem verirler.

Sizin çocuğunuz bu alanlarda biraz daha hassas olabilir ki gördüğünüz gibi kötü bir şey yok :)

Evladınız ile sağlıklı mutlu bir hayat sürmenizi dilerim. Şansı bol olsun. tüm kalbimle dilerim ki evren onu hep korusun. Ülkesi ve sizin için faydalı bir birey olsun.

Sevgilerimle...

iyiymiş canım seninki ya ne güzel

aynen dedim 2000-2500 hastaneye vereceğime odasını döşerim bari

bak ben hiç sormadım bizide etkiler mi diye
ağlamayana memem yok tabi
iyi fikir walla sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…