2014 Şubat Anneleri

acımıyor yanı dımı canım ay cok sagol ya ne yapayım alırım oradan ucları bıraz genısmıkı banamı ole geldı bole az daha ınce olsa keske jılette en cok bu acıdan zorlanıyorumda

kizlaaaar biz kizimla haftaya yoga'ya basliyoruz. cok arastirdim sadece bir yerde bulabildim, fiyatlari da abartili gelmedi. simdi olayimiz 4 ders mi 8 ders mi gitsem ???? carsambaya kadar karar vermem lazim :18: isteyen varsa yazsin bana birlikte gideliiiim :)))

bir de bugun mothercare'de indirim basladi, ben kizima 5li pakette body aldim % 40 indirimle. oradan bir seyler almak isteyenlere tavsiye ederim

acımıyor yanı dımı canım ay cok sagol ya ne yapayım alırım oradan ucları bıraz genısmıkı banamı ole geldı bole az daha ınce olsa keske jılette en cok bu acıdan zorlanıyorumda

yok yok acimiyor benim jilette aciyordu yani bunda acimiyor. basliklari var ama basliksiz kullaniyorum kokunden aliyor boylece. basliklari gereksiz bizim icin firsat olsa da gosterebilsem yani agdadan korkan arkadaslarim vardi bayildilar aa bu ne guzelmis diye :)) sen al yine konusuruz istersen ) biraz da bak alan kullanan olmus mu baska ben hic bakmadim. esime az cok tarif ettim bana sole bisi lazim diye, o zaman dusuk riskim vardi evden cikamiyordum. almis getirdi veee super rahatladim

oda zor bııs olsa gerek kuuzm benımde kalcam cok kotu yuruyemıyordum bıle gecen hafta sımdı azcık daha ıyıyım

Zor kuzum ya.kalcamin agrisi zaten yetiyo.tek tarafli yatiyorum sirf bu yuzden.donemiyorum.bir de bu bacaklarr bole olunca cinnetin eşiğine geliyorum

ayyyyy allah razı olsun arkadasım varya bunada aglıyorum hastanesye pıs gıdersem cok uzulurum gercekten ama agdaya gıdemıyorum plasenta asagıda dedıgın gbı lazerım uctu gıttı jılet beceremıyorum rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın yarın bakıcam bulmazsam netten alıcam ınsallah becerebılırım bıde sususz musuz kuruca olur cok cok sagol bacımmmm benım ya ıykı var burası

son sorum kac gunde bır yapman gerekıyor arkadasım yanı haftada ıkı yapsak hastaneye temız gıdermmıyız ınsallah

spse alınca banada haber ver canım nasıl bişi acaba :S

spse alınca banada haber ver canım nasıl bişi acaba :S

su an sevıncten cıldırıcam valla ınsalalh ıse yarar eger o kalın ucları takmadan ınce ucla gırısebılıyorsak temızler ınsalalh acıda yoksa tek pılle calısıyorsa:)cok mutluyum hep sıkayetcı gbı buralara yazıyorum ama temızlık konusunda cok takıntılıyım ve hıc beceremez oldum almıyor aptal jıletler:) ınsalalh ılan ederım kuuzm ya sagolsun arkadas allah ne muradı varsa versın

bu arada yarın seker yuklmeme var guzeller bu haftakı asurelerın ardından bakalım kac cıkacak obur spse gorecek gununu

günaydın kızlaarr,dün annemdeydim uğrayamadım,biraz okudum sayfaları herkezin keyfi yerinde çok şükür :) benimde keyfim erinde çok şükür,bugün üniden bir kız arkadaşımla buluşacam yani anlayacağınız yine yokum arkidişler bini özleyin anacııımmm:)

tüy dökücüyle alınsa olmuyo mu

Günaydın herkesee,

Ben de bugün azıcık kocamla takılıp sonra bi bebek mevlüdüne gitçem, bakalım ne varmış ne yokmuş:))

Özlemez miyiz lauranacııım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…